Valborg

Nu blir det lite förberedelser inför kvällen och hockey sen drar jag till Emily och Edgar på inflyttningsfest och sedan får vi se hur jag spenderar resten av min natt om jag drar till tg eller ej är ännu oklart. Ha en härlig dag gott folk!

♥ Therese Ö

sveeeeerige

Här har jag suttit som ett stort nervvrak i några timmar framför Sverige-USA matchen och i början av tredje trodde jag att matchen var över och Sverige skulle lämna planen som förlorare. 5-2 står det vid detta tid men Sverige gör en fantastisk vändning och vinner matchen i förlängning med 6-5. GRYMT jobbat gubbar!



 

♥ Therese Ö


Mysdag

Åh vilken mysig dag jag har haft med Lisa i solskenet. Skulle fota "mitt Nynäshamn" idag men det blev porträtt bilder och lite annat istället. Fick några riktigt snygga bilder på Lisa som jag är mega nöjd med. Här nedan kommer några bilder från idag.




'

Nu ska jag kolla på hockeyn! :D

♥ Therese Ö

Höj volymen och njut!

En av dom finaste låtarna som jag hört.


♥ Therese Ö

Tisdag

Hallå där!


Idag har jag varit i skolan och gjort ett nationellt prov i engelska. Det gick inte direkt bra om jag ska vara ärlig. Vi skulle skriva en essä, och eftersom jag är kass på engelska och ämnet inte gav mig några idéer för fem öre så gick det inte så bra. Slutade skolan strax efter nio och drog ner till centrum där alla affärer var stängda så jag åt en frukost på jobbet med Emily och Emelie. Emelie lämnade dock oss efter fem minuter. Sen blev det en runda i centrum men Emily i någon timme och sedan hem till henne där hennes mamma och Lillebror gjorde oss sällskap. Jag köpte en tunika från Lindex, solbrillor från Lindex, sminkborttagning och kajal från Kicks och en present till mammsen som fyller år när vi är på Mallorca. Nu har jag precis läst ut min engelskabok och skrivit en logg och tagit bort alla bilder i mitt idrottsarbete eftersom mitt arbete var 8 sidor och det skulle vara 1-2. Så nu har jag ett med 4 sidor utan bilder och ett på 8 sidor med bilder. Får se vilket Robert väljer att ta. Personligen tycker jag det var mycket bättre med bilder så man förstår vilka gymövningar jag har valt att träna. Men men.


Idag är det jag som står för matlagningen här i huset så det blir schnitzel med pommes och bea-sås. Hoppas det går hem så man får lite pluspoäng!





♥ Therese Ö

I'm high on believing

Oj så duktig jag känner mig nu. Tror att jag är klar med idrotten och jag har nyss städat migg rum plus resten av övervåningen. Nu tänkte jag hoppa ner i sängen och läsa lite engelska och vänta på att hockeymatchen ska börja. Sverige mot Lettland idag, ska bli kul! Funderar på om man ska orka ta sig bort till affären och köpa lite frukt och grönt innan matchen börjar. Det återstår att se. Men ni får ha en härlig kväll gott folk. Kramar.


Bild från när jag precis börjat nian.


♥ Therese Ö

Ny vecka igen

Hej hallå!

Har precis satt i mig tre ägg och är mätt och belåten och redo för att sätta igång med mitt idrottsarbete som jag ska försöka bli klar med idag. Skoldagen idag har varit lite annorlunda. Började dagen 8.30 och höll på med en uppgift till en ekonomitävling ända fram till 12.30. Vi hann inte ens klart ordentligt så vi kan nog bara glömma dom 30 000 som var priset. Men jag har lärt mig mycket om pensionssparande så det är ju super! Uppgiften sög i alla fall all energi och kraft ifrån mig och det blev en mycket flamsig och rolig mattelektion. Emily och jag fick en av våra hederliga gamla skrattattacker och tårarna rann ner för mina kinder som Niagarafallen.


Nu ska jag börja plugga, så himla otaggad.
 

♥ Therese Ö


Puss och godnatt (:

vad är det här, 100 besökare och 0 kommentarer. Annorlunda?

Jag har fastnat totalt för den här låten!



♥ Therese Ö

You spin my head right round, when you go down down

God eftermiddag gott folk.

Idag har jag jobbat hela dagen och det har varit på himla lugnt. Inte alls mycket folk så man undrar ju vad folket tagit vägen? flytt ut på sjön i det härliga vädret? Well well, snart ska jag äta och sen börja skriva mitt idrottsarbete. Jag ska göra tre träningspass och har noll fantasi. Vet iallafall att jag ska göra gympass men jag vet ju inte vad alla maskiner heter? Eller rättare sagt ingen! Ja jag får lösa det problemet och sätta lite fart nu!



♥ Therese Ö

jobbajobbajooooobba!

Nu sätter jag mig på min röda hojj och cyklar ner till jobbet för att jobba ännu en solig dag med Kajsabajsa Saltstjärt <3
Hörs i eftermiddag mates. Ut i solen och njut nu!

♥ Therese Ö

Storseger

Ojojoj vilken storseger Sverige tog nyss mot Österrike. 7-1 slutatde matchen. Grymt jobbat. Matchen var dock väldigt tråkig att kolla på eftersom Sverige var så pass överlägsna så det fanns ingen som helst spänning på isen.  Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa och sova medans alla andra härliga människor är ute på krogen och har det pisskojj! Jag vill också!!!! Men jag ska sköta mig och jobbet den här helgen så det är lika bra att strunta i utgångar och alkohol hur lockande det än låter! Godnatt alla sköna och jag önskar er alla en riktigt trevlig kväll och natt! Kramar.



♥ Therese Ö

Sugen!

Jag är så sjukt sugen på att göra en tatuering nununu! Har funderat ett bra tag på vad jag ska tatuera bara, man vill ju ha någonting som verkligen betyder någonting och som man kommer trivas med hela livet. Eftersom den kommer sitta där till jag ruttnar. Ge mig lite insperation! (:

♥ Therese Ö

Try to leave out the love

Nu är resan bokad och klar. Om exakt en vecka åker jag och familjen till Mallorca för att lata oss i en vecka. Underbart!



♥ Therese Ö

Strålande sol = jobb

Godmorgon allt härligt folk!

Nu håller jag på att sminka mig för att sedan åka ner till jobbet. Självklart är det toppenväder när jag jobbar så njut alla lediga och tänk på oss arbetare som står inne och bara suktas av solen utanför fönstret. Idag blir det nog en hel del folk på jobbet. Löning igår och underbart väder idag. Kul med lie fart, då kanske tiden bara flyger iväg. Ha en underbar dag!

♥ Therese Ö


Första dagen med jeansjackan.

Hej hallå bloggen!


Vilket underbart väder vi har här i Nynäshamn och resten av Sverige idag. Strålande sol och en härlig värme. Det blåser till och med varmt. Idag har jag och mina vänner bara slakat oss igenom skoldagen och sedan gjort centrum och hamnen osäkert. I centrum träffade vi lite härliga killar som jag inte träffat sedan i helgen. Vi som hängde hela dagarna på påsklovet. Det saknar man ju om man ska vara ärlig, och det ska man ju!


Nu till eftermiddagens sjösättning av båten. Jag och Nicklas tog med båten ner till hamnen för att sjösätta. Allting går bra tills Nicklas ska åka och lämna bilen och lämnar mig med båten i en tamp i höger hand och en vanlijmunk i den andra. Där står jag i godan ro i solen och käkar min munk när jag plötsligt tittar på tampen där det inte länge sitter någon båt... Knopen har gått upp och båten är på väg ifrån mig och bryggan. Paniken infinner sig i min kropp och jag kastar munken åt helvete och kastar mig mot båten som nu är 1,2 meter från bryggan. Perfekt landning mitt på durken och där sitter jag i en båt och driver mot en annan brygga. När Nicklas kommer tillbaka undrar han vad fan jag sysslar med och när jag berättar så står han bara och asgarvar, tack för att du knöt så uselt och jag höll på att få mitt första dopp för i år. När vi sedan sitter i bilen igen upptäcker jag att jag har vanlijkräm i hela mitt hår på vänstersida. Man blir ju bara för less.

Nu har jag precis ätit rökta räkor med mamma och Nicklas och ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt inför jobbet imorgon. Ska hälsa till en trevlig prick, M!

Tre härliga tjejer, Angelica, Emily & Emelie.



 


Glass i hamnen, Emelie.



 


Emily i hamnen.



 


Emelie testar på gymmaskin på ringvägen.

 

Sjösättning av den grymt gräsliga båten.


 

♥ Therese Ö


Helt utslagen

Hej gott folk!

Idag klev jag upp ur sängen 03.20 och 4.00 bar det av till Sickla med Emily och Emelie.  Vi trodde det skulle ta evigheter att hitta dit men vi var framme på 50 minuter så det var bara att sitta och vänta på resten av tjejerna i 45 minuter. Inventeringen gick riktigt bra men shit va sliten jag är nu. Känner mig som en 89 årig tant med en svår ledskada. Min rygg är helt pajj och jag vill bara lägga mig i sängen och sova. Men dagen har varit bra och det känns nog bättre när lönen kommer in på kontot nästa månad.



En liten sko och min sko.



Emelie och småhyllor.


Min kväll ser ut som följer: Duscha + annat, middag, göra en plan för idrottsarbetet som jag skjuter upp hela tiden, måla naglarna och sova.

♥ Therese Ö


You know you look amazing right?

Åh nu är jag äntligen hemma från skolan. Tycker det är jättejobbigt att sluta 17.20, man har ju ingen tid hemma sen efter skolan. Dagen har flutit på bra och jag har fått lite gjort i skolan. Nu tänkte jag skriva ner lite idéer till mitt idrottsarbete, äta lite, kolla på roomservice som är hos EMD idag och sedan sova så tidigt som möjligt. Inatt ska jag gå upp 03.20 för att åka till Sickla med Emelie och Emily där vi ska inventera Stadium med Madde, Anna och Elin. Kan bli roligt men lite jobbigt också. Jag har aldrig inventerat så det lär ju gå lite knackigt i början.



♥ Therese Ö

Back in the days


En dag med klassen i slutet av nian på sjön.



Jag på Lacka med klassen.




Jag och Emily våren i åttan, vilken sjuk tid på alla sätt. Men då jävla roligt.




Fest hos Emily & Edgar


Nåttarö med Petra.



Hampus, jag, Odel och Danne.



Jag och Oskar våren i åttan.



Jag en dag med Desirée.



Emily, Ebba & Linda på vandringen i ettan.



Jag och Jesper på fest hos Napoleon.


Pulka åkning med Max, Emily & Edgar.


Edgar & Max provade mina kläder för sjuuuuukt länge sen!


Robert och Staffan på kräftskivan 07


Staffan & jag på kräftskivan 07


Vickey & jag Skivan 07


Stafilafi & jag sommaren 07.


Plutten på Landsort.


Helene, Victoria & jag 07.

♥ Therese Ö

Tisdag vecka 17

Hej!

Idag är det tisdag och en kort och skön dag i skolan. Efter skolan har jag städat en lägenhet, varit på sjukhuset och tagit en spruta, och nu sitter jag och äter en räksallad från jobbet. Så himla gott!

Mamma har fått för sig att vi ska åka utomlands nästa lördag så nu måste jag fixa ledigt från jobbet så jag hoppas att någon snäll tös ställer upp. Men det är nog inga problem. Härligt att få lite färg nu i vår om vi kommer iväg.

♥ Therese Ö

Två av mina absoluta favoriter!


En bild säger mer än tusen ord.
♥ Therese Ö

Ny vecka, nya tag!

Hallå där alla mina söta läsare. Ni har blivit ett antal trogna läsare nu. Kul att se att statistiken går åt rätt håll!

Idag har jag varit i skolan som vanligt på måndagar, jävla härlig start på en ny vecka(?). På ekonomin började vi med bokföring på datorn vilket var lite krångligt men ganska så rolig faktiskt. Efter skolan tvingade jag mig själv till att gå ut att fotografera. Har struntat totalt i mina fotolektioner och mina fotoarbeten väldigt länge nu så jag var bara tvungen att ta mig i kragen och göra mitt samvete rent. Hade ingen motivation vilket ledde till pissdåliga bilder men jag får helt enkelt ge mig ut igen. Nu har jag precis skrivit min logg till engelskan om boken Love actually som är grym! Strax ska jag börja nenovera min snuskiga naglar och ta det lite lugnt.


Morgondagen ser ut som följande: Skola 9.40 - 11.25, Lunch, Städa en lägenhet, Sjukhuset och ta spruta och sedan försöka börja lite på mitt idrottsarbete. Någon skön idrottsmänniska som vill hjälpa mig och ge mig tips så hör av er.


♥ Therese Ö

haha, hoho, hihi jag dör av skratt!



♥ Therese Ö

seriöst?

Vad är grejen med att jag har ett blåmärke i handflatan? Hur i hela friden har jag fått det?


söndag

Gårdagen var en bra lördag. Jag jobbade till en början med Jennifer och Lotta och det gick strålande. Sedan släpade jag min cykel till Emily för att fixa iordning mig och föra lite. Sen var det dags att fira Angelica som fyllde 18 samma dag som mig. Det bjöds på god mat och jag hade supertrevligt. Blev en sväng till Rundberg och sedan vidare till tg. Skäms över att säga det men jag var så sjukt taggad så jag var bara tvungen. Nästa helg ska jag låsa in mig och bara jobba! Utzade även lite med tg-pappan med fru och andra sköna lirare. Blev en sen kväll och en skön natt. Idag mår man ju som man förtjänar och det är fan inte bra. Nu ska man kasta bort ännu en solig dag och jag borde gå ut och fota men jag orkar inte.

♥ Therese Ö


I never seem to find what I'm looking for



♥ Therese Ö

jag vill kolla på bio

Ja, jag är supersugen på att se den nya filmen 17 again med Zac Efron. Den har biopremiär idag. Någon annan som är sugen på filmen?



♥ Therese Ö

Trötthet är den bästa huvudkudden!

Hej på er!


Igår var jag som sagt på Walthers student skiva på Huset i Gamla stan och vilken kväll det blev. Först gick jag hem till Linda för att fixa till oss och föra lite sedan tog vi tåget in till söder där vi var en stund med lite sköna grabbar och damer. Därefter blev det en taxi till Huset. Väl inne hamnade man direkt på dansgolvet där jag blev fast hela kvällen. Känner idag att jag är otränad och har fått en lättare träningsverk. Efter utekvällen blev det en donken och sedan bilresa hem, guld värt! Kvällen var mer än lyckad och bjöd på en del smaskigheter.


Ja idag är man ju inte så pigg direkt. Efter en hel natts festande och endast 3,5 timmar sömn. Har i alla fall varit i skolan vilket känns skönt. Efter skolan blev det till att hänga lite med mina söta vänner Emily och Emelie och nu är jag äntligen hemma och ska inte gå utanför dörren förens imorgon då jag ska till jobbet. Så ikväll blir det grillning med familjen och Kjelle bjuder på middagen. Sen blir det nog tv och film för min del och en tidig sömn. En sak är säker, inatt kommer jag sova som en stock i mina nybäddade lakan!



♥ Therese Ö

Torsdag

Hej!

Tillbaka till skolan idag och dagen har varit bra. Rolig idrottslektion eftersom vi slog ihop grupperna och jag fick vara med min klass. Efter skolan fick jag skjuts av Linda ner till centrum och gick till banken. Nu är jag hemma och tror att jag ska ta en powernap, äta och dra ihop lite kläder och sedan glida iväg till Linda. Ikväll blir det studentskiva inne i gamla stan, blir nog kul förhoppningsvis om man kommer hem vill säga.

♥ Therese Ö

Juste ...

... Glömde säga att jag mötte Carina Berg och Carolina Gynning i stan idag. Fyfan va Carolina är snygg alltså. Jag dör. Till och med snyggare live.



Bilder från carolinas blogg.


♥ Therese Ö

Desirée du har väl inte missat det nya?


mamma-dotter-dag

Hallå där alla glada!

Idag har jag varit ledig från skolan för ett besök på Södertälje sjukhus. Där blev man ju inte klokare och dom vet inte vad felet är med mig. Fick ta ultraljud på hjärtat och sedan rönta bröstet. Får snart svar på hur bilderna såg ut och om dom ser något fel där. Vore ju väldigt skönt att veta vad det är. Efter sjukhusbesöket traskade jag och mamma bort till tågstationen och åkte vidare in till Stockholm för att äta lunch och shoppa lite. Jag hittade allting jag var ute efter och är nöjd. Min ekonomi är dock inte lika nöjd längre. Tur att det är löning snart igen. Jag fick i alla fall med mig ett par svarta jeans från att, en stickad tröja från Indiska, svarta nikesneakers, flätat hårband och en present. Killen som sålde skorna till mig gav mig halva priset på skorna för att dom var en halv storlek för stora för mig och sedan visade det sig att han kände massa folk här nere i lilla Nynäshamn. Vilket sammanträffande! Man tackar ju stort för priset på skorna. När det var dags att åka hem och vi sitter på tåget så blir all trafik söderut inställd pga. av en olycka på Stockholm södra så jag och mamma kutar till tunnelbanan och hoppas på att det ska gå en buss till Nynäshamn från Gullmarsplan. Väl framme vid Gullmarsplan är det 3 minuter kvar tills bussen ska gå, vilket jävla flyt!

Bilder


Hittade ett stort påskris i Södertälje


Skorna


Tröjan

Jeans & hårband


 

♥ Therese Ö


hjälp mig!

Någon som har lust att hämta mig i Stockholm på fredag morgon klockan 3? Eller vill erbjuda en sovplats. Hör av dig!

♥ Therese Ö

Tisdag

Tjoho!
Två lektioner som vanligt i skolan men det kändes som en evighet. Efter skolan blev det en tur hem till Emily där vi kollade lite på lägenheten och sedan hämtade Linda mig så drog vi och käkade thaimat. Efter maten åkte vi till Lindas och Eriks nya lägenhet, den var verkligen supersnygg och vilket läge, sol på balkongen hela dagen! Därefter begav vi oss hem till Linda för att byta kläder och sedan till Konditoriet Nynäshamn för en fika och massa skitsnack. Hel mysigdag med en underbar vän helt enkelt.



Nu sitter jag med mina ostbågar och myser, kanske ska sätta på en film :)

♥ Therese Ö

dissad

dessie langade dissen. Jag hamnade själv här i sängen framför en film. Tid för att tänka och rensa huvudet.


♥ Therese Ö


Myskväll med massage

Snart kommer min söta vän Desirée hit för att ha myskväll med massage och skitsnack. Ska nog tända lite ljus nu för att få upp den ultimata stämningen. Imorgon blir det skola, två lektioner sen får vi se hur resten av min dag ser ut. Nej om man ska kolla på en film tills Desirée gör entré.

Jag och Desirée på Berns i Stockholm.


 


 ♥ Therese Ö

Slut på lovet

Då var det måndag igen och sista dagen på lovet. Imorgon är man tvungen att återgå till studierna vilket är måttligt roande. Igår kväll blev det filmtittande med lite sköna grabbar och Desirée, sedan sov Desirée här. Vaknade upp imorse, åt en god frukost och sedan iväg direkt till mormor för att fira hennes 70års dag. Käkade lite smörgåstårta och marängtårta med bär. Nu är jag trött och har pissont i min axel så jag ska bara ta det lugnt hemma ikväll och ladda inför en vecka i skolan.


♥ Therese Ö


Höjdar kväll

Gårdagen blev riktigt trevlig och rolig. Började lite lugnt hemma hos Daniel där det sedan droppade in en och annan för mycket. Sen bar det av till Telegrafen för att fortsätta festandet. Mötte min vän på vägen som inte mådde bra alls, försökte trösta lite men det var inte lätt. Sen gick man till TG med dåligt samvete. Killarna hade redan smitit in så jag mötte Emelie och Marcus och trippade in i dimman. Väl inne träffade man en och annan skön lirare och jag hade pissroligt!

Nu rycktas det om glass och vätska i solen, mysigt. Drickan är jag i stort behov av just nu, för jag har saharaöknen i min mun.



 

♥ Therese Ö


Ni spåras det strax

spotted: super D är nu tillbaka på fastlandet.

utgång?

Nu är jag hemma efter en svettig cykeltur hem från jobbet. Vi stängde en timme tidigare idag och det har varit så lugnt och skönt. Dessutom var vi fyra stycken så vi fick skaffa oss saker att göra såsom att torka upp 2 kannor kaffe osv. Ikväll blir det grillning här hemma med min lilla familj sen är jag sjukt sugen på utgång, hade varit kul med lite tjejsällskap!!!? Eller så får jag glida dit ensam och ragga upp något skönt sällskap. Rädda min kväll någon, jag är törstig?



♥ Therese Ö

Lördag

Strålande sol idag också och om några minuter ska jag cykla till jobbet. Blir jobb i några timmar och är hemma vid fem. Usch va jag har ångest för att skolan börjar nästa vecka igen. Hoppas ni alla får en underbar dag i solen.

♥ Therese Ö


Dagens


Leggings - Ginatricot
Linne - Cubus
Cardigan - Ginatricot


♥ Therese Ö

Anyone can lose their way...



Here I stand alone with this weight upon my heart and it will not go away
In my head I keep on looking back
Right back to the start
Wondering what it was that made you change.


Well I tried but I had to draw the line
And still this question keeps on spinning in my mind.


What if I had never let you go
Would you be the man I used to know
If I'd stayed
If you'd tried
If we could only turn back time but I guess we'll never know.


Anyone can lose their way
And if I said that we could turn it back
Right back to the start
Would you take the chance and make the change.


Do you think how it would have been sometimes
Do you pray that I'd never left your side

♥ Therese Ö


it´s impossible to ignore you

Hej allihoppa! Vilket underbart väder det är ute idag! Kom precis hem från en powerwalk med mamma och nu vet jag inte hur jag ska spendera resten av dagen. Men ut i solen vill jag iallafall.

Igår blev det som sagt pizza med Desirée och Sebastian. Sedan hem till Desse för att packa och sen vidare till kvantum för att inhandla godsaker till kvällen. Tillslut hamnade vi hemma hos Sebbe och spelade poker. Jag och min super D var i lag och kom tvåa. Tompa kammade hem segern och gick därifrån 500 kronor rikare. Sov över hos Desse och nu är jag som sagt hemma och öppen för förslag.

♥ Therese Ö

Lunch

Nu ska jag starx iväg mot arena för att käka lunch med Desse och hennes man. Vrålhungrig så det här ska bli gott! Efter det drar vi nog hem till Desirée så hon får packa tills hon ska åka till Landsort. Usch va jag längtar till sommaren på Landsort. Hörs senare!

♥ Therese Ö


9 april

Nu var uppdateringen dålig igen men varken tid eller ork har funnits. I tisdags var jag hemma hos Chris my husband med en galet härligt gäng. Jag hade supertrevligt och tillslut somnade vi alla. Vaknade upp på onsdagsmorgonen med en fruktansvärd huvudverk blev lite filmtittade innan alla hade vaknat till liv och sen bar det av upp mot kvantum för att handla frukost. Det blev vofflor med gräddfil, rom och rödlök, mm! Efter frukosten drog jag mig hem och slockande i sängen i några timmar. Sen var jag fit for fight igen, kollade lite på hockey och åkte sen hem till Sebbe en sväng sedan hem till Chris och snackade lite skit.

Idag vet jag inte vad som händer, en söt tös har frågat vad jag ska göra så jag hoppas hon är ute efter att spendera lite tid med mig!

♥ Therese Ö

Hockeykväll

Kom precis ut ur duschen och sitter ni med en ansiktsmask som luktar choklad i fejset. Ska strax krypa ner i sängen(för 100 gången idag) och kolla på hockey och käka chips. Mysigt! Puss på er!



Såhär glad och pigg önskar jag att jag var just nu!


 

♥ Therese Ö


What if I had never let you go last year?

Idag är det tisdag, andra dagen på lovet och ett strålande väder utanför fönstret. Vad gör jag då, jo jag ligger nerbäddad i min säng och har ingenting att göra. Ligger och kollar på avsnitt efter avsnitt på serier och äter mig fet. Har en apjobbig känsla i mitt hjärta och jag vet att jag borde göra någonting åt det och säga ifrån men istället tillåter jag mig att dras med.

well, vad händer på det här lovet? Känns meningslöst att ha lov när man inte gör någonting. Vilka possitva vibbar jag ger ifrån mig idag känner jag, bäst att jag kryper ner i sängen igen och drar ner rullgardinen och isolerar mig från omvärlden.
 



♥ Therese Ö

6 april

Hej allihoppa!

Nu ska ni få en uppdatering av mina senaste dagar.

Fredag: Blev det stan tillsammans med Emelie. Shoppade lite och käkade god mat. Bytte även min väska som jag fick i present till en större storlek. Hel nöjd!På kvällen blev det en runda hem till Daniel med lite grabbar och hjälpte till och fixa lite i hand vardagsrum tills jag höll på att somna i soffan och bestämde mig för att det var dags för hemgång.


Örhängen-h&m, t-shirt - gina tricot, linne - gina tricot

Kjol-gina tricot, kofta-gina tricot, väska-dkny


Lördag: Dagen gick åt till att förbereda mat och annat till kvällen. Runt 18 kom alla tjejerna och det blev mat, dricka och presenter. Fick så himla mycket fint och alla hade verkligen lyckats med sina köp! Många återbud under lördagen blev det så vi blev inte lika många som planerat sedan var många sjuka som kom och inte på partyhumör men vid elva gick jag, Emelie, Linda och Elin till tg och festade vidare. Mitt intryck från det stället var att det var ganska trist men det gäller nog att ha rätt inställning och inte bli störd av vissa personer som man helst vill slippa se. Men kvällen var bra överlag så tack alla inblandade!








Söndag: Vaknade upp med blandade känslor men inte ett dugg bakis. Gick ut med Emelie en stund och tog en fika. Sen gick jag hem och sov i några timmar och spenderade kvällen i sängen framför några filmer.

Måndag: Idag vaknade jag upp och var sjukt sugen på en räksallad så jag ringde Petra och vi bestämde träff på Konditoriet. Sen blev det banken för min del och sedan en sväng i centrum med Emelie. Dumpade henne hemma hos sig och cyklade vidare hem. Här hemma har jag inte gjort ett piss. Jag är trött och rastlös. Lär väl hamna i sängen igen!?



♥ Therese Ö

ursäkta mig...

... för den usla uppdateringen här inne. Har haft lite fullt upp de senaste dagarna men senare idag ska ni får veta vad jag sysslat med och kanske få se lite bilder. (:

♥ Therese Ö

Give me a sign

Hallå i solskenet! Vilket underbart väder det är ute. Man blir ju bara på så bra humör. Min dag har varit toppen. Började dagen med att Robert körde ett hårt kampsportpass med oss på idrotten. Jävligt kul men fy va jobbigt och inte bra för min lilla klenis rygg. Efter skolan satt jag och Emelie i solen och fikade medans vi väntade på att hennes pappa skulle kolla och hämta henne och hennes trasiga cykel. Nu tänkte jag fräscha upp i mitt rum och damma lite och damsuga så att det är fint när alla tjejer kommer hit på lördag. Gud va jag längtar och nu ser det ut som om vi kommer dra vidare till det ökända stället Telegrafen, måste ju kolla läget och skapa mig min egen uppfattning om det där placet.

Imorgon drar jag och Emelie J till storstaden för att shoppa lite och luncha i solskenet. Jag ser fram emot min helg och mitt påsklov så mycket! Kramar från en glad tjej.


Jag på skansen i sommaren 2008


♥ Therese Ö

Bilder från igår.


Tårtorna


Jag, Adam och morfar

Sötnosen Adam.

Jag och min favoritunge!


♥ Therese Ö

RSS 2.0