Fjällen

Ja, då är allt packat och här sitter jag och väntar på att Lisa ska komma och plocka upp mig.Nu bär det av till Idre och sedan Sälen för nyår. Ha det grymt här hemma och gott nytt år på er! Kram från mig!


Middag med familjen.

Dags att kliva ur soffan och gå hem till Vårfruvägen och äta söndagsmiddag med familjen och Kjelle. Umgås med familjen lite nu innan jag åker upp till fjällen i drygt en vecka. Hoppas det bjuds på något riktigt rgott nu. Hungrig :)

Juldagen resume.

Vilken lyckad kväll det blev igår. Hade riktigt riktigt trevligt och kul!










Tonight we're going hard hard-ha-ha-ha-hard ....


Juldagen 2010 where to go?

en huvudverkstablett sen är jag på banan igen!? Är riktigt taggad för ikväll även fast jag inte vet vart vi ska. Men det brukar kanske bli bäst så. Väntar otåligt på att Lisafia och Elinpelin ska komma hit och göra mig sällskap.

Elins jul-godnatt-rim till mig.

nu tänkte jag allt hoppa i säng

jag känner mig fan helt bäng

i morrn ska vi ut i stan och Shoppa

Vi kanske till och med äter en god soppa

Kiss på dig som som fick allt du ville ha

Iofs är det nog för att du är så bra

Puss och god natt, sov så gott

jag känner mig fan helt bäng

Min fina lilla fruktkompott <3 :)



BÄSTA ELIN!


Julafton!

Har haft en helt faktastisk julafton med god mat, underbart sällskap, roliga lekar och jättefina presenter! Hoppas ni haft en minst lika fin och rolig afton som mig. :)
























Känslan

Nu börjar den innfinna sig, precis som varje gång jul närmar sig, och den är inte rolig och inte hälsosam!


Oj vilken dag!

Fick en såkallad rivstart på dagen idag, min morgon kan nog förklaras med två ord total stress. Dagen fortsatta med att det rullade in massa folk vilket är jättekul! Cvn rullar också in mer och mer men vi vill ha mer. Speciellt till heltidstjänsten :) Vi behöver någon som passar perfekt in med oss tjejer och som är grym.

Sedan jag kom hem har jag gjort tråkiga med behövliga sysslor så som att handla, diska, dammsuga och skura, slå in paket and so on. Provat lite kläder och funderar på hur juldagen ska firas, vart och med vilka? Det återstår att se men det blir nog lyckat hur som.


Morden i Sandhamn

Nu morden i sandhamn sen måste jag försöka komma i säng i tid idag. Behöver några fler timmars sömn per natt känner jag och en fet nack och axelmassage skulle sitta fint. Stel som attans. Godnatt! ;)


Let´s dance.

Har gjort i iordning middagen nu så när det väl börjar kurra riktigt mycket i magen så är det bara att steka på, så skönt! Blir inte lika jobbigt och tråkigt att laga mat om man delar upp det. Gillar inte att laga mat själv, riktigt tråkigt. Sitter och kollar på vilka som kommer vara med i Let´s dance efter jul och har hittat några favoriter.

Den allt för goa gubben Bagge.

Här är alla deltagarna i "Let's Dance"

Friska fläkten Weise

Här är alla deltagarna i "Let's Dance"

Ursnygg Hannah Graaf

Här är alla deltagarna i "Let's Dance"

Jessica Andersson, vacker och talangfull

Här är alla deltagarna i "Let's Dance"


Onsdag!

Oj vilken dag vi har haft på jobbet idag, det var människor och disk överallt. Alla ska ha varmchoklad med grädde så man måste springa bak i bageriet och hämta grädde varje gång. Mat skulle alla ha också, så Robin hade inte en lugn stund han heller, men det är kul när det går bra och man får att göra, men att hinna andas, gå på toaletten och ge varje kund den tid man vill ge dom, ja det var bara att glömma idag. Kom lite senare från jobbet än vanligt och gjorde några ärrenden och nu ligger jag hemma i soffan och är helt slut. S

ka nog ta ett bad och mjuka upp mina axlar och min rygg som värgar sluta göra ont nu sen måste jag börja packa på riktigt och laga mat. Lite sugen på thai, eller inte bara lite...


Godnatt alla fina människor där ute!


Lite bilder på dagens fynd.

Målarbok till Idre.



T-shirt att åka skidor i.



Armband till jul/nyår.



Mirakel för volymen.



Ursnygg cardigan med päls.


Hej hopp!

Vilken dag det varit på jobbet idag, alla verkade vilja fika/luncha idag och glasen verkade vilja ta slut hela tiden, kaffemaskinen vill inte brygga kaffet rätt men jag, ninus och sid red ut stormen galant. Efter jobbet blev det snabbfika med Elin och sen tog vi sällskap till Haninge där jag och Lisa sprang runt i butikerna och köpte lite "bra-att-ha-saker" eller bara massa onödigheter, beror på hur man ser på saken. Kom hem med en målarblock, turschpennor, klänning, volympulver, t-shirt, spegelskydd till iphone, och lite annat strunt.

Nu har jag precis smällt i mig lite tacos, tagit ett bad och slagit mig ner i soffan. Resten av kvällen blir lugn och idag ska jag sova i tid så jag är pigg imorgonbitti.


Mys-mistel



Fick en fin mistel av mamma när jag var hemma en sväng och hämtade väskan till Idre och posten. Nu sitter den och pryder ingången till mitt sovrum. Så fint! Älskar mistlar, skulle kunna ha en året om så får man pussas lite mer. :)


Ny vecka

Jaha då var det måndag ännu en gång då, inte många måndagar kvar på detta år nu minsann. Gud så fort 2010 gått och vad mycket man hunnit med. Idag har jag jobbat morgonpasset på Konditoriet där vi för övrigt söker ny personal för tillfället, både extra och en heltidstjänst. Så om någon är intresserad så är ni välkomna in med ett cv till oss. :)

Nu har jag tvättstugan, måste ju tvätta innan jag ska packa till Idre/sälen. Packningen ska vara klar på onsdag... jag är riktigt dålig på att packa och får alltid med mig för mycket men ändå saknar jag sakerna som jag lhyckas lämna hemma när jag väl åkt iväg. Efter tvättstugan blir det plugg och tacos med Elin. :)

fjärde advent

Åkte till Lisa tidigare igår och hjälpte Tina med alla förberedelser och åt en pizza till frukost/lunch. Sen började alla droppa in vid fyra tiden och det börjades sjunga, skålas och ätas som bara den. Hade det riktigt trevligt. Sedan bar det av hem till mig med lite nya och gamla bekantskaper innan vi gick över gatan till Bedarö baren för att dansa loss, skratta och umgås med härliga människor. Efter en mycket lyckad kväll fick jag sällskap av Jesper till dörren och sedan blev det en lång vaken natt med ännu mer skratt och prat.

Summering: Fan vilka underbara vänner och bekanta jag har!

Idag är det fjärde advent och jag har lite halvt panik över att jag måste packa till Idre innan tisdag/onsdag, måste tvätta innan och göra upp en packningsplan.


Ledig helg.

Godförmiddag alla sköna människor där ute. Kom nyss hem efter gårdagens festligheter hos A & S, mycket trevligt! Dags att städa upp lite i lägenheten, ta en dusch, inte lukta usch, powernap och fix innan jag ska till Lindquist på glöggmys. Hörs sen! :)

Hockeyn gick åt skogen men jag fick träffa min mysbenny. ♥



Tv-spelslökarna...




Stiliga Sandro. Så söt :)



Öl-spelet spelades




Mind your own business bitch!

Detta kan ha varit det roligaste och mest patetiska rykte jag hört på väldigt länge:

"Alltså Tessan träffar ju bara mr X för att få gå på alagets julbord på lördag. "

Jahaaa, men gud det visste jag ju inte ens själv att det var det som var anledningen till varför jag träffat mr x tre gånger. Hm. Jaja, man lär sig något nytt varje dag...

Det här med rykten och skitsnack är något vi aldrig kommer komma ifrån helt och hållet, detta rykte kan jag bara garva åt och tycka synd om dig som sa det, men sen har vi de elaka och fula rykterna som inte ens borde tas i mun på folk, sluta prata strunt och ta reda på sanningen innan ni börjar snacka skit om folk och sprida rykten, för det kommer tillbaka när man minst anar det, som ett hugg rakt i ryggen. Först tänkte jag "men hon är ju bara ung och dum, men sen slog det mig att nae, du är inte så värst ung längre, helt enkelt bara dum. "

Men som sagt, detta rykte gjorde min torsdag och jag fick mig ett gott skratt i slutet av dagen :)


. . . . .

Kände i hela kroppen att detta skulle bli en bra dag, men redan efter 20 minuter uppe på benen så har jag stött på motgångar och tappat humöret. Tar bussen till jobbet idag! Hejdå!


Bajs-attentat.

Ja, på konditoriet får vi som tur är inte bombattentat, men vi utsätts för andra sorters attentat... bajsattentat. Idag inträffade ännu ett, och vad är oddsen att jag jobbar då jo max. Har nog jobbar 4/5 gånger. Någon hatar mig och vill straffa mig, kanske gud? kanske någon surig kund eller bara kanske en gammal stackars oskyldig tant som inte kan rå för det. I vilket fall som helst så är det äckligt, jäääävligt äckligt.

Till middag fick de bli potatisgratäng, kyckling och sås. Allt är ta mig tusan gott med lite sås till, typ! Nu sitter jag och halvkollar lite på handbollstjejerna, rätt rolig sport som man inte tänkt så mycket på förr. Snart är det PH och sedan ska jag ta ett bad. Att bada har blivit standard sedan jag flyttade till lägenheten, så varmt vatten och så himla gratis!



En glad födelsedagstjej(eller ska jag säga kvinna!?) med sin present från mig. Jag är så glad att jag fått denna tjej som min vän, vem hade väl kunnat tro det. Inte jag i alla fall och inte Elin heller. Men ibland är det oförutsägbara det bästa!


Nu ska jag bjuda Elin på födelsedagslunch på Konditoriet Nynäshamn sen jobba!




Vad är det för dag idag !?

Jo det är ingen vanlig dag det för är söt-elins födelsedag, hurra hurra hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!




Betala räkningar!

Klev inte upp från sängen förens halv tolv, riktigt skönt  att sova ut! Denna jobbvacka på konditoriet är som en semestervecka typ. Jobbar bara 4,5 timmar om dagen, känner att jag behöver det efter allt jobbade på senaste tiden. Har precis ätit lite fil och tänkte ta mig i kragen på min nya jeansskjorta och betala två räkningar och läsa min nya cosmopolitan som damp ner i bredlådan imorse. Ha en fin dag.




Sthlm

Min luciadag har varit så bra den bara kunnat bli. Fick oväntat sällskap av S & D på gullmarsbussen in till stan, hade med mig lussebullar till frissan, men hon hade såklart köpt några hon också. Så vi hade en mysig klippning precis som vanligt. Alltid lika kul att träffa min frisör och bli fin i håret samtidigt som man snackar skit och skrattar. Sen åkte jag för att möta desirée för en lunch på tacobar(av en mysigare variant), mycket gott och trevligt! Blev en liten runda i affärer i min ensamhet innan jag tog tåget till haninge, solade och mötte Elin för sällskap hem! Ätit en mycket god middag, börjat kolla på the green mile, en snabbis i ishallen och nu blir det fortsättningen av filmen som verkar jävligt bra!


Idag åker mitt hjärta till Thailand i tre veckor. Trååååååkigt.


Julklapp till mig själv!

Har fått min första julklapp för iår, och det blev en iphone 4 från mig själv. Kul att någon vill ge mig en sådan iallafall. Snart ska jag hem till Vårfruvägen och pilla med den med Nicklas och sedan äta middag med familjen. Saknar dom! Saknar att inte alltid ha närheten och inte bara kunna gå ner för trappan för att ha sällskap.

Efter middagen ska jag på tjejkväll hos Petra och dricka vin och kolla idol! Köper nog med mig lite chips och dipp också. Gillar min dag idag! Bra humör hela dagen!

Snart helg.

Det blev en lång sovmorgon för mig, men dock inte för mitt sovsällskap som skulle upp och jobba, stackarn! Men jag somnade om väldigt fort och klev upp ur sängen strax innan två. Nu har jag ätit frukost och duschat och ska precis springa iväg och hämta ett paket på elon, äta lunch med lisa på Konditoriet och sen vidare till Nynäsgården för att jobba på ett STORT julbord. Kommer nog vara lagom trött imorgonbitti när jag ska gå till jobbet vid 06. Men vad gör man inte för pengar, dessutom är det ju fredagsmys på Konditoriet imorgon!


onsdag!

Gud vad skönt det var med lite sovmorgon. Känns som om det behövdes nu när man är påväg att bli sjuker. Igår blev det planeringsfika hos Lisa, så himla mysigt och nu längtar man ju bara ännu mer. Vilken go och härlig familj hon har. Synd att inte Johan ska med också för det hade varit riktigt skoj! Efter fikat tog vi tjejer och hoppade ner i jacuzzin ute på tomten och bara snackade om allt mellan himmel och jord som man ska skona sina föräldrar från att höra. Jag gillar er tjejer! :)

Nej här kan jag inte sitta länge för nu börjar jag om 25 min och måste börja traska ner mot centrum och jobbet. Sen blir det hockey, mysigt och kul!

Ha en fin dag!


Idre närmar sig, steg för steg.

Tvättat klart och städat lägenheten har jag hunnit med idag efter jobbet. Känns så himla skönt nu efteråt. Rätt mysigt att tvätta för medans man väntar på att tvätten ska bli klar så kan man bara ligga i soffan och göra ingenting. Har kollat på det nya gossipgirl avsnittet och diskat. Skönt som tusan! Nu ligger jag här och väntar på att Lisa ska hämta upp mig och Elin för att åka och fika och planera lite. Mysigt!

Ikväll blir det 90210 och ett bad skulle jag tro. Är jättetrött just nu men det lär jag ju inte vara vid 22 när jag borde sova. Som vanligt! Men vi får la se.


Tisdag.

Trodde jag skulle sova bort min irritation och ilska till en viss människa, men så är inte fallet. Är fortfarade lite sur och besviken på dig som jag var igår när jag verkligen insåg att du är en vända-kappan-efter-vinden-människa som inte bryr sig om något annat än dig själv och så länge du är nöjd så kan alla andra hamna i skiten. Vi är trötta på att ställa upp och inte få annat än skit tillbaka.

Efter jobbet idag så har jag tvättid vilket verkligen behövst, i´m running out... Sen blir det planeringsmiddag hos familjen Lindquist inför vår Idre resa. Nu måste jag skynda mig till jobbet. Kan klockan bara bli 10.00 så jag får hänga med Nina och utbyta mina tankar. Ha en bra dag alla!

Skulle kunna somna ståendes nu.

 


Underbara bästa vän.

Vilken underbar och fantastikt behövlig dag jag har haft idag. Började med körlektion med Janne som alltid får mig på lika bra humör, sen har jag spenderat hela dagen och kvällen tillsammans med Petra. Vi har gått långpromenad med hundarna och fotat lite med Lisa. Ikväll blev det middag med Petra och Jonathan och lite one tree hill och ph. Jag behöver fler dagar tillsammans med min bästa vän! ♥








Vilket vackert väder.

Godmorgon!

Nu sticker jag iväg och övningskör med Jan för att sedan åka till sorunda med Petra och gå ut i skogen med Frohlunds hundskara. Sen blir det troligen foto med Lisa, Petra och lilla Jenna om det inte hinner bli mörkt.

Ha en underbart dag i solen!

En önskan.


RSS 2.0