sjuktkul!

måste bara berätta om en rolig sak som hände häromdagen ..! jag hade glömt mina idrottskläder för att jag trode att vi hade idrottsteori.. så jag gick runt i skolan och raggade idrottskläder.. så hittade jag johan och fick låna hans kläder som han skulle gymma i efter skolan, jättesnällt! men iallafall, när jag satte på mig byxdorna så va dom så stora att jag kunde ha båda benen i ena byxsbenet, så vi lekte lite och hade sjukt kul med mina byxor! fyfan va vi gravade allihoppa! haha ! kommer lite roliga bilder från våran lilla lekstund, (A)image5 image6

Fredag den 30/11.

tjenixen! dagen började med att jag och ebben hade en guidning i skolan på turismen, as pinsamt att gå och snacka när det va annat folk i skolan, måste trott att va va sjuka, men de är vi ju iof till en viss grad (A) men iallafall så fick vi jkättemycket beröm av läraren så det va jättekul! :) sen hade vi ingen spanskam huuuuuuur skönt som helst! :D så vi satt i cafeterian och spelade kort i en evighet kändes de som. sen pratade jag lite med jepser, lika trevligt som vanligt. salah gjorde oss  sällskap en stund också och underhöll oss. så sjuk människa alltså! sen kom björn (engelska läraren) fram till mig och frågade vad jag tyckte om att vi skulle kolla på skolanshockeylag som spelade match mot Värmdö på engelska lektionen, och det tyckte jag självklart var en strålande idé! så han gick och pratade med skolledningen och lärarna så kom han och hämtade oss från matten och så gick vi också kollade på hockeyn! :D hur kul som helst! sen hade han pratat med våran natur lärare också så vi slapp ha natur, underbart! :) credd till björne! :D juste jag gick VG på mitt matteprov också, känns jättebra. ska kolla vart  MVG gränsen låg också, för jag fick rätt höga poäng :) wooho! sen efter skolan tog jag bussen ner till frissan och klippte mig lite. skönt med lite fräscht hår men tråkigt, för mitt hade blivit så långt, men men de växer ju ut :) Puss.

image4
EBBEN & JAG DRAR EN FEEEET POSÉ! ;)

söndag 25/11

tjenixen! idag har jag jobbat från 10.30 till 16.30. skulle tydligen ha börjat klockan 10 men det visste/glömde jag bort! (A) inte bra alltså, men janne va inte arg, eller han visade de iallafall inte isåfall !jobbade med jessica & jossan, mycket trevligt. men ddagen gick segt, va inte så mycket kunder och sånt så det va mest att stå och hänga och äta fikabröd, ooops, inte bra för figuren. när jag kom hem så tog jag en skön dusch och satte i en inpackning medans jag lästa historian en gång. sjukttråkigt!  men sen ville petra hitta på någonting så vi gick till kvantum och hyrde film och köpte lite godis. riktig rolig film, PLEDGE THIS med Paris Hilton. sen kom vi på att det typ är onödigt att jag jobbar för jag tjänar typ ingenting. :S fick 280 kronor idag efter det tt jag betalat 30% i skatt, sjukt dåligt! men jag måste söka ny jämkning så jag får betala mindre skatt. imorgon är vi lediga eftersom vi hade öppet hur igår, hur skönt som helst! men jag måste plugga historia. :/  aja, byebye / tessan


Denna trevliga brud har jag spenderat min kväll med!
image3

lördag 24/11

hallådär! (: vaknade av mig själv vid 09.11, helt sjukt eftersom jag inte somnade förens 4 i morse. Mr T kom förbi och så satt vi i bilen och snackade massa och sånt. riktigt mysigt ! :) borde göras oftare, enligt mig (A). wellwell, idag har vi haft öpper hus i skolan och jag va där en stund, spelade jepordy i en kvart och sen gick jag och ebba runt och gled lite i skolan och minglade lite med folk, sen kom familjen och hämtade mig och så åkte vi till anna & daniel på födelsedagslunch! daniel fyuller nämligen år :) grattisgrattis! vi bjöds på jättegod mat och tårta. det va jättetrevligt! extra trevligt va det att träffa robert faktiskt, va ett tag sen, så jävla härlig och snäll kille :) sen lekta jag lite med min lilla låssaskusin adam :) ungerbar unge det ! när jag kom hem städade jag rummet och bäddade om och dyrligt. pluggade öven lite historia.. duktig jag är(A). nu sitter jag och lodar här vid datorn, ska egentligen vara med brudarna men efter middagen mådde jag så illa, så jag stannar hemma, plus att jag ska jobba imorgon bitti så det är lika bra att vila ut. blir nog en mysig kväll i sängen hela kvällen med lite tv som sällskap, eftersom jag inte har något annat sällskap, tyvärr :/ ;) aja, puss ! / tessan

image2
här har vi en bild på mig och adam, dock inte tagen idag.

Lodisdag

idag har jag haft en riktig lodisdag i skolan. orkade verkligen inte vara seriös när jag vaknade i morse, har ont i halva kroppen känns det som! magen, ryggen, huvudet, fotleden nacken, aa inte så bra alltså! plus att jag är sjukligt trött dygnet runt, spelar ingen roll hur mycket jag sover eller inte sover. så jävla tråkigt  ! jag tror jag kör på en hemma kväll ikväll och äter lite räkor med familjen, kikar på idol och sånt. kanske tjjockar i mig någonting onyttigt också. noot good! ska upp rätt tidigt imorgon eftersom jag måste till skolan på öppet hus, suck! sen måste jag plugga hela dagen också, jippi!  see ya / tessan.

trögskoldag 22/11

Usch idag har varit en riktig skitdag i skolan! förutom att jag fick mig en lite längre pratstund med Mr. T än vanligt. det tycker vi är mycket trevligt! :) idag va vi i gymmet på idrotten, mycket trevligt ;) men de finns nästan för mycket speglar där inne och eftersom jag är en sån spegelapa så kan jag ju inte låta bli att kolla lite då&då, eller nästan hela tiden :/ :P efterskolan åkte jag hem med värsta mensvärken och satt mig och kollade på OTH, älskar !  sen på kvällen kom petra över och kollade på tv med mig och åt vitläksbröd, gud så mysigt de va. snart ska jag väl gå och stupa i sången, behöver verkligen sömn känner jag. så sjukt otaggad på skolan imorgon, känner att jag behöver ligga hemma och vila och plugga historia. uschusch. men jag behöver ju såklart vara i skolan också så det är bara att ta sig dit! känner också på mig att det blir en slödag imorgon, mjukisar i skolan kanske ? aja see ya / tessan.

Onsdag 14/11

Idag har det inte hänt så mycket. har solat och badat vid poolen iprincip hela dagen. det känns inte som om man får någin färg själv, det är bara alla andra som blir brunare tycker jag. suck! middagen på hotellet var för en gångs skull god. vilka framsteg! efter middagen pluggade jag massa engelska och fick hjälp av nicklas, jätteskönt att ha det gjort!  pluggade historia i eftermiddags med lillebror också. så nu är jag klar med historia läxan också! känner mig så duktig.

Good night! / tessan.

Tisdag 13/11

Vaknade som vanligt klockan 07.30 av att mamma och nicklas gick ut och simmade i poolen med alla pensionärer. när dom kom upp till rummet igen så gjorde vi oss iordning för att gå ner och äta frukost i "bunkern". jag tog en alvedon innan vi gick för att jag hade sjukt ont i min rygg. måste ringa sjukgymnasten när jag kommer hem igen. jag förstår mig verkligen inte på sångtillverkare i utlandet, alla gånger jag varit utomlands har jag fått sova i hårda sängar så det känns som om man sover rakt på en träplanka eller dyrligt. credd till svenska MJUKA sängar. längtar hem till min myssäng!

Efter frukosten gick vi till en starand med underbar sand, den va vit/beige och bestog av små snäckor och korallbitar. sanden heter Amadores. jag badade med mina solbrillor och sögs ner under vattnet i en stor våg så solbrillorna försvann...men den spolades dom upp på stranden som tur va. älskar dom brillsen! <3

När vi kom tillbaka till hotellet la jag mig och solade och äntligen gav det resultat, fick lite färg så nu är jag tagad inför en ny soldag imorgon. vid halv tre gick jag upp och satt mig på balkongen och pluggade svenska och historia, känner mig riktigt duktig!

på eftermiddagen tog vi bussen in till en liten stad som heter Puerto de mogan, där gick vi runt i hamnen och åt en skit snuskig pizza. sedan gick jag in i en Lacoste butik och ville såklart ha allt i hela dutiken. men jag köpte ingenting! på bussresan hem till hotellet åkte vi med en självmordsbelägen busschaför. han körde som en dåre och saken blev ju inte direkt bättre av att vägen vi åkte på var närmare 200 m över vattnet. alla satt och häll fast sig så hårt dom kunde och hoppades på att komma hem levande. vi överlvde och satte oss i poolbaren och åt världens största banana split. MUMS! :)

nu ska jag joina familjen ute på ballen och sedan sova!  nattinatti / tessan.

Jag måste skriva lite till.. nyss har jag fått en jätteskön andsiktsmassage av min snälla mamma och lite ryggmassage som bonus. helt underbart skönt! nu får nicklas samma behandling och sen är det lillebrors tur.

RSS 2.0