Ensam flicka söker.

Har precis kommit hem från ishallen där det bjöds på en rolig match som innehöll det mesta. Underhållande och vinst så det är grymt. Nu har jag tråkigt och känner mig ensam, vill mysa. ♥ Ishockey har en konstig effekt på mig, antingen blir jag myssugen eller galet festsugen.







Hej jag är galet trött.

Hej, lever alla idag!? Jag gör det, men det är inte med mycket energi i kroppen. Efter en utekväll med massa underbara och roliga människor och med alldeles för få timmars sömn hoppade jag på cykeln klockan halv sju imorse och cyklade till jobbet. Eller ska jag vara ärlig har jag för mig att jag gick... men jag vet inte. En kort och oskön dag på jobbet där jag inte gjorde många knop alls.

Resten av dagen har jag inte gjort ett skit, badat, legat i soffan med datorn och nu ska jag gå hem till Vårfruvägen och familjen för att äta lite innan jag och nicklas ska upp och kolla på hockeyn. Vill att klockan ska bli 16 nu och att jag sedan får gå hem och sova som en prinsessa.

Kommer ett fåtal bilder från gårdagen när jag orkar leta reda på sladden. Kram.


Ikväll ska jag ligga med batman!


Ledig lördag.

Det blev en mysig, rolig och lyckad kväll igår här hemma med lite tjejer. Fick lite fina och väldigt uppskattade presenter. Mina vänner är så fina. Tusen tack tjejer! Vill verkligen inte jobba ikväll och imorgonbitti klockan 7. Rätt bitter över det faktiskt. Idag ska jag luncha på jobbet, mysigt och gott!



Uppe i tid.

Godmorgon alla, underbart fint väder ute idag, hade önskat att jag var ledig faktiskt. Ska snart ta och bära ner lite kassar i källaren för att få bort det mesta från vardagsrummet så vi kan hänga här ikväll utan att behöva sitta på mina kläder. Måste till Willys och handla det jag glömde igår också, ska i fremtiden alltid ha en kom-ihåg-lapp uppsatt i pannan så jag inte glömmer hälften.

Nej nu måste jag sätta fart! Mycket att göra på lite tid. Men jag jobbar bäst under press!

Så söt kille, från Elins fb. jag DÖÖÖÖÖÖR!


Bad, tända ljus och bubbel.

Det blev en mycket händelserik kväll på jobbet med mycket middagsgäster, mycket alkohol och en liten brand. Kom från därifrån strax efter 22 och har sen dess tagit ett varmt och skönt bad med lite bubbel i handen. Så himla mysigt! Nu ligger jag i soffan och bara myser och kopplar av, precis vad jag behöver just nu.


Hemma en snabbis.

Hann hem en sväng innan jag måste cykla till jobbet. Sitter och äter lite färsk pasta med pesto, parmesan och soltorkadetomater. Slåt på tvn och hamnar såklart på greys anatomy, varför lyckas jag alltid kolla på det när jag äter? Man blir ju spyfärdig redan innan maten hamnar i munnen. Hoppas det är lite middag ikväll. Orkar inte vara så trevlig och vill gärna hem och sova. :)

Vattna blommor.

Godmorgon godmorgon! Ska starx välja jacka och kila iväg till tåget för en snabb visit i stor staden. Måste hitta någonting att klä ut mig till på lördag och lördagen efter det och även shoppa lite annat kul. Får sällskap av Elin på tåget in och en liten stund i stan men sen får jag klara mig själv. Jobb 15 till stängning på Nynäsgården ikväll. Hade önskat mig en ledig kväll för att kunna städa lite här hemma. Kommer lite tjejer förbi på mys imorgon.

Shit vattna blommorna var det ju. Tror inte dom gillar att bo tillsammans med mig!



Ha en underbar dag! ♥


Jobb & Hockey




Du är inte människa, du är ett monster!

Hej jag gillar att ha bajs-krig på Konditoriets kundtoalett på min fritid.... Faaaan vad sur och äcklad jag varit sen klockan halv två idag. Någon jävel som man varit trevlig emot har gjort valet att ha lite kul med sin avföring på toaletten och kladdat ner toalettstolen, golvet, väggarna, dörren och ja ta mig fan allt där inne. Det var så hiiimla roligt att städa och om jag och Linnea kommer på vem fan det var så ska vi tvinga personen att äta våran skit och få slicka rent toalettstolen. Förstår inte hur man ens kan komma på tanken att göra någoting sånt här, jag tror fan inte att man är människa. Jag tror personen i fråga är ett monster, ett äckligt jävla bajs-monster. Usch vad äcklad jag är!


Jobb tisdag

Snart måste jag rulla ner till jobbet och dra av ett arbetspass på cafét. Jag gillare! 10 - 18.30. Sen blir det en ensam-hemma-kväll med invigning av badkaret. Kommer  nog bli ganska ensam-hemma-kvällar framöver nu när jag bor helt alone.




Myskväll med stort M!

Vad möts jag av när jag kommer hem om inte Elin som står vid min spis med färdiglagad mat och tända ljus i hela lägenheten, vilken guldtjej alltså! Och vilken underbart god mat hon lagat, lax med pesto, franskaörter, vattenkastanjer, purjolök och massa annat gott! Mh, jag åt tills allt var slut och magen full till bredden. Sedan la vi oss i soffan och gjorde lite teoriövningar och kollade på paradise hotel. Nu har jag farit runt i lägenheten och försökt få lite mer ordning och reda, ett steg i rätt riktining!


Ny vecka = Jobb vecka!

Ja då var det måndag morgon åter igen. Nu jobbar jag måndag-söndag och det känns väldigt bra. Har fyra dagar på konditoriet med mina härliga arbetskamrater. Nu ska håret borstas och jag ska hoppa på cykeln för att åka ner och börja skrapa ihop pengar tills nästa lön! Great!

Isvatten & Sex and the city.

"Jag började fundera på fäder, eller snarare bristen på dem. Några säger att en dotters förhållande med sin far är en förebild i alla hennes förhållanden med män. Är det bara billig psykologi eller ligger det någonting i det? Innebär ett bristfälligt föredöme ett liv av bristfälliga förhållanden? Hur stor roll spelar egentligen fäder som föredöme? " / Carrie. ♥

Snart bär det av till Huddinge!


Ingen söndags-ångest!

Vilket tråk-väder man vaknar till denna morgon! Inte alls roligt när jag är ledig faktiskt. Ska ner i källaren och hälsa på källartrollet och hans familj för att hämta min vinterjacka snart, tänker då inte frysa i ishallen eller påvägen till Huddinge. Kanske övningskör lite innan jag ger mig av, vi får se. Ha en härlig söndag gott folk.




Har precis gjort en upptäckt ...

... att min granne gillar att spela hög musik, och han tycks älska hårdrock eller liknande musik. Fast jag gillar det faktiskt på ett sätt, det betyder att jag inte kommer behöva vara tyst som en mus på kvällarna och kommer kunna spela lite musik och ha vänner här utan att behöva ha dåligt samvete för att man stör grannarna lite. Rätt skönt att ha lite liv och rörelse runt sig, just nu iallafall. Vi får väl se när jag tröttnat och vill ha lugn och ro!

PS: Lördags-tv SUGER!!! DS.





IKväll skulle jag vilja vara barnvakt till denna krabat! Han gör mig glad!


Kvällsplaner?

Jadu, vad är kvällens planer? Nada! Petra och jag skulle ha hängt lite men kvinnan gick och blev krasslig, stackarn. Rätt synd om mig också som blev ensam. Håller på och packar in lite kläder och försöker få syn på mitt vita golv under alla påsar som står strategiskt utplacerade i vardagsrummet. Började hänga in saker i garderoben men helt plötsligt tog galgarna slut så nu måste jag till ikea inom en vääääldigt snart framtid. Kan inte leva med kläderna i sopsäckar längre, får ju lite panik och går bara i samma kläder, det vill säga kläderna som jag använt dagen innnan, och dagen innan det, och dagen innan dagen innan idag ...


Dålig start!

Jag rivstartade morgonen med sju varv runt lägenheten i jakten på kläder och sedan en löprunda med telefonen och jobbet i örat hem till vårfruvägen där bytte jag mina starka löpsteg till mina ännu snabbare cykelben. Detta på grund av att jag försovit mig och vaknade med ett ryck 1 och en halv timme sent vilket resulterade i att jag kom för sent till jobbet. Det är min dag hitills. Nu kan det bara bli bättre!


Kyckling på fredag.

Första middagen ensam och fan vad tråkigt det är att laga mat och äta ensam. Igår fick jag maten lagad åt mig och dessutom sällskap till bordet. Idag får jag nöja mig med hocketkväll/förkväll. God mat blev det i ala fall, men måste lära mig att krydda lagom, inte på tok för mycket.


tjatja bloggen

Ligger för tillfället i soffan, har precis diskat och min mage kurrar högljudt. Borde nog ta mig till willys för att handla lite men det är så kallt ute så jag skjuter upp det hela tiden. Ikväll kommer min Filip hit och kollar på Idol med mig och kollar in min lilla lya. Mysigt! Frågan är bara hur jag ska kunna hålla mig vaken tills dess när jag somnade fem halv sex imorse. Den som lever får se!

Hade en jättetrevlig och rolig ikväll igår. Ett bra första dygn i lägenheten helt enkelt!


Lägenheten just nu!








Äntligen hemma!

ÅH så var jag äntligen hemma igen efter en kväll på jobbet. Inget av mina fyra sällskap kom i tid till middagen, oj vad glad man blir då ... Speciellt när man har en önskan om att få åka och kolla en period hockey... Nu blir det sex and the city och försöka sova, jobba imorgon 07.00-15.30! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Tror jag flyttar mina saker till lägenheten och kanske sover där imorgon för första gången. Läääskigt.  Godnatt!


Lite mysig värme och sol hade inte suttit fel just nu!


Heja Nynäs!

Kollade precis nya oth och åt lite lunch, rätt tråkigt avsnitt där det inte hände direkt mycket! Nu ska jag klä på mig och cykla iväg till jobbet, idag vill jag verkligen inte jobba. Jag vill sitta uppe i den kalla ishallen ikväll istället för att servera middag till gästerna. Men man får inte alltid som man vill... Heja Nynäs i ialla fall! :) Ikväll vinner ni tredje raka. I feeel it.


back to bed

Nu är lillebror iväg skickad till skolan och jag ska skicka mig själv tillbaka till sängen för lite mer sömn. Hörs!

Sofis mode

Fick ett nyhetssms av D imorse, vi var tydligen med i Sofis mode idag. Var såklart tvungen att gå och köpa mig ett exemplar och spana in oss. Önskar jag hade struntat i det. Ångrar kläderna, ångrar håret, ångrar att jag inte sov någonting den natten. Men här är vi, tadaaaa. Vad är oddsen att vi kommer med i tidningen när tjejen tog kanske fem tusen bilder den morgonen? Uppenbarligen höga.




There aint no other friend like you!



I like the way you're not afraid
You've got the world planned in your mind
People say you cannot do it
But they don't know a friend like you

The girl you love has gone away
Still too young to know her heart
She'll return her love renewed
Cause she'll never find a friend like you

When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God I had a friend like you

Any times I've gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had three you'd give me two
There aint no other friend like you



Tisdag.

Åh vad jag trivs med människorna nere på konditoriet. Jobbade extra istället för Zandra idag och ska göra det tre dagar nästa vecka också. Gillar det! När man får dom här otroligt trevliga och godhjärtade kunderna är det underbart. Fick höra idag att jag gjort den godaste varma chokladen med grädde som en kvinna hade drukigt hos oss och att jag var så sprudlande glad och trevligt, sånt gillar jag att höra! Sen har vi de andra kunderna som inte kan bjuda på ett leende och är allmänt dryga och nedvärderande, men dom ska inte få mer plats i min blogg just idag!

Har ont i min ljumske så skulle behöva en rejäl omgång ljumsk-massage. Blir ett avslappnande bad för att försöka göra smärtan lindrigare. Sen blir det dipp med lillebror och paradise hotel.

Ta hand om dina nära och kära och framför allt dig själv! ♥

He looked at me and took me by surprise

Middag avklarad, nu är det PH som gäller, kolla klart på Forgetting Sarah Marshall och försöka sova så tidigt som möjligt. :) Jag vill ha massage av någon bra människa nu också, det vore ju inte helt fel.

Ha en trevlig kväll och sov gott! :)


gooodmorgon godmorgon

Vaknar upp första gången av att mormor har låst in sig på toaletten och i panik inte kan komma ut. Vaknar upp andra gången för dagen av att desirees telefon ringer och  hon tar samtalet, varav jag hör allt som sägs. Vaknar upp för tredje och sista gången av att jag får sms och 4 jobbtids erbjudanden. Vanligtvis brukar man bli irriterad men nu blev jag så glad! Jag ska klara av att betala min hyra och mina räkningar och fortfarade kunna ha ett liv, så det så!

Hockeyn igår gick strålande, 6-2 blev resutlatet och det ska dom vara nöjda med. Dom gjorde en bra match.

Idag är planen att fixa lite i lägenheten och åka på middag på trehörningen. Sen sovaq tidigt eftersom detr blev jobb imorgonbitti 06.30!

Nu är D i duschen och jag ska väl klä på mig lite och sätta i linserna så jag ser någonting. Ha en underbar dag!

Hockey-söndag.

Nu drar jag iväg på hockey. Hoppas på en underhållande match!


Godmorgon!

Godmorgon, vad skönt det är att vakna upp helt klar i huvududet och utsövd och inte ens behöva gå till jobbet på en söndag. Jag gillar redan den här dagen. Dagen består av hockey i väsby, lär ju inte hinna med så mycket annat. Ska nsart gå upp och ställa fram lite frukost till mig och bror, om han nu är vaken. Jag är ju en så snäll syster så han får vara uppe hur länge han vill, eller ja inte när han går i skolan sen ;)

klantarsle

Det man inte har i huvudet får man ha i benen... Det blev jag nyss varse om. Hade en supermysig och trevlig kväll hos Emma med massa härliga tjejer. Tog mig i kragen och gick hemåt vid halv tio för att göra lillebror och hans kompis sällskap. Gjorde lilla söta max sällskap till bussen och gick sedan hem med en otrolig längtan efter både sängen och massage. Sängen var ju en självklarhet, dock inte massagen... tittar i "min" väska för att hitta någonting jag letar efter, men hittar genast massa andra saker som jag inte känner igen för fem öre. Då slår det mig att jag tagit fel väska... Ringer runt till alla som jag kan tänka mig ha körkort men ingen kan köra mig genom mörka och kalla nynäshamn för att få rätt väska och be om förlåtelse över att jag fått fel. Går ut till cykeln, försöker få upp låset, men det går såklart inte ..... ångar in som ett jävla lok i huset igen och letar efter mammas cykelnyckel, hittar den och cyklar som en tok tillbaka till Emma, är stelfrusen och vill inte att lillebror ska vara hemma själv så länge. Vilken krigare jag är just nu. Tack och godnatt!

Look of tonight.




hatar kläder som fäller

ååhh, har en så jävla snygg klänning på mig just nu, men halva klänningen ligger på golvet i form av paljetter och glitter. Det är ö v e r a l l t ! Hur ska jag kunna bära denna klänningen hemma hos någon utan att bli hatad för att hela soffan blir prickig eller hela golvet är som ett glittrande hav när jag lämnar stället. Typiskt.

Blir en snabb sväng till Emma ikväll för mig bara :( Ska hem till lillebror och hänga med honom. Men ska iallafall med och lämna presenten som jag hoppas hon blir överlycklig över.

Hörs ikväll då kanske ni får se min snygga men mycket opraktiska klänning!

Lördag

Herre min gud vad ont jag har i svanken idag. Är helt öm och ryggen vill inte samarbete med mig. Stackars liten. Idag ska vi fira Emma slemma som fyllt hela 20 år. Ja det är rätt stort, och hon blir ju inte direkt yngre. Är barnvakt från och med nu och ska nog se till så lillebror får i sig lite käk. Vore ju hemskt om jag missött lillebror tills mamma och nicke kommer hem igen.

Angående gårdagen så var den trevlig. Petra och Jonathan plockade upp mig påvägen från stan så jag slapp åka alla 85 minuter hem kommunalt. Gult värt! Tusen tack, igen. :)

Äntligen helg :)

Jobbar förmiddag idag, tror Robin är rätt trött på mig och mitt snack. Han tycker inte att jag är snäll. :( Kom precis hem från lägenheten där jag städat sovrummet och stället ner sängen. Imorgon blir det mer städ och fix i lägenheten. Strax ska jag kila iväg till tåget och möta Elin, Stockholm är vår destination och där ska vi på varsitt äventyr. Spännande!

Hörs imorgon!


I guess you can hang with me

Nu är jag hemma från jobbet. Sofia provjobbade idag hos oss så det var riktigt kul! Nu väntar jag på PH och ska nog äta någon slags mat som kallas middag. Jobb på konditoriet imorgon 06.30-14.30, tiiiidig uppgång! :( Sen blir det städning i lägenheten och sedan stan med Elin en snabbis och sen en liten träff imorgon kväll, if you do me right I guess you can hang with me. Haha!


:( ....

Har så jäääävla ont i huvudet idag, har aldrig kännt så här förut. Det började igår och i natt har jag inte kunnat sova(igen). Ska vila nu tills jag börjar jobba vid 15. Ska försöka lösa en liten krock inför nästa onsdag också.

På återseende!

Vill till solen och värmen nu ...




Underbart!

Vilken match jag har fått uppleva ikväll! Ojojoj säger jag bara. Vinst blev det och det är helt underbart! Är så glad för killarnas skull, och för min egen skull såklart :) Spännande match. Nu vill jag bara mysa. Syyyynd om mig.


Lill-lördag = Hockey.

Flytten imorse gick superbra, mamma drog upp mig strax innan åtta då hon tyckte det var god tid att vi började. Jag tog på mig mina stora och starka muskler idag istället för dom vanliga och vi körde två lass med saker. Det är mycket kvar men ingenting som vi kan ta dit nu när sovrummet är byggarbetsplats fortfarande och garderoben inte är klar.

Kom hem och sov några timmar och strax kommer Petra hit för att kolla det senaste one tree hill avsnittet. Hon får fasiken ta och komma nu för jag orkar inte vänta längre, vill se nununu! Ikväll blir det middag med lite sköna tjejer och sedan hockey. Åh så mysigt och kul!


Don’t go messing with love





What do you say when words are not enough?

Plockade upp kuddarna jag beställt från H&M idag, och guuuud va söt och mysig min soffa blev på en gång. Mer kuddar dit och till sovrummet måste fixas. Kuddar is the shit. Loveeee it! Imorgon ska jag äntligen få hänga lite med min bästis Petrus, som jag saknar den tjejen när vi inte ses.


Tisdag

Hej hallå, precis kommit hem från jobbet och kastat in lite saker i bilden, nicklas är och handlar något rör, sen åker vi till lägenheten och packar in. Skönt att köra en vända idag! Packa upp lite kuddar och sånt. :)

Senare: 90210 & Gossipgirl. ♥



Hej!


...

Nu är jag på goshumör. Vill bli lite kär och mysa.

10-10-10

Jobb idag igen, skönt när pengarna rullar in som dom ska i alla fall en vecka. Köket är i princip färdigt i lägenheten nu och det blir troligen flytt på onsdag då jag är ledig. Flyttar väl inte in på riktigt men de mesta av sakerna flyttas då. Imorgon efter jobbet blir det städning!


Fan vad jag älskar tobbe. Underbar människa.


Hockeykväll i min ensamhet.

Tog mig i kragen och cyklade till Willys för att handla lite mandariner. Nu blir det NHL hockey i sängen med mina små runda godsaker. Inga chips idag inte!!!


Trött är bara förnamnet.

Herre min gud vad trött jag är. Somnade halv fyra inatt efter jag legat och vridigt och vänt ut och in på både min säng och mig själv. Blev alltså 4 ynka timmars sömn för mig inatt innan jag skulle iväg till jobbet. Sofie provjobbade idag, mycket trevligt och vad duktig tjejen var. Fick massa annat viktigt gjort på jobbet eftersom hon klarade sig så bra på egen hand.

Direkt efter jobbet la jag mig i grillen och somnade i 30 minuter, helt slut.

Nu ligger jag i sängen och vill inte röra mig, eller jag orkar rättare sagt inte. Men måste ta mig till någon affär  och köpa mandariner tror jag. Dessi kommer efter jobbet vid halv elva och sover med mig, mysigt med sällskap. Det har jag allt för sällan. Hoppas jag orkar hålla mig vaken.





Olle Hedberg.


Heelg

Ja då var det helg igen vilket innebär ledighet för många, men inte för mig. Denna fredag innebär även hockey för många av oss här i Nynäshamn, men inte för mig... Börjar jobba vid 16 och stänger när gästerna gått hem. Vill verkligen inte missa den här matchen, speciellt inte när lilla simon ska få vakta målet. Nynäs kommer vinna idag, jag känner det!

Nu blir det smink och mat!

Paketöppning.



Dessa skor från H&M var en av alla saker som låg i mina paket idag.
Resten får ni se när jag packat upp det i lägenheten. :)


Montering









Efter att ha varit och hälsat på i Jeds nya FINA lya så gick vi över torget till min och monterade en malm byrå till sovrummet. Tusen tack för hjälpen Dess. Mycket roligare när man är två. Allt är roligare då!

Igår var det hockey som sagt och jag och tjejerna hade en svettig stund på läktaren. Jag kunde helt enkelt inte sitta still och Linn kunde inte få sin krampade hand från mitt lår. Så nervöst var det i slutet av matchen. Förtsa femman gjorde ett riktigt bra jobb tycker jag :) Slutade iallafall med en förlust. Desirée kom över och sov med mig på kvällen. Mysigt.

Nu ska jag ta mig ork att gå ut till elon och hämta ett paket från Ellos och ett på Ica från H&M. Spännande. Tror jag övningskör dit om jag får som jag vill.


Det finns bara ett tree hill!

Jag hittade avsnitten som jag inte hittat innan, blev lika berörd som vanligt och kunde inte hålla tårarna från att falla denna gången heller. Klätt på mig varma kläder inför kvällen och nu ska jag hitta något och äta och sen möta Elin!




Onsdag.

Klev upp 05.45 för jobb! Lite segt var det allt att kliva ur sängen men sen tänkte jag, money. Jobbdagen gick bra och det kändes så skönt att gå hem vid halv tre. Nu var min plan att jag skulle kolla på one tree hill men det var inte seriens plan uppenbarligen. Får fördröja tiden fram tills min hockeydejt med Elin vid 6. Mat står i alla fall på schemat, fast det gör det ju iof alltid.

DISS!

Jag ska då aldrig testa att göra något nytt med mitt hår igen... Min frissa är verkligen grym på att både klippa och färga och håret i sig är ju fint men inte på mig. Ser ju ännu mer ut som en hazzelmus nu. Jag vill ha tillbaka mitt långa blonda hår igen. Om några veckor åker jag tillbaka och slingar mig blond igen! Kan ju inte ens le med tänderna för då ser jag ännu värre ut. Usch och fy på mig som är korkad.


ishallen

Rester med familjen sen ishallen med Elin, Linn och Emma för att kolla på pojkhockey. :) Imorgon klockan nio ska jag befinna mig på Odenplan för klippning och färgning av håret. Är så nervös och kluven om hur jag ska färga. Jag trivs ju så bra i mitt blonda hår, precis som det är just nu, men vill testa någonting nytt. Vi får se hur det bli...


Lite bilder från lägenheten!














På med snickarbyxorna.

Är i lägenheten och monterar lite möbler. Visar nog lite bilder när jag kommer hem! :)

Ensam

Ligger här ensam i sängen och kollar på ensam mamma söker, det är ett så himla mysigt program. Packat lite mer inför flytten nu, känns riktigt bra. Imorgon ska jag montera matbord och byrå. :)


Ändrade planer

Ska kila till lägenheten nu och montera möbler :D


Girlsgirlsgirls ♥


Vilken härlig arbetsdag!

Jobbade med Hanna och Louisa idag, två superhärliga tjejer som bara sprudlade av glädje och skratt. Precis sånna människor jag gillar att ha omkring mig. Vi hade ett stort sällskap från stammnings förbundet, det var lite kul ... Anyway, jobbdagen var rolig, behövlig och lugn. Har kommit på att jag älskar att stå och puttsa glas och vika servetter, mycket avslappnande.

Lördag

Har legat i sängen och sovit tills för en halvtimme sedan. Snacka om att jag var trött efter några nätter utan mycket sömn. Har precis satt i mig 4(!) mackor, jag är propp mätt kan jag lova er. Nu blir det smink och ombyte och sedan jobb vid 15. Hoppas sällskapen äter tidigt och fort så jag får komma hem i tid.

Nästa vecka ska jag börja montera möbler i lägenheten, spännande!!!! :D

Sofis mode.

Tokstartade dagen med en frisk promenad till tåget som tog mig och min trogne Desirée till Stockholm, the capital of Sweden. När vi kommit in på Vero moda och blivit fotograferade och tagit för oss utav frukosten upptäcker jag att min vän är helt off och sitter innuti sitt eget huvud. Det var alltså inte detta D hade föreställt sig. Men ju längre eventet pågår så känner vi oss mer och mer som hemma och trivs väldigt bra, det slutar med att vi är sist kvar och strosar iväg med våra goodiebags. Sofi berättade om sina favorittrender för hösten, en mycket kunnig kvinna från Loreal visade och berättade om höstens smink och sina egna sminkknep, tillsist kom en dam från Ekmanhair och presenterade den hetaste hårtrenden just nu, Brazilian Blowout. Ett mycket trevligt och lyckat event med Sofis mode.

Efter våran bra start på dagen gick vi och tog en chailatte i solen tills butikerna öppnade, vi hann bara med H&M innan Benny och Sebbe rullade fram och hämtade oss. Och vem var med om inte en söt liten vovve vid namn Inka. Jag vill verkligen ha en liten hund, nu när jag flyttar så bestämmer jag ju själv... :) Lunch och film för mig och D, sen middag och Bio med Sebbe och Bos.

Här kommer lite bilder från dagen. enjoy.
















Trött!!!

Jag är så nöjd med att jag valde att gå i Nynäshamns gymnasium av många anledningar. Men denna morgon är jag väldigt nöjd över att jag sluppit åka tåg varje morgon i 3 år, det är sviiiin kallt ute. Måstee till tåget nu. Ha en underbar dag!

RSS 2.0