Geografi

Ska precis börja nöta geografi, inte direkt sugen! Skolan och jobbet gick bra men jag har nog feber. Nina gladh(lever verkligen upp till sitt namn) provjobbade på jobbet idag så jag hoppas hon får det för hon är så snäll och rolig! Livar upp stämningen ännu ett snäpp. Jag älskar min arbetskamrater måste jag säga!

Nej åter till världskartan och den allt för detaljerade Sverige kartan. See ya!


♥ Therese Ö


ny vecka

Skola sen jobb, skjut mig vad trött jag är...........

Lördagen i bilder

Min lördagskväll var riktigt lyckad. Trevligt sällskap, lagom med dricka, bra humör, alla dansade, efterfest. Det är såhär en lyckad utekväll ska se ut i min värld. Tack alla inblandade.


Vi åt kräftor hos Emily och Edgar


Madelene visade sina servett-viknings-skills


Angelica var lika söt och glad som vanligt


Sen bar det av till Freja.


Påväg till Telegrafen


bästis och jag


Favoriten Desili gjorde mig sällskap på dansgolvet


Träffade på Jimmy och dansade en jädrans massa


Sjukt rolig efterfest

Therese Ö


Bilder från i torsdags


Hörde jag en skål!?


Emily och Madelene




Jag var på superbra humör.


Saftglas


Marcus kom och gjorde oss sällskap senare på kvällen.



Eftersom vi ska använda resten av bilderna i våran modeblogg när den startar så vill jag inte delge er resten. Ni får spana in den nya bloggen när den kommer ut. Nu ska jag springa iväg och köpa kräftor. Puss!

♥ Therese Ö


"rosét bara flödade, det fanns liksom inget stopp"

Ojojoj vilken kväll det var igår! Riktigt lyckat! Snygg modevisning, dock lite kort för min smak. Sofi Fahrman sa åt oss att dricka så mycket rosé vi bara orkade och ja, det är väl därför jag mår som jag mår idag. Men jag hade en riktigt trevlig kväll och är mer än nöjd. Marcus kom även förbi en sväng med en kompis. Trevligt att träffa grabben igen. Nej nu ska jag gå till skolan och ha filosofi, hej!

♥ Therese Ö

Sofis mode

Godmorgon!  :)

Jag var så himla trött igår efter stan så jag orkade inte uppdatera någonting. Kan visa sakerna jag kom hem med imorgon. Nu är det strax skola som gäller och ikväll bär det av in till Stockholm med tre fina tjejer för att äta och gå på Sofis mode kväll där det bjuds på bubbel, goodiebags, modevisning etc. Ska bli så jäklans kul!¨

Beställde hem en ny mobil igår när jag var i stan. Blir en vit Samsung s5230 den här gången. Nice huh!? Kommer förhoppningsvis imorgon.





♥ Therese Ö


Stockholm

Godmorgon bloggen!

Idag blir det en ganska kort skoldag, den kortaste på hela veckan i alla fall. Efter skolan blir det shopping som jag sa igår. Är så himla sugen. Kankse till och med kommer hem med en ny mobil. Får se om jag hittar någon som faller mig i smaken!

♥ Therese Ö

25 augusti

Hej hopp! Nu är jag hemkommen och nyduschad. Skolan gick bra och dagen kändes inte så jobbig trots att den var lång. Men det kommer väl ju längre in på terminen vi kommer. Efter skolan har jag spenderat min tid hemma hos emily med syskonen Ödmark. Alla tre faktiskt! Lagade supergod mat och vaniljglass och varma hallon till efterrätt. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Lär nog fastna framför den här burken ett tag. Ska dock försöka komma i säng i tid idag eftersom jag inte fick mycket sömn inatt. Imorgon blir det shopping som varit bestämd sedan långt tillbaka. Ska bli så skönt att komma in till stan! Få ännu en dag att gå lite fortare och tänka mindre på negativa saker. Jag behöver sysselsätta mig nu!


Förlåt om jag tjatar men jag saknar Adam.


♥ Therese Ö

Tisdag 25 augusti

Godmorgon gott folk, lönetisdag är vad det är idag. Pengarna har dock inte rullat in på mitt konto ännu, märkligt! Just nu sitter jag och lyssnar på nyheterna, sminkar mig och provar mina nya tröja från Melba. Supersnygg! Hörs efter skolan folks!



♥ Therese Ö

Smärta i bröstet

Den är tillbaka. Min smärta jag brukade ha i bröstet. Undra om den försvann ett tag för att jag mådde så jävla bra och äntligen trivdes med mitt liv och allt runt omkring mig? Nu när jag fick besked om att Adam inte kommer komma hem och flytta till Stockholm så kom den genast tillbaka. När mitt liv äntligen har flyt så ska någon jävel komma och slå sönder allt det fina och bra och lämna allt i spillror. Tycker mest synd om Adam som fick sin dröm splittrad. Tanken på att vi inte kommer att kunna träffas och lära känna varandra bättre får mig att börja gråta och tårarna är hejdlösa. Hur mycket tårar kan ögonen ge ifrån sig undrar jag... När jag äntligen tror att jag hittat rätt igen efter så lång tid så kommer det saker ivägen. Men är det rätt så löser det väl sig någon gång i livet. Jag tänker i alla fall inte ge upp hoppet om oss...




♥ Therese Ö

Hej hopp

Skoldagen gick strålande. Fick sluta tidigare så nu har jag varit på Willys och handlat mat som jag ska tillaga ikväll och bjuda familjen på. Har precis betalat min räkningar och nu ska jag gå och höra med familjen och få lite information så jag kan göra min läxa i internationell ekonomi. Sen blir det matlagning och kolla på en serie som Benny tipsat mig om, Entourage. Kollade två avsnitt igår och den verkar himlans kul! :)

♥ Therese Ö

Matematik c

Godmorgon!

Dags att dra sig till skolan och börja dagen med en härlig lektion med matte c, YES! Kan ju inte bli så mycket roligare... Eller!? Well well, tur att man han en skön klass.




♥ Therese Ö

Hangover!

Ni som inte sett Hangover har missat den roligaste filmen jag sett. Kunde inte hejda det bubblande skrattet som kom ur mig genom hela filmen. Det ända som saknades var lite sällskap av en saknad vän som istället är på Mallis och har det bra i värmen. Själv är man sjuk och äcklig!





 

♥ Therese Ö


Seg söndag

Nu ska jag dra iväg till jobbet igen. Underbart väder ute så jag är inte det minsta sugen på att ställa mig bakom kassan. Men men plikten kallar. Skönt att vi stänger 15 fortfarade. Nej dags att kila. :)


Såhär ser jag ut just nu!


♥ Therese Ö

Vit helg

Halloj! Jobbdagen gick super och Madde var så himla duktig. Fick äran att ta hand om flickebarnet och hon var snabblärd och effektiv. Tog kunder nästan helt själv direkt. Så jag hoppas hon blir anställd! Nu är jag trött som tusan och ska ta mig en dusch. Måste vara hemma ikväll och sova känner jag. Vill bli frisk innan skolveckan drar igång. Hörs kanske senare!

♥ Therese Ö

Regn och rusk

Nu ska jag strax cykla iväg ner mot jobbet. Blir en skön dag idag eftersom vi är fyra stycken hela dagen. Madde ska provjobba så det ska bli kul också.Efter jobbet vet jag inte vad som händer. Kanske blir en film och myskväll med Angelica. En sak som är säker är i alla fall att jag ska ta det lugnt eftersom jag jobbar imorgon också. Ha en härlig dag i regnvädret sötisar.



Jag och Madelene på Emilys 18-årsfest


♥ Therese Ö



Sötsaker från Stylebystars.com







♥ Therese Ö

i miss you



♥ Therese Ö

tatuering

Åh sitter och funderar på vad jag ska skriva på min tatuering som jag ska göra någon gång det närmsta året i alla fall. Måste komma på någonting riktigt bra, fint och betydelsefullt innan jag bestämmer mig för att gå och låta någon märka mig för livet.


Random bild jag hittat på google. Gillar hennes stjärnor ch hjärtat starkt. Dock går rosetten fetbort!


♥ Therese Ö

Sofis mode

Hej hopp alla glada människor.

Jag är rätt trött såhär på fredags eftermiddagen så jag har fastnat här vid datorn och tänker inte göra en enda kraftansträngning förens jag drar till jobbet imorgonbitti. Ska bara vara hemma och ta det lugnt, läsa ett kapitel om marknadsföring, surfa runt på bloggar och kolla på kläder på internet. På onsdag drar jag till stan för lite shopping hade jag tänk mig.

Jo föresten! Jag och Emily anmälde oss båda två till en tävling häromdagen där man kunde vinna inbjudningar till Sofis modes läsarkväll på Strandbryggan inne i stan. Och vet ni, båda vann och får ta med oss varsin kompis. Så Anna och Madde ska följa med. Blir en riktig tjejkväll i stan på torsdag med bubbel, goodiebags, modevisning och mingel. En toppenstart på mitt och Emilys projektarbete. Bra sätt att få insperation på.



♥ Therese Ö

Skolstart!

Ja idag är det dags. Det är med blandade känslor jag sitter här och snart ska cykla iväg och möta Emily för att ta mig till skolan. Ska bli lite spännande och se vad det är för nya människor som börjat och skönt att komma in i rutiner igen. Sista året i gymnasiet kommer bli ett jädra tufft år men antagligen jävligt kul också. Studenten och allt som hör där till. Yey!  Schemat ser ju inge vidare ut direkt men det hade man ju räknat med. Nej nu ska jag kila. Ha en underbar dag gott folk.

♥ Therese Ö

Gormorgon dagen innan skolan

Nu ska jag kila iväg och möta min favorit Emily, käka lite lunch, ta en spruta, göra lite ärrenden, sy upp en skjortklänning osv. Får se vad som händer mer idag. Skolan väntar imorgon och jag har ångest.


Tillbaka till skolbänken


♥ Therese Ö

Dance with my father...



♥ Therese Ö

Lite Mallorca bilder


Angelica på stranden första dagen


Sköna grabbar


Jag och Angelica på Twister




Törstig


Adam och Dhani leker med barnen


Middag på balkongen


Jag och Adam på E4an


Angelica & jag på Grabbarnagrus


Adam på Grabbarna grus


Beachvolley


Kapten röd <3


Jag och Angelica sista kvällen




Erik kör på


Max & jag


Jag & Adam


David och jag


Killarna kör hårt


Jag och Adam utanför Twister


Angelica nr 2 och jag


Ett jäääävligt skönt gäng!


Cheers


Adam i jobbkläder


♥ Therese Ö

Helgens bravader


Emily fick presenter


Emelie, jag och födelsedagsbarnet.


Min fina "tvilling"


Finsmakarn Max


Fina flickor - Emma, Fia & Elin


Dans bjöd vi på


Jag och Angelica


Jag och Bennyboy


Angelica och Stefan


Sprang ihop med Jocke som visade sig vara en riktigt trevlig prick.


Elin var lika söt som vanligt.


Två stora favoritet


Vi blev pussugna.


På söndagen blev  det bio med familjen.


Nicke var nyfiken på nicke nyfiken


Mammi <3

♥ Therese Ö

Grattis min älskade

Idag fyller min absolut bästa vän 18 år. Stort grattis på födelsedagen gumman!




♥ Therese Ö

Mallorca

Imorgon, torsdag drar jag och Angelica från Nynäshamn för en resa mot Mallorca, Alcudia & Adam. Önska oss en trevlig resa. Och lova att ha det strålande här hemma.



♥ Therese Ö

Mot Stockholm

Godmorgon sötnosar! Hoppas ni är liak pigga som jag är nu. Jag ska bara slänga i mig lite frukost och sedan kila iväg till tåget med Sofie. Victoria avbokade vår dejt och jag känner mig dissad. Vet inte vad bruden känner för mig. Nej dags att kila. Ha en underbar dag!



♥ Therese Ö

Heldag med Emily

Har hart en jättetrevlig dag med min bästa vän. Startade med en lunch i hamnen senare upp till Willys för att handla och sedan blev det en runda på sjön och vi gjorde upp en hel del planer! :) Missade Willys stängningstid så det fick bli en Billys pizza, idag igen ..... Snart blir det nog film med en underlig filur och imorgon ska jag till stan och luncha med bästaste Victoria.

♥ Therese Ö

Ny klocka

Fick hem min nya klocka idag, har redan haft av bandet och jag förstår inte hur mn stället om tiden på skiten. Suck.
Hjälp mig någon.


♥ Therese Ö

Nytt i garderoben.


Ljusa jeans shorts från Cubus, mörka jeansshorts från Ginatricot(ska lämna tillbaka)


Tunn kofta från Gina tricot


Nya slitna jeans från gina tricot, Storstickad tröja från Gina tricot, tröja med tryck Gina tricot, Örhängen även dom från Gina tricot och skärp från H&M.


Jacka med gulddetaljer - H&M


Kofta - Vero moda, omgjorda jeansshorts från H&M



Svart väska nr 1 från Cubus, Svart väska nummer 2 från Bikbok, smycken från Bikbok.


Jordgubbs örhängen från Bikbok.


♥ Therese Ö


dagens



Tunika - Ginatricot
Väst - Cubus
Shorts - H&M
Halsband - H&M
Armband - H&M


♥ Therese Ö

Shopping med en sann vän

Hej hallå! Kom nyss hem efter en dag i Farsta med Emelie. Hittade en heldel till mig själv. Tanken var att jag skulle fixa en present men hittade ingenting. Får se hur det går på onsdag när jag åker in till stan och träffar Victoria. Hoppas jag kan hitta någonting att ge bort från mig och tjejerna. Ska fota det jag fick med mig hem för den som vill se :)

♥ Therese Ö


Lite bilder från dagarna som gått


Landsort med Familjen




En snabbvisit hos Chris innan Freja.




Stötte på några favoriet, bröderna Bagge.


Petra & Benny på Freja


Såhär glad blev Christopher av att se mig.




Miska och Jesper på Tg.


Posé for my camera.


Henrik kör hårt


Miska på tg.


♥Therese Ö

L som i ledighet

Nu skulle ni bara se hur mycket jag njuter av att ha avklarat min sista jobbdag på ett tag. Känns lite konstigt men så fruktansvärt skönt ska ni veta. Nu ska jag också få vila, softa, sola och festa och göra vad tusan jag vill. På torsdag åker jag och Angelica till Mallorca och jag längtar så jag nästan spricker. Ska bli kul att komma iväg och byta miljö en vecka Sen när vi kommer hem så börjar vi skolan några dagar senare. Vart i helvete tog denna sommaren vägen undrar ja genast!? Usch blir ju bara deppig så fort jag tänker på det.

Är ensam hemma så jag håller på och styr upp lite ordning här hemma. Tvättar, lagar mat och har mig. Måste gå och handla en sväng snart också, men det är så sjukt tråkigt så jag skjuter bara upp det. Imorgon har jag planer på att eventuellt åka in till stan och shoppa lite. Får se om jag får sällskap eller ej. Det återstår och se. Nej nu ska jag ner i tvättstuga och riva loss ett solo till GES.


♥ Therese Ö

RSS 2.0