Om en vecka ligger jag på stranden!

Mår inte så bra i min kropp känner jag, helt slö, trött och ömmar i hela kroppen. Huvudet är jag pigg i men kroppen vill inte riktigt hänga med så jag har spenderat hela dagen i sängen. Enda nyttan jag gjort idag är att handla och laga en god och nyttig lunch/middag. Snart ska jag hem till familjen för att fixa en sak med mitt cv och sedan blir det jobb till 00. Imorgon drar jag troligtvis in på Rockbjörnen på Grönan med lite tjejer! Puss. <3

Måndag.

Hej på er. Då var jag hemma från Göteborg och jag vill bara åka tillbaka nu. Att vakna upp ensam här i lägenheten och inte ha någon att prata med om gårdagen eller att ligga och skratta åt allt som hänt känns så jävliga tråkigt. Vi har haft en så rolig helg och som vi skrattat och gjort galna saker. ojojoj säger jag bara. Alla roliga bilder och filmer(!). Idag börjar jag klockan 18 och jobbar till stängning på 7eleven. Skönt att få jobba, har lite smått ångest över att jag inte har ett jobb att gå till varje dag. Dags att slå på en film och spendera några fler timmar i sängen.

tredje gången gillt.

halloj! Nu är det dags för utgång igen. tredje gången gillt säger vi. Idag blir det bara jag och Elin!


videoblogg. hehehehehehe


nu är vi framme.



Hej hopp på er! Nu är vi framme i Götlaborg och har "bott in oss" i stugan. Lisa har sovit en sväng och vi andra har suttit ute på vår uteplats och förfriskat oss. Nu står Elin i duschen och Fia joinade Lisa i sängen för en powernap medans jag sitter här och delger er information. Ikväll åker vi hem till Jacob och Henke och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. På återseende. Blir nog lite gästbloggande här i dagarna av någon av mina snygga vänner! puss till er.

JUSTE! Höll nästan på att glömma att vi nyss gjorde inbrott i våran egna stuga för vi hade glömt nyckeln inne(första dagen, smarta) Se sista bilden, roligt hade vi i alla fall.












Ny vecka!

Måndag idag då, på torsdag åker vi till göteborg, om jag längtar! Ska bli så herranskul! Just nu har jag tvättstugan och söker jobb i Åre. Ikväll kommer Filip hit så ska vi ha lite bästismys, allt för länge sedan. Vi har mycket att prata om. Öppnar på jobbet imorgon så det gäller att försöka sova tidigt idag. Hörs. :)


Emily 20 & Kapten röd.























Utlandsresa bokad!

Jaha då har man bokat och betalat en resa till Bulgarien med Lisa, moster Anna och mormor den 5-12 september. OM jag längtar! Efter min sommar där jag har förvandlats till en arbetsmyra så ska det bli så skönt att få komma till värmen och bara få njuta av sol, bad, shopping och underbart sällskap!


Såhär ser jag ut ikväll.

Snart blir jag upplockad av Lisa så drar vi och äter något och sedan blir det mys med lite mousserande och sen får vi se vart kvällen för oss. Kram till er! ♥






Säg mig att vi har en överraskning kvar...


Fredag!

Äntligen fredag, eller? Jag har ju inte jobbat i veckan men nu blir ju alla andra lediga så man har någon att hänga med. Ligger i sängen nyduschad i min lilla onepiece och är hungrig som ett djur. Behöver mat snarast men orkar varken ta mig ut eller laga mat så, what to do? Tror jag måste bege mig ut ändå. Nä ni här blir inget gjort, dags att gå. Vad händer ikväll?

livvakt?

Någon som vill bli min personliga vakt mina jobbkvällar mellan 22.00-00.30? Känner mig så himla trygg när polisen tar 40 minuter på sig när man ringer och säger att man själv och kunderna blir hotade och man är helt ensam när man stänger. Känns så himla bra. Så någon frivillig till på söndag kväll!?

GODNATT!

 


Min förmiddag med Elin ♥

Hämtade upp Elin för lite lunch på thaien, blev sushi för oss båda. Fy fabian vad gott det var. På tok för länge sedan jag åt sushi så det satt väldigt fint i kistan. Efter maten drog vi och slängde mina returer och sedan la vi oss ute på bryggan nere i hamnen och bara myste och vilade. Släppte elin vid tåget efter ett varv runt Ringvägen och därefter hem för att diska och hänga upp kläder innan jobbet. Börjar om en timme så ska nog fixa lite mer här hemma innan dess och kanske lägga upp lite bilder från Sommarfesten från min kamera. Kom gärna och pigga upp min kväll på Shell/7eleven ikväll. (a)





















Torsdag.

Halloj!  Ligger fortfarande i sängen efter en mycket skön nattssömn. Idag måste jag städa och diska här hemma, ser för taskigt ut! Vid 16 är det jobb till 00.15, känns skönt men nervöst. Har varit så himla stökigt den senaste tiden på kvällarna och när man är ensam känns det inte så kul längre.

Tror jag ligger kvar en liten stund i sängen innan jag börjar städa. Får ju besök av Helene på lördag så det gäller att städa upp lite här hemma och snygga till. Det är ju inte ens jobbigt att städa när man väl är igång, men himlans svårt att komma igång och börja ...


hejdå nynäshamn, ses ikväll!




Onsdag.

Dags att gå upp ur den sköna sängen och klä sig för att sedan åka in till stan med Elin och träffa Helene. Måste hitta ett par solbrillor känner jag. Är ju lite utav ett proffs på att tappa bort saker och ting... Ikväll är det äntligen hockeypremiär för nhc. Ska bli kul att se!

Bakis-tisdag

Här ligger jag i min nya älskling och väntar på att bli hämtad av Petra. Vi ska äta middag ihop, kolla allsången och ta igen all vår missade tid tillsammans. Myskläderna på helt enkelt!


Äntligen hemma?

Nu är jag hemma i Nynäshamn igen, har längtat hem men känner nu såhär denna söndagskvällen att jag inte har mycket att hämta här. Känner mig tom. Känns som att jag inte har någonting eller någon att komma hem till just nu. Kanske borde åka tillbaka till Landsort och leka med småbarnen som gjort mig så glad de senaste dagarna. Tänk vad lite uppskattning, kärlek och viljan att vara med en kan ge en styrka.

Imorgon vill jag vakna upp till något som är värt att le och skratta för!



Det är är något jag saknar. Vår intensiva tid ihop.


Onepiece

Nu är den beställd. Hoppas den kommer hem fort som tusan!! :) Idag kommer småbarnen tillbaka, som jag saknade dom igår! Smink och sen nästsista dagen på Landsort för den här gången!

Sjöbodarna.

Oj vilken trevlig kväll vi hade igår, idag mår man som man förtjänar. Ska snart ner till jobbet och möta varorna som kommer med båten. Lite bilder från gårdagen. Man kan tro att vi varken ätit eller drukit på två veckor, och det stämmer ju iof...
















Såhär ser jag ut ikväll.

Dags för en efterlängtad ledigkväll på Sjöbodarna med mina fina arbetskamrater.




Tråkiga uppdateringar.

Inga roliga uppdateringar från mitt håll just nu känner jag, men bättre än ingenting kanske? Kom nyss hem från jobbet, efterfest-erbjudanderna bara haglar in just nu men jag valde sängen och en film ikväll. Imorgon ska jag upp och passa Teodor och Otilia innan jag börjar jobba, sen blir det massage och middag med jobbet! Underbart!


Gotland 2011, bra gäng!


Efterfest.

Då var det onsdag, veckan tickar på bra här ute, tiden går långsamt för det är rätt lite folk om man jämför med förra veckan som var helt galen. Igår var det mycket folk på puben och jag och Mia körde en aw men hennes syrra, mange och johan. Mycket mycket trevligt att få ta sig ett glas. Snubblade in hos lillebror vid 4 imorse och nu ska jag strax gå mot jobbet, Mia är ledig idag så det blir sig inte likt. Tråkigt! Imorgon åker vi till Sjöbodarna och äter middag vi som är kvar i Saltboden, det väntar även en skön massage imorgon eftermiddag. Som jag längtar! Dags att kila, puss!

En mindre dag innan jag kommer hem.

Tisdag idag och det kommer en massa varor, vilket innebär några tunga lyft första timmarna. mmh älskart...! Nu ska jag ner mot jobbet och jag hoppas att våra små guldklimpar Teodor och Otilia är där nere och möter mig med massa kramar och gos. Vilda med underbara ungar de där två! Dags att gå, puss!


Kapten röd

Godmorgon, måndag idag igen vilket innebär jobb på Saltboden, en vecka kvar på jobbet här ute, Lotta på Liseberg med bra artister och en dag mindre tills jag kommer hem till Nynäshamn igen. Har gjort en väldigt märklig upptäckt, jag har börjat lyssna på Kapten röd och gillar det, vem trodde det? Inte jag i alla fall!


Jag valde även att inte träfffa personen ifråga från förra inlägget. Jag är inte tillräckligt förberädd mentalt för ett sådant stort möte. Väntar tills jag åker till Göteborg om några veckor istället! Dags för jobb, puss!


vackert!

Denna vackra himmel stod vi och beundrade idag från jobbet i den hårda blåsten.
Fin men blåsig kväll på Landsort.




Söndag 7 augusti

Idag är vädret grått och tråkigt här ute på ön och min kropp gör ont. Är nervös inför imorgonförmiddag för då ska jag troligen träffa en människa som jag inte träffat på många många år. Nej, usch vill inte tänka på det idag och gå runt och vara orolig och nervös. Nu ska jag äta upp frukosten och gå ner mot jobbet. Lär bli en lugn dag idag.


Lördag

Fick sluta tidigt idag vilket kändes superskönt, har inte kännt mig hundra idag så ska bli så skönt att få sova ut och vara pigg imorgon. Nu är det en vecka kvar här ute på ön, hoppas vecka går lika fort som denna veckan gjort för jag vill hem och träffa vissa människor. Sitter och kollar runt på fb och blir bara mer festsugen för var minut som går och saknar mina vänner där hemma. Snart åker troligen helene hem också vilket jag verkligen inte vill. Vill ha henne hos mig föralltid :)


Working lady.

Det händer mycket här på ön, ambulanshelikoptern landade nyss precis utanför tornet och tog med sig en man från ön, hemskt! Nu ska jag gå ner till jobbet och dra av ett monsterpass till kanske 2-3 inatt. Hoppas på mycket folk så tiden glider förbi snabbt! Tråkigt väder idag med lite moln men solen kämpar för att komma fram ordentligt. Idag åker lillebror och familjen hem, så jag blir ensam här i tornet. Ha en bra lördag, kom och hälsa på oss på Saltboden!



Jag och lillebror nyss. Byebye. <3


Rekord!

Matrekord efter matrekord slås ute på Landsort, nu kör vi igen! Fredag idag och det blir ännu en lång arbetsdag med bästa teamet Saltboden! <3

RSS 2.0