Längtan!

Det finns nog ingen som vill utomlands mer än mig just nu. Vill känna sol, vill känna värme, vill känna atmosfären i utlandet, få festa hela nätterna och ligga på stranden och njuta hela dagarna. Träffa nya människor och bara leva mitt liv. Vill åka och uppleva detta tillsammans med någon jag gillar, kille som tjej, spelar ingen roll!

uttråkad & trött, ingen bra kombo.

Sitter hemma i huset nu, körde familjen till båten efter jobbet, ville helst följa med ut till Landsort nu på en gång men måste jobba imorgon också. Sitter här i soffan och kollar på Hawaii five-0 och skriver lite på mitt cv, men har noll inpiration och får inte till det alls. Lika bra att låta bli innan man gör det värre. Blir till att kolla fb, läsa olika bloggar och kolla onepiece som vanligt! Upp 04.45 imorgon och jobba! Sen äntligen ut till Landsort!


Godmorgon

Ligger fortfarande i sängen och njuter av att jag faktiskt har fått sova ut idag. Har kollat runt på lite olika hemsidor för att söka jobb i åre, det är ju snart dags faktiskt! Idag börjar jag inte förens klockan 14.45 och jobbar bara 5 timmar, skönt och behövligt känner jag, känner verkligen inte för att öppna imorgon heller men efter jobbet imorgon tror jag att jag åker ut till Landsort direkt och laddar inför sommarfesten på lördag. Lisa kommer att följa med ut och sedan kommer Emelie och Marcus med båten och hälsar på också.

Idag står systemet, duschen, städning och jobb på schemat. Kanske går hem till huset och lånar datorn och filar lite på mitt cv också om jag orkar. Word har ju krashat på min dator, säämst!

Nej nu är jag hungrig. Vi hörs! <3


Den här tjejen gör mig glad när inget går som det ska. ♥

Therese ♥ Lisa


Göteborg bokat!

Igår åt jag och tjejerna lite middag hemma hos mig, grillade och kollade på allsång. Bokade även en resa till Göteborg med Lisa och Elin. Vi har en plats över så är någon sugen så hojta till. Vi blir där 25-28 augusti. Ska hälsa på Jacob, gå på Liseberg, strosa i Gbg, åka och njuta av den fina skärgården och såklart testa på festlivet. Hoppas verkligen på bra väder, det är jag värd! Jag är även värd en utlandsresa känner jag, behöver verkligen det. Koppla bort verkligheten, få lite värme och sol, festa och bara må bra. Någon som vill ta med mig på en resa?

Bilder från gotland.
































































vad är mitt problem?

Vad är det med mig och mitt humör? Jag är lack, bitter och allmänt dryg och elak mot människor som stör mig och minsta lilla motgång får mig att tappa humöret och gnistan totalt. Börjar jag bli "stroppig" som dom så mogna och fina 17åringarna talade om för mig på mc donalds på gotland, är jag ensam, trött eller orolig över något i mitt liv? Något är inte rätt och det känns jobbigt. Jag är inte mig lik, jag är trött på att bli tagen i tredje och fjärde hand och jag är inte glada Therese längre, jag skrämmer mig själv. Tack & godnatt!

Nu drar vi!

Ses på söndag, lite mer sliten och lite lyckligare kanske? Nu är jag så taggad så jag knappt kan vänta på att bli upplockad. Hoppas ni får en toppenhelg ni med!


Dagen D!

Idag är det dags för mig och Kajsalajsa att dra till Gotland. Det slår ju aldrig fel när jag är ledig och ska hitta på något roligt att det spöregnar och är så fantastiskt väder... Eller!? Hoppas verkligen att det är bättre väder på ön. Orkar inte med regn och rusk!


Gotland 2008!


Allsång

Mys tíll allsång efter jobbet. Vill gärna vara på gotland nu istället, lite halvt berusad av lycka och alkohol!


Mot jobbet.

Nu blir det jobb i 5 timmar. Sen har jag ledigt ons-sön, kors i taket!  Vill bara åka till Gotland nu i det fina vädret. Snälla låt det inte regna när vi kommer! Jag lovar att göra vad som helst om det inte regnar!

Gotland preparty

Hej, jag har lite förfest här i min lilla lya. Det är jag, min kära vän rosé och lite videor, bilder från underbara resor och klädprovning inför gotland. Jag har det bra. Hur har ni det? Är jag mobbad som sitter här själv? Strunt samma känner jag! :)

Lördag.

Idag ska jag umgås med Lisa, antingen ska vi sola(vilket inte går .......) eller åka till stan en sväng. Lutar ju mest åt det sistnämnda. Så himla tråkigt att det inte bara kan vara blå himmel och sol när jag är ledig på dagen. IKväll blir det jobb igen, gårdagens jobb var kanonkul med Bim!


Tvätta, städa, äta, gå!

Mysig dag med Nina, skönt och framför allt roligt att träffa tjejen igen! Så go! Nu håller jag på och tvättar, nyss ätit middag och för att fördriva lite ensamtid så ska jag nu ta en promenad och rensa huvudet och sluta drömma om allt som inte ens kommer hända. Byebye!

Torsdag

Nu drar jag och Nina till Farsta och hänger som vilka gangsters som helst. Ha det!

Onsdag.

Allsång igår med Elin och tre glada grabbar, mysigt och roligt. Idag har jag sovit ut ordentligt, tagit en pw med trappövningar och sedan jobbat i några timmar. Imorgon har jag äntligen en dag ledigt, hoppas verkligen på bra väder så jag kan ta vara på solen! Snälla du, vem du nu än är som bestämmer vädret, snälla ge oss sol! Nu blir det film och sova!







Hej!

Nu är jag hemma från Landsort för den här gången. Jobbade ihop circa 80 timmar under min vecka ute på ön. Idag har jag varit på presentjakt till min lillkusin adam som fyller 5 år idag, grattis! Efter kalaset tog jag en vända på gymet, handlade mat och nu har jag ätit klart, ska duscha och kolla lotta på liseberg och en film. Öppnar på Shell imorgon och sedan blir det Allsång på skansen med bla. Elin! Kuuuul! :)


RSS 2.0