Wish upon a star!

Jag och min kära bästa vän Emily har startat ett eget smyckesmärke. Vi la upp en del armband på köp, byt, sälj i nynäshamn på facebook för ett par timmar sedan och har redan sålt en hel del armband och fått beställningar. Suuuuperkul! Kommer att lägga upp armband här i bloggen, på våran nya smyckesblogg, Emilys blogg och på facebook så småningom men är ni intresserade så får vi just nu gå in på facebook sidan köp, byt sälj i nynäshamn. Perfekta studentpresenten/födelsedagspresenten till vännerna/flickvännen! :)

Här har vi ett smakprov på hur några av armbanden ser ut!


Ny klänning.

Från Gina tricot.


Nytt i badrumsskåpet!


Imorgon är det juni ...YES!

Godmorgon på er! Kul att det trillar in någon kommentar här och där! :) Blir lika glad varje gång! Idag mår jag betydligt mycket bättre och det känns som att bacillerna är påväg åt rätt håll, ut ur mitt blodomlopp och ut ur min kropp. Hoppas! Ska ta det lugnt idag också men idag måste jag ner och kolla på alla nyheter nere hos mammsen på Fredsgatan 12, kan fota lite så även ni som läser detta får en liten uppdatering från butiken!

Sen i eftermiddag/kväll kommer jag och min nära vän E att visa något väldigt fint som jag hoppas att ni kommer gilla. Vi själva älskar de! Ni vill inte missa det ;)


Hatar att vara sjuk!

Åh vad gör man när man är sjukis? Ska gå till Konsum och hämta ett paket för att få lite frisk luft.


Som önskat

Här kommer en bild när jag har maxiklänningen från Ellos på mig som en tjej önskat. Dålig bild men det får duga tills jag har någon som kan fota mig i den. :) hoppas du blir lite nöjd med bilden trots den dåliga kvaliteten.


Godnatt!

Inatt har jag äntligen sovsällskap! Gör min kropp bekväm att vara i!


Tisdag

Haft en hemsk natt och har så sjukligt ont i hela min kropp. Känns som att någon har hoppat och sparkat på mig hela natten. Tog mig iväg till Haninge med Emily för att köpa en klänning men det gjorde verkligen inte saken bättre, hände en grej och jag fick sjukanmäla mig och snälla Emma tog mitt pass. Nu ligger ja utslagen i soffan och orkar knappt lyfta en kroppsdel. Jag vill i n t e bli sjuk nu, lagom till avicii! :(

Klänning från hm, skor från skopunkten.


crying like a baby

Gråter och får tårar i ögonen varje gång denna reklam kommer på tvn. Så sorgligt och fint.


280512

Hejsan hoppsan! Har fått mysa hela förmiddagen med en ny favoritkille, lille Elvis. Vilken glädje en liten valp kan ge en. Har hunnit med ett besök hos frissan också och nu ligger jag hemma i soffan och har precis betalat alla räkningar och även betalat tillbaka flera tusen till skatteverket, det känns inge roligt att titta på mitt konto nu... Jag måste gå och handla något att göra till middag också, inge roligt det heller men det måste göras. Har ju inte direkt långt till affären men man blir så bekäm när man lagt sig i soffan under ett täcke. Dags att göra lite nytta, städa, laga mat och tusen andra saker som måste göras här hemma. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! ♥


Elvis

Idag är det vi två som leker. Så otroligt mysigt att få vara hundvakt till denna lillkillen!


Sol, underbara sol!

Oj vad jag och lillebror njuter ute i solen på altanen. Sommaren, du är mer välkommen än någonsin!


Beställt!

Första beställningarna klara, nu väntar jag och Emily ivrigt på leverans så vi kan börja producera! :D och juste, loreen vann ikväll! Fan vad bra!


Grill-lunch

Tackar alla inblandade för en mysig och rolig grillkväll igår! Körde på grillat till lunch idag också! :)


Låter ju väldans bra för en singel som mig


Färgning!

Åh jag är så lycklig och glad för att jag har Elin som kan färga mitt hår. Åh så fin jag är i håret nu. Ingen utväxt och då mår vi blondiner som bäst! :D


Gooooodmorgon fredag!


Be the type of person you want to meet!

Godnatt alla ni som läser mig blogg dag ut och dag in, jag undrar lite vilka ni är. Tycker det är kul att ni kikar in här titt som tätt i alla fall! Har haft en kanonkväll, Elin färgade mitt hår och sen har jag och Emily haft soffmys. Nu blir det film och sova! Trivs i mammas säng på Vårfruvägen! ♥




Fall

Dessa snygga boots kommer in på Dinsko i höst, ett måste för mig som letat  efter ett par liknande till ett bra pris i två år! Bilden kommer från http://shoppingandfashion.se/ . En riktigt bra blogg som jag följer som drivs aven tjej som heter precis som mig, Therese!


Idag på fredsgatan 12!


Snart hemgång!

Då var det vara en halvtimme kvar av arbetsdagen. Har flutit på väldigt bra och har sånt en del :) Emelie har varit här två svängar och vi har fått lite tid för varandra och pratat och pratat. Gosigt! Sen tittade även Mollie förbi och Jennifer och Rebecca :) så kul när kända ansikten och vänner tittar förbi! :) Det gillas! :D Blir till att traska hem och laga lite middag och sedan till Ica för att lämna mina kläder och annat viktigt. Sen ska jag parkera mig i soffan!


Hello sunshine!

Åh vad solen lyser stark och varm idag. Synd att man sitter och jobbar inomhus en sån här dag. Jobbar i mammas butik Fredsgatan 12 idag och tills på fredag så det är kul. Hoppas det kommer lite kunder även fast det är dagarna innan löning. Kul med lite omväxling från 7eleven måste jag säga, älskar att jobba där men det är alltid kul med lite omväxling. Har precis stillat min hunger med lite smått och gott jag hittade i kylskåpet och ska kolla lite mail och hoppas på lite eftermiddagskunder!

Ha en toppendag! :)

Dagens!

Äntligen får man klä sig lite snyggt på jobbet. Från och med idag till lördag jobbar jag på Fredsgatan 12! Kom in och hälsa på!


Kikar efter klänningar till studenten! Dessa är jag mycket sugen på!


Hej, du ska bli min!



Väska från Gina tricot - 149 kr.


Be so good they can´t ignore you!
















Soliga söndag!

Älskar att öppna på söndagar. Det är så mysigt och lugnt här då. Man bakar i lugn och ro, kan äta lite frukost, städa och piffa med annat som måste göras. Igår bildde det en lugn men trevlig kväll. Mötte upp Elin efter jobbet, inhandlade lite mat och tände sedan grillen när vi kom hem och tog ett glas rose. Sen fick vi skjuts av Enily och Edgar ner till sjökrogen där jag stannade i ca 2 timmar innan Filip körde hem mig. Skönt med en lugn kväll när man ska upp tidigt och jobba! Hoppas solen strålar när jag slutar vid 16! Ha en underbar dag!


Kvällspromenad!

Godmorgon! Mötte upp Elin när hon slutade på jysk igår och tog en mysig liten kvällspromenad innan jag skulle börja jobba vid 20. Solen sken och det var skönt att gå och prata av sig som vanligt. Nu är det dags att kliva upp ur sängen och snygga tills sig lite och cykla till jobbet. Sen ska jag möts Elin, hämta kläder på Ica, gå en promenad och laga middag. Får se vad kvällen har att erbjuda. Men känns som jag vill ta det relativt lugnt. :) dags att sätta fart! Puss :)


Kvartsfinal!

Blev helt spontant inbjuden till Globen och Sveriges kvartsfinal igår när jag stod på jobbet så det var bara att cykla hem som en tok när jag slutat och byta om sen körde Calle mig och Elin in till stan för att möta upp Helena som hade bjudit in oss till svenska spels event med tilltugg, dryck och underhållning innan matchen. Vilken kväll vi hade kan jag bara säga, sjukt roligt, men sjukt tråkigt att Sverige förlorade matchen på det sättet dom gjorde .. Här kommer lite bilder från gårdagen!


























Sällskap är alltid roligt!

Drog en chansning och smsade Emily och frågade om hon skulle med ut och knata och hon nappade direkt. Skönt att få lite sällskap och sen bjöd hon på frukost på balkongen i solen! Snart ska jag iväg på möte med mina chefer på Ica, hoppas jag skött mig! Ikväll ska jag bjuda familjen på middag, det blir grillat!


Sol, underbara sol!

Goooomorgon soolen! Dags att gå ut på en långprommis!


Smycken och Sjalar finns äntligen på Fredsgatan 12 i Nynäshamn.




























Nyheter på Fredsgatan 12!















¨










Lördag 12 maj

Snart har halv maj gått, tiden går bra fort just för tillfället. Igår hjälpte jag familjen att bära massa möbler och hälsade även på fasters nya hund. Och jävlar vad söt den lilla plutten var! Lilla elvis! Han hoppas man få passa någon gång i framtiden.

Kvällen bjöd på tacomiddag hos Elin och Carl Hampus, lite hockey och sedan en helkväll på sjökrogen. Trevligt sällskap och många roliga ansikten nere på krogen. Nu ska jag fixa till mig och gå till jobbet. Jag som skulle varit ledig...


Bilder från gårdagen!

De första två perioderna igår var kanonkul att se men sen vet jag inte vad som hände. Ryssland mår bara ramlade in bakom Fasth. Jävlig tråkigt! Men ikväll spelas det mot Italien så jag hoppas på målfest för Sverige, det behöver dem nu!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_202209541.jpg" class="image">


Redo för hockey!












some days, i break

Gokväll! Äntligen ligger jag i soffan och vilar min onda rygg! Jobbat på både ica och 7eleven idag, och jag är helt slut i kroppen! Imorgon blir det öppning på 7eleven, sen hem och fixa mig och dricka lite vin och sedan fara in på Sverige-Ryssland matchen! Ska bli jävligt roligt! Dags att fixa sig för sängen och kolla klart på let´s dance.


Cosmopolitan

Känns som månadens cosmo-tidning är riktad rakt till mig. Massor med blått, få världens bästa självförtroende, cosmos singelbibel, bästa flirt strategi, 5 saker du gör bäst solo, hjälp jag har inte sommarplaner, en singeltjejs dagbok, få en trimmad booty, pronto och horoskop. Har ett riktigt bittert humör idag känner jag. Kollar klart på hockeyn och tackar sedan för mig!


Morgonpromenad!

Hallå där! Sitter på kontoret och har lunchrast, vill bara att dagen ska vara slut nu så jag får gå hem. Tog en liten morgonpromenad på en timme idag innan jag började jobbet. Härligt att vara ute och gå tidigt på morgonen när det inte är så mycket folk ute. Det borde göras oftare!


sometimes i get sad about everything all at once.


Middag!

Hej hallå! :) har precis satt i mig lite middag och kollar på big brother. Har haft en relativt lugn dag på Ica med trevligt jobbsällskap! Skulle ha planterat lite blommor här hemma på balkongen men hittade inga lekarkulor så får vänta med det tills det kommer in nya! :)


Godnatt!

Äntligen hemkommen från jobbet. Gillar inte att jobba såhär sent, för nu kommer jag inte kunna somna på ett tag och imorgon börjar jag 8. Men jag har en bra jobbvecka att se fram emot, jobbar dagpass mån-fre på både 7eleven och Ica så det känns kanon! Helgen ser ledig ut än så länge så vi får se vad som kommer upp! Nu måste jag försöka sova! Hoppas ni alla har haft en toppenbra söndag! :) Kram.


Avicii!

Godförmiddag på er! Skön temperatur ute idag men solen lyser med sin frånvaro. Känns rätt skönt ändå eftersom jag håller på och tvättar och har tänkt att städa och fixa i lägenheten idag innan jobbet vid 18.


Kom precis att tänka på att det är mindre än en månad kvar till jag ska på Avicii på Söderstadion! Wiho!




Latlördag!

Skäms över att jag har legat i sängen hela dagen men mår inge vidare och har ingen ork. Tror jag varit ledig för många dagar... Tur(?) att jag jobbar ikväll! Har legat och läst Veckorevyn och ögonen fastnade på denna snygging!


Fredagens outfit!

Nya jackan på! Kommer användas flitigt!


Mamma 44 år!

Firar lite med tårta på Fredsgatan 12 innan jag och mamma ska iväg till utsikten för att förbereda inför kvällens event!


Maxiklänning!

Den här snyggingen fick jag hem på posten igår! Klänningen kommer från Ellos och den är sååå fin och skön! Jag älskar långklänningar!


Middag med E&E!

Här är vi mätta och belåtna! Kycklingfil'e med sallad och fetaost-röra. Efterrätten tar vi till let's dance. :)


65års-kalas

Igår fyllde Kicki(låssasfarmor) 65 år och det firades med god mat och trevligt sällskap! Massor med goda pajer och sallad! Mumma!


Vackra-underbara-vår!


Mot stan för mys i solen med bästis!


Ute på sjön!


Valborg!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_200683439.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_200683468.jpg" class="image">


RSS 2.0