Problem i paradiset

M och A pratade om brats på engelskan idag så jag var bara tvungen att lägga upp denna sjuuuukt sköna video här på bloggen. Jag kan inte hålla mig från skratt.

I see the way you look at me.

Lång och jobbigt skoldag idag och mycket extremtänkande från min sida. Sen när man kommer hem från skolan så är det ju inte direkt slut på tänkandet för då ska man plugga inför matteprovet imorgon. Men det har jag ju inte direkt ork till. Har iallafall lyckats plugga lite seriöst nu i en timme så jag får hoppas att det räcker till provet imorgon. Det återstår att se. Min kväll kommer att spenderas i soffan framför det nya avsnittet av One tree hill och tvn, kanske blir lite glass eller chips som tilltugg. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. På återseende! <3

29 September.

Idag efter skolan åkte jag in till stan för att små shoppa lite. Kände att jag vill gå i lite affärer och gotta mig. Kom men med en svart mjukisdress och ska köpa en rosa likadan lite senare. Sen fick jag med mig lite olika tröjor och en kjol hem också. Tåget var såklart försenat påvägen hem men jag fick åka buss från VH vilket var superskönt. Nu har jag precis tittat på Idol i min nya dress och ska snart kolla på en film. Imorgon är det muntligredovisning på engelskan vilket skrämmer the hell out of me. Juste jag köpte en chokladkaka idag för 30 jävla spänn när man får två för 20 kronor på kvantum, jag är lurad! :( Kram T.


Ojojoj!

Vilken jävla dag jag har haft. Vi var ju som sagt en tjej kort i personalen idag på jobbet och det gick väl åt helvete typ. Alla har stressat runt som galningar idag och vi har legat efter med allt. Såklart får man ingenting extra för att man har jobbat extra mycket, men det är ju en självklarhet att man inte får. Eller vi fick ta hem hur mycket glass vi ville, det var ju en bonus.. :)  Ikväll blir det en lugn hemma kväll med filmer för min del. Mysigt värre! På återseende! <3


It´s my life.

Hade en lektion i skolan idag och efter det lunchade jag med tre underbara tjejer på Konditoriet Nynäshamn. Åt en vegitarisk fuccacha med fetaost, mums! Till efterrätt blev det en morotskaka som är nya favoriten på jobbet. Nu är jag hemma och ska sätta igång och städa mitt rum grundligt. Ordentligt ska det vara! Sätter på lite skön musik så bler det en aning roligare. 

Ikväll ska jag iväg på födelsedagsmiddag hos en släkting och sen är det tidig sömn som gäller eftersom jag börjar jobba tidigt imorgon och vi är en tjej kort ... Jippie!? Jaja, possetiv inställning var det va, det kommer gå bra! 


Idag ska jag påbörja ett bättre liv.

  • Sluta påpeka folks negativa utseende.
  • Inte snacka skit.
  • Visa vilka som verkligen betyder något i mitt liv.
  • Försöka få kontakt med pappa ännu en gång.
  • Röra mer på mig.
  • Sköta skolan och plugga.
  • Ska ta tag i allt som måste göras och göra det ordentligt.

osv. Jag ska fan bli en bättre människa!


Grattis

Denna snygga tjej fyller 17 år idag, grattis älskling!


24 september

Emelie om du läser detta, Tigerkakan har klippt sig. Men det är fan inte bättre.

På pojkarnas lista står du högst i topp, men blir bemött som om du vore trash


No regrets?

Onsdagmorgon vilket innebär sovmorgon till 11.30, så skönt! Men dagen som väntar kommer bli en pest. Skolan slutar 17.15 och jag har 80-90 glosor i engelska läxa tills imorgon, och en svenskaredovisning på 20 minuter med en powerpoint vi inte har gjort ännu så det ska jag väl också sysselsätta mig med ikväll tillsammans med E. Nu ska jag ner och packa lite frukt som jag tänkte överleva dagen tillsammans med sen sätta ipoden i öronen och gå till skolan. Så otaggad idag, otaggad på allt!

Igår skulle jag och E ha pluggat men det blev en filmkväll istället. Som man bäddar får man liggaaaaa! Over and out! / T

Dagens låt.


He says baby is something wrong?

Ny vecka och nya äventyr. Skola idag som gick bra. Efter skolan åkte jag ner till frissan för att göra nya slingor och klippa lugg. Jag blev jättenöjd med slingorna men jag vet inte om jag passar så bra i lugg. Jag kanske vänjer mig annars kan jag ju bara dra den åt sidan och låta den växa ut. När jag var klar hos frissan så gick jag och köpte en blombukett och sen vidare hem till E för att plugga.

Nu är jag hemma och har lite funderingar som jag måste komma underfund med. Får se hur denna saga slutar, lyckligt? Knappast...


Dagens betydelsefulla låt.


I see the way you look at me

Hej! Helgen som varit(eller fortfarande är) har varit både trevlig och jobbig. Fredagen var trevlig men lördagen på jobbet var en pest. Så jävla trött så jag gick bara runt och var körd. På kvällen tog jag det lugnt framför en film och tvn med P. Sen somnade jag till Beck. Idag hag jag jobbat och sen varit på middag på Trehörningen. Snart ska jag kolla på tv och sova. 

Fick tyvärr inga snygga bilder jag kan dela med mig av från i fredags trots att jag bara umgicks med snygga människor? :S 

Dagens låt.


Uppdatering var det...

Jaha, här har inte inte producerats mycket på senaste tiden. Men jag ska väl delge vad som hänt under veckan. Ingenting iprincip. Har gått i skolan som vanligt, igår stängde jag jobbet, och idag har jag varit duktig i skolan och varit aktiv och fått saker gjorda på alla lektioner. Det roligaste i skolan idag var dom sista 5-10 minutrarna på Sp-tiden då jag, E & E inte kunde sluta skratta. Sen visade jag mina danstalanger i korridoren ojojoj vilken succé! Nu är familjen barnvakt till lillkillen A och jag kanske ska dra på en film och plugga kanske. Men vet inte vad jag ska plugga på. Då kanske jag inte behöver plugga trots allt. En sak jag måste göra är att städa upp lite kläder i mitt rum. Detta var ju inte direkt kul.

Pusshej!

Ulf schteeeeker!


i wanna go back.

Du lämna allting vind för våg, många undra, ingen såg
Nåt riktigt skäl till ditt farväl
Be mig inte att förstå
Hur du kunde göra så '
En del av mig försvann med dig
Men jag har vant mig nu
Och vet ju bara hur det är
Inte hur det hade varit med dig här

Mina minnen kommer och går
Några bleknar för varje år
Andra känns så starka som om allt var igår
Mina minnen är det jag har
Och alla frågor utan nåt svar
De som du lämna till det barn jag då var

Jag undrar vem jag är för dig
Och hur det känns att minnas mig
Att inte se det som jag blev
Har du ännu bilden kvar, där vi leker du och jag
Din stolta blick
Det var innan du gick
Men jag har vant mig nu
Och vet ju bara hur det är
Inte hur det hade varit med dig här

Mina minnen kommer och går
Några bleknar för varje år
Andra känns så starka som om allt var igår
Mina minnen är det jag har
Och alla frågor utan nåt svar
De som du lämna till det barn jag då var

Nu när du vill komma hit
Efter denna långa tid
Ska jag då le och spela med
Jag vet ju inte vem du är
Vad du vill och vart det bär
Den tid som flytt, kommer aldrig mer på nytt
Men jag har vant mig nu
Och vet ju bara hur det är
Inte hur det hade varit med dig här

Mina minnen kommer och går
Några bleknar för varje år
Andra känns så starka som om allt var igår
Mina minnen är det jag har
Och alla frågor utan nåt svar
De som du lämna till det barn jag då var

Mina minnen kommer och går
Några bleknar för varje år
Andra känns så starka som om allt var igår
Mina minnen är det jag har
Och alla frågor utan nåt svar
De som du lämna till det barn jag då var

I wanna get closer to you

Jobbdagen idag var riktigt kul och gick toppen. Om man bortser från att vi skämde ut oss för lite kunder som säkerligen inte kommer våga komma tillbaka. Men vi fick en dag med mycket skratt. Ikväll ska jag sova och kolla på tv. Jobb imorgon igen tillsammans med en bakis jobbarkompis. ;)

Jobbhelg

Jaha då var man uppe med tuppen för att gå och jobba. Kul, nja sådär. Så jävla trött i både kropp och huvud men jag lär väl piggna till när jag kommer utanför dörren och möts av isbjörnarna. jobbar 8.30 till 16.30 för den som ville veta.

Jahu gårdagen bjöd ju endast på ett fjasko. Så jävla tråkigt. Och jag väntar mig en riktigt jäkla gottgöring som slår allt i världen med hästlängder! Ska se om uppdraget kan klaras av.

Nu ska jag knapra huvudvärkstabletter och sälja bullar.

Söker spanska geni

Är barnvakt nu då. Adam har precis gått och lagt sig så nu kan jag få en lugn stund. Ska väl packa ihop lite saker som jag ska ha med mig till Emily senare och så ska jag försöka få lite pluggande gjort. Har suttit med min spanska dialog i kanske en timme nu och fått ner ynka 8 meningar på pappret. Jag har konstaterat att jag rent utsagt suger på spanska. Kan ju ingenting efter alla dessa år. Någon frivillig som vill hjälpa mig.

Jag och Emily har hunnit vara i skolan idag med våra små pojkar, jag trode jag hade glömt en bok i skolan så vi skulle hämta dom men icke de. När jag kom hem kom jag istället på att jag hade glömt en annan bok i skolan, men jag vägrar att gå tillbaka en gång till. 

Nu måste jag avvärka lite punkter på min  to-do-list! Bye!


11 September

Denna dagen anses ju vara en otursdag men min dag har varit toppen. Skola som vanligt fast färre lektioner. Hämtade Adam på dagis och sedan blev jag bjuden hem till Desirée för en liten titt på nyförvärvet Tilda och middag. Super mysigt! Nu har jag nyss kollat på 2 nya avsnitt av One tree hill som jag är djupt förälskad i. Tårarna forsar!

Är ju ledig imorgon så jag ska få passa Adam och plugga. Skönt. På kvällen kanske det blir en liten trevlig kväll, vi får se hur det hela blir. Ska iallafall upp tidigt imorgon så nu lockar sängen.
 
Sleep tight! <3

Desirée lärde mig en grej, var tvungen att testa.


Grattis min vän.


Bra jobbat gubbar!



Jaha, idag har jag bara hunnit med skolan, varit barnvakt i 2 timmar åt en sovandes unge, duschat och kollat på fotboll!

Top 10 Brucas Moments.


En ny älskling att klämma på

Har upptäkt en ny hunk i det svenska landslaget. Marcus Rosenberg, mums.



Han till vänster. <3 Fast Marcus Allbäck är det ju inget fel på heller. (A)

Nya mössan

   

9 september

Jaha då har jag avärkat 1 prov och ett läxförhör idag då. Det känns ju skönt. Vi fick sluta klockan 11 idag så jag och Emily drog in till stan en sväng där jag införskaffade ett par jeans, chinos, locktång, ascool pälsmössa(fejk) och en pälsskarf(också fejk). Jag har även lagat mat idag i form av sallad och nu ska jag invänta att Top model 10 ska börja.

Juste, låg ju uppe i natt och kollade på Us open finalen, och Federar var totalt jävla gryyyyyym!  Han vann alltså. Och som han gjorde det, klass på den killen ;)


Chokladpudding

Just nu pågår en chokladpuddingskurs nere i mitt kök. Mamma lär ut hur man gör pulverchokladpudding. Man är ju ett pulver själv om man inte kan lista ut hur man gör. Min lillebrors huvud är tydligen fyllt med pulvet. Jaja, hoppas man får smaka iallafall!

Ny vecka.

Jaha då har en ny vecka startat och den startade med pluggande. Är en aning trött på att läsa dessa tre kapitel om och om igen nu men jag tror jag kan det mesta nu. Ska läsa lite mer senare och kolla anteckningar osv. Sen har jag erbjudigt mig att laga mat idag eftersom att mammsen slutar sent. Ikväll blir det Finalen i Us open som kommer stå på på tvn och jag kommer sitta bänkad. Hade hoppats på Nadal och Federer i finalen men får nöja mig med endast Federer. Jag har blivit en fet jävla tennisnörd på sista tiden. Men jag gillar det så det tar väl ingen skada!

Idag fick jag även en inbjudan till ett skorp-party som ska hållas hos Desirée för att jag bland annat ska få se deras nyförvärv Tilda. Ska bli spännande.

Pussss


Magnus Betnér

Jag vet inte vad det är men det är någonting som är så jävla hett med honom....

   

Dagens

Dagens låt: Jesse McCartney - Just so you know.
Dagens frisyr: morgonfrilla.
Dagens smink: ingenting.
Dagens klädsel: myskläder.
Dagens händelse: hämta paket på Elon.
Dagens planer: plugga, tennis, fotboll & sova.
Dagens vill ha i allmänhet: en pojkvän.
Dagens materiella vill ha: myshörnan på bilden nedan.
Dagens beroende: verktabletter
Dagens tråkigaste: tröttheten
Dagens köp: present till en vän.
Dagens mat: kycklingsallad.
Dagens mående: dåligt.


Spöregn

Var nyss ute i spöregnet och gick och hämtade en present som jag beställt till en kompis som fyller år inom den närmsta månaden. Det jag fick hem var jättefint och jag skulle bli så glad om jag själv fick en sådan. Hoppas min vän blir nöjd med mitt lilla påhitt. :) Åh jag bara längtar tills jag får ge bort det!

Lördag

Ännu en lördag har kommit och jag undrar, var finns all min energi? Jag är fan trött dygnet runt, hur mycket eller hur lite jag än sover. Deprimerad över allt plugg som måste göras och det måste jag ta itu med nu i helgen. Min helg kommer antagligen bestå av att plugga, kolla på massa tennis, sova, äta, kanske stan, plugga och sova ännu mer.

Det här var ju ett roligt och givande inlägg...


Vad är det här?

Detta vaknade jag upp till när jag slog på tvn och Vakna med the voice imorse, vilka är dessa människor, vad gör dom och vad vill dom? Så jävla fula. :S Eller?


Things are not what they used to be.

Idag har jag jobbat hela dagen. Jätteskönt och kul! Har fått et skitfult nytt smeknamn på jobbet, Inga. För att vi hade en polsk kille på jobbet i somras som blev kär i mig men han fattade aldrig vad jag hette så han kallade mig för Inga. Ointressant men kul när man jobbar där. Sen har vi skraffat lite gott åt olika saker idag, herregud va bansliga och otrevliga vissa människor är. Väx upp!

Såhär såg jag ut på jobbet idag.


Nu har jag och mamma käkat en god middag med kyckling och sallad. Och när jag kom hem fick jag även en jättefin present av mamma. En nya tiger plånbok eftersom min har blivit lite sliten. Urgulligt utav henne! :)


fantasy is not a fucking crime

Nu mår jag dåligt och är helt sliten, ska lägga mig och kolla på Idol om jag orkar. Annars sover jag väl och hoppas på att vakna som en ny människa. <3 T

Middag

Nu drar jag, mammsen och lillebror hem till mormor och käkar krabba, see ya! :)

TENNIS, TENNIS OCH MERA TENNIS

Ja jag ligger i sängen och tittar på tennis, samma match som jag tittade på innan jag gick iväg till skolan tidigare imorse. Brist på saker att göra? Nej jag har blivit besatt. :S 

Har föresten sett Desirées nya lillasyster Tilda på kort idag, jättesöt. Nästan lika söt som Desirée, då kan ni ju bara tänka er hur söt hon är. Nu börjar det roliga livet för Desirée, Bebisskrik och bjöjbyten, grattis gumman ! ;)

Förbannade fläskfior

Jaha, då sitter jag här framför datorn igen utan att göra någon nytta. Gick hem från skolan tidigare idag för att jag inte mådde bra. Har hunnit äta en god lunch och gjort ekonomiuppgifterna klassen ska göra i skolan imorgon. Känns skönt att vara klar med dom. Ett problem ur världen iallafall. Ska läsa lite inför provet nästa vecka också för jag känner på mig att det inte kommer bli så mycket pluggande i helgen om jag känner mig själv. Får ta och skärpa till mig om jag ska klara tvåan bra. Måste skaffa lite mer självdisiplin så jag kan hålla koll på mig själv. Nej nu ska jag lägga mig i sängen och vila mig och kanske göra lite nytta iform av att plugga.

3 september.

Jag har fan otur med allting man kan ha otur med. När jag satte mig på cykeln imorse för att trampa iväg till skolan så börjar det självklart att spöregna precis när jag kommer utanför grindarna och jag har inte tid att vända och springa till någon buss. Så jag cyklar med en halsduk virad runt huvudet som en turman och med ovattentät jacka som läckte igenom. Jag såg ut som en drängt jävla katt när jag kom fram till skolan och möttes av skrattretande ansikten. Efter våra två lektioner mitt på dagen var jag äntligen lite torr och cyklade ner till mammas jobb där jag satte mig för att plugga och för att vänta på min fotolektion som jag skulle ha i hamnen. Fotolektionen var kul och jag tror vi fick några riktigt fina bilder. Nu är jag hemma igen och har precis ätit middag och ska ta och hoppa in i duschen. Tänkte kanske kolla lite på Idol som har seriestart ikväll klockan 20.00. Kanske kan bli kul. Sen är det tennis som gäller. :)


Godmorgon.

Är svintrött eftersom jag satt uppe inatt och kollade på tennis... Eller jag somnade innan matchen var slut men ändå. Nu är jag redo för en skoldag som slutar 17.15, eller kan man vara redo för det? Ska iallafall laga lite lunch nu och sedan cykla till skolan i det mysiga vädret...NOT! Ha en fin dag. <3

Fake it, until you make it!

Nu ska jag inta sängen för att kolla på "The perfect man" som börjar på trean klockan 21, käka choklad, kolla på tennis. Us open sänder live på euro sport för den som är intresserad. :)

Vart är alla kommentarer

Jag måste tydligt fiska kommentarer för att det ska komma upp några på min sida? Hur kommer detsig.  Även om det man läser kanske är skittrist så man man väl ändå säga det, eller sluta läsa. Eftersom att min besökarstatestik är påväg att nå stjärnorna så borde kommentarerna vara fler? ellerellereller

Jag tröstäter mörkchoklad ...

Livet

Jag och såkallade "kungen" sitter och diskuterar varför jag fortfarade kan vara vid liv. Han påstår att han skulle kunna äta upp mig för att jag är så söt och han så hungrig, så varför äter han inte mig då... Jo för att han vill ha kvar mig vid livet! Sicken tur!

Idag har det varit en lång skoldag med mycket lektioner. Ända roliga var såklart Företagsekonomin med Lasseboy. På hemvägen när jag kämpade mig fram på min cykel bland en svärm av småflugor så kom jag på en briljant idé. Enligt mig själv iallafall! Den lyder som följer: Inget datorsittande för min del innan middagen om jag har någonting att plugga på. Och jag tror verkligen detta kommer att få mig att plugga mycket bättre. Jag har så lätt för att hamna vid datorn och fastna på Facebook som är min största fälla. Även porrsajter är svåra att slita sig ifrån. (Skämtåsido).

Snart ska jag sätta mig på cykeln för att trampa ner mot willys och införskaffa lite mörk choklad till mamma och mig som ska bli lite nyttiga(intalar vi oss själva iallafall) men vill ändå ha lite svull. XOXO T


Hej du gladé!

Ny månad och nya tag!? Ja man kanske borde sätta upp lite nya mål som man ska försöka genomföra och uppnå. Börja med små mål och tänka pyramidtänkandet som Claes kallade det. Tanke-Handling-Känsla. Brukar funka när jag använder mig av den så det borde jag göra oftare. Har inte drabbats av pluggpanik ännu, men det lär ju komma i veckan eftersom våran första prov för terminen närmar sig med stormsteg.

Åhh, sitter och lyssnar på Lugna favoriter just nu och man får ringa och ge kärlekshälsningar. Då ringer Peter Borossys(Han som är radiopratare) dotter in och säger "pappa jag älskar dig". Han börjar gråta och hon säger "jag vill ju att du ska ha det bra på jobbet pappa, vi ses när du kommer hem. puss!" Hur gulligt som helst.

Jag har legat i sängen och läst min bok ända sedan jag kom innanför dörren. Jag har fastnat! "Kalla mig prinsessa" heter den och handlar om kvinnor som träffar män via nätdejting och blir brutalt våldtagna och misshandlade. Usch!

RSS 2.0