Bryssel

Imorgon bitti åker jag och massa sp-elever till Bryssel. Bussen går 3.45. Ingen av lärarna vill se oss göra minen nedan, men ska vi verkligen vara så snälla att inte göra den!? Det återstår att se. Ha det grymt här hemma.



♥ Therese Ö


Jag älskar den här bruden så jäklans mycket!



♥ Therese Ö


igår ...

... skrev jag ett filosofiarbete, var på födelsedagsmiddag med släkten, var ute med desse i heta nynäshamn. Men framför allt, jag träffade en trevlig person för första gången. Det fick mig att må bra på riktigt.



♥ Therese Ö

 


Robin Bengtssons nya singel! Grymt


Grattis min vän


Matlagning

Hej på er! :)

Just nu sitter jag och äter lite ost och kex medans jag lagar mat till la familia. Provar på att göra en potatis och porjolöksoppa. Första gången och kanske sista gången jag gör den maträtten, beror på hur resultatet blir. Idag har jag betalat en del av våran studenskiva, köpt present till Desirée och handlat lite underkläder, ett par byxor och ett linne till mig själv. Känns som en helt okej dag hitills! Efter maten tänkte jag börja lite lätt på mitt filosofiarbete och kolla på Idol. Ha en toppenkväll söta läsare!

♥ Therese Ö


dåligdag

ett ord om denna dagen - SKIT!

En ny favoritlåt.


21 september

Hej hopp!

Två prov avklarade på denna helvetesvecka då. Skönt! Körlektionen gick bra imorse, tur det eftersom det bara var det allra enklaste. Känner att jag valt helt rätt lärare också. Känns riktigt skönt. Nu har jag 4 dubbellektioner bokade framöver, en i veckan, känns jävligt bra att jag äntligen kommit till skott. Efter skolan la jag mig i sängen för att plugga företagsekonomi, med boken i handen tänkte jag ska-bara-vila-ögonen-i-en-sekund, det gick åt helvete och jag somnade och sov bort 3 mycket dyrbara timmar av studier. Ajdå! Hejdå!

♥ Therese Ö

Halloj!

Idag är det söndag. Denna vecka är söndag en jobbig dag som består av studier. Men det är skönt att vara ledig från jobbet måste jag säga. En mycket jobbig vecka ligger nu framför mig och min kära klass i skolan. Många prov och inlämningar. Imorgon har vi geografiprov och filosofiprov till exempel. Imorgon ska jag även övningsköra för första gången. Lektionen börjar klockan 6.55 så det blir ingen sovmorgon där inte. Idag har jag hunnit med en powerwalk och läst i geografiboken och nu ska jag ta mig ann filosofin. Ha det fint!

♥ Therese Ö

Robin Bengtsson in my heart


Studentmössa

Idag beställde vi studentmössor och tillbehör. Jag tog den nya modellen som heter "Brilliant". Sen står det Therese Öström fram, min klass bak och även Nynäshamn inbroderat baktill. Valde att ha en krona inbroderad på toppen istället för landskapsvapnet. Tror det blir riktigt fint! Sen blev det ett champagneglas, en visselpipa, en vattenfast penna och en year book. Tror jag ska klicka mig in på abcgruppen och beställa ett vitt skydd till min mössa också.









♥ Therese Ö


Jag är fruktansvärt sugenpå ...






♥ Therese Ö


Nelly lyckas alltid



♥ Therese Ö

 

 


Studentskiva

Godmorgon!

Idag blir det skola och sedan plugga en himlans massa filosofi. Igår så bokade vi även våran student skiva! Vi fick det datumet vi ville ha och fräscha lokaler. Vet inte hur nattcluben är i vanliga fall men jag tror att det kan vara en bra och passande lokal för våran skola och det blir ju vad man gör det till. Idag ska det röstas på tema och dom kommande veckorna ska det samlas in pengar.

En kort oc rätt trist uppdatering, men jag hoppas alla får en toppendag!

♥ Therese Ö

Onsdag.

Tog sovmorgon fram tills jag ska till tandläkaren idag. Kände inte för att cykla till skolan, sen direkt till tandis, tillbaka till skolan, och sen ner till jobbet. Efter jag varit hos tandläkaren så drar jag till skolan för att ha företagsekonomi och marknadsföring och sen ska jag jobba istället för Linda. Kanske ska ta och lägga mig i cansergrillen efter jobbet, det skulle ju behövas! Plugga fiolsofi måste också göras. Nej dags att kila! Ha en toppendag!

♥ Therese Ö

Galapremiär av flickan som lekte med elden

Hejsan!

Igår var jag som sagt och kollade på "Flickan som lekte med elden" tillsammans med Desirée. Vi hade en toppenkväll förutom att utbudet utav dricka och snacks var en besvikelse. Filmen var dock helt sjukt bra. Vill se dig igen och igen och igen. Tusen gånger bättre än "Män som hatar kvinnor". Jag är riktigt nöjd med kvällen men tycker att dom överdrev en aning med reklamen om att man skulle få. Sen när vi stod där i kön fick vi en kamera uppkörd i ansiktet och helt plötsligt så blev vi tv kändisar. Se på den ni!!! Dock väldigt väldigt fult och oruttinerat. Jag ser ut som en osäker liten hazzelmuus som inte vet varken vad jag ska säga eller titta!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5793148.ab


DETH


Själv hade man hoppats på ett glas champagne och en snitt men fick nöja mig med en cola och en polarklämma!?


"goodiebagen" som bestog av en film, en bok och popcorn, men ingen bag.

♥Therese Ö


ny vecka

Godmorgon! Den här morgonen har jag faktiskt sovmorgon för en gångs skull. Riktigt skönt att inte behöva gå upp innan man lagt sig. Idag efter skolan tar jag tåget in till storstaden för att gå på galaprämiären av "Flickan som lekte med elden" tillsammans med Desirée. Innan det måste jag shoppa lite underkläder. Planen var att jag skulle följa med och träffa en studentmäklare men det hinner jag tyvärr inte.

Nu är det dags att äta någonting och sedan cykla iväg mot skolan. Ha en underbar dag!

♥ Therese Ö


Desirées genomtänkta plan för morgondagen

Desiree Sjöblom
08.30 springa ringvägen
09.00 (det gick fort att springa) ringa tessan som sitter på lektion
10.00 försöka igen, utan resultat
11.00 övningsköra
12.00 försöka igen, denna gång lyckad. Vi diskuterar ivrigt om vad vi ska ha på oss och glömmer det relevanta...... (tidsplaner)
12.20 ringer igen, denna gång kommer vi fram till att du tar 17.07 tåget in, jag hoppar på i vh och du sitter 4 dörrar framifrån. Vilken dörr jag menar förstår inte du.. men det blir ett senare problem!
13.00-17.30 desirée river bland kläder och råttan står febrilt och viker tillbaka dem fint in i garderoben
17.37 desirée hoppar på tåget efter 7 jobbiga minuter av aktivt springande
19.08 kan var minuten då desirée & therese hamnar på en vimmelbild

I min plan finns inte "möte med en studentskivafixarekille" med, inte i din heller va?
Desiree Sjöblom
glömde:
18.00 köpa en chailatte och hämta ut biljetter


♥ Therese Ö

Ledig, iiiiih!

Så himla skönt att vara ledig måste jag säga. Ser fram emot nästa helg då jag är helledig. Idag vaknade jag vid strax innan sju med panik, trodde jag hade försovit mig men sen kom jag på att jag faktiskt var ledig idag, kropen fylldes med ro igen och jag föll in i sömn igen. Andra och sista gången jag vaknade var det till en välbekant liten stämma "vart är Tette då, hallå vart är Tette?" Jag rusade direkt upp ur sängen och ner till lilla Adam. Vi är tydligen barnvakt vilket känns så himla skönt och roligt eftersom jag inte träffat lillkillen på jättelänge och för han är så go!

♥ Therese Ö


Thinking of you



Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on 
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you 
What you would do if
You were the one 
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy 
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in 
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you 
What you would do if
You were the one 
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him (Ohhhhhhhhh)
I am thinking of you (Ohohohhoh)
Thinking of you (Oh!)
What you would do if 
You were the one 
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

Looking into your eyes 
Looking into your eyes
Oh won't you walk through 
And bust in the door 
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...
stay















Humanity

Åh fick två sjukt snygga armband av min käre mor idag. Dom var precis nyinkommna på hennes jobb och jag har sett dom på internet och varit sugen på att klicka hem ett, men nu behövdes inte det när dom till och med finns i min lilla hemstad. Köpte även ett armband på Lindex. Var nere i centrum om fixade med Desirée och Petra och snackade massa skit, mysigt!

Ikväll blir det Idol och vila.



♥ Therese Ö


Kullsta trafikskola

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och bokat min första körlektion på körskolan. Känns så jäkla skönt! Sitter och väntar på att Petra ska sluta skolan så vi kan åka och köpa present till Catarina. Blir tufft men vi hittar säkert någonting passande. Hoppas på att få något i magen från jobbet också. Hörs senare!


Jag och Petra på en grillning i somras.


♥ Therese Ö


Marie Serneholt har stil!

Ojojoj kolla vilken sockertopp jag hittade i Marie Serneholts blogg nyss. Den ska införskaffas om jag hittar den och om den passar.



♥ Therese Ö


SVERIGE - MALTA

Har nyss kollat på fotbollsmatchen mellan Sverige och Malta. Riktigt dålig och tråkigt match. Sverige kändes tafatta och gav absolut inte allt. Men jag fick se min lilla snygging Marcus Berg. Han gjorde ett turligt mål med hjälp av en maltes knä och Sverige kunde plocka tre viktiga poäng. Nu blir det Idol och sedan sova. Natti natti! <3


M. B :)

♥ Therese Ö


90210

Blev inget tandläkarbesök för min del idag. Blir om två veckor istället. Gick hem från skolan efter lunchen eftersom jag mådde riktigt dåligt. Mensverk är ingenting att leka med. Så nu ligger jag hemma i sängen med vetekudden vilade tryggt på min mage. Ska kolla på det nya avsnittet av 90210 nu. wiiie! Hejs!



♥Therese Ö


Onsdag

Godmorgon! :)

Idag har jag den skönaste skoldagen på hela veckan. Dagen startar med organisation och ledarskap vilket jag tycket är en jäkligt rolig lektiom för det mesta. Sen ska jag till tandläkaren igen och sedan göra klart mitt svenska arbete på datorn. Ikväll ska jag kolla på fotbollen. Sverige möter Malta, kulkul.

♥ Therese Ö


Tandläkaren

Skoldag idag och vid lunch bär det av till den fruktade tandläkaren. Usch, hatar att gå dit men det måste göras då och då. Sen blir det att hämta upp lite lunch på jobbet och åka tillbaka till skolan för att fortsätta skoldagen. I eftermiddag ska jag plugga, och inte skjuta upp det en dag till! Vi hörs senare! Ha en underbar dag.





♥ Therese Ö


jag är starkare än min far

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt 
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär 
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär
Om du lovade att ändra dig och bli normal 
Om du sa jag kommer alltid att älska dig
Skulle det inte spela någon roll
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar 
För jag går nu 
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du 
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där 
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu 

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du har sårat mig mera än du tycks förstå
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

Nej du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu 

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du 
Jag är så mycket starkare än du 
Oh, oh ,oh

Du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu


♥ Therese Ö


deppdeppdepp

Allt som kändes så förjävla bra med brysselresan känns nu helt värdelöst. Att dela rum med dom människorna man vill, trivs och älskar mest är en av dom viktigaste sakerna för mig. Även fast man spenderar en mycket liten tid på hotellrummet så vill man ändå trivas med dom man bor med och inte känna att man bara vill ut där ifrån. Vi kommer leva väldigt tätt inpå varandra och då vill man känna personerna. The fantastic six delade sig självklart på två eftersom vi blev tre och tre i rummen då, vilket var en självklarthet. Men nu i eftermiddags kommer rektorn till mig för att diskutera rumindelningen eftersom vi bara blir the fantastic five in Bryssel nu. Nu blev vi bara två i mitt rum och blev tillfrågade att dela rum med två människor som vi inte ens känner för fem öre. Känns så jävla trist och jag sover hellre på golvet bara jag får sova med några jag känner. Jag ska vägra imorgon när vi diskuterar och tvingas jag bo med någon som jag inte vill bo med så skiter jag i att åka helt enkelt. Jag är så arg nu och inte det mista motiverad till att skriva mitt svenska arbete. Bajs på den här dagen!


♥ Therese Ö


barn-converse

Någon som kan tänkas veta vart man kan hitta converseskor i barnstorlek i Stockholmsområdet?



♥ Therese Ö


körd är rätt ord för att beskriva mig just nu

Hej, jag är slutkörd i kropp, huvud och hjärna. Jag är så trött så jag får lyfta benen med händerna när jag ska gå.(nästan) Tanken var att jag skulle plugga ikväll men jag tror fan inte att jag orkar det. En dusch, middag och vila i sängen låter mer lockande just nu men vi får se. Puss på er och hoppas alla har haft en bättre dag än mig. :)

♥ Therese Ö 


SVERIGE - UNGERN

Vilken jävla match. Vilket jävla spel Sverige hade och vilket avslut det blev. Zlatan avgör i sista sekunden, och då menar jag verkligen SISTA minuten. Den som inte såg matchen missade någonting grymt. Jag är i extas!!!!



♥ Therese Ö


Grymt mysig låt!



♥ Therese Ö


söta drömmar från h&m



♥  Therese Ö


Skolarbete

Idag har jag satt upp ett mål för mig själv. Ska vara helt klar med mitt arbete i internationell ekonomi innan klocka slår 00.00. Jag som har så dålig självdisiplin, hur ska detta gå... Önska mig lycka till i alla fall. Puss på er!



♥ Therese Ö


Underbara under

Bild från hm.com

Therese Ö

 


bombnedslaaag!



Möttes av denna syn när jag klev in i mitt rum nyss. Tänkte att "vad fan är det som hänt"? Men sen förstod jag, fönstret var bytt och några männ hade vistats i mitt rum under dagen. Tur att jag inte städade igår som var min plan. Dags att städa när snickarna är fördiga med huset kanske.

Idag är jag i alla fall på bra humör. Desirée bad mig att göra henne sällskap på galapremiären av "flickan som lekte med elden". Jag var inte sen med att tacka ja! Så nu är det bokat och klart. Måndagen den 14 september står vi på röda mattan.

♥ Therese Ö

 


regn äckel

Att sätta sig på cykeln i det här regnvädret och cykla till skolan känns inte lockande för fem öre. Men jag måste ha cykeln efter skolan då jag snabbt som tusan ska till jobbet och dra av ett pass. Sen hem och läsa tusen sidor filosofi. Jag kommer somna gott inatt, det är en sak som är säker! Hoppas ni får en bättre dag än mig. :) 

♥ Therese Ö


RSS 2.0