Torsdag

Goddag! Idag har jag jobbat morgon/förmiddag och fan vad jag krängt kanelbullar! Vi på 7eleven tävlar och vi ska fasiken vinna! Kul att kunna erbjuda helt nybakade och varma bullar och kaffe för endast 20 kronor, det är ju rena kapet. Igår hade jag och Emily en heldag tillsammans. Handlade lite till fredag, hade mini-spa, tvättade min bil, och sist men inte minst kollade vi på hockey med de andra tjejerna och filip. Efter hockeyn åkte jag hem till huset och höll lillebror sällskap tills mamma och Nicke kom hem från sin utlandsresa, blev lite te och rostade mackor med hallonmarmelad och sedan hem och bumms i säng.

Nu har jag varit osmart och sovit i några timmar efter jobbet, helt slut! Idol står på tvn och jag måste försöka sova snart igen, dags för jobb imorgon igen och sedan kommer det lite härliga tjejer på besök hit imorgon kväll! Kan inte bli mycket bättre.







20110926

Min dag i bilder. Efter allt detta blev det födelsedagsmiddag för Anna som fyller 38 år idag. Grattis!


Efter 45 minutersletande efter en parkeringplats hittade vi en liten, med betoning på liten.


Mäta avstånd(internt)

Räksallad till lunch.

Min shopping.

Mitt föredetta tråkiga vardagsrum.

Efter piffet!





Mormors hemgjorda smörgåsgurka och sedan m...

img_9857 (MMS)

Mormors hemgjorda smörgåsgurka och sedan mot stan med Emily!


Ett gott skratt

Klockren och sjukt rolig!


jobbkväll.

Dags att jobba åka till jobbet. Är hur trött som helst även fast jag inte gjort ett skit idag förutom att ligga i sängen och sova, kolla film och äta. Imorgon blir det stan med Emily och sedan födelsedagsmiddag hos Lindholms på kvällen. Hoppas på att vara en pigg tjej då. Stänga såhär många dagar som jag gjort denna veckan tar på krafterna. Ha en fin söndagskväll!

Jobb-glass-sova vs ledig-alkohol-utgång

Jag behövde inte ens välja.


Lördagens.


Nöjd lillebror efter promenad och lunchen ...

img_4410 (MMS)

Nöjd lillebror efter promenad och lunchen på bordet. Tror mina flippade hamburgare gick hem!


Ringvägen

Goddag! Elin fick hoppa in på jobb så jag drog med mig lillebror ut till Ringvägen för en liten promenad i solen. Mycket mysigt och skön start på dagen! Nu lagas det hamburgare med pommes till lunch, sen ska jag hem och fixa mig och åka till Haninge, hämta Helene vid tåget och sedan vidare hem till Desirée för att fira att hon blir 20 år imorgon. Tänk att vi imorgon har "kännt" varandra i hela 20 år. Inte illa pinkat!








friday.

Goddag! Solen skiner och det är varmt ute och då prickar jag in att ha tvättstugan hela dagen innan jag ska till jobbet vid 16. Men jag får bort tvätten och får rena kläder så jag ska inte vara bitter. Har även lagat lite lunch/middag i form av en jättegod köttfärsgratäng med massa gosaker i! Tror inte denna dagen bjuder på så mycket mer än tvätt, dusch och jobb. Kom gärna och hälsa på mig på 7-eleven! Puss :) 

Sushi ♥

Jobbet gick kanon och snabbt. Sen gick jag och handlade mat och sushi och nu ligger jag i soffan mätt och belåten och med mina räkningar betalade. Skönt är bara förnamnet. Imorgon har jag tvättstugan och fick börja 16 på jobbet istället för 20. Skönt med lite extratimmar! Har inte mycket att delge er. Godnatt :)


tröttmössa

Hur kan man vara så trött som jag är just nu? sovit från 01 till 14 utan att vakna av mig själv. Ville inte ens gå upp vid 14 men jag måste för jag ska jobba ett extra pass på jobbet. Tur det för annars hade jag sovit bort hela dagen! Har ingen rolig mat hemma att tillaga till lunch så fick bli lite fil och handling på hemvägen för att laga någon go middag istället! Ska nog ha en liten lill-fredag idag eftersom jag jobbar stängning alla dagar i helgen. Nu drar jag till jobbet! Byebye!

Dagens.






Home sweet home.

Godmorgon! Tog den tidiga båten hem och ligger nu i soffan och har ätit lite frukost. Ska sätta på en film och somna om, hann bara sova 4 timmar inatt så om jag ska orka vara vaken under hockeyn ikväll så måste jag få någon mer timmes sömn. Idag ska jag betala lite räkningar/försäkringar, träffa Elin för en promenad och catch up, tvätta i mån om tvättid och kolla på hockeyn med Petra!


Landsort över natten!

Hej och hå. Nu far jag till Landsort för att jobba, återkommer imorgon gott folk! ♥

Veckan avslutas bra!

Jävlar vilken rolig match säger jag bara. Första perioden var nog bland de roligaste och bästa på väldigt väldigt länge för Nynäshamns del. Riktigt roligt att se! Fortsätt i den stilen känner jag! Snart får jag sällskap för idol och film och sedan blir det en relativt tidig sömn,  fick ett jobbpass imorgonbitti! :)

Hockeydags!

Då var jag klar för att åka till ishallen. Jennifer kommer och hämtar mig om en dryg halvtimme. Jag fördriver tiden med att lyssna på Melissa Horn på högsta volym.


Söndag!

Sitter här i soffan nytränad och helt slut. Allt för länge sedan jag rörde på mig helt enkelt. Nu blir det lite lunch följt av en dusch och hockey. Som jag längtar till hockeyn idag, helt galet taggad på att kolla! Hoppas på en underhållande match! Älskar min nya tröja från Bulgarien. Så jävla skön, kragen gör allt!


Kräft-fredag!

Vilken lyckad kväll vi hade igår! Riktigt trevligt och gott!
Vi åt, drack, sjöng, spelade spel och skrattade.
Tack alla inblandade! ♥


Dags att gå till bords!
























Svampjakt.

Då ligger jag åter i sängen igen efter 2 timmar i skogen med mamma. Plockade svamt och fikade. Mamma hade fixat varmt choklad, bullar och tanken var att hon skulle ha med sig mackorna men dom glömde hon i kylen så det fick vi äta när vi rensade all svamp. Har varit och köpt kräftor till morgondagen också så dom hinner tina och framför allt så jag inte glömmer att köpa! Nu ska jag vila, försöka få lite sömn som det blev brist på inatt. Sen börjar jag jobba vid 16!






















Vinst för Nynäshamn.

Då var jag hemma från arlanda och ligger nu i sängen. Bra match där nynäs åker hem med en vinst. Klockan står på 7.30 för att imorgon gå upp och åka till skogen och plocka svamp med mamma! Kul ju!


Hockeydags!

Färdigjobbat för idag, nu åker jag iväg på hockey med Petra och Jonathans familj!




Kvällens sista tanke innan jag slocknar.

Nu vill jag bli bjuden på en riktig dejt. Några timmar man sent ska glömma.
Det är min önskan just nu. Vänskap eller kärlek, spelar ingen roll!
Har drömt om dejter de senaste tre nätterna så nu är det dags.


Dagens!

Ska jag lägga upp dagens outfit måste jag verkligen lära mig att ta kort på den också, detta funkar ju inte. Men bjuder på en i alla fall!


Home sweet home.

Nu är jag hemma på svensk mark igen. Kom till Nynäshamn vid 06.30 imorse och idag har jag inte gjort mycket nytta . Legat i sängen hela dagen och sovit, kollat idol och hollywood fruar. Varit förbi jobbet och sedan på middag hemma hos familjen. Nicklas hade lagat fisksoppa, urgott. Fick med mig till lunch imorgon på jobbet. Mumma! Lillebror gillade sina presenter också så det var ju toppen! :) Nu kollar jag idol, sen blir det lite tv3play och sova.


Första dagen, utgång på g!


Vackra vindruvor på hotellet.


Lisa och Moster-Anna.


Jag, Lisa, Carro och Jenny. Två superhärliga tjejer vi träffade på planet ner!


Första shoppingdagen.


"Le för i helvete inte när du har snus i käften"




Sjukt gott grillspett!


Carro & Jenny!


Jag & Lisa.




Innan utgång nr 2!


Tatueringsdax!








Drink på balkongen innan hemfärd!

Lite bilder från lisas kamera:

Poolhäng


Lisas tatto!


Min tatto!


Innan utgång!



Första kvällen!


Bulgarien 5-12

Hejsan hoppsan. Då var det strax dags att åka till Arlanda och vidare mot Bulgarien. Ska bli så skönt att få lite sol och värme nu innan hösten sätter igång på riktigt. Behövligt efter denna sommaren. Hoppas på lite festligheter där nere men det ska nog jag och Lisa kunna ordna. Får säkert med oss moster också hoppas jag. Mormor får vi lämna på hotellet om vi ska ut och kalasa. Ha det toppen här hemma i Svergie så ses vi om en vecka! <3

Bilder från en galet bra Mallorca resa!






























Lite tårar såhär på söndagsmorgonen.

www.ungcanser.se


Nya jackan.

Nya jackan på. Nu åker jag på middag på trehörningen följt av jobb till 00 och sedan en sväng ner till Freja för att hälsa på lite vänner och bekanta. Synd att man inte är ledig en kväll som denna!


Trött!

Klockan stod på 04.30 imorse, jobbat sen 5.15 och nu är jag äntligen hemma, en snabb powernap ska hinnas med och sedan till bussen för att åka till Landsort och jobba till 01. Hej, när sover man? Nästa vecka på stranden tror jag är mitt svar.



Lisa fixade så jag blev tre år yngre igen, ska nog låta henne göra det när jag är 40 år också! Då lär det behövas mer!


BFF-dag!

Godkväll kära ni. Idag har jag haft en kanondag tillsammans med min fina vän Emily som precis är hemkommen från Peking. Vi tog en vända i Stockholm med shopping, snack om våra resor, lunch och mer shopping. Edgar och Albin hämtade oss i stan och så bar det av mot Höjdgatan för lite soppkok. Mums vad god soppa vi gjorde och tur var väl det med tanke på vad allt kostade. Fick med mig riktigt bra saker hem från stan idag, kan visa när jag hunnit fota allting. Nu ska jag börja läsa en bok och försöka bli trött, klockan står på 04.30 och jag öppnar på 7eleven och stänger på Saltboden. Ut till ön imorgon en snabbis alltså! Godnatt!


RSS 2.0