Chipsförbud!

Från och med denna sekund har jag chipsförbud fram till julafton. Inte en chipssmula får komma in i min mun.  Bra va desirée? Så kan du sluta klaga på min mage. ;)

Therese Ö


Första advent

Äntligen är det första advent, så himla mysigt. Jag kom hem från Desirée för ett tag sen och ska snart börja läsa lite engelska och rättskunskap. Aldrig en ledig dag nuförtiden tycker jag. Får ta en lussebulle och en chailatte så kanske livet bli lättare, kroppen lär ju dock inte bli lättare. Efter min och Desses gårdag så lär jag ju väga minst 5 kilo mer än i fredags. Men vad gör väl det, jag gillar ju chips. Vi spenderade dagen inne i stan och jag köpte två klänningar till nyår, vet inte vilken jag vill ha än. Jag hade sådan jäklans tur igår(ovanligt!!), men mina klänningar skulle ha kostat ca 700 kronor tillsammans, jag fick betala 99 kronor för dom. Jag hade dock 150 kr i presentkort och en kupong så man fick 100 kronor rabatt på dom men det skulle ju aldrig ha blivit så lite som 99 kronor, så tack killen i kassan! Jag kom hem med ett nattlinne till mig själv och en julklapp till lillebror.


"Det har ju aldrig varit våran svaghet att äta direkt."



Therese Ö

Jag är lycklig i denna sekund

Jag är så glad att mina tre favoriter är kvar i Idol efter ikväll. Kevin och Robin var grymma ock Alice näst intill. Alice klänning är do-die-for. Jag är helt kär i den! Nu ska jag sova för imorgon ska jag ha heldag med Desirée och det lär ju inte bli en lugn dag. <3

Therese Ö

I bet you realized that she ain't half the woman I am...

Hej jag är precis hemkommen efter en underbar och romantisk dejt på Konditoriet Nynäshamn. För min del blev det en hälsosallad och chokladmousse till efterrätt och kärlekste, mycket passande. Köpte lite smink och gick in till mammsen och önskade mig en svart skinnväska istället för en brun. Nu ska jag städa undan lite i mitt rum för imorgon får jag eventuellt finbesök. Ikväll bär det av hem till Emily som sagt på myskväll. XOXO.

Therese Ö


I ain't perfect, but you ain't either!

Hej alla snygga!
Idag är jag pisstrött.  Mitt prov gick inte direkt bra men jag gjorde ett försök i alla fall. Idag borde jag börja plugga rättskunskap men jag funderar på en day-off från pluggandet. Jag ska i alla fall kolla på en film, vara för mig själv och vila tänkte jag. Imorgon blir det en mysig hemma kväll med Emily, Leon, Idol och Seven. Pusshej!


Therese Ö

Löööööööön. :)

Idag fick jag min lön, den va bra. :) Så på lördag blir det shopping med Desirée och jag måste införskaffa mig en klänning till nyår och julklappar. Just nu sitter jag och pluggar ekonomi, jag har tröttnat. Känns som om jag har läst och räknat vart enda tal i boken sjuhundra gånger den här hösten. Men imorgon är det slutet på denna boken. Jag är sjukligt nervös inför mitt kursprov. Jag känner att jag inte komma klara av att kamma hem ett mvg men jag vill ju försöka för ger man det inte ett försök så kan man ju absolut inte lyckas. Så jag får se hur det går imorgon. Nu ska jag laga mat till familjen och fortsätta plugga ekonomiska formler. XOXO btw, vart är det 12de avsnittet av GG? :(

Therese Ö

You better shape up!

Det här med mig som veckans singel blev ju ingen större hitt om man säger så. Jag önskar nästa veckans singel mer lycka!

Det är ett uttjatat ämne i denna blogg, men nu ska jag plugga företagsekonomi. Det ändå jag ägnar min tid åt i dessa mörka tider. Ska jobba med 2 kapitel idag hade jag tänkt och sedan ta en dusch, käka en god middag och ha snöbollskrig med en loser. Jag älskar snö och jul! Min julstjärna sitter uppe och lyser så vackert i mitt fönster btw. XOXO.

Therese Ö


90210

Kollade på en sjuktbra nygammal serie idag. 90210 gryyyyym!

Anna is in charge!

Goodmorgon, god eftermiddag eller kanske godkväll? Ja, inte vet jag hur era liv ser ut. Eller vad ni pysslar med. Men en sak är jag iaf säker på - idag är det jag som styr VECKANS SNIGEL! Och vad skulle inte då passa bättre än att sätta vår allas egen bloggerska Tessan pärlan Östrom i fokus?! Efter mina lyckade dejter som jag hittills haft med hjälp av VECKANS SNIGEL så har en fågel viskat i mitt öra att Tessan själv var sugen .. så här kommer hon - VECKANS SEXBOMB!

Ni kanske tror att ni känner den riktiga Therese genom denna blogg, men då gott folk måste jag lägga papprena på bordet och berätta sanningen. Vår OsKuLDsFulLa HaSzeLmUS är, ursäkta språket, faan inte så oskuldsfull! snarare the opposite. Hon är full av fräcka kommentarer, öppenhet och sexuella skämt - om du vill bli dominerad som kille, titta hitåt! Flickan är uüüüüberschön och du kommer aldrig gå därifrån utan ett brett smile på läpparna. Ett vackert yttre skadar ju självfallet inte, och det är just därför som hon är GYMNASIETS POPULÄRASTE JÄNTA! Givetvis så har hon en kärleksfull sida också, ett stort hjärta som klappar för alla.. typ ;) Med andra ord, detta är tjejen du söker om du vill tas hand om men ändå inte är den mesiga toffeltypen. Hon är en självständig tjej där b.la favoritsysslan är att prata snusk med annnsi, moi! ;D 

Såå, lite gedigen, formell information kanske också är behövligt för att ni ska get the whole picture. Pärlan är 17 år och går den ekonomiska inriktingen på Nynäshamns gymnasium, Bromma. Nä, dåligt skämt. Iaf, en oerhört ambitiös tjej som gärna ägnar sin tid åt att plugga och givetvis festa när det tillåts. Hon bor hemma med sina tre hasselmöss och reser relativt mycket till olika världsdelar då och då. Den största längtan idag är hennes 18-åriga födelsedag den 31 mars, kommer bli storslaget! Näst största längtan är den 12 jan, då jag blir 18. 48 dagar kvar, wiiiiieee! haaha, nog om mig. 

Du ska vara vältränad, spontan, lång men dock inte alltför lång. Kan orsaka ryggproblem i såna fall ..  Att älska barn och allt runt dem är det "sexigaste en kille kan vara" för att citera vår bloggerska.

Om du nu känner er sugna på att träffa denna unga, porriga hasselmus så skriv en kommentar i kommentatorsfältet och ge NAMN OCH NUMMER. Om ni däremot tycker det är pinsamt att snacka med n'a, gå via mig så ordnar jag en dejt på tu man hand. Kan ju kännas lite lättare i och med pinsamheten som kan uppstå när man ska kontakta denna heta brud. Så vare för mig iaf ;) 



PUSSSS.   
p.s. relation som relation. om du förstår vad jag meenar .. she's up for anything! ;)

faaaan.



 åååh, /(&/¤&%#. jag suger på datorer. Hade skrivit värsta uppsatsen, så går allt och försvinner! Nä, måste ta mig en mandarin och fortsätta. Håll ut, veckans sexy kommer alldeles snart!

/annsi.

Snöbollskrig

Åh vilket underbart väder jag vaknade upp till idag och utvilad för en gångs skull. Drog mig iväg mot skolan där vi hade några tråkiga och jobbiga lektioner. Lunchen var dagens höjdpunkt, inte på grund av maten utan snön. Vi hade snöbollskrig och brände ett x- antal kalorier, blev blöta intill underkläderna, ruffsiga i håret och skrattade. När skolan var slut gick jag förbi Kvantum för at hämta ut mina och Petra biljetter till Idol. Oj va jag längtar! Väl hemma så gick jag ut och fotade lite i snön och nu ska jag ta mig någonting att äta och krypa upp i sängen och mysa med min företagsekonomibok. Inte taggad på att bli smartare idag. Juste veckans singel publiceras lite senare idag om Anna håller tidsschemat! Xoxo.

Therese Ö


i need a man who can keep me satisfied.

Hallå alla trevliga människor som läser, ni otrevliga kan dra och lämna mig ifred. Tack! För 30 minuter slet jag mig från sängen och började städa lite. Jag har läst lite ekonomi vilket jag måste fortsätta med ett bra tag till om jag ska kunna göra succé på torsdag. Jag har läst tre kapitel i min engelska bok vilket innebär att det bara återstår ett kapitel att läsa idag. Min dag ska jag alltså spendera till plugg och till att pyssla om mig själv, sådanna söndagar älskar jag. Ikväll är det tv och film som väntar och jag är inte sen med att ligga nerbäddad i min säng med något onyttigt i munen.

Min gårdag var trevlig och lugn. Jobbade på dagen och sen bar det av hem till Lindholm på födelsedags middag med släkten. Lekte med min underbara Adam som fick mig på bra humör för en stund. Resten av kvällen spenderades framför datorn och tvn.


Ha en underbar söndag. xoxo

Therese Ö

Myskväll

Snart ska jag käka räkor med familjen och sedan direkt iväg till min Emily där jag spendera kvällen tillsammans med henne, Petra, Anna och kanske Sofie. :) Och lilla Leon såklart! Vi ska kolla på Idol och ikväll är det kärlekstema och alla idolerna ska sjunga två låtar var. Tror att Robin B kommer åka ut ikväll tyvärr men jag hoppas på att Johan-fjant-Palm åker ut! See ya! <3 Xoxo


Therese Ö

Klänningar

Såg nyss Gina tricots nya reklam på tvn idag och fy va snygga klänningarna nedan såg ut. Jag ska köpa en så fort jag hittar en och om den passar min body såklart! Supersugen. Den var ju snuskigt billig också, 199 rikstaler. Den svarta är ett självklart val men någon färgklick i garderoben skulle ju inte skada heller.


Therese Ö

How much is real?

Hej du gladé! Jag hoppas innerligt att alla har haft en bra dag idag. Min dag har varit normalbra. Ingen toppen dag men ändå ingen dålig dag. Skoldagen var lugn och rolig. Vi spelade volleyboll på idrotten vilket var riktigt kul. Efter skolan har jag läst något kapitel ekonomi och engelska och umgåtts med min familj över en middag bestående av thaimat. Har nyss bokat biljetter till mig och Petra till Idol finalen i Globen den 12 december. Jag tror vi fick relativt bra platser vilket jag hoppas pga. det dyra priset. Jag ser jättemycket fram emot den kvällen eftersom jag och Petra inte hinner göra så mycket saker tillsammans längre. Vi har så mycket att göra på varsitt håll så att tiden inte riktigt räcker till. Men jag vet att jag alltid har henne vid min sida i alla fall vilket jag är evigt tacksam över! Nu ska jag lyssna på musik och sova så småningom. xoxo.

En lycklig Therese precis hemkommen från Kreta våren 2008.

Therese Ö

DETH <3 FOOD

Desirée och Therese ska träffas en dag, vad är det första de planerar?
Jo vart och hur mycket dom ska äta. Jag längtar tills nästa lördag. Fan vad jag måste träna!

desirée säger:

sandys eller?

subban?

taco bar funkar

mc donken går också hem

tessan säger:

naej inte donken, vi ska slå på stort

desirée säger:

eller vad sägs om thai

tessan säger:

triss i baguetter kanske?

åh thai låter lockande

desirée säger:

why not? ser inte inget hinder

thai till middag kanske?

Desirée och therese ska träffas en dag, vad är det första de planerar?

tessan säger:

aa absolut, hämtmat och snuskigt massa onyttigheter


Therese Ö

19 november

Det snöar ute för den som sitter inne och inte vet. Vandrade hem i snöovädret och som en stelfrysen piggelin kastade jag min innan för dörren här hemma. Käkade nyss lite mat och ska krypa ner i sängen och läsa något kapitel i ekonomiboken. Ikväll blir det tv och chailatte för min del. Sova tidigt ska jag också försöka göra, och ingen ska få stoppa mig! xoxo.

Therese Ö


Du får inte andas på min panna och inte få mig falla mer

Idag är en sissådär dag. Har nyss druckit upp min chailatte och mosat i mig en bit kladdkaka och ska nu lägga mig till rätta i sängen under täcket och försöka läsa lite i min engelska bok om jag kan konsentrera mig. Har sådan ångest men jag kan inte sätta fingret på varför. Ska nog klura ut det så jag kan få lite ro i kroppen och spänna av lite. Skulle egentligen ut på en lång promenad med en vän ikväll men jag avbokade för jag kände inte att jag mådde så bra. Så ikväll ska jag spendera min kväll hemma och vända ut och in på mig själv och förhoppningsvis vara på bättre humör imorgon.
 
Min kära vän Anna har kommit på någon freakad idé till nästa veckas singel. OMG! xoxo.


Therese Ö

VECkans singel

Ebba, den hetaste av alla 17-åriga brudar som har bosatt sig på Nynäshamns gymnasium (delad första plats med mig). I framtiden kommer hon att dominera inom media och skaffa hem kosan varje månad. Ebba är en stor stjärna i Ösmos dam-lag i fotboll och hon älskar utmaningar och visa vad hon går för på alla plan. Hon är väldigt utåtriktad och social, älskar att umgås med folk och binda nya kontakter. Ebba söker nu en hunk som skulle göra allt för henne. Du ska vara snygg, väluppfostrad, vältränad och helst ha en snygg bränna och kanske medellångt surfhår? Du bör vara längre än 185 cm och välutrustad. Ebba är en mycket rolig tjej som bjuder på sig själv till tusen dygnet runt. Kan vara ett plus om du har samma sjuka(bra) humor som henne. Ebba är partypinglan nummer ett och är alltid fräsch och pigg på alla festligheter hon medverkar i och hon uppskattas grymt mycket av det manliga könet när hon svänger sina välsvarvade tighta ben.

Tror du att du är den rätta för Ebba? Lämna namn och nummer i kommentarfältet och håll tummarna för att just du vinner en dejt med denna primadonna. Ebba, det rätta valet! Lycka till!



Therese Ö

You're yes then you're no.

Tjenixen blixten(försöker rimma lika bra som desirée). Idag har jag varit i stan med klassen och kollat på en engelsk teater om Hamlet. Tåget från Nynäshamn var självklart inställt och det gjorde att vi fick en aning brottom när vi väl kom in till söder. Vi som redan skulle ha brottom när vi kom in fick alltså ännu mer panik. Vi skulle äta innan teatern så vi fick ta 2 hamburgare i farten. Teatern var helt okej och det var roliga skämt. En man spelade alla rollerna vilket blev lite förvirrande ibland men har var grym på att byta roller och röster.

Efter teatern tog jag mig vidare in till city med Emily, Anna och Angelica och strosade runt i lite affärer. Fick med mig ett par vantar(eftersom någon jävel snott mina?), ett armband och chailatte pulver från Espresso house. Så nu kan jag göra den gudomliga chailatten hemma. Mums. Fika hemma hos mig var dag?

Snart kommer veckans singel upp här, ska bara skriva ihop någonting fyndigt.



Therese Ö

Robin B framför (Sittin on) The dock of the bay grymt!!!



Therese Ö

"klassfesten"

Goddag. Idag är jag en aning trött och ska såsmåningom iväg och spela bowling och käka middag med min släkt. Gårdagen var riktigt trevlig hemma hos Annsi med klassen plus några till. Allt vart lyckat förutom att jag tappade bort Emilys ena sko. Så jävla klantig som jag är får man fan inte vara. Ska gottgöra dig Empan! (eller jag ska försöka i alla fall. (: ) Vi käkade god tacos men missade såklart marängsvissen IGEN! Den som jag hade sett fram emot nu i 2 veckors tid.

Robin B, Alice och Kevin gick vidare i idol och jag är jätteglad. Riktigt tråkigt att Robin E var tvungen att lämna tävlingen bara. Robin B sjöng sin egen låt grymt bra!



Therese Ö

Min outfit för kvällen


Mössa - H&M
T-shirt - GT
Tröja - GT
Jeans - Replay
Skor - Dinsko


Therese Ö

Can´t touch you now.

Idag var det en lugn och kort dag i skolan. Sen åkte jag hem och sov och sen var det dags att återvända till skolan för att medverka på öppet hus. Min coola liga gled mest runt och kollade. Nu vet jag inte vad jag ska göra, är i alla fall ledig imorgon så en sak vet jag, att jag ska sova ut. Jag önskar alla en fortsatt trevlig kväll och natt. Ses imorgon. PUSS!
 


Therese Ö

12 november

Imorse hade jag utv-samtal, det gick lika bra som vanligt. Sen satt jag i skolan och skrev mitt svenska arbete på datorn. 2 lektioner med resten av klassen och sen fotolektion. Jag gick till fotot 14 och var kvar till 17.30. Först in, först ut! Jag hade iallafall kul. Kopierade upp några av mina bilder så dom ska jag hämta imorgon tänkte jag och se hur resultatet blev. När jag var påväg hem ringde Nicklas och asgarvade och sa att jag var på bild på elräkningen, jag trode han hade fått fnatt men när jag kom hem möttes jag av elräkningen med mig på framsidan. Herregud, vad har en tjej som paddlar kanot med el att göra?  I don´t get it. Nu vet jag inte vad jag ska göra, finslipa mitt svenska arbete kanske, kolla på tv och käka muffins.


Dagens outfit

Linne - H&M
Tröja - GT
Kalasbyxor - H&M
Skor - dinsko



 

Therese Ö


önskelista






Allt är från Forever21, Stylebystars, H&M och Melba. (:

Therese Ö

tre siffrigt

"Veckans singel" blev ju ett förvånandsvärt populärt inlägg här i bloggen, jag har bestämt mig för att fortsätta. Så varje måndag blir det en singel som söker partner här.  Nästa veckas singel är redan utsedd och några till efter det.

Just nu sitter jag djup nere i mitt svenska arbete, jag trivs inte här. Tänkte ge mig en paus i skrivandet och fortsätta efter maten när jag har fyllt på min kropp med energi. Nu ska jag passa på att städa undan lite kläder här och lyssna på musik och försöka rycka upp mitt humör. Klantade mig rejält på mitt ekonomiprov idag och glömde hela sista uppgiften, jag såg den inte. Så lack på mig själv! Typiskt min otur att missa. Annars gick det nog ganska skapligt hoppas jag. 

Therese Ö

Veckans singel

Anna Berggren är en trevlig tjej(kvinna?) på 17 år som söker en stadig och handsome man i alla(?) åldrar. Hon är mycket efterfrågad som partner men känner att hon inte har hittat "Mr right" ännu. Du kanske är den rätte för just Anna? Hon bryr sig mycket om sitt yttre vilket syns väl. Anna är en riktig partypingla som kan bjuda på sig själv till tusen och du har aldrig tråkigt med denna brud. Hon har ett hjärta av guld och är bra på att lyssna och ge råd. Blir du hennes lyckliga man får du räkna med att många snubbar kommer springa efter Anna dreglandes och med byxorna ståendes. Anna lever i Sorunda och går i Nynäshamns gymnasium och har lovande betyg och en framgångsrik karriär framför sig, kanske som ryttarinna? Vem vet. Hennes främsta intresse är att sola och hennes stora passion är smink och hudprodukter.

Är just du intresserad av att dejta Anna så skicka en kommentar eller ring mig så fixar jag en dejt med den eftertracktade Anna Berggren. Lämna NAMN & NUMMER



Therese Ö

Jag vaknade i morse... Så var den dan förstörd.

Idag är en dålig dag. Gick till skolan på förmiddagen för att sedan bege mig hem vid lunchtid igen för jag mådde riktigt dåligt. Magsmärtor så man knappt kan stå upp rakt är inget att leka med. Iallafall ingenting man kan plugga med. Nu har jag knaprat verktabletter och sovit sen jag kom hem så nu måste jag försöka ta mig an ekonomiböckerna och bli ett geni.
Dagens outfit.


Klänning - Kreta
T-shirt - Punkt shop
läderleggings - H&M
Converse - Åhlens


Therese Ö.

Lördag morgon

Godmorgon! Det är jättetråkigt väder ute och jag blir så ledsen för det just nu för att det är min helt lediga helg från jobbet och hade tänkt att gå ut på en långpromenad i solskenet. Men icke det inte. Kanske får bli en promenad iallafal lite senare så jag får lite luft. Idag ska jag plugga, woho! NOT! Men jag behöver verkligen läsa ekonomi och skriva mitt svenska arbete. Känner jag mig själv rätt så kommer svenska arbetet få ligga på hyllan fram till onsdag. Usch måste skärpa till mig.

Min igårdagskväll var så skön. Jag behövde verkligen få vara hemma och ta det lugnt. Jag åt gott, kollade på idol och umgicks med Petra vilket det inte har funnits så mycket tid till på senaste tiden, ingen av oss har nog haft någon riktig tid. Men det var skönt att umgås och prata ut om saker och ting. Det var rock tema igår på Idol och dom var grymma!! Bästa programmet på mycket länge och jag som ändå inte är något stort rockfan direkt. Man märker verkligen att alla har kommit till en ny nivå och växer hela tiden. Robin B kunde röra sig bra för en gångs skull, det tackar vi för. Sockersöta Alice förvandlade sig till en urläcker rockqueen. Robin E bjöd på ett riktigt bra nummer. Kevin var lika fantastisk som vanligt och Lars åkte ut, vad mer kan man begära. Mina fyra favoriter är kvar, yesyesyes.

Nu ska jag äta frukost och städa upp lite i mitt rum och försöka börja läsa om moms, pålägg, ekonomisk planering osv. wish me luck!



Bild:tagen från Catrins idolblogg.


Therese Ö

Page?



Skulle jag passa i page? Jag gillar det faktiskt. :)

take my strong advice, just remember to always think twice!

Godkväll mina trogna läsare!(?)
Idag är jag allmänt seg och har ont i ryggen och bara sugen på att sitta hemma och mysa. Har bjudit över Petra hit ikväll för en Idol-kväll med lite chips. Jag har nyss ätit lite thaimat i form av kyckling spett med jordnötssås. Det var utsökt! Familjen är borta på middag men jag valde att stanna hemma. Kände inte för att vara så jätte social och trevlig ikväll. I helgen är jag helledig och jag ska verkligen försöka få mig själv att ta vara på det och plugga och vila upp mig vilket jag verkligen behöver. Jaja, här kommer en dagens på mig. Ha en underbar kväll och helg!


Svart linne - GT
Rödstickad tröja - Boomerang
Jeans - GT
Converse - Åhlens


 

Therese Ö


upp & ner

Hej, idag har min dag har fyllts av både possetiva och negativa saker. Skoldagen var bra och vi hade jätteroligt på Sp-tiden då vi spelade in en film som vi ska visa på öppethus på torsdag. Den blev lite pinsam kanske men det är sjukt kul. Efter skolan har allt bara gått åt skogen. Sorg, sorg och mera sorg. Nu måste jag försöka ta itu med min spanska läxa och duscha. Sen kommer jag nog krasha i sängen med en kopp te och sova. Drömma mig bort och bara lämna verkligheten för en sekund. Att ens humör kan svänga totalt på bara fem sekunder. Over and out...

Therese Ö.

Dagens


Klänning med fransar - Cubus
Latex/skinnleggings - H&M
Uggs - Shepherd
Cardigan - H&M
Skinnjacka - Marc o polo
Fuskpäls - H&M



Therese Ö

uttråkad

Jag har så otroligt tråkigt just nu. Sitter i biblioteket helt sjäv i princip och har håltimme. Jag vill skriva till någonting klokt och givande på min engelska inlämning men just nu står det stil här uppe i huvudet. Jag vill åka hem äta och kollade på gossipgirl och Pb nu, inte efter fotolektionen. Idag tror jag att jag kommer få framkalla min filmrulle som jag tog för några helger sen, men jag orkar inte stå i ett mörkt rum och inte veta vart sakerna är och hur jag ska göra. Mina onsdagar suger! 17.15 suger! Min håltimme suger!

PS: kul att USA fick en svart president tycker jag. Barack Obama rules.

Therese Ö

En ny kärlek, jag vill ha ha ha!


T-shirt från Forever21.

Therese Ö.


It´s for the best

Hello. Just nu sitter jag och sippar på mitt varma mintte med honung för att smörja halsen lite. Jag har nyss kollat på det senaste avsnittet av Oth, det var bra som vanligt! Nu tänkte jag kolla lite på Gossip girl och sedan på PB om jag orkar hålla mig vaken. Idag har jag bara kollat på en film och skrivit om den på engelska. Jag är inte riktigt nöjd med min text för den blev väldigt kort, jag får ta och sova på saken och skriva till någonting klyftigt imorgon kanske. Jag lagade kycklingfilé till familjen tidigare idag och dom verkade uppskatta det medans jag tyckte det var riktigt äckligt. Dom tyckte nog som mig innerst inne tror jag. Ännu ett ointressant inlägg från min sida idag, men jag gör ingenting roligt här i livet just nu.



Therese Ö


händelserik helg.

En mycket händelserik helg har paserat och jag har överlevt den med både sköna och osköna känslor. Allting har inte blivit som jag tänkt mig men säg någon gång det gör det. I fredags var jag hemma och kollade på Idol och käkade chips själv. Lördagen bjöd på jobb och sen direkt hem till Emily och sedan vidare till Sorunda där Madelene var destinationen. Hemma hos Madde blev det tjejmiddag och hon hade lagat jättegod mat! Vi hade jättetrevligt och kvällens höjdpunkt var när Anna anlände i form av "Antonio", hon hade klätt ut sig till en grek. Fyfan va jag skrattade. Jag låg, bokstavligen ner på golvet och skrattade. Hon gick verkligen in för maskeraden. Lite senare begav vi oss till Nynäs vilket blev en besvikelse.

På söndagen jobbade jag och jag var jättepigg, not. Men det fick bra trots att det var sjukt mycket folk för att vara söndag. Jag och Kajsen klarade oss galant.





Therese Ö

RSS 2.0