dålig uppdatering

Det blir väldigt dålig uppdatering eller ingen uppdatering alls här just nu. Det är mycket med min och emilys blogg nu och det är det som går först. Det är kul att se att så många läsare fortfarade hänger på även fast jag inte uppdaterar men ni är mer än välkomna att besöka http://fashionproject.se/ !

Puss T

BLOGGPREMIÄR!

http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/

http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/
http://fashionproject.se/


skitdag

Att jag aldrig kan ha lite flyt, lite tur eller tajming i mitt liv. Ödet är fan inte på min sida när det gäller någonting. Att ens humör kan svänga på en sekund och göra en hel dag värdelös. Skit också

Torsdag

Hej hopp! Idag är en bra dag. Jag är nöjd över mig själv och mina insattser. Fick toppbetyg på geografiprovet jag gjorde i tisdags, har gymmat, solat, gjort klart min marknadsföring och sparat massa bilder som jag och emily kan ha användningför imorgon då vi ska förbereda en massa inlägg till vår nya blogg som startar på söndag. Det kommer bli spännande, så missa inte det!

imorgon är det äntligen fredagsmys och höstlov, sen lördag och högskoleprovet i ett x-antal timmar, sen tjejkväll och eventuell utgång. Söndagen kommer gå åt till bloggstart av fashionproject och packning, kanske nynäs borta match om man har tur!

♥ Therese Ö


Underbar låt! Lyssna och njut....



♥ Therese Ö


tröööööttt

Idag är jag trött, mindre snygg och osminkad. Så idag åker kepsen på som täckmantel! Det blir film i skolan, lite lektioner, sen solning och sisst men inte minst ska jag umgås med min Filip. De ni!



♥ Therese Ö


heta leggings!


På beställning av Kajsa

Hockeyn igår gick åt skogen. Men det gör ingenting ... Visby var det klart bättre laget. Det var som alltid kul att kolla och att vara uppe i hallen. Jag gillare!

Idag har jag varit i skolan och övningskört. Ja, vad ska jag säga om körningen? Det gick väl bättre än sist men fortfarade är jag helt efter när det kommer till stressade situationer och glömmer saker även fast jag vet vad jag ska göra i grund och botten. Men övning ger väl färdighet. Bokade in teorikurs och fler lektioner dom kommande veckorna så jag hoppas att det går framåt.



Nu är det mat och sen plugg, hej!

♥ Therese Ö

 


Familjen återförenad igen.

Nu har mamma och Nicklas kommit hem igen. Det känns riktigt skönt. Jag blev dessutom en perfym och en Lollo rikare. Nu ska vi äta middag och bara umgås!



♥ Therese Ö


mindre bra start på dagen.

Godmorgon, eller god är den ju fan inte. Inte för min del i alla fall... Vaknade upp i godan ro(trodde jag) och kollade på mobilen i hopp om att det hade hänt någonting under natten och att det var långt kvar tills klockan skulle ringa. Det visar sig att mobilen har bestämt sig för att skita i att väcka mig idag, då det infinner sig en panikkänsla i mig och jag kutar upp och råkar nog väcka desirée och en och annan i huset. På med smink och mjukiskläder och eftersom jag är så jäkla snabb så hinner jag ner och sätter mig vid datorn. Så här är jag nu, ska borsta gaddarna och sätta mig på min blöta, ljudliga och trödtrampade cykel och bege mig ut i ovädret och infinna mig på jobbet 8.30.

Hoppas att resten av dagen blir bättre och att jag blir på bättre humör. :)

Therese Ö

true



♥ Therese Ö


Fredagsmys

Blev en kortare skoldag idag då jag valde att dra mig hemåt två lektioner tidigare. Nu ska jag läsa geografin en gång, plocka in tvätt och sedan iväg på födelsedagsmiddag hos Baggarna. Hoppas på att hinna se lite av idol ikväll också.

Jag gillar min mormor, nu har hon dammsugit, puttsat spegeln och dammat mitt rum. ♥

♥ Therese Ö


Det är inte min dag idag

Kom nyss ut ur ett pisskallt bad. Det var kallt och äckligt. Nu ska jag kolla vidare på johan falk, läsa min geografi och äta mandariner. Idag har jag fått mina tankar uträdda, det känns som en lättnad men samtidigt könner jag mig så osäker.

Jag hoppas på en bättre dag imorgon.

♥ Therese Ö

lovelovelove....

♥ Therese Ö


på topp!

Övningskörningen gick relativt bra. Jag är nöjd med min prestation eftersom jag inte kört någonting alls ute på vägarna. Körde runt i hela Nynäs i princip. Gick ju mindre bra när jag kände mig trängd och stressad och jag höll på att kvadda en porsche. Men ingen kom till skada på min lilla tripp runt Nynäshamn.

Hockeyn gick också jäääkligt bra. Nynäs spöade Trånkan med 3-0 och vilken match det blev framför allt i tredje. Nu längtar jag till matchen på söndag då vi möter Visby/roma. Kul!

blåsigt värre

Hallå alla glada.
Idag är jag på ett strålande humör! Hoppas ni är lika glada som jag.
Kom nyss hem från skolan och tänkte kolla på det nya avsnittet av 90210, sedan köra en dubbellektion på körskolan, hem till Emily för att köpa en domän till våran blogg och äta. Efter det blir det hockey. Som jag längtat! Hoppas på att grabbarna kan bjuda på en riktigt skön och rolig match och även på en vinst. :)

♥ Therese Ö

Nyklippt

Ja då var jag äntligen hemma igen. Blev en lång vistelse i storstaden idag då jag först shoppade lite småsaker och sedan var hos Helen och klippte och färgade mitt hår. Så nu är jag söt igen :) Ska göra iordning mig för sängen nu och kolla på senaste oth avsnittet. Godnatt! 

 ♥ Therese Ö


12-10-09

Hej alla glada! :)

Idag har det varit en bra dag för min del. Jobbat bra i skolan och tagit en fika med desirée. Fick en grundlig beskrivning av hennes mobil-försvinnande och fick även lite feedback och tips på hur jag ska agera i min kniviga situation. Desirée, om du läser det här så tror jag att det fungerade. Om jag inte har att göra med en jäkligt bra skådespelare, eller om jag är allt för blåögd för att inse faktum. Jag håller tummarna för min egen skull!

Imorgon bär det av till stockholm för att klippa och färga håret, gud vad jag längtar!!!



♥ Therese Ö


Gymmad och klar!

Jag är så nöjd med min insatts på gymmet idag. Att jag tog mig dit och att jag genomförde min träning bra. Idag blir en nyttig dag utan godis, chips och annat. :)


Jag behöver hjälp...
Ska beställa en ny ipod men kan inte bestämma vilken färg jag ska ha. Skulle uppskatta att få lite råd. :)



♥ Therese Ö


Jag gillar söndagar

Ja, idag är det söndag igen och snart en ny vecka. Helgen har varit lugn och skön. Har spenderat mina kvällar hos Johan och Lisas familj. Riktigt mysigt och trevligt. Igår var det ju fotboll som gick åt skogen, jäkligt trist. Nu tittar jag på idol reprisen och ska strax byra om för att dra iväg till gymmet med Petra.


En bild från ettan


Therese Ö


äntligen fredag

Nu ska jag kila iväg till skolan, en lång och ansträngande skoldag har jag framför mig med inlämning i internationellekonomi, övning inför nationella provet och redovisning i marknadsföring. Direkt efter skolan blir det gym med Johan. Så som jag saknat den killen, ojojoj. Ska bli så skönt att få se honom igen och krama sönder honom. Sen blir det nog bara myskväll framför idol och massa deeptalk. Imorgon är det jobb, det var på tiden. :)




Ha en trevlig dag! :)

 


Godnatt!

Har spenderat en långtråkig dag på stockholms universitet tillsammans med klassen. Dåliga föreläsare så det var riktigt trist. När vi kom hem så lagade jag, emily och emelie tacopaj och skrev klart vårt internationellaekonomi arbete. Nu sitter jag och kollar på sos gute med tända ljus och drömmer mig bort till gotland...

♥ Therese Ö


jag älskar min klass!

Det är dags att sätta på sig varma kläder och försöka gömma mitt stora rockstar-hår på bästa sätt för nu bär det av till ishallen. Nynäs möter Nacka ikväll, ska bli kul att se lite hockey.

Här är ett smakprov på vårat skolfoto.


Några bilder från Bryssel






















Erik Grönwall


RSS 2.0