Jag lever.

Ville bara säga till er att jag lever. Jobbar hela tiden så hinner/orkar inte blogga tyvärr. När jag får en ledig stund och hinner vila upp mig så lovar jag er ett eller flera inlägg med bilder därtill. :)

Midsommarhelgen börjar nu.

Om två timmar ska jag möta upp chef-hanna för att handla och hämta lite saker och sedan åker vi ut till Landsort och jobbar. Jävligt tråkigt väder måste jag säga och ber till gud eller vem det nu är som bestämmer vädret att vi ska få uppehåll imorgon. Tänk på alla vackra midsommarflickor med söta små klänningar och blomsterkransar. Som varje år ska jag göra min egna, det är nog det bästa jag vet med midsommar, sitta och pilla med blommorna och bli så vacker i kransen sen. Imorgon blir det jobb men på kvällen har jag fått ledigt och ska bege mig hem till Nynäshamn faktiskt och åka på festligheter. Ska bli riktigt roligt och trevligt hoppas jag. Sen tillbaka till ön på lördag morgon direkt och jobba.Förra årets Midsommar-Therese. Midsommar är min favorit högtid.


Bra start på veckan!

Intervju imorse för minisats, provjobb nästa vecka, middag på t.g.i fridays kungsträdgården ikväll med Lisa och Louise. Puss och hoppas er start på veckan har varit lika bra som min. Och ett STORT grattis till min fina vän Nina Gladh! Du är bra fin du! :)


Maddes födelsedagsfirande!


¨Här har vi fakta:

Jag kan inte kolla på en romantisk, lycklig, och fin film utan att gråta och tänka sönder mig själv efteråt. Sluta plåga dig själv Therese Maria Öström. Bara sluta!


Ny vecka, nytt jobb!

Första dagen på introduktionen på Schell/7eleven idag, gick toppen tyckte jag själv. Fick bara stå i kassan och lära mig den, mycket enkla saker men vissa lite mer knepiga, som vad korvarna heter och gasolen. Men det ska nog sitta snart det med. Imorgon ska jag öppna med Sandra så då börjar jag 05.15, dags att försöka sova snart kanske! Hoppas på sol när jag slutar vid tre så jag kan somna lite i en solstol på baksidan! Dags att kolla film och försöka bli trött. Godnatt!

Helgen som gått i bilder!Blommor och champagne av Bagarn sista dagen på jobbet.

Mysmiddag med Johan, Adrian och Fia i fredags.Wille var såklart med.

I lördags firade vi denna otroliga tjej!


Hamnade på en båt där tre killar hade födelsedagsfest, vid tolvslaget sjöng vi för de tre gossarna och Kajsa!


sushi, thai & tvättstugan.
Nationaldagen 2011

Hej på er! Har haft en heldag här hemma hos familjen idag i det fantastiska vädret! God lunch, fika och snart ska jag tända grillen för middagen. Om jag  längtar efter mat, jaa! Blir grillade scampispett till förrätt och kött och sallad till varmrätt. Mumma! Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig!


Perfekt kväll!

ojojoj vilken dag/kväll det bjöds på igår. H e l t s i n n e s ! Umgicks med underbara och roliga människor, skrattade, dansade tills benen inte orkade hålla mig uppe längre och hade en helt underbar tid! Tack alla underbara och vi ses nästa år!!!!!7
SUMMERBURST, NU TAGGAR VI!


Grillad lax.


Tog mig hem till familjen efter en stressig dag på jobbet. Landade i solstolen men molnen fick övertaget och jag tröttnade. Vi gillade lax till middag och till det blev det färskpotatis, såser och rökta räkor. Underbar mat!Lisas student 2011 i bilder!

Hade den bästa dagen och kvällen på mycket mycket länge! Tack alla inblandade och ännu ett grattis till min vän Lisa och även alla ni andra som tog studenten igår.Låt mig ta studenten igen och igen och ige...

img_2248 (MMS)

Låt mig ta studenten igen och igen och igen och igen.... Helst varje år tack! STORT grattis till alla er som tar studenten idag! Snart får jag se alla överlyckliga studenter åka fram och tillbaka utanför jobbet! Ooh bara ryser i hela kroppen av lycka och glädje. Vet precis hur det känns och det är helt fucking underbart. Direkt efter jobbet fixar jag mig lite snabbt och går hem till min fina Lisa för att fira henne och krama sönder henne!


RSS 2.0