Torsdag

Dagen har var bra i stort sätt. Underbart väder och människor. Var bara på idrotten i skolan iprincip vilket var kul eftersom vi spelade lite brännboll och jag halkade och ramlade hela tiden. Efter skolan blev det en fixa på Konditoriet Nynäshamn med Emily och Petra. Sen satt vi i solen i någon timme innan vi gick och köpte en väska och ett par skor till mig. Sedan var det dags för Viaskolans årliga musikshow vilken blev en besikenhet faktiskt. Dom hade valt hel fel låtar som man knappt kände igen om många som inte borde fått sjunga sjöng. Men allting var såklart inte dåligt. Det var många små stjärnor som lyste riktigt starkt! Sofie var såklart grymmast, haha. Det var jävligt kul att se David bjuda på sig själv i form av Elvis också. Hahah. Nu ska jag försöka plugga men det kommer nog antagligen inte bli gjort som vanlig. Fastnar väl framför msn. Godnatt iallafall.

Hemska magsmärta!

Ligger just nu hemma i sängen och bearbetar bort min mensverk. Vaknade vid sex imorse av att jag höll på att spy för att det gjotde så ont men nu börjar den avta efter 3 olika värktabletter. Ska försöka fixa till mig lite och cykla till skolaan snart så jag kan vara med på någon lektion iallafall.. Ikväll blir det Viashowen och det ska bli sjukt kul!


Kram Tessan


28 Maj

Idag har det varit en helt meningslös skoldag. Jag har spenderat hela min dag på innegården iprincip, mycket skönt! Nu ska jag ut i solen och njua med Emily. :)

Hunk-maraton!

     
     
Dom hetaste männen på denna jord?

Shopping sugen så det är sjukt.

Jag vill shoppa nununu! Har hittat så himla mycket saker som jag vill ha/behöver ha!

Skön helg!

Fredag: Jag, Emily och Petra blev bjudna på myskväll med vin och ostbricka hemma hos Alex med Anton och Rodney, riktigt mysigt.

Lördag: Mammas 40-årsfest ägde rum och jag hjälpte henne och fixa iordning och sånt. Det blev en lyckad fest med mycket god mat och dryck. En del fick i sig en aning för mycket enligt min mening, men det var kul att se. Jag skulle dock sova tidigt eftersom jag jobbade idag och det gick ju inte så bra att somna när dom spelar musik för hela kvarteret, men det unnar jag mamma eftersom hon nästan aldrig festar.

Söndag: Jobbat hela dagen, och det har varit sjukt lugnt. Inga gäster som stannade för att fixa, alla bara köpte tårtor till morsdag. Ikväll blev det en lugn kväll med tv och mys. Kanske ska öppna naturboken och läsa lite också..

22 Maj

Idag har det varit en heldag med mammsen och nicklas kan man säga. Jag tog ledigt från skolan för att vittna på en rättegång och sen drog vi till Ikea och handlade lite osv. När jag kom hem fixade jag trädgården lite med familjen för mamma ska ha 40-årsfest på lördag. Nu sitter jag och väntar på att Emily och Petra ska komma hit och mysa med mig framför Sanningensögonblick och semifinalen i slagerfestivalen eller vad det heter. oxox

Vill ha.

     
 
image151
Dessa saker står högt upp på min önskelista så om någon känner sig lockad till att uppmuntra mig lite så är det frittfram att köpa något (A)

?

Hur gör man när man har tusen olika viljor och alla är bra på sina sätt, kan man inte få allt i ett oslagbart fint paket med bara dom bästa delarna i? Allting skulle vara så mycket enklare så. Varför måste man alltid behöva välja mellan saker och varför ska någon behöva gå sårad ur ett kvivit val? Det värsta jag vet är att såra folk och det lyckas jag alltid göra. Eller så lyckas jag alltid bli sårad själv.


21 Maj

Du kan få vem du vill när du vill, du tror bara inte på dig själv...

15 Maj

Skola som vanligt, gjorde inte så bra ifrån mig på mitt naturprov.. Efter skolan har jag varit jätte effektiv och gjort alla mina tre intervjuer till mitt turismarbete. Så nu är det bara skriva rent på datorn och fixa lite sen är jag klar. Tog även en sväng till mormor för att hjälpa henne i nya lyan och intervjua henne. Jag fick en väska av henne som jag blev helt kär i. Den är dock lite väl stor för att använda som handväska .. Mormor stortrivs verkligen i sin nya lägenhet och det känns så skönt att se henne så glad igen! Är jätteglad för hennes skull.


NY MSN:

[email protected]


image141

14 Maj

Nu är jag hemma och har landat och vant mig vid Nynäshamn. Nästan allt har varit toppen sen jag kom hem. Umgåts med massor av trevliga människor, festat´, klippt & slingat håret och varit i skolan. Idag är jag ledig pga inställda lektioner. Jätteskönt faktiskt. Ska försöka göra lite nytta här hemma idag och hjälpa mamma att städa och kanske hjälpa mormor att flytta. Måste plugga natur också eftersom vi har prov imorgon.. suck! 

Nu har jag äntligen fått bilderna och filmerna från när jag och Anna red för kanske några månader sen. Det blir uppladdning på fecebook om någon vill se spektaklet.

Kram Tessan

Kreta

Sitter på Kreta och har det toppenbra just nu. Resan hit gick bra och jag lyckades sova en stund faktiskt. Det är en sviiiinsnygg lekledare/reseledare på hotellet också. Haha. Idag har familjen legat på stranden hela dagen och imorgon blir det nog en dag vid poolen. Ska även spela lite tennis imorgon tänkte jag. Ska bli ruggigt kul! Imorgon är det även min mammas födelsedag, grattis i förskott! Hoppas på fortsatt fint väder så jag kommer hem brun och fin! Byebye.


Valborg 2008

Det blev den bästa valborgsmässoaftonen på mycket länge för min del! Tycker egentligen att valborg är lite överskattat men jag hade riktigt trevligt. Först blev det middag hemma hos Emily med lite tjejor. Sen åkte jag och Emma till Christian i sorunda och chillade lite och badade jacuzzi.

NU ska jag sätta mig i bilen till Arlanda och flyga till Kreta. See yaa later! <3

RSS 2.0