Helg, vilken lättnad!

Väldigt skön arbetsdag igår, slutade 14 som hela denna veckan och tog genast bilen med lillebror mot Arlanda för att hämta Nicklas, men först ett stopp i Haninge centrum för att kolla efter byxor till lillebror, kom därifrån med tre par byxor(rekord för den lille mannen!) hade haft fyra med oss om de röda funnits i rätt storlek men icke. Fick även med mig mina lila favoriter från H&M. Visar sen. När vi kom till Haninge fick jag göra alkoholtest och när vi skulle därifrån var vi 13 sekunder från att få en p-böter. Ibland får även jag ha tur. Jäääävligt kul!

Väl på Arlanda tog jag och lillebror sju varv, kunde inte hitta infarten till parkeringen där vi alltid står vilket gjorde mig väldigt frustrerad men sen plockade vi Nicklas, fick med oss Emelie från gullmars och åkte hem och åt sjukt mycket räkor, aioli, ost med mera och drack mousserande. Sen blev det franskcolakrämstårta med grädde. Mh! Tog en sväng till Petra och spelade plump med Crillan och Maggan, jag vann för en gångs skull.










En liter sprit som tack för att jag åkte till Arlanda, man tackar, man tackar!


Premiäråket avklarat.

Ååååh vad jag älskar våran mini-cooper! Så liten, så snabb, så smidig och såååå fin! (men vill ha en cab) Jag och Elin tog en runda till systemet och en glass i hamnen och åkte runt lite i Nynäs för att testa skönheten. Jag dom tog körkort för ca två månader har bara kört automat sedan dess så detta var lite krångligt och ovant. Måste bli lite bätte vän med kopplingen så jag inte låter som en ragger som försöker impa på alla jag kör förbi.

Har spenderat en timme på altanen i solen, fikat med mamma och även ätit middag hemma och tvättat saaben. Vågade inte riktigt åka till Arlanda imorgon för att hämta Nicke om jag inte hade snyggat till bilen lite innan, hade nästan glömt att bilen var marinblå! Nu ska jag fixa fram lite låtar till skivor jag kan ha i minin, ååh jag är kär! :)


El clasico

Nu blire fotboll och flädersorbe! Bra onsdagskväll.


klaraste blå

Detta är min absoluta favoritfärg, se så vackert!
















Middag!



Tog Ninas tips om smörstekt sparris med vitlök. Stekte även sparrisen med champinjoner och kräftstjärtar till detta gjorde jag en sallad med ruccola, avocado och soltorkade tomater. Fasiken vad gott det blev. Godaste jag ätit på länge och även den lättaste! Denna mat kommer bli en god vana här i lägenheten!


Tatuering bokad, tjoooho!

Hej och hallå gott folk. Jag är på strålande humör men väldigt trött idag. Tror jag ska skippa storebror ikväll för att få en timmes extra sömn, det har jag iof sagt nu i fyra veckor men det har ännu inte inträffat, självdiciplinen vart är du?! Tog mig i kragen och gick till gymmet idag i alla fall, blev en timmes träning men tog det väldigt lugnt eftersom jag fortfarande inte känner mig riktigt kry.

Igår tog jag och Lisa en tripp till söder för att köpa mobil till henne, personalen var bland de värsta jag mött. Helt ointresserade utav att hjälpa sina kunder fullt ut, det var som om de hade någon tävling om vem som kunde hjälpa flest kunder på kortast tid med sämsta möjliga resultat.

"Det tar en kvart att fixa till din mobil"
"Okej, bra för vi har brottom"

3 timmar senare och många sura blickar och ord lämnar vi Söder, tack som fan! Fick med mig ett par träningsskor hem i alla fall. Bra kap!

POINT ZERO W TR SPORT FW S11 WHITE  / CERISE

Väl hemma hade jag och Elin myskväll med kräftsallad & grönsaker med dipp. Kanongott!




Ny vecka!

Då var räkningarna betalda och det är alltid lika skönt! Nu ska jag ägna tid åt mina vanliga söndagssysslor(även fast de är måndag), bada och kolla kläder och skor på internet. Kolla men inte röra försöker jag intala mig själv! Skönt med 4 dagars vecka btw! Hoppas på sol och värme på lördag för då blir det mys på någon skön gräsmatta+uteservering+utgång med underbara vänner! Längtar redan.


Summering av påskhelgen.

Hej på er!

Min påskhelg har varit lugn, skön och väldigt mysig. Efter jobbet i lördags så åkte jag med mamma ut till Landsort, där blev det grillkväll med lite släkt och mycket mys och snack. Tog morgonbåten hem till Nynäs igen, svidade om och åkte iväg till Kajsa och Christian i Östberga. Dom bor hur fint som helst och vi hade en supermysig söndag tillsammans med Elin, Madde, Anna och Victor. Drack gott, balkongmys i kvällssolen, grillning, kubb, bb, spel och mycket skratt! Nu ska jag springa iväg till willys och handla och försöka göra en grönsakssoppa.
































Sitter i solen och väntar på tåget. Hittat...

img_0346 (MMS)

Sitter i solen och väntar på tåget. Hittat en ny Loka-favorit, vattenmelon och citron. Snart blir det grillmys med ett härligt gäng! :)


Inspitation

Pixie Lott ger oss en försmak av sommaren!

I fokus: Festivalmode på Coachella!

Alessandra Ambrosio med maken Jamie Mazur

Isabel Lucas och pojkvännen Angus Stone


Åh ta mig utomlands till sunwing, semester eller jobb, jag tar vad som helst!


På tisdag!

På tisdag ska jag boka tatueringstid! Wiiiho :)


Trött och sjuk

Hej på er. Jag är trött och sjuk men samtidigt så uttråkad. Skulle fått sällskap till kvällen men var tvungen att avboka eftersom jag varit helt död på jobbet idag. Rösten funkar inte och febern har flyttat in i min kropp. Ska försöka göra allt bättre med ett varmt bad.

Igårdagen efter jobbet var supertrevlig. Först åt jag och Elin middag på Estöthaien, delade på thai och sushi. Det bästa av båda. Så jäkla gott! Därefter blev vi på fnitter humör och började inta lite goda drycker och gjorde gänget sällskap hos Slakast och sedan vidare mot Fisk. Mycket härlig kväll med ett glatt gäng! Sådant vi älskar helt enkelt. Traskade hemåt vid 2 inatt och 40 minuter senare kliver jag och Elin innanför dörren, avnjuter lite nudlar med resord i sängen innan vi faller i sömn.

Nu, badet!

Tumblr_ljwy8dvdpa1qc4js1o1_500_large


Don´t forget to love yourself


Lill-lördag.

Hej och hå, godkväll på er! Hoppas er dag varit toppenbra. Min har innefattat mycket folk, folk är överallt. Just nu vill jag mysa med någon fin vän på en mysig plats med massa vin. Skippar den önskan och ligger i soffan och gråter till nya one tree hill avsnittet. Helst galet vad känslosam jag är, på gott och ont. Fryser gör jag också men vilken jävla god mat jag åt idag. Varmröktlax med vitlökssmak, avocado, keso, pesto, oliver och mörkt knäcke. Mmh!

Tvättstugan.

Godmorgon godmorgon, har varit uppe sen sju och haft tvättstugan och nu är jag äntligen klar. Sov mellan maskinerna och de är jag glad för nu när jobbet ringde och frågade om jag kan komma lite tidigare idag och imorgon, kanon! :) Ligger i soffan och äter lite frukost och kollar på "Efter tio". Nu är det dags att kasta på lite smink och klä på mig så slipper jag stressa sen. Måste ju hinna med ett avsnitt oth innan jobbet.

Ha en underbar dag, glöm inte att du är värdefull!


Är du allsmäktig? Nej!

Åh vad jag är arg på en viss person i min omgivning, han tror att han är gud typ, att han är allsmäktig och bestämmer allt, att han kan bestämma nya regler för viktiga saker som det redan finns lagar på här i Svearike. Gaaah, tror jag får söka mig ifrån denna personen på riktigt snart. Pallar inte med människan mycket längre till.


Söndagsmys.

Fick en superfin och mysig inbjudan till Kajsa och Christian för lite söndagshäng nu på söndag! Om jag längar! Hoppas solen är med oss så vi kan grilla massa gott och dricka i solen! Gullunge-Kajsa är så jävla bra. Snällare och underbarare människa får man leta efter. Är så glad att vi ska åka till Gotland ihop i sommar! :)






Sol!

Goooooodmooorning people! Solen skiner och jag är trött! Ingen bra kombo! Jag vill att solen ska komma till min balkong nu så jag kan få lite sol innan jag sminkar mig och traskar ner till jobbet. Vill bara ha ett par sköna träningsskor som jag inte får ont i fötterna av så jag kan gå på en liten promenix innan jobbet, istället ligger jag i soffan och dricker en smoothie och apelsin till frukost. Inte illa det heller, får ta en omväg till jobbet idag bara. :)


Everything has it´s beauty but not everyone sees it


Fiskbullar i hummersås

Testade fiskbullar i hummersås idag till middag, gillade det inte sist jag åt det men kände att det var dags att ge det ett nytt försök. Så fiskbullar med kokt potatis och smör blev det till middag och jäklar var gott det var. Gillar inte riktigt konsistensen på bullarna med såsen och potatisen var mumma! Nu är det lite bb repris och oth som fyller min kväll såklart!

Kommit ett steg längre med min tatueringsplan, tror det blir en svensktext istället för latin. Har kommit på att det är mycket finare, i alla fall just på denna meningen.  


Så länge jag andas hoppas jag.

Godmorgon! Känns som om jag sovit de 24 senaste timmarna. Sov bort hela gårdagen och trodde inte jag skulle lyckas somna inatt men tillslut efter tre avsnitt oth så somnade jag gott! Ligger fortfarande kvar i sängen och har precis ätit frukost och kollar oth. Insåg en sak igårkväll, att de alltid är upptagna killar eller killar som egentligen gillar någon annan tjej som raggar på mig, vad är det jag har som drar åt sig dessa män? Säg mig det så ska jag göra mig av med den genen.


Inspitation












http://weheartit.com


Mycket lyckad kväll!

ÅH vad jag gillar mina vänner, de är de bästa som finns! Vi var ett stort gäng tjejer hemma hos mig, drack mousserande och åt lite småplock och hade det allmänt mysigt och trevligt. Så otroligt glad att de var så många som dök upp och firade att jag fyllt 20, helt underbart! Och vilka fina presenter de gav mig, helt otroligt! Klänning, armband, en svinrolig "nöd-låda" för utekvällar och bakishäng, ett halsband med silverhjärta och coctailglas. Åh så fina saker, underbart!






















Lördag it is!

Hej hallå alla! Elin och jag hade myskväll igår, provade kläder och drack rödvin. I vanlig ordning efter en kväll med en gnytta alkohol så vaknar vi tidigt, redan vid sju. Byter sängen mot soffan och drar igång "Love and other drugs", mysfilm! Nu har vi ätit lite ägg och druckigt te och Elin kom nyss ut ur duschen, så nu målas naglarna och sedan blir det en sväng ner i centrum för lite ärrenden och handling. Ikväll kommer alla fina tjejer hit och sedan blir det stan och dans! Om vi längtar! Kan bara klockan bli 18!?

It´s friday!

Det är fredag, det är vackert väder, jag är uppe i tid och det kan inte starta mycket bättre! Snart kommer moster förbi för att spana in min lägenhet och sedan ska jag traska ner mot centrum och jobbet. Vill bara vara ledig idag! Vill även ha lördag och träffa alla mina härliga tjejer och dansa hela natten! Ut i solen och mot fredagens plikter! Fredagsmys på jobbet idag!


Någon av dessa snyggingar vill jag ha på lördag!!!






Färdigfixad! Vad tycks?








Skiva.

Jobbet avklarat, intar soffläge för äggmackor och ett oth avsnitt sedan styr jag bilen mot Stockholm, snabbstopp i Vh för att plocka Dess och sedan flyger vi iväg på Helenes skiva. Hoppas på en trevlig kväll!

Måste fixa mig också, men orkar inte. What to do!?

Ny favorit.


Spyan

Usch vilken hemsk dag jag hade igår. Vaknar upp illamående och kallsvettig. Spyr och grejjar hela dagen, sover i korta intervaller, spenderar timmar på badrumsgolvet, svimmar och ramlar från toalettstolen. Ja det var länge sen jag mådde så otroligt dåligt som jag gjorde igår. Nu mår jag bättre men kroppen ömmar och är stel. Men idag vill jag göra något, vill till stan, vill ut i solen, vill åka med mamma och lillebror och köpa skor, men frågan är, orkar jag? Avaktar och ser helt enkelt.

Fantastisk dag i backen!

img_4678 (MMS)

Fantastisk dag i backen!


Middagen avklarad. Lassagne och sallad, mu...

img_1142 (MMS)

Middagen avklarad. Lassagne och sallad, mums! Nu spelas det skip-bo och hockeyn står på! Bra kväll! :)


Mysig lunch igår som ledde till en hel eft...

img_1140 (MMS)

Mysig lunch igår som ledde till en hel eftermiddag i solen med alkohol och mys för min och Emelies del. Fin skidåkning och kul att se att jag utvecklas åt rätt håll :)


Idre 2/4-9/4

Hej hopp! Nu drar jag iväg till Idre i en vecka. Bjuder kanske på några mobiluppdateringar annars återkommer jag med nytt om en vecka.

RSS 2.0