Gott nytt år.

Godmorgon folket. Idag är det årets största fest som inträffar och vem är inte taggad inför ikväll. Kvällen kommer jag att spendera med nära och kära och shakea mitt ass tills jag trillar omkull. Jag hoppas alla kommer ha en trevlig dag/kväll och att ingen råkar illa ut. Försök att glömma alla beskymmer och lev ut till fullo ikväll för det är ni värda. Tänk att det är årets sista dag och imorgon är det ett nytt år med nya möjligheter. Möjligheter att ta tag i sitt liv och förbättra sig själv och livet. Nyårslöften, har ni några sådanna? Mitt lär väl bli det vanliga "Bli mer sund och träna mer och inte äta så onyttigt all the time". Men iår ska jag försöka att skärpa till mig, jag inleder trots allt mitt artonde år på jorden, det kan man ju inte sumpa bort. Nu har jag brottom som tyyyysan så jag måste kila iväg och packa. Puss och gott nytt åt.

Undra vem som blir min nyårskyss?

Therese Ö

Tessan taggar till!!!

Tjoho! Nu är mina fyra långa arbetsdagar över och jag taggar sönder inför nyår. Direkt efter jobbet har jag fixat massa mat och etc till nyår och nu är jag helt slutkörd men man lever ju bara en gång. Idag var jag hos optikern innan jobbet på synkontroll och jag ska bli glasögonorm. Kommer bara använda dom på lektioner och när jag kollar på tv osv så dom kommer inte vila på mitt näsben dygnet runt.  På fredag ska jag med mamma och Desirée och prova ut bågar, sedan blir det lunch på jobbet med Desili(jag längtar redan efter mat och onyttigheterna min mage ska fyllar till bredden med).

Ja, imorgon smäller det, det är redan nyår och det ska firas ordentligt! Jag hoppas att ingenting otrevligt kommer inträffa och att jag kommer kunna hålla mig i skinnet och inte spåra ur totalt, kan bli svårt men jag ska försöka.

Nu ska jag slå på ett avsnitt OC och sedan somna in i min skönhetssömn för att vakna upp som en ny och fräsch männsika imorgon för då gäller det, då taggar jag till. "Nu taggar vi, nu taggar vi, nu kör vi, nu kör vi".


Therese Ö

♥ tröttheten äter upp mig

åh kan någon snäll själ skänka mig lite energi så jag orkar vara rolig och umgås med vänner och bekanta? Hatar att tacka nej till festligheter för att jag är trött och sliten. Något tips på vad man kan göra för att få energi, något man kan äta? Dricka? Kanske ska trappa ner på jobbandet.

♥ Therese Ö

♥ lördag = jobb

Hej folket. Idag är det lördag vilket innebär att jag jobbar som vanligt. Jag har även tre dags jobb framför mig samtidigt som jag ska vara i full gång med förberedelserna inför nyår. Jag kommer vara helt slut när äntligen nyårsafton kommer. Jag är jättetrött och sliten vilket är trist för annars hade jag just nu befunnit mig i tyresö på festligheter med nya människor. Jobbet idag gick bra och snabbt. En mamma glömde sin unge på fiket så vi fick ta hand om den lilla stackars pojken som inte var en dag över sju år. När han står där med ögonen fyllda till bredden av tårar så kan man ju inte låta bli att bli tårögd själv. Jag undrar hur tusan man som förälder kan glömma bort sin unge och gå därifrån utan. Man måste ju känna att det är någonting som inte står rätt till och att det är någonting som saknas. Hon var liksom borta i en halvtimme. Vi bjöd killen på fika så han skulle bli lite gladare i alla fall men fy va arga vi var på hans mamma och mormor.

Gårdagskvällen spenderade jag i tillsammans med några sköna och mysiga typer inne i stan och kollade på bio, YES MAN såg vi. Relativt bra film, men jag skrattade nog mer åt snubben som satt brevid Petra och asgarvade åt allt och så fult hans skratt var, skön jäkel!

Jag somnar nog vilken sekund som helst, jag är halvvägs till döden känns det som!

♥ Therese Ö

♥ Fredag den 26 december

Hallå folket. Hoppas eran jul har varit bra, min har varit toppen. Julafton blev över förväntningarna, jag hade trevligt med släkten och jag fick fina presenter. Jag fick bland annat en notebook bärbardator, ceannis skinnväska, pengar, presentkort, halsband, doftljus, ljuslyckta, termosmugg, strumpor, spargris, andsiktskräm osv.

På juldagen åt jag lunch hos mormor och åkte sedan till Desirée och sedan till Sebbe en snabbis. Eftersom jag och Dessi inte har åldern inne för det häftiga utestället TG så tog vi oss hem för att käka lite onyttigt, ha massagekväll och sörja för att våra föräldrar inte fött oss ett år tidigare. 


Nu ligger jag i sängen och ska kolla lite på oc och äta frukost. Jag är sjukt trött så jag lär ju somna. Ha en fortsatt trevlig dag. Kram.


♥ Therese Ö


julafton

Nu är det julafton och jag har noll julfeeling. Jag vill bara önska er alla en riktigt god jul och hoppas ni får en fantastisk dag tillsammans med släkt och vänner eller för er själva. God jul och kramar från mig.

Therese Ö

♥ one day to go

Min dag började inte bra idag, jag försov mig till 11.25 och min buss till Ösmo gick 11.29, jag kutade till bussen men när den anländer kommer jag på att jag glömde mitt solkort så det var bara att traska hem igen och be om en resa med bilen istället. När jag kom hem igen drog jag direkt till Desirée för att sy upp en klänning. Resultatet blev rätt bra men inte perfekt. Sen satt vi och åt och fikade lite nere på jobbet och hittade på julklappsrim vilket var jäkligt kul och framkallade en hel del skratt. Nu blir det städning för min del, fixa paketen och ta en dusch. God jul!



♥ Therese Ö

♥ Den stora dagen närmar sig med stormsteg

Min första lediga dag på länge har nu passerat och kvällen närmar sig. Idag har jag solat, kollat på oc och varit och beställt tid hos optikern. Det händer mycket i lilla Nynäshamn nu, idag skedde det ett bankrån mitt på ljusa dagen, vad kommer härnäst undrar jag. Jag är ju ganska glad och nöjd över att jag inte är en av alla tusentals människor som springer runt inne i Stockholm i sista minuten för att hitta dom perfekta julklapparna just idag. Kan ju bara tänka mig vilket kaos som råder i alla butikerna och på Drottninggatan. Ska man ta sig fram där måste man ju vara en grym hockey eller  amerikansfotbollsspelare eller bara allmänt liten och smidig. Snart är det julafton och jag längtar inte direkt, jag fruktar nog mer tror jag. Men det blir säkert en trevlig dag, hoppas jag. Nu ska jag vila och kurera mig för jag tänker då inte låta viruset i min kropp bryta ut och få ha fest i nu när julen närmar sig.


♥ Therese Ö

♥ I hope you see the heart in me

Mitt jullov har nu börjat på riktigt. Jag är så glad och på så bra humör. Jag startade dagen segt och tjurigt men på jobbet blev man uppiggad av arbetskamrater och fin besök. Jag vill också be om förlåtelse till Linda som råkade stå ivägen när jag var i full gång med att kasta blöta-smutsiga-skurmoppar omkring mig. Direkt efter jobbet begav jag mig mot Emily för att fixa småsaker till nyår och för att bli bjuden på thaimat. Fyfan va starkt det var men så otroligt gott.


Nu är jag nyduschad, naglarna är fixade och jag mår toppen om det inte vore för min verk i mina höfter och rygg. Hur i helvete kan jag få så ont i mina höfter att det gör ont att gå, jag har aldrig varit med om något liknande. Mor min säger att jag ska testa att gå till naprapaten, men vågar jag det är frågan jag stället mig själv. Få kroppen knäckt och bruten åt alla möjliga håll. Jag får överväga.


Imorgon ska jag sola och göra lite andra ärenden på dagen, sen får man se vad kvällen har att erbjuda om jag ens har någon ork. Kanske bara vill vara instängd ensam på mitt rum uppkrupen i sängen med en bra film och en godispåse.



♥ Therese Ö


♥ Jullov

Det underbara och helt fantastika jullovet har nu börjat. För mig börjar det dock på riktigt på måndag eftersom jag jobbade idag, imorgon och på söndag. Jobbet gick som en dans som vanligt men med lite ryggverk som biverkning. Jag har sovmorgon imorgon och det är guldvärt att jag får sova ut. När jag kom hem väntade det ett stort paket på mig som kommit med påsten. Det var en julklapp från min farfar. Fick två jättefina turkosa handukar. Perfekt till den dagen jag sliter mig från hemmet och skaffar ett eget revir.

Nu är det Götakanal 2 på tvn, ska nog lägga mig och kolla på den i brist på annat. Ha en trevlig fredagskväll!


Jag hittade den här fula bilden nyss, var bara tvungen att dela med mig.

♥ Therese Ö

jippppi!

Filmer och serier släng er i väggen för fan, det är h o c k e y på tv! Mig lär ni ju varken se eller höra mer från ikväll för nu är jag stuck i tvn. seee yaaa!

♥ There's gotta be somebody for me out there.

Hello everyone. Idag har jag inte gjort mycket. Skola, solat och kollat på en jättebra film. My best friend´s girl, riktigt rolig och underhållande film. Jaha, det är är mindre än en vecka kvar till självaste julafton om någon har missat det och imorgon får jag jullov. Jag är väl lite halvtaggad på allting just nu. Trött som tusan hela tiden så det ska bli superskönt med lov. Ska jobba en del på lovet men det tycker jag ju bara är kul och nyttigt så det gör mig ingenting. Sen ska jag väl bara njuta av min ledighet och rå om mig själv.  Nyår kommer ju strax efter jul och det är ju en del att planera innan årets festligheter drar igång så lovet kommer flyga förbi. Man kanske ska dra på en till film eller en serie nu? Ja det gör jag! Byebye!



♥ Therese Ö

♥ It´s getting hot in here

Innan jag lägger mig ska jag bjuda på några v r å l h e t a bilder på Zac Efron. Titta och njut!
Kan någon ge mig en pojkvän som ser ut som honom och har en bra personlighet?





♥ Therese Ö

♥ Boy you know she can´t touch like I do.

Hej allihoppa. Idag är jag på riktigt bra humör. Jag hade en kort dag i skolan och fick veta att jag fått VG på mitt matteprov jag gjorde i måndags som jag trodde att jag skulle misslyckas totalt med på jag är ö v e r l y c k l i g ! Efter skolan tog jag tåget in till Haninge för att göra några ärrenden. Fick med mig en polotröja, andsiktskrämer, lösögonfransar, en present och smycken hem. Nu är allt plugg som skulle göras innan lovet avklarat och jag bara njuter av tiden just nu. Man har ju till och med tid till att rå om sig själv. Nu är jag tom på ord. Ska slå på en serie eller film.



♥ Therese Ö

♥ Måndag 15 december

Godafton. Idag har Veckans singel uteblivit i brist på tid och motivation. Hoppas ingen hängt läpp för nästa vecka kommer det en ny fräsch singel det lovar jag. Idag har jag pluggat lite natur men inte så mycket som jag egentligen hade behövt. Men det får gå som det går imorgon helt enkelt. Jag orkar inte med just nu när det är så mycket på en gång så jag har ställt in mig på att om jag misslyckas så är inte det hela världen utan jag får fixa det efter jullovet istället.

Jag har en glad nyhet, den 25 januari lämnar jag Sverige en vecka för att bara ta det lugnt och umgås med mamma, lillebror och mormor på Teneriffa. Det är våran present till mormor som fyller 70 år nästa år. Så då slipper ni mig i en vecka, eller tvärt om. Se det som ni vill.




♥ Therese Ö

♥ Matematik suger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fattar ingenting.ÅHhh jaag vill bara ha jullov nu och kunna koppla bort skolan för en sekund och leva. Matte suger, eller är det jag som suger på matte?(kan misstolkas). SKJUT MIG!

£½χψ#@0dcx√© blääääääääääääääääääääää

♥ Therese Ö

♥ I wonder why it always has to hurt?

Äntligen klar med naturkunskaps frågorna och nu ska jag snart sätta mig med matematikböckerna och friska upp mitt minne över vad vi har gjort hela den här terminen. Har ett stort prov imorgon och jag är väldigt nervös och orolig för hur det kommer att se ut och gå för min del. Som alltid ska jag alltid sitta och råplugga de sista dagarna och nu är det verkligen mycket att göra innan lovet. Vill bara få allting klart men samtidigt har jag varken motivationen eller orken. Nu ska jag inte slösa på min dyrbara tid längre. Ha en trevlig tredje advent!


♥ Therese Ö

♥ my Saturday sucks

Min lilla läxhög som jag ska vara klar med på måndag/tisdag. Wish me luck! Sitter hemma och i huvudet finns bara tanken på att jag måste börja beta av denna högen av böcker men istället sitter jag vid datorn och gör ingenting. Hur kommer det sig att allting är roligt att göra förutom att plugga när det är det enda man borde göra? Jag tycker det är kul att städa, till och med att kolla på Dansbandskampen. Nej skärpning, imorgon ska jag bara umgås med mina böcker. Antar att det är många som har roligare än mig såhär på lördagskvällen.


Idag har jag varit i stan med Emily en snabbis och inhandlat lite saker till nyår från Party Shop eller vad det nu hette. Sen köpte jag en rosa kabelstickad tröja, ett skinn/lack skärp, en svart halsduk med bollar och smycken till nyår.

♥ Therese Ö

♥ Bring It on home to me

Här kommer några bilder och en video från igår! Robins föräldrar och Robin när han uppträder i pausen. :) Ursäkta min dåliga filmning....





♥ Therese Ö

♥ dröm prinsen just nu; Robin Bengtsson.

Hej nu är jag hemma från en fantastisk kväll i Globen. Idol finalen var helt grym och jag och Petra hade nog dom bästa plasterna. Jag pratade och satt bakom mina dröm svärföräldrar. (Robin Bengtssons föräldrar), för er som inte förstod. Shit vad jag gillar den killen alltså. Så otrolig röst som fångar ens hjärta så innerligt. Jag är helnöjd med kvällen! Grattis till Kevin också som är en värdig vinnare.

Nu är det så att min karmera och min dator vägrar att sammarbeta så mina bilder från kvällen har jag inte fått in på datorn ännu men jag jobbar med problemet och laddar upp några godbitar så fort jag kan. Nu ska jag hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon för att åka till stan en snabbis. Borde egentligen plugga dygnet runt i helgen men jag måste få lite fritt spelrum. Godnatt!


♥ Therese Ö

♥ It´s like pretty woman but i´m not a whore

Nu drar jag och Petra till Globen, See ya! Ha en trevligt kväll för det tänker jag absolut ha.



♥ Therese Ö

♥ Before you leave just 1 more thing

Tunika - Lexington
Skärp - Lexington
Jeans - Replay
Väska - H&M
Cardigan - H&M


♥ Therese Ö

♥ alla kvinnor suktar men inga kvinnor får

Idag har jag haft en lugn och skön dag vilket vad mycket länga sedan i mitt liv. Det ändå pluggandet jag har gjort är att läsa några sidor i naturboken. Dagen började med en 20 minuters engelska lektion och sen en blöt färd till Gröndalsskolan där vi var på en föreläsning som hette "don´t drink anda drive". Mycket känslosam och intressant om jag får säga det själv. Sen åt, fikade och pluggade jag här hemma tillsammans men Emily och Emelie, gick väl sådär. Tog en snabbis nere på stan och köpte en julklapp till mamma och provade lite nya vårkläder från Lexington. Sen hem en stund för att leka lite med Adam och sen gick jag till musikskolan och kollade på Viaskolans luciatåg. Det var riktigt bra, alla var duktiga och Josefine var supersöt som Lucia! Nu sitter jag och väntar på att Nyheterna ska börja och sen ska jag sova. Sen när började jag sitta uppe för att kolla på nyheterna?

Imorgon är det i alla fall äntligen dags för mig och Petra att bege oss in till stan för att titta på Idolfinalen. Ska bli riktigt kul att de dom live. Hoppas bara att platserna är helt ok.



♥ Therese Ö

♥ Rolig sida. :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=127884 
 

♥ Therese Ö

♥ Mitt vårschema ser fantastiskt ut!


Visst ser det bra ut, när Emily ringde och berättade hur det såg ut höll jag på att flyga i taket av glädje. Men vi ska se om vi kan få byta tid på våran spanska på fredagen eftersom vi har bytt våran andra spanskatid med steg 2 så borde vi ju byta den också för att det ska vara rättvist? 

♥ Therese Ö

♥ Pluggdag hemma.

Godförmiddag allihopa! Idag är jag hemma ifrån skolan för att vila och plugga. Jag behövde verkligen en day-off. Jobbade ju båda dagarna i helgen och har ju så mycket studier som jag måste ta itu med så jag har inte hunnit andas. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag.

Just nu sitter jag nere i köket och skriver på mitt svenska arbete om filmen Se7en och det snöar utanför fönstret. Ska fortsätta med mitt svenska arbete idag och försöka få klart så mycket som jag orkar och snart ska jag gå och handla ingredienser till middagen.


♥ Therese Ö

♥ Miss E.J utalar sig "Visst kommer jag fortare när vi kör bakifrån?"

Heidi Klum är en av dom snyggaste kvinnorna i välden och så underbart skön! Kolla bara hennes reklamfilm för guitar hero.


♥ Therese Ö

♥ Cause all we had is broken like shattered glass

Hör och häpna, idag ska jag plugga. Det är ett ganska ovanligt moment i mitt liv som jag inte gör så ofta nu förtiden. NOT! Jag och mina klasskamrater vadar i plugg upp över hals och huvud. Dessa två veckor som vi har framför oss är en pina, jag är inget big fan av lärare som inte kan kommunicera med varandra och sprida ut proven och arbeten lite mer över terminen. Jag är trött, sur och vill bara ta en spade och gräva ner mig. Jag kan ju säga att jag har haft bättre perioder i mitt liv och med glädje inom mig än vad jag har nu, men det kan ju inte alltid gå bra. Här kommer i alla fall en dagens outfit som ni kan avnjuta medan jag drunknar i min svenska uppgift.


♥ Therese Ö

♥ skidkläder

Såhär vill jag se ut i backen nästa gång jag ställer mig på ett par skidor.



♥ Therese Ö

♥ Veckans singel

Jesper Nandorf drömmer om att han vore aktiemäklare och tjänade grova pengar men i själva verket går han andra året på Nynäshamns gymnasium på linjen Natur/Mattedator och i dag är det hans tur att vara Veckans singel. På fritiden tränar Jesper på gymmet cirka fem dagar i veckan för att koppla bort all stress och för att bygga upp en muskulös och härlig body. Han spelar även fotboll och älskar att festa loss tillsammans med sina vänner. Han tycker om mysiga hemmakvällar lika mycket som han tycker om att festa så det blir lite variation på livet. Jesper bor på Muskö och är 17 år, snygg och en underbar människa. Bra på att få folk på bra humör men det lever ändå en liten devil inom honom. På sommaren är det Stockholms skärgård som gäller och Jesper älskar att vara ute på sjön och schteeeka och på vintern byts skärgården ut mot skidbacken där Jesper stoltserar nerför backen på en snowboard. Han vill nu gärna ha kvinnligt sällskap i backen för lite sköna åk på alla möjliga vis. Musiken Jesper lyssnar på är väldigt varierad men på sommaren är det dom svenska låtarna som dunkar ut ur högtalarna.


Tjejen Jesper söker ska vara söt, helst vältränad och ha ett stort självförtroende. Jesper är villig till både ett one-night-stand och ett mer seriöst förhållande. Du ska vara lätt att umgås med och det ska inte existera några pinsamma tystnader så att någon av er behöver komma upp med någon helt ointressant isbrytare. Jesper säger "utsidan gör en intresserad, insidan håller en kvar" och han är mycket mån om att tjejen ska vara ordentlig, omtänksam och snäll men även lite kaxig och partyglad. Jespers drömtjej är Jessica Alba som han för en tid sedan dejtade några gånger men nu vill Jesper ha en tjej som han kan skämma bort och ge presenter stup i kvarten.


Är du intresserad, lämna en kommentar med namn och nummer, ta kontakt med mig på annat vis eller besök Jespers egna blogg: http://nandorf.blogg.se/


♥ Therese Ö

♥ I´m in love


Tomten jag vill ha dess underbara skapelser från Bianco!


♥ Therese Ö

♥ I can't understand why we're living life this way

Idag var det en lugn söndag på jobbet, or not! Det var fler kunder än var systembolaget har på fredagar. Då kan ni ju bara föreställa er hur proppat det var. En tredjedel av Nynäshamns befolkning var alltså och fikade idag. Efter denna dagen kan jag konstatera att Nynäshamnarna älskar sprit och bakelser.  Full fart hela dagen och nästan för fort har jag och Jessica jobbat. Jag lär ju ha gått ner sisådär 4,7 kg bara idag men det gillar vi ju. Men det har varit roligt och bra för företaget och det är ju det som är huvudsaken . På tal om "huvudsaken" så funderar Janneboy att byta ut min och Jessicas svarta hucklen till prinsesskronor för att vi är så duktiga och framför allt söta. Så vem vet nästa gång jag jobbar kanske jag står där med prinsesskrona, håll utkik!

 ♥ Therese Ö


♥ So close you can almost taste it.

Kom precis hem efter en jobbdag och en kväll med Emily, Edgar och Albin. Vi var vid lokalen och träffat den ansvariga idag och fy va jag älskar lokalen, det kommer bli grymt! Imorgon blir det också jobb tillsammans med Jessica, kommer nog bli mycket att göra eftersom det är julmarknad här i Nynäshamn. Min fredagsoutfit och nya frisyr syns på bilden nedan.



Tunika - OXMO
Jeans - Gina tricot
Skärp - Lexington
Halsduk - Spanien
Skor - Dinsko?
Väska - H&M
Armband - H&M
Skinnjacka - Marc ó Polo

♥ Therese Ö

♥ ledsen i ögat

Nu är jag lite ledsen, Robin lämna Idol ikväll och Alice och Kevin kom till finalen. Jag som så gärna ville se Robin Bengtsson live i globen nästa fredag men icke det inte. Jaja livet går väl vidare. Kevin har ju iprincip vunnit redan. Hoppas Robin kommer ut med en egen skiva nästa år! Idag har jag och Emily gjort inbjudningskort i timtal, shit vad lång tid det tog. Men nu ska jag sova, jobb imorgon! Jag är sjuktligt trött.



♥ Therese Ö

♥ Idol

Kollade nyss på genrepen inför idol imorgon. Jag kan bara säga en sak. Kvällen kommer bli grym, kanske den bästa denna säsong!? Jag längtar i alla fall grymt mycket.

♥ Therese Ö


♥ I never could've seen this coming.

Jaha då var det snart fredag, som jag har längtat! Imorgon blir det pyzzel och idol med Emily. Jag har precis klippt mig, fick bli en lugg denna gången men som jag kan dra till sidan om jag tröttnar. Fick även en liten present av min söta frisör. Nu ska jag slå på en film eller något och sova. Jag går i sömnen känns det som.Xoxo



♥Therese Ö

let me go, just let me fly away...


Igår var en hemsk dag och början på den här dagen var också men Emily fick mig på bättre tankar och humör under våran tripp nere i centrum där vi infröskaffade saker till inbjudningskorten till nyår. Det blir grymt! Vi köpte även lite andra nödvändiga saker till nyårsmiddagen. Idag pratade jag även med den som ansvarar för lokalen och hon är så gullig, så vi ska åka ut någon gång dom närmsta dagarna och kolla i lokalen så vi kan planera lite mera.

Idag lagade jag köttfärssås för första gången i mitt liv, den blev oerhört god och imorgon ska jag klippa mig. :)  Xoxo



♥ Therese Ö

Skjut mig!

Jag pallar inte mer, mina läxböcker äter upp mig medans jag tröstäter pepparkakor. Rättskunskap in my ass!

Desirée Sjöblom, the one and only

stackars bloggare, sympati besök hennes blogg

www.skorp.blogg.se


Åh vilken härlig dag.

Jag är på så himla bra humör idag. Jag blev bara på bättre och bättre humör ju längre tid jag var i skolan. Först fick jag veta att jag får MVG i Företagsekonomi A, sen lyckades vi fixa en riktigt bra lokal till nyår och till sist fick jag tillbaka ett litet engelska arbete som jag fick Vg+ på, jag älskar första december!!! Nu har jag skrivit ett brev på spanska och läst rättskunskap och nu väntar jag på att maten ska bli fördig, tror det blir lax. :) Efter middagen blir det mer rättskunskap för min del och sen 90210 mysigt värre. Xoxo

Therese Ö

Veckans singel.

Nu är det killarnas tur att debutera i Veckans singel och först ut är Niklas Norberg. Han är en stilig och skön 19 årig kille som fyller 20 år den 14 Mars 2009. När han fyller 20 har han lovat en storslagen fest med bara fina människor och ett jäklans drag. Niklas jobbar som elektriker och ett stort intresse är att träna fotboll och att lyfta skrot på gymmet vilket han lägger ner mycket tid på. Han är en väldigt social kille som älskar att träffa nytt folk och knyta nya kontakter. Festa är någonting som han verkligen älskar och som han gör så ofta han får tid till det.


Tjejen Niklas söker ska vara riktigt söt och utstråla inre skönhet. Du ska vara snäll, lössläppt, lite halvgalen och vara omtänksam som bara tjejer kan vara, enligt Niklas själv. Niklas vill ha en liten tjej som helst är mellan 150-160 cm lång(kort?), snygg och fast rumpa och kropp och det spelar ingen roll om du är blond eller brunett. Utsidan är såklart inte det viktigaste utan det är insidan som är det avgörande i valet av flickvän. Niklas är öppen för allt förslag. Niklas vill ha flickvän för att han tycker att det är underbart att älska någon och att känna närheten. Du får gärna dela Niklas intresse för festande och att umgås med mycket folk.


Känner du att Niklas kan vara någonting för dig så Skriv en kommentar eller kontakta mig på annat valfritt sätt. Niklas har även en blogg som du kan besöka och ta upp kontakten igenom: http://nillenorberg.blogg.se/




Therese Ö

RSS 2.0