Morgondagens planer.

Ingen sovmorgon imorgon inte, 06.37 tåget ska jag tydligt sitta på påväg in till stor staden. Där har Desirée bokat in oss på frukost mys med sofis mode, 20%rabatt på varomoda och lite annat skoj. Sen blir det troligen lite shopping, hem till vår lilla stad Nynäshamn för att byta storstadsluften mot frisk skogsluft. Svampplockning står på schemat! På med stövlarna och korgen i högsta hugg.

Morgondagens kväll kommer troligen innebära ett biobesök med Desiree, men mest längtar jag till middagen, blir kött med svamp som mamma och Nicke plockat idag.

Framsteg i lägenheten: Golvet behandlat en gång, 2 omgångar till imorgon!

Jobb torsdag.

Hemma från en bra arbetsdag på Nynäsgården. Det gick superbra och tiden bara rann iväg. Skönt att vara hemma nu och veta att man tjänat lite cash. Fick en hel del nya tider också så det känns jättebra, för nu är det inte lång tid kvar tills jag flyttar till eget och ska försörja mig helt och håller själv, utan fast arbete.

Tänkte snart cykla iväg till lägenheten och se hur det går för Nicklas. Vi hörs senare min fina läsare. Kul att ni kommenterar lite också. :) mihihi.


Bättre att äta pytt i panna än ha en pitt i pannan.




Nu ska jag steka på lite pytt och sen ut och traska en sväng med Elin innan Petra kommer och hämtar upp oss för en hockeykväll! Heja Nynäs!


Bokat

♦ Klipptid med färgning/slingning bokat tills nästa tisdag! U n d e r b a r t !
♦ Diskho och spishäll på plats i lägenheten! Det går framåt!
♦ Skriver Tackkort från studenten, jag vet mycket sent. Men bättre sent än aldrig!


Onsdag

Vilket underbart väder det är ute idag, tanken var att jag och desse skulle ut i skogen och plocka svamp, men tjejen lämnar återbud utan förklaring. Hm!? Gillar hon inte min idé om att gå ut i skogen och göra lite annat än att äta tillsammans?

Idag ska det göras lite nytta iallafall, plocka ruttna äpplen på tomten, ringa frissan, kanske springa bort till lägenheten och göra något, åtminstånde kolla, kanske gå en promenad, laga lite käk och till sist kolla på hockey!

Får se när jag börjar och i vilken ände.

SATC

Nu: Några avsnitt sex and the city och försöka sova! Hörs imorgon.

funderingar

Tankarna är många och väldigt osäkra. Jag är galet sugen på att lägga in lite mörkare nyanser i mitt blonda hår och imorgon tänkte jag ringa min fina frisör och boka en klipp och färgtid. Det återstår att se om jag väl vågar göra det när jag är där eller som det blir blonda slingor igen. Vad tror ni? Behöver en hel del pepp och åsikter!


IKEA!

Började dagen med en lunch tillsammans med Emily, vi kom på att vi ville åka till Ikea, Emily ringde sin evigt trogne sambo och festman Edgar och vi drog. Det blev en hel del köpt till nya lägenheten bland annat ett matbord och stolar, en förvarings byrå/hylla till hallen, massa smått och en tv. Bilen var proppfull och jag överlycklig. Stort tack till min bästa vän Emily och Edgar! :)


Tre vagnar och två timmar senare...


UT!

Nu har stövlarna och tillhörande rosa fleecesockor åkt på och jag ska ut i solen och blåsvädret för att möte upp Emily för en lunch och lite ärenden. Hoppas jag inte blåser bort, det vore ju förarligt.


Middag

klockan har precis slagit 23 och eftersom jag vänt på mitt dygn totalt så gick jag ner till köket och gjorde en megastor sallad till middag. Dumt gjort jag vet. Imorgon ska jag ställe klockan och försöka gå upp tidigt även fast jag är trött! Planen för morgondagen var att vi skulle börja köra över lite saker till min nya källare, men mamma var tvungen att jobba så det skjuts upp. Börjar kännas på riktigt nu att jag snart ska lämna mitt kära rum som jag bott i sen jag var 5. Lämnar mamma som är min stora trygghet och förbild. Tur att jag bara har några hundra meter hem sen. ♥

Sitter och kollar i hänt extra, och har tråkigt.


















Nya vecka, inga nya jobb

Startar dagern med fil, flingor, russin och banan, sen var hela datorn prickig utav fil ... Väntar på att Dessan ska komma hit, hon har väntat på att jag ska vakna så nu är det väl dags för mig att få vänta lite. Rivstartade iallafall dagen eftersom jag sovit bort en tredjdel utav den. Har redan hunnit med att plocka bort kläder från rummet, bäddad ur sängen, tvättat, hängt och vikit tvätt inom loppet av 20 minuter! YES! Vad gör vi idag då? Ligger och jäser i sängen till en film antagligen.

Don´t forget to love yourself!


Bara för att Desirée älskar att titta på sig själv i andras bloggar.












Sööööndag

Äntligen hemma från jobbet! Gårdagen var riktigt trevlig, vi var ett gäng tjejer som åt på BBQ steakhouse & bar på Kungsgatan, ett ställe jag verkligen kan rekomendera. God mat, goda drinkar och riktigt trevlig personal. Lite bilder kommer upp senare, bara för att desirée ska få njuta av att se sig själv.

Min kväll blir en lugn hemma kväll med familjen när dom kommer hem från Annas kalas. Undra vad vi ska äta, jag är hungrig som vanligt... Matkostnader kommer bli mina största utgifter när jag flyttat hemifrån. Men det är ju så gott!

Idag är det ingen vanlig dag ...

...för det är Desilis födelsedag! Gratttis på 19årsdagen.


Den absolut roligaste dagen i mitt liv!

Det går liksom inte att sätta ord eller beskriva hur underbar dagen är då man tar studenten. Det är tusen känslor som blandas i kroppen. Man är äntligen klar med skolan, man slipper alla läxor och prov sålänge man inte pluggar vidare, i mitt fall hade jag en helt f a n t a s t i s k klass under mina tre år på Nynäshamns gymnasium, en klass som jag aldrig kommer glömma eller släppa taget om. Så på den stora dagen när det var dags att splittras och inte längre vara världens bästa SP3B längre så kom även ångesten och sorgen fram över att det faktiskt var över. Men över blir det aldrig på riktigt, för dessa vänner som jag fått är vänner och bekanta som jag alltid kommer ha kvar, åtminstånde i mitt hjärta! Champagne-frukosten var den bästa starten jag och min klass kunde få på den bästa dagen hitills i våra liv. Vi höll till på min baksida där mamma och Nicklas dukat upp frukost, färska jordgubbar, choklad och självklart flödade champagnen och vi alla blev berusade av både alkohol men framför allt av kärlek och förväntan. Vad skulle denna dag innebära för oss treor, hur skulle allt gå till, vem skulle vara fullast i matsalen och göra bort sig, vem skulle belönas för sitt slit med stipendium på respektive program, skulle vi tjejer slippa bryta fötterna när vi sprang ut i våra höga klackar, skulle vi ramla och bli översprungna av alla överlyckliga studenter? Ja tankarna var nog många hos oss alla. Minutrana innan utspringet var magiska, det var en sådan fantastisk stämning inne i skolan och alla var så lyckliga vi bara kunde bli. Det sjöngs och det dansades, och när vi räknat ner till 0 var det som om allt exploderade, vi var fria och sprang av bara helvete ut till alla nära och kära som välkomnade oss med en så stor kärlek och beundran. Det fanns inget stopp på leenderna eller stoltheten i blickarna som vi mötes utav. Det var helt ofattbart. Sen flaket, ja det är en grej som man absolut inte kan förklara hur kul det var om man inte upplevt att ta studenten själv. Musiken bara pumpade ur högtalarna och adrenalinet fanns det inget stopp på överhuvudtaget! Vi dansade, skrek, sjöng, skrattade, sprutade alkohol av alla dess slag och bara njöt av den bästa dagen i våra liv, hittills. Det blir svårt att slå denna dagen och det kommer aldrig finnas en dag som kommer kännas likadan som denna. Jag älskar att ta studenten och skulle vilja göra det tusen gånger om!!!!!!




























Kotlettfrilla

Jag och min vapendragare(kepsen) har nästan klarat av dagen utan att få någon spydig kommentar om håret... Tills en viss person, jag nämner inga namn, påpekar att det är nog dags att ge håret en liten dusch. Och ja, jag kan ju inte mer än att hålla med när det är möjligt att göra en fet(!) kotlett-frilla av mitt långa hår. Jag och min kotlett är i klass med de största stekarna på stureplan!

Nu är fettet ett minne blått efter min lååånga avfettnings-dusch! Ses imorgon folket, då med en ren och fräsch frisyr!


Kyckling på fredag

Hej hopp! Bullbaket gick galant och vi blir nöjda, det blev även Jocke och Tilda. Jag och D åkte hem till mig för att äta míddag, kycklingsallad blev det för mig och lax för D. Ångrade mig lite efter jag smakat en tugga av laxen men kyckling var ju gott det med. Nu har vi kollar två avsnitt GG och nu lämnade D mig för din stora kärlek. Osttbågarna, colan, datorn och jag ligger nu i sängen och gosar, snart idol! Spännande!!! :)

Baka

Sticker iväg till dessi och bakar lite bullar till hennes släkt! Sen ska Dessan och Tessan bvli händiga och montera kökslådor!

Sängliggandes.

Ja här ligger jag i sängen och kollar på de nya avsnitten av One tree hill, Gossip girl och 90210. Det är såååå bra och sorgligt och jobbigt och bra och krångligt. Tårarna rinner och mungiporna åker upp. Nu längtar jag som tusan tills nästa vecka när de nya avsnitten kommer ut, det ska alltid sluta så spännande.

Sjuk

Min "heldag" 07.00 till stängning med en kvarts arbete imorse. Jag har haft svårt att sova i drygt en vecka nu och inatt låg jag vaken och vände och vred på mig helt kallsvettig och vaknade imorse av att jag mådde riktigt illa och kände mig helt trött, hängig och sjuk. Jättetråkigt eftersom jag verkligen vill jobba och komma in i rutiner men idag kunde jag helt enkelt inte övervinna sjuklingsbakterierna. Jag är ju inte den som är hemma från jobb eller skola även om jag mår dåligt men det funkade helt enkelt inte idag, speciellt inte när man vet att man har 15 timmars arbete framför en.

Så idag blir det en dag hemma i sängen, nu tänkte jag försöka sova lite och bara vila. Vi hörs senare! ♥


Hockeykväll!



Tja, nu har jag äntligen slutat och ska åka till Haninge för att möta Petra och åka till Vallentuna och kolla på hockey. Imorgon var tanken att jag skulle jobba från 15 till stängning men blir från 7.00 istället. Jobbigt men behövligt.


Workworkwork :D

Kom nyss hem från jobbet! Rolig dag igen med Alexandra och Robin denna gången, mycket trevliga filurer! Blir jobb imorgon från 7.00 också. Känns superbra att få jobba lite! Ska bli spännande att jobba morgon/dag. Alltid kul att lära sig något nytt.

Dags att varva ner lite till csi nu och försköka få lite sömn tills imorgon. Godnatt :)


21 september

Idag känns det som måndag men ändå som onsdag. Jag är helt dagvild nuförtiden och har ingen koll alls. Men egentligen så spelar det ju ingen roll vilken veckodag det är när man inte har något fast arbete. Om en kvart ska jag iallafall cykla iväg till Nynäsgården och jobba, har ingen som helst aning om hur länge eller hur många gäster det blir ikväll, det blir en överaskning när jag kommer fram och kollar på veckoplaneringen. Idag har jag lunchat och fikat med Desirée & Sebastian.




Ser fram emot att få komma hem ikväll och lägga mig i sängen och kolla på Idol! :)

Måndagkväll

Fysjutton vad trött jag är. Ikväll blir det chips och dipp och bara ligga i sängen och vila ryggen och huvudet. Jag har iallafall haft en bra dag på jobbet på alla möjliga vis. Puss på er!


Godnatt!

Nu blir det en välbehövlig nattssömn! Upp 9.00 för jobb på konditoriet! :)

Juste ja... imorgon kommer mitt nya kök hem och soffa, säng & byrå. Herregud så roligt! :)


Överaskning

Inatt hade jag en mardröm om engelska och att arbeta själv. Idag fick jag bevisat att drömmar kan gå i uppfyllelse ... Kommer in på Nynäsgården för att arbeta mitt andra pass för dagen och totalt på det jobbet.  Vad får jag höra? Jo att jag ska arbeta helt själv och att det är ett engelsktalande sällskap. Med mina kassa engelskakunskaper i huvudet grips jag nästan av panik när jag ska välkomna dem, presentera hela menyn och vinlistan. Men tar mig i kragen och gör det bättre än någon annan hade gjort det. Typ!? Jag överträffade iallafall mina egna förväntningar på mig själv och är nog lika nöjd med mitt arbete som "chefen". Ni som vet hur kass jag är på engelska kan nog förstå min känsla, att vara helt själv när man varken kan språket helt eller kan några rutiner alls. Men jag överlevde och är riktigt nöjd med min arbetande söndag!

Söndag!

Hallå där alla glada! Nu är jag hemma från jobb nummer ett och om ca en timme ska jag kila iväg till jobb nummer två för dagen. Jag har precis gjort min plikt för Sverige och varit och röstat för första gången. Känns bra! Nu slipper jag ha dåligt samvete för att inte ha röstat.

Jag är trött och vill bara lägga mig i sängen och vila min lilla klena rygg men nu blir det mer jobb och mer leenden. Hörs kanske senare. Kram :)


Godnatt!

Nudlar, sen sängen och kolla en film. Jobb X 2 imorgon. :D Kul, behövligt men jobbigt! Godnatt på er. ♥

Lördag!

Ja, äntligen var det lördag och jag fick jobba. Jippi! :) Förut tyckte man det var lite halvtråkigt och jobbigt att jobba på helgerna men nu har jag inget direkt val då  jag är i stort behov av pengarna! Har fått lite tider på Nynäsgården också vilket känns underbart!

strax ska jag iväg på middag på trehörningen hos Kicki och Christer med lite släkt sedan hem till Emily för att dricka lite vin, får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda!


Såhär se jag ut idag.









Ja, jag har skittråkigt, ska snart äta lite och sedan möta Elin och traska upp till ishallen för seriepremiären. Ska bli riktigt roligt att kolla och hoppas att det blir mycket folk i hallen, det heter ju inte folketshall för intet. Vi ses eller hörs :)


Händig brud

Ja nu är jag hemma från lägenheten och har målat lister och dragit spik ur hela golvet i sovrummet. Nicke håller på med det tunga arbetet att slipa golven. Sen jag kom hem ha jag hunnit göra en klasskaka som står i ugnen nu, brukar alltid misskyckas med kladdkaka men nu ska det ta mig tusan bli bra! Skulle ladda upp en bild här nu på mig i lägenheten men min telefon vill inte sammarbeta med min dator så ni slipper se mig arbeta iallafall idag. Hörs sen!


Bra start på dagen

Inte direkt va ... kändes som min mage ville vända sig och satt i halsen så jag kutade upp och satte huvudet i toaletten. Satt där i 20 minuter, sen mådde jag bra igen. Min största undran är, varför mådde jag så jävla pissilla?Blää, nu måste ja stoppa i mig någonting att äta och cykla till lägenheten och dra spik och måla lister. Jag vill vila!

i´m in love...

... i mina nya stövlar. Har varit ute och traskat runt med ett leende på läpparna i två timmar nu. Först en sväng till ishallen för att möta Simon och snacka lite skit och sedan mötte jag upp Elin för att gå ännu en bit och prata och smida fin fina planer. Nu ligger jag hemma i sängen och tänkte kolla ett eller två eller tre avsnitt av SATC, det brukar ju bli fler än planerat...

  

Det mindre snygga paketet(säcken) hade ett betydligt snyggare innehåll!


16 September

Hej hopp alla glada! Precis hemkommen från Haninge där jag och Emelie fixade nytt pass till henne och jag köpte en ny väst och örhängen. Lunch blev självklart en teriakikyckling macka från Subway och en mumsig kaka efteråt. Både skönt och mysigt med en tripp tillsammans med Emelie eftersom vi hade så mycket roligt/tråkigt att prata om. Nu ska jag kila iväg till Elon och hämta mitt paket med mina nya stövlar, spännande!!! :)

Nya Hunterstövlar & strumpor beställda!



Image 3 of Hunter Fleece Welly SocksImage 2 of Hunter Fleece Welly Sock


Roligt sms:

Jesper Nandorf: ":( jag kommer ner till bts lager, och hittar ett jättesnyggt golv och tänker, det här blir ju perfekt i garderoben. Men vad får jag höra? ;) att therese öström har paxat det ;) "

Tänk vad staden är liten när min kära vän Jesper vill ha exakt det golvet som jag hatr paxat till mitt kök. Men jag har lovat att han ska få komma och hälsa på mig och mitt golv och få ligga lite på och känna på det.

Juste, för er som missat och är intresserade så flyttar jag snart hemifrån! Renoveringen är i full(?) fart och det kommer bli så fint!


Saknar lilla snyggingen Jesper lite faktiskt!


15 September.

Halloj! Idag är det en helt vanlig onsdag för arbetslösa Therese. Startade dagen på Konditoriet Nynäshamn men en frukost/lunch bestående av räksallad och grillad parmamacka tillsammans med mina fina vänner Emily och Emelie fortsatte därefter upp till höjdgatan och var barnvakt till två söta tvillingar som var helt underbara att passa eftersom båda slocknade i mitt och Emilys knä på bara några minuter och sov tills jag knallade hem. Väl hemma avnjöt jag de splitternya avsnitten av 90210 och gossip girl. Love it!

Nu är jag mätt i magen efter en egenlagad middag, kyckling sallad fick det bli idag, som alla andra dagar när jag står i köket... Lillebror börjar tröttna, men han har äntligen fått upp munnen för sallad!

Nu ska jag bara ligga i sängen resten av kvällen och kolla på tv och äta vindruvor. Kanske plugga lite körkortsteori.


Mina fina vänner! ♥


Börja blogga igen!?

Jag har lite tankar och funderingar kring att börja blogga igen. Trodde aldrig den dagen skulle komma efter allt slit med modebloggen som projektarbete. Men nu när jag inte går i skolan längre, inte har något fast arbete och bara ligger hemma och inte gör någonting mest hela tiden så kanske det vore kul att ha en blogg att skriva i åtminstånde. Lite tidsfördriv för min egen skull, plus att det är så kul att titta tillbaka på gamla blogginlägg.

Vi får helt enkelt se vad jag gör, lär ju inte ha kvar några av mina läsare längre förutom Filip. Men det är inte fyskamm det heller.

RSS 2.0