Ny vecka!

Hemma från en heldag ute på vift. Först blev det jobb, sedan en sväng till skärholmens centrum för att köpa present till lillebror och sedan till ikea med Emily och Elin för att shoppa loss. Och som alltid så har jag inga som helt problem med att spendera pengar, fööör mycket pengar. Gick igenom kassan alldeles för fattig men gud så mysig min lägenhet kommer bli nu. Måste bara få hjälp med att sätta upp hyllorna och gardinstängerna, sen kan jag fixa och trixa till lägenheten. Tog en runda med Filip ikväll och snackade massa skit och sedan hem till lillebror för att lämna presenten, han blev jättenöjd och glad! Nu BB och sängen, imorgon dubbeljobb!

Det man inte vet lär man sig på vägen.

Nu har jag precis kört hem lilla Elin. Vi har haft en myskväll med massa thaimat och suchi i soffan, mumma! Hade en alkoholleverans till ishallen och har varit och hämtat mina saker och lämnat lite saker vilket känns otroligt bra att ha ur världen. Nu står tvn på med Wallander och jag ska snart krypa till sängs för imorgon är det tidig uppgång igen, morgonpasset står på schemat denna veckan, skönt!


Sakna.


Elin & jag har nostalgikväll, det ända som saknas är Lisa, Jacob & Utsikten!


Ta mig tillbaka!

Åh, får sådan längtan efter att åka till fjällen och bara få känna atmosfären där uppe, allt är så mycket enklare där uppe. Alla är glada och man har bara så otroligt roligt. Jacob som vi träffade är i Idre nu igen, Jennifer har också dragit dit, Lisa har åkt till Sälen för att spendera några dagar närmare himmelriket och stup i kvarten så kommer det en uppdatering på facebook om att folk är påväg eller har anlänt till Sälen, Idre eller Åre...JAG VILL OCKSÅ NUNUNU!!!








































































Kalas för lillebror!

Så otroligt skönt att vara ledig idag känner jag! Sov hos Lisa inatt efter våran mycket trevliga kväll och kom nyss hem efter en lunch/fika på jobbet med elinelut. Ligger i soffan nu och ska snart klä på mig och traska hem till familjen där vi ska ha kalas för lillebror som fyller tonåring på tisdag. Tiden går fort alltså, redan så gammal men ändå storasysters lilla kille fortfarande. Efter kalaset ska jag städa och boka tvättid, käka thai och mysa mer med min tjej Elin.

Imorgon ska jag ut på äventyr med bilen efter jobbet, blir en sväng till Ikea och även hitta en present till my little brother. Till sällskap får jag Elin och Emily!

Btw, så ligger jag och lyssnar på EMDs nya album som Sofie och Jennifer tipsade mig om, älskar det redan. Mysiga covers som man nog inte riktigt kan tröttna på.


Senaste bilderna från iphonen.




















Helg!

Hej hopp! :) Gårdagskvällen spenderades i Lidatorp hos Linnea med lite tjejer, god middag och mycket mycket skratt! Vilken trevlig kväll vi hade!



Nu blir det middag hemma hos Lisa med henne, Elin, Matte och någon snubbe som kallas Solo, han är söt men stämmer verkligen hans smeknamn med hans personlighet, det återstår att se om några minuter. Vi tjejer står för middagen och killarna för drickan så denna kväll ska nog inte bli annat än superlyckad! Hoppas ni får en trevlig kväll mina fina läsare! :) Stor kram Therese.

Körkort!

Då har jag klarat teoriprovet med god marginal och har nu körkort. Har inte riktigt fattat det själv tror jag, inte ens när jag gled runt i bilen själv nu ikväll. Desirée fick premiäråket med mig och jag hoppas hon inte var rädd. Fick sällskap av Nedos på vägen in till stan och fick annat att tänka på en provet, tog en frukost i stan och knatade bort och skrev. Sen var det baara att åka tillbaka till Nynäshamn för att jobba några timmar innan min myskväll med D. Som alltid när DETH har träffar så intas det väldigt mycket godsaker av alla dess slag. Ikväll bjöds det på kebabrulle, tårta och ostbågar. Möms. Nu blir det One tree hill och sova. Tror jag skippar alla plikter innan jobbet imorgon och sover ut, precis vad jag behöver! Godnatt och tack för att gratulationer och lyckönskningar till körkortet.



Idag är jag lika nöjd och stolt över mitt körkort som jag var då för min klänning och matchande hatt.


Önskelista från ellos.se

















Pluggkväll.

Här ligger jag och väntar på min Billys som ligger i ugnen, vilken bra mat för en atlet som mig.. Men ingen tid eller ork att laga mat ikväll, det ska pluggas tills jag stupar. Synd att jag har svårt att plugga utan tusen pauser. Man blir ju så trött i ögonen och huvudet av att läsa så mycket helas tiden. Speciellt när det inte är så roligt med bilar och hur de fungerar. Avslutar väl kvällen med Big brother och one tree hill som vanligt på sista tiden. Godnatt sen alla fina och tack för allt stöd och fina ord om körkortet! :)

 




score!

Klarade min uppkörning idag utan några problem alls. Känns så jävla underbart. Nu gäller det bara att lyckas på teoriprovet denna gång och sen har jag också körkort. Kommer kännas så overkligt och helt galet sjukt bra!!!! :D

When you fall down, get up!

Jobbet gick bra och personalmötet också. Fick inte direkt något bestämt men aa, mysigt med fika. Har ätit lite halomi ost och sallad och nu sitter jag och kollar på det fantastiska programmet Sofias änglar. Vilken fin insatts dom gör för människor med olika slags problem. Underbart att se, man får lite tårar i ögonen. Tänkte plugga, bada, kolla 90210 och big brother innan jag somnar. Känns som det kommer bli en sen kväll och tidig uppgång till körskolan imorgon.


220211

Godmorgon alla fina! Har varit en sväng på körskolan med Jennifer nu på morgonen men vi blev tyvärr bortkörda nu eftersom det var någon kurs där, typiskt! Nu sitter jag med min frukost framför mig och väntar på att 90210 och gossipgirl ska laddas ner, medans jag väntar tänkte jag plugga. Känns rätt skönt att bara jobba eftermiddagar denna veckan eftersom jag har så mycket att stå i och behöver vila lite. Nej dags att plugga! Ha en fantastisk dag gott folk.

Går och lägger mig till denna myslåt.


Fail!

Ja ni, gjorde mitt första teoriprov idag och fick underkänt. Fick 51 jävla poäng när gränsen är 52, vad är oddsen på att jag ska ha sån maximal otur ... Tänker inte kommentera det mer än så här. Jag får ta nya tag och hoppas på bättre lycka nästa gång, när de nu blir. Varit helt deppig hela dagen men med mina fina arbetskamrater och fina trion så blev jag på lite bättre humör. Lisa hade lagat lasagne som vi avnjöd här hemma i lägenheten med en stor sallad till. Supergott var det och underbart att komma till dukat bord efter en så pissig dag. Snart är det läggdags och imorgon ska jag upp tidigt och gå och plugga med Jennifer på körskolan. Tar tjuren vid hornen.


Söndagkväll.

Ligger uppe i mitt myshörn i soffan och pluggar körkortsteori och nu blir det en paus för Solsidan sedan lite mer plugg innan Big Brother börjar, ska bli väldigt intressant att se! Nynäs vann matchen och jag fick umgås med mina fina vänner även denna söndags eftermiddag. Längtar tills jag får sova ikväll. :)


"Min kompis hår har brunnit"

Jädrans vilken rolig kväll vi hade igår. Helt galet! Mötte upp Madde vid hornstull för att inhandla lite mat, blev thai och sushi. Sen trippade vi hem till Maddes lilla men oj så mysiga krypin på Reimersholme och åt, kollade medlodifestivalen, pratade om allt som hänt i våra liv sen senast osv. Mötte upp Kernen och Hanna i stan och begav oss till Pure. Slapp stå i kö så länge och väl där inne så fanns det ingen häjd på mina och Kajsas dansskor. Vi dansade konstant hela kvällen, träffade sköna människor, träffade osköna människor, träffade på otippat folk, använde oss av facebook för att jämföra och se om de var rätt kille vi skulle heja på, Maddes hår brann vilket gav mig en bra anledning till att inte följa med på någon efterfest eller liknande, "min kompis hår har brunnit så jag kan inte följa med", Anna blev portad från listan i tre månader pga att Maddes hår hade brunnit, men hon är mycket välkommen tillbaka men frår inte stå på listan, gillar tänket...? Kvällen slutade i skratt och tårar på Maddes golv med popcorn och bränt-hår-lukt.


















Lillebror <3






Alltid samma problem.

Vad ska man ha på sig? Har hur mycket kläder som helst men aldrig något jag vill ha på mig när jag ska ut och festa. Slutar alltid med att jag är svartklädd och har ett par sköna lågklackade skor. Men gud så tråkigt det är att varje varje gång komma som den mörkaste människan på jorden. Det lutar mot svart ikväll igen, typiskt! Har inte ens några roliga smycken att piffa till mig med, what to do!? Stilpolisen vad god och kom till undersättning!



Här ligger jag och pluggar, men tankarna går till garderoben och vill inte komma tillbaka till böckerna. Tror jag gör som tankarna nu och lägger undan böckerna för idag!

Vad var det jag sa...

... jag lovar att de kommer bli ett par, jag svär. Jag ska bli spåkvinna och basera mina spådomar från facebook. Det är väl också ett yrke, eller? ;)


Underbart väder.

Vaknade upp strax innan klockan ringde vid nio och satte igång och pluggade i en timme, vilket kändes otroligt bra. Har hunnit tagit ett bad och gjort mig fräsch och fin inför ikväll, ska ju trots allt ha sovsällskap inatt, av ingen mindre än Madde. Nu tänkte jag kolla ett avsnitt av one tree hill innan jag går ner till centrum för att möta Kajsa för presentshopping och en fika/lunch. Hörs senare, då kanske ni även får en bild på kvällens utstyrsel. Kram på er!


Din äckliga jävel!

Vider är vad du är! En riktigt äcklig människa som inte tänker på någon annan än dig själv. Att du sårar mina vänner så otroligt som du gjort med ditt tal, men framför allt ditt handlade gör mig så förbannad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Du är inte värd någon annan än dig själv! Jag tror mycket på andra chansen men hos mig eller mina riktiga vänner kommer du aldrig få en till chans. Aldrig!

Fredag!

ÅH vad skönt det känns att komma hem efter jobbet på fredagar när man är ledig på helgen och jobbat hårt hela veckan. Sitter och äter min räkmacka som jag köpt hem från jobbet och kollar på tv. Ska sätta igång och plugga lite snart och sedan ta ett varmt bad innan let´s dance. Blir plugg under programmet också. Känns väldigt skönt att bara vara hemma för mig själv ikväll och ladda inför morgondagen. Ska försöka gymma en sväng på dagen, fixa lite och sedan tar vi tjejer troligen fem tåget in mot stan där det blir utgång med mina fina tjejer. Ska bli så otroligt kul att träffa alla igen, händer allt för sällan just nu. Alla bor och jobbar på olika ställen och olika tider, tråååkigt!

































Äntligen.

Ja, äntligen har jag fått tillbaka mitt internet så nu kan jag blogga igen, och göra allt annat viktigt som man gör vid en dator ... hm. Har inte hänt så mycket denna veckan förutom jobb, plugg och träning. I måndags hade jag alla hjärtans dag dejt med min fina vän Emelie, som jag saknat att umgås med henne, sån otrolig människa på alla sätt! I tisdags var jag hemma hos familjen och lämnade min dator till Nicklas för att den var helt seg och internet inte fungerade längre, kollade även hockey med honom. Igår hängde jag men min älskling Filip och han fick sin födelsedagspresent, tror han blev glad. Tur det. Idag var jag hemma hos familjen och åt middag efter jobbet och nu är jag hemma och ska plugga och kolla på gossipgirl. Ska nog upp tidigt och gå till körskolan imorgonbitti, men får se. Behöver lite sömn också.


Trasigt internet!?

Ja de är en anledning till att jag inte uppdaterar just nu. Internet är fruktansvärt segt och lägger av var tredje minut. Så nu gäller det att skriva fort som satan... Allt är bra med mig och jag har varit duktig och tränat, jobbat och pluggat sedan jag kom hem från värmen. Hoppas allt är bra med er. Lovar mer uppdatering när internet vill samarbeta igen. Vill ju verkligen skriva och delge er om mitt liv, fast mest för min egen skull för att de är så roloigt att gå tillbaka och läsa gamla inlägg. Kärlekq till er!


Hemkommen.

Inatt kom jag hem från en vecka på Gran Canaria tillsammans med familjen. Har haft en jättemysig och skön resa med massa kvalitetstid med min älskade familj. Skönt att slippa snön och minusgraderna i några dagar.

Bildregn 2 från idre.






































RSS 2.0