Landsort

Drar till Landsort nu i ca två veckor. Ska jobba, semestra och fira sommarfesten! Ha det fint! Kram Tessan


Nåttarö

Har spenderat några få dagar på Nåttarö nu och det har varit toppenskönt! Ätit gott och umgåts med härliga människor. Igår spelade vi ett spel som heter "vett & etikett" och jag var grym! ;) Har även tagit några vackra bilder på Petra! :)
 

Jag lackar

Skulle ha jobbat hela denna veckan på Kontitoriet men det stog tydligen fel i schemat så jag inte får jobba. Jag förlorar massor av pengar som jag är i behov av. Riktigt irriterande! Visst så får jag en extra vecka sommarlov som jag också behöver men jag hade hellre jobbat kan jag säga. Så nu drar jag tillbaka till nåttarö och kommer hem på onsdag för att smälta detta och umgås med Petras familj. Får se om det händer någonting kul där ute.

Kram Tessan.

Lillasyster! <3

En dag ska vi ses igen, det lovar jag! I miss you Mathilda.


Nåttarö 2008

Igår åkte jag direkt ut till Nåttarö efter jobbet tillsammans med Alex och Christian. Vi bodde och umgicks med Petras familj. Först avnjöt vi crillans goda grillade mat. Han är typ kung av grillarna! Blev en ganska lång och trevlig middag med mycket skratt. Sen tog vi ungdommar en sväng med Petras båt. När vi kom tillbaka så tog vi vårt pick och pack och drog oss ut till Smörblommeviken där Lorenzo och lite annat folk höll till. Det blev en lång och trevlig natt med mycket skratt, alkohol och nytt folk! Lite bilder från helgen kommer här nedan.

     
     
     

15 juli

Jobbat idag igen, jobbigt men helt okej, tjänar ju pengar så det är härligt! När jag kom hem ringde Sofia mig och sa att hon var i nynäs och undrade om hon kunde komma förbi en sväng, och självklart kunde hon det. Super mysigt! Hon skulle till Gotland och väntade på sin kompis och på att båten skulle gå. Godnatt! <3

Mysig kväll

Igår drog familjen till Landsort och då passade jag på att bjuda hem Petra, Emily och Christian på middag. Vi åt gott och spelade sedan kubb. Sääf, Anton, Matte och Jacob kom också förbi en stund vilket var jättetrevligt!

Idag har jag jobbat från 10 till 19.30, rätt så jobbigt men det funkar. Man får ju en del pengar. Blev även uppraggad på jobbet av 2 polacker(stavningen?) . Dom kunde knappt någon engelska men fick iallafall fram "i love you" "can I have your number?" och att deras hjärtan banskade för mig. Jag fick dra nödlögnen "I have a boyfriend" men dom gav sig inte iallafall. Tillslut fick jag dom därifrån. Nu har jag precis käkat mina goda grönsaksbiffar med grönsallad och kesa till och kollar på Grattis Victoria.

Sommaren i bilder

   
   
      
     

Helle stylar


Ny design

Min coola (?) vän Desirée har nu stylat om min blogg så nu får jag allt ta och uppdatera lite mera. Vi har nu legat och stekt oss i solen på min altan och ska nu ta en powerwalk hem till Desirée. Bye


RSS 2.0