Senaste bilderna från iphonen.

Idag kom jag hem från en jobbhelg på Landsort. Skönt med lite extra pengar men något jag behöver nu är ledighet. Längtar något otroligt till fredag 15.30 då jag är ledig hela helgen. Något jag längtar ännu mer till är Lördag, SUMMERBURST med Elin. Men först och fämst längtar jag tills på onsdag då Lisa tar studenten, hoppas på sol och en grym mottagning på Oscars höjd med en av mina favoritfamiljer.

Längtar lite tills imorgonkväll också, myssällskap är alltid uppskattat!







Bjöd mamma på morsdagmiddag idag, blev en mycket god grillad måltid med hela familjen!


Helenes student!






















Bilder från både min och Desirées mobiler.


Såhär såg jag ut idag när vi firade helene...

img_1511 (MMS)

Såhär såg jag ut idag när vi firade helenes student. Mysig mottagning med trevliga möten och god mat! Klänningen är från hm och jag älskar den!


Godnatt!

Elin hemkörd, matsäck till lillebror fixad, smink borttaget och snart läggdags! Godnatt fina ni!

Cola med is kan vi vara det bästa som finn...

img_6036 (MMS)

Cola med is kan vi vara det bästa som finns! Elin och jag har parkerat oss i soffan med vindruvor och två riktiga tjejfilmer.


I´m wondering what you´re dreaming

Hej på er! Sitter nu hemma i huset hos familjen men det är bara halva familjen som är hemma, vilket betyder jag och lillebror. Mamma och Nicke drog utomlands idag så jag flyttar som sagt in här i några dagar. Ska snart hämta Elin och åka och köpa thaimat och pizza. Sen blir det nog den film/tv kväll här hemma i huset med något gottit till. Mysigt att vara tillbaka hemmahemma för några nätter! :) Saknar huset och närheten till familjen men älskar samtidigt att bo själv i min lägenhet.

Imorgon ska jag och Desirée på Helenes student, ska bli så otroligt roligt att träffa henne, se henne så lycklig som man bara kan vara på studenten och dessutom få träffa alla andra som man inte träffat sen i somras. Om vi nu hittar med bilen till Täby, det blir ett äventyr för mig, Desirée och Minimi!



En stor kopp te till sjuka mig!


Summerburst 4 juni

Bokade nyss biljetter till Summerburst med Elinelut.
Kommer bli grymt, alla ska dit och det kommer bli en ända står folkfest!


gottigheter!

Sov i fem timmar efter jobbet och känner mig en aning bättre. Var förbi hemma och hämtade nycklarna till huset eftersom jag flyttar hem i några dagar imorgon för att mamma och Nicke drar utomlands, om de nu kommer iväg pga askmolnen. Nu ligger jag i soffan och vilar med lite choklas och cola. Blir tv resten av kvällen och hoppas på en god natts sömn!


sjukling.

Nu ligger jag äntligen hemma i min soffa under ett varmt och skönt täcke och proppar i mig allt som är bra när man är sjuk. Ringde ner Linnea till jobbet så jag fick gå hem och vila mig. Brukar alltid jobba även om jag är sjuk men nu orkade jag verkligen inte stå där och försöka se trevlig ut då febern har tagit över min kropp totalt. Ska bara vila och kurera mig hela dagen och kvällen idag så jag förhoppningsvid mår bättre snart. Fick ställa in min intervju idag också vilket inte kändes alls bra. Såg fram emot att komma och träffa chefen. Nu kollar jag Bachelorette och sen blir det bara massa film resten av kvällen! Kom förbi med chips någon? Filmtips?


Tårar i ögonen av saknad.

Saknar mina småsyskon Mathilda och Fredrik så jag snart spricker av saknad. Vill ju som storasyster vara med och se dom växa upp, lyckas och misslyckas, finnas till hands varje dag och helst bara vara några minuter ifrån dom. Nu bor dom på andra sidan Sverige och jag har inte träffat dom på flera flera år. Dags för mig  att ändra på det och åka till Götet och träffa dom helt enkelt! Mina små fina! Sen saknar jag självklart min pappa också!



Mathilda, Freddeman och någon liten kusin till dom.


230511

Idag är det måndag och jag jobbar morgonpass på jobbet denna veckan. Jobbdagen gick fort och smidigt men ack så sjuk jag är. Har feber, snorar och hostar. Det är så jobbigt att vara sjuk tycker jag, man får ingen ork till någonting. Idag ringde även Johans chef mig så jag ska på en intervju imorgon i stan. Får se hur det går och om det ens är någonting för mig, låter spännande men väldigt krävande. Bara killar på deras jobb också och de verkar ha väldigt roligt tillsammans så blir nog roligt att bara få komma dit och hälsa på om intervjun inte leder till något jobb. Ligger i soffan och försöker vila och få lite sömn men mamma ringde precis när jag höll på att somna, väntar på att Desirée ska komma ner så vi kan äta middag och sätta igång och fixa med våra cvn.


Idag träffade jag Hulken.

Hej!
Middagen igår var helt galet trevlig och rolig. Vilka underbara jobbarkompisar jag har. Vi är så olika allihoppa men gud så bra vi går ihop och vad roligt vi har. Mycket snack och otroligt god mat occh dryck. Blev en snabbis ner till Freja för att hälsa på lite folk och sedan gick jag hemåt. Idag har jag jobbat, träffat hulken och haft kvalitets tid med mamma. Vi grillade och bara pratade om allt som händer i livet just nu, mycket nu! Ikväll blir det en mysdag i soffan, behöver kurera mig och min röst lite. Känner att jag behöver all vila jag kan få. Nästa gång jag är ledig har jag jobbat 20 dagar i rad. puh.

Jag bara älskar våran altan! Flyttar hem i några dagar nästa vecka och passar lillebror, skönt!




Grillmaster


Nya blommor hemma, alltid en skön känsla.






Middag med tjejerna!

Precis hemkommen från en dag på jobbet och nu ska jag fixa mig inför kvällen, men orken finns inte överhuvudtaget. Måste klä mig, sminka mig och göra något så att håret ser anständigt ut. Blir middag hos Frida ikväll men lite jobbtjejer. Ska bli mysig, kul och behövligt känner jag. Dags att sätta fart om jag ska hinna förbi willys också. Puss. :)

Jag ska hitta en kille som är stark nog att fånga mig.

Å herre vad mätt jag är. Inte varit såhär mätt så länge jag kan minnas. Tänker inte bli såhär mätt igen, för fy fabian vad dåligt och illa man mår. Tror jag tar ett bad snart så jag blir lite fräsch, men först måste jag smälta maten så man inte får kramp.

Nu är jag minsann lite nervös inför morgondagen!


Nynäshamns studentskiva, check!

Då var jag vaken och nästan pigg. Två timmar kvar tills jag börjar jobba, skönt. Skivan igår var superrolig och vi dansade hela tiden, inte mycket stillastående för våra fötter inte, vilket vi älskar! Fia och jag tog en donken innan hennes syrra kom och hämtade oss i stan för att köra oss hem till byn. Mycket uppskattat! Nu väntar jag på lite bilder från Lisa som jag kanske kan lägga upp men här kommer några från kvällen som gick.


Fialutten & jag värmer upp.


Lisa & jag innan skivan.


Malin, vilken gobit tjejen är!


Jerka, förjävla söt tjej!


Min fina vän Lisa.




Tre goa och glada tjejer!


Den ända luftkällan på hela stället, det var här man skulle hänga tydligen


Min bästa!





Nu gillar jag doktorer.

Godmorgon på er. Har varit en lite stressig morgon för mig, haft tvättstugan från 7 och sen fick jag en läkartid vid 9 för att kolla upp bröstet. Det visade sig att jag har en stor inflamation runt första, andra och tredje revbenen runt hela övreöverkroppen som doktorn så fint kallade det. Blir till att käka lite tabletter se kommande dagarna och sedan skulle det släppa sa han. Skönt säger jag! Åkte förbi jobbet och köpte med mig frukost och nu har jag lagt mig i soffan för att kolla på det nya OTH avsnittet och vila mig lite om jag ska orka med en studentskiva ikväll! Blir ingen sen och galen kväll för min del idag, det är en sak som är säker i alla fall! Hörs. :)


Godnatt!

Dags att börja prova kläder för imorgon, som vanligt lär jag inte hitta något i min garderob som jag trivs i och kommer antagligen komma som den svarta och tråkiga även imorgonkväll när vi ska ut och dansa. Orkar inte ens lyfta mig från soffan, min smärta i överkroppen vill inte ge med sig, it´s killing me!!!

Efter BB blir det sängen för imorgon ska jag upp vid 7 och tvätta och ringa farbror doktorn! ♥



Jag och mina fina kusin på min student 2010.


I brush it off



Thinkin' it's too soon to have it all
Hard enough to know what I really want
I start changing with everything around me
I brush it off


Längtar till badet ikväll!

Känner inte alls för att gå till jobbet om en halvtimme, vill bara bädda ner mig i sängen och vila och äta frukt, ta ett bad och kolla på film. Fryser som tusan och har så ont i mitt bröst och axlarna känns det som jag skulle kunna kapa av från min kropp just nu. Men som tur är det bara 4,5 timme som ska arbetas av på jobbet idag igen. Det är bara att bita i det sura äpplet och klä sig varmt och gå ner mot centrum. Får se till att se fram emot och längta efter att hoppa ner i badet ikväll när jag kommer hem.

Luftballong

Morgonpromenad med Elin på Ringvägen avklarat, lunch likaså. Ringde sjukhuset men de hade inga tider kvar idag till mig så fick återkomma imorgonbitti istället. Snart ska jag ringa polisen och se om de fått fatt på min väska som är på vift och troligen saknar mig minst lika mycket som jag saknar den.

Kajsa bjöd nyss med mig på en luftballongstur över Stockholm så vi bokade in den 3 juli! Underbart roligt ska det bli. Är så glad att Christian inte ville åka med så hon bjöd mig. hihi! :D Åhh längtar!


Sommar 2011, what to do?

Jag vill planera min sommar nu! Gotland är ju bokat och klart med bästa Kajsa. Men vill även åka till Mallorca, Kreta eller någon annan vacker ö. Dessutom vill jag åka på en roadtrip till Göteborg, smögen, halmstad, tylösand och båstad bland annat. Någon som är med mig!?

Bilder från Mallorca när jag hälsade på Adam! ♥








































Ny vecka, nya tag!

Nu ska jag gå hem till mamma och äta lunch tillsammans med henne och hämta min sminkväska som råkade bli kvar i bilen igår och sedan blir det en kort arbetsdag på 4,5 timmar. Skönt! Dåligt betalt men jag känner att jag behöver just detta passet denna veckan. Min förra vecka hände det så mycket både bra och dåliga saker men det blev lite mycket för lilla mig. Ser fram emot en helg utan en droppe alkohol men inte mot en helg fylld med arbete. Som tur är jobbar jag med fina Sofie!

Frågan är, varför glider de mörka molnen in just när jag ska kliva utanför dörren? Jävligt oklart!


Veronica Maggio

Jag kan inte säga att Veronica är min favorit, men denna låten kan jag inte sluta lyssna på och älska.
Så sorgligt vacker.


Piss helg.

Ja som rubriken lyder har jag haft en riktigt kass helg i och med att jag tappade min älsklingsväska vid min och Maddes utgång i fredags. Alltid ska det hända något illa när vi är ute och slirar. Sist var det håret som brann på Madde och nu min väska med nycklar i och annat av stortvärde i. Känns förjävligt så nu blir det låsbyte och massa annat skit. Polisanmälde precis och hoppas på att någon vänlig själ lämnar in den till polisen. Förstår inte människor som inte gör det, att tappa bort något av värde i både pengar och kärlek till sakerna är hemskt och helt förjävligt jobbigt. Har drömt om min fina väska och plånbok idag och mina nycklar. Idag blir det att fixa ordning här i lägenheten som förövrigt ser ut som skit precis som jag själv dårå.

Lite få bilder från helgen som gott.














Äntligen fredag.

Åh idag är det fredag, gud så skönt känner jag. De känner nog de flesta utav er som har en ledig helg framför er? Min helg är ganska oplanerad vilket faktiskt känns skönt. Ikväll ska jag till Madde i stan, blir troligen en utgång. Imorgon blir det nog grillning med lite tjejer och kanske tittar förbi Elin på hennes jobb och spanar in eurovision och Eric. Måste ju se hur det går för honom och viktigast av allt, hur det går för henne och hur hon sköter sig! Idag är det det officiella fredags-myset på jobbet, får se hur mysigt det blir idag.


Följ den rätta vägen även om den är krokig!

Vem visar hockeyn 16.00 imorgon, vem är hemma då förutom den som är arbetslös. Fan jag vill ju se Sverige spela. Snart måste jag sova, måste packa inför imorgon för jag drar till Madde direkt efter jobbet. Packa ikväll eller imorgonbitti, tror de blir imorgon. Nu vill jag se Saade gå vidare till finalen på lördag, har inte fått nog av pöjken!

Jag är inte rädd för imorgon för jag har sett igår och jag älskar idag.

Idag tog jag beslutet och gjorde en förändring. Jag slutar mitt jobb den 10 juni. Ska gå vidare i livet och testa på något helt nytt tänkte jag. Är sugen på klädbutik eller att jobba med fantastiska barn eller var som helst som inte har med ett café att göra. Känns så otroligt bra att jag valde att göra detta just idag. Efter en otroligt dålig dag, där jag gått i mina egna tankar exakt hela tiden, inte orkat skratta eller le, gråtit och haft ångest så var det detta jag behövde. En befrielse för kropp och själ!


Livet är till för att levas, inte bara överlevas.

Idag är jag trött och utmattad, har tänkt så otroligt mycket det sista dygnet på mitt liv och vad jag behöver göra för att må bättre i vardagen. Tror jag har kommit fram till vad som måste göras men ska inte dra några förhastade slutsatser och sätta mig själv i kris. Men jag mår inte bra av hur allt är just nu, idag, igår och det senaste halvåret. Något måste göras snart helt enkelt.


Hockey & kvällsmellis.


Onsdag.

Dagens humör ändrades ganska snabbt såfort jag kom innanför dörrarna på jobbet, atmosfären var inte på topp så att säga. Dags att fundera och planera om. Lika trist och seg dag som igår på jobbet. Ingen vill ju sitta inne och fika eller äta lunch när det är strålande sol ute och vi har en så fantastiskt fin hamn där man kan njuta av sin lunch, jag förstår nynäsborna. Men vill gärna ha lite mer kunder och fart imorgon, 8 timmar går så otroligt segt och bullarna i montern lockar något otroligt när det inte finns saker att göra. Nu kollar jag hockeyn. Sverige leder med 4-1, skööönt :)

Goooooodmorgon!

Godmorgon på er! Idag är jag glad! Min morgon har varit kanon, borde börja alla mina mornar på detta sätt. Tog en morgonpromenad på 50 minuter, svängde förbi hemma och hämtade min inbjudan till Helenes studentmottagning och nu har jag precis ätit vattenmelon och en blåbär och banan smoothie. Mums! Nu är det dags för att sminka mig och cykla mot jobbet! Hoppas på en fortsatt bra dag. Kram på er! :)


Goodnight!

Nä nu har jag tröttnat för idag och går och lägger mig. Ska försöka orka upp på en morgonpromenad innan jobbet imorgon. Godnatt på er! Hoppas på att vakna på rätt sida imorgon för allas skull. ♥


Tisdag!

Hej! Idag är jag inte på det bästa humöret, kan beror på att jag alltid lyckas tajma in att jobba de längsta och sämta passet de veckorna när solen väljer att titta fram och det är stekande hett ute. Idag var en sådan dag jag ville vara arbetslös för en dag. Nu blir det mat i form av thaisoppa och räkor, snabbt och enkelt fick det bli ikväll. Hade ingen lust alls att laga mat. Lunchen såg ju iallafall snäppet godare ut!




Bra dag!

Hej hallå, hoppas alla haft en minst lika bra dag som mig. Började dagen med Elin som gjorde mig sällskap när jag skulle göra min första tatuering. Var en aning nervös men inte lika mycket som jag trodde att jag skulle va. Ronnie säger, är det oskulden som ryker nu!? hehe aa. Elina sätter på sin maskin och då sätter nervositeten igång ordentligt, handsvetten börjar komma och jag börjar såklart frysa. Men när vi väl är igång med gaddandet så känns det bara så jävla bra. Gjorde inte alls så ont som jag trott att det skulle göra(tack gud, eller ronnie, vad vet jag). Nöjd och glad går jag därifrån med Elin i sällskap ner mot hamnen för lite mys i solen på hamntrappan. En lunch på jobbet och sedan ett jobbpass följt av thaimat och nu hockey. Sånna här dagar gillar jag!


Märkt för livet!














Ny vecka & tatuering

Jaha då var man vaken då, en timme för tidigt och jag kan inte somna om för att jag börjar bli nervös. Tur att jag ska göra min tatuering så tidigt på dagen för annars hade jag inte kunnat tänka på något annat på hela dagen. Elin ska följa med och vara mitt stöd. Shit va nervös jag blev nu. Vi lämnar detta ämna här och nu, punkt slut!

Har fortfarande lika ont i axeln och bröstet sen min vurpa i lördags, trodde de skulle bli bättre åtminstånde men smärtan är detsamma, vill inte ha ont. Vad gör man när inte alvedon och voltarengel funkar?

Imorgon smäller det!








Söndag.

Godmorgon på er! Alla pigga idag? Jag är rätt pigg med har en jävla smärta i mitt bröst och i axeln efter min vurpa på tåget. Så jävla typiskt mig att ramla men denna gång hade jag lite hjälp på traven. Blev en bra shoppingrunda i stan igår och sedan en väldigt mysig eftermiddag i solen i Berzelii park med bubbel, vin och jordgubbar. Sen tog vi oss hem mot Nynäs men påvägen stötte vi på problem, tågen mellan Nynäs och Vh gick inte så det blev ersättningsbuss men tur va väl de eftersom jag och Elin hittade en lite söt filur på bussen. Väl hemma slängde vi i oss en pizza, dansade lite och åkte sedan ner till Freja och träffade alla roliga människor. Jag gillar när sommaren är på ingång och man träffar folk som man inte träffar annars. Man hinner ju dock inte hälsa och prata med alla så mycket man vill men de var en jävligt bra lördag!
















elin & tessan haffar


Mot Stockholm

Nu drar vi oss in mot Sveriges storstad för lite shopping och mys i solen! Gör oss sällskap vettja! :)


Helg!

Väldigt bra start på helgen! Cyklade direkt hem till familjen efter jobbet och tog en fika i solen och fikade inför kvällen. Vid fem kom släkten och de bjöds på sallad, ost, vin och massa andra godheter! Trött som tusan gick jag och la mig i soffan när hockeyn började och vilade ögonen i några sekunder. Snart ska jag lägga mig i sängen, kolla oth och sova. Imorgon blir det stan med Elin och Lisa shopping och mys i någon park är planen så hoppas att väderguden är med oss. Avnjuta lite vin i solen hade inte suttit helt fel! Godnatt på er och hoppas ni alla haft en bra start på denna helg! ♥








Gosunge!


Off to work! Sol och helg på ingång!

img_6325 (MMS)

Off to work! Sol och helg på ingång!


glass ledde till fotostund...

Började rätt seriöst men de spårade snabbt ur rätt hårt....


































Om du har viljan så finns det en väg framåt.

Jobb avklarat och nu är det tvättstugan som gäller. Sen åker jag och Lisa och handlar middag till kvällen vi och Elin ska ha myskväll och äta middag ihop. Gossipgirl och 90210 står på här hemma också, bästa sällskapet när man tvättar :)

Kajsa Salkert! ♥

Underbara människa! Saknar henne stup i kvarten när vi är ifrån varandra vilket är typ hela tiden. Genomsnäll och äger ett hjärta av guld. "Två själar med en tanke" insåg vi idag när vi skrev exakt samtidigt till varandra bara för att höra hur den andre mådde. Är så otroligt glad att just vi ska åka till Gotland tillsammans i sommar, som jag längtar! :) Kärlek till dig! Godnatt! ♥



Idag är första dagen på resten av ditt liv.


Grattis världens bästa mamma!

Jobb och träning avklarat, nu ska jag byta om och hämta mamma på jobbet och sedan åka hem på middag för att fira hennes 43årdag. :) Min fina mamma! Min bästa! Gud vad jag älskar henne. 20 år har jag fått vara dotter till världens bästa mamma, vilken tur jag haft!




Grillning!

Skön jobbdag som flöt på bra och snabbt, gillar att jobba i köket alltså. Stå och pyssla med sitt eget i lugn och ro och göra lite salladet hit och dit. Körde att gympass på en timme direkt efter jobbet, sen hem och sen åkte jag till skogen där jag var bjuden på middag för två. Vi grillade och fyfabian vad gott det var, helt galet! Sällskapet kunde laga mat minsann, konstigt vore väl annat när man han en del år på nacken. Hem tidigt, en sväng förbi hemma för att lämna bilen och hämta skivor så jag kan bränna ihop lite skivor till minin. Nu kollar jag el clasico och ska snart sova! Jobb, träning och fira mamma står på schemat imorgon!


Ungkarl

Kör en riktigt ungkarlskväll här i lyan idag, pytt i panna med stekt ägg och rödbetor och om en timme börjar hockeyn. Fint! Är jag kvinna?


flowers




Tänk vad lite blommor kan göra med ett rum. Vackert!


tröttmössa

Hejhopp! :) Snacka om att jag är trött idag, hel galet! Ligger i soffan helt utslagen efter en lugn dag på jobbet, vart tog energin vägen? Ingen som vet! Måste gå och handla någon middag och chips till hockeyn ikväll!


1 maj

Precis hemkommen från Kickis födelsedagkalas. Bjöds på svampsoppa och tårta!

Igår hade vi grillkväll hos Emelie och Marcus, tanken var att vi skulle åka till stan men vi hamnade i ett partytält hos Albin istället. Supermysig och rolig kväll! Blev en lång morgon i sängen idag, skönt och behövligt. Alkoholen hade satt sina spår.

RSS 2.0