ny vecka

skönt att sova ut imorse. Gick till sjukhuset och sedan mötte jag upp petra för att gå en pw. Vi gick i 1 timme och 40 minuter tror jag. Kollade på hus, pratade skit och diskuterade saker och ting. Skönt må jag säga! Fick lite extra tider av Linda på jobbet så ska jobba imorgon 9-17 och 8-15 på onsdag. Så glad! :D Nu tror jag minsann att jag ska ta ett varmt bad, fryser stjärten av mig här hemma, sen hämtar grabbarna mig efter sin träning och då blir det någon middag och soffhäng.

Första advent

Första advent har jag spenderat på jobbet. Försov mig imorse och vaknade i panik av att klockan inte ringt 07.02. In i bilen och snabbt var jag på jobbet och kunde öppna 07.09! Ingen sur och tur var väl det! Nu ligger jag i soffan och väntar på att Daniel ska komma hem från sin bortamatch så vi kan åka hem till han och ha en lugn och skön kväll framför Tvn med grabbarna. Ha en fortsatt fin första advent!


rödskjut & sushi

Ligger i soffan efyer en dag på jobbet. Har precis stoppat i mig en 11bitars sushi och dricker gott rött vin. Ensam ikväll. Känns sådär. När man är van att spendera sina kvällar tillsammans med någon så känns det tomt i soffan. Samtidigt så öppnar jag imorgon och orkar inte göra något storartat. Filip kanske kommer förbi en sväng. Umgås för sällan nuförtiden!



borde göra ett ryck

Kanske borde ta och göra ett ryck och ta mina träningsverkande ben och klä på mig och ta bussen hem. Ikväll ska jag och Petra laga middag ihop till oss och Daniel. Sen blir det tidig sömn för mig och Daniel, stackarn har inte sovit mer än 4 timmar någon dag denna veckan känns det som :/. Jobbigt att kombinera mitt jobb med hans jobb och träningar när jag jobbar sena kvällar! En ledig heldag ihop hade suttit så himla bra just nu!

Knäpp?

Tror jag blivit knäpp, är sugen på dessa skor..... Ett par moon boots liksom.

Knäpp eller ej?

Skor - Moon Boot: Queen | Parbild


snart helg!

Godförmiddag! Ligger i sängen hemma hos Daniel och saknar sällskapet, funderar på att ligga kvar här tills han kommer hem från jobbet så jag kan få en puss innan träningen. Hur löjligt kär får man vara, känns som om jag är 12 år igen och dödskär i en snygga killen i nian. Men hej, jag är 20 år och har hittat en kille som jag gillar, känns så äkta.

Idag blir jag ledig, öppnar tre dagar i rad nu på jobbet vilket känns kanonbra! Slippa jobba kvällar denna helgen känns så skönt. Inte för att jag kommer kunna vara uppe länge och göra saker men jag får mina helgkvällar lediga för mys i soffan framför tvn och förhoppningsvis något bra sällskap!



Nynäshamn - Järfälla.

Har tränat med Petra idag idag, tränar så mycket bättre när jag tränar tillsammans med någon som peppar mig. Blev en lunch med Jennifer efter träningen och snart kommer Lisa hit, vi ska umgås och äta middag ihop innan jag drar på hockey tillsammans med tjejerna! Efter hockeyn blir det hem till Daniel och umgås. Är så nöjd varje gång jag tränat ordentligt. Det ska jag tänka på nästa gång jag känner "jag orkar inte, ligger i soffan istället"!


Tisdag

Halloj! Nytränad, nyduschad och mätt efter min grillade kyckling med keso. Ska sova en blund nu innan jobbet ikväll. Känner att det kommer bli en ännu segare kväll idag. Tråkigt! Det var nog allt från mig idag!


Teneriffa

Blir en solresa tillsammans med mamma över jul till Teneriffa, 18-25 december blir vi borta och sedan åker jag upp till Daniel i norrrland över nyår. Kan ju inte missa en nyårskyss med den finaste! :)

Jobb-kväll

Skulle göra mycket för att få byta min kommande jobbkväll på macken mot en myskväll med min fina Daniel. Bara ägna oss åt varandra och inga andra. 6 timmar på jobbet ska jag väl stå ut med innan jag blir hämtad inatt av D. Samma veva imorgon kväll. Imorgon förmiddag blir det gym och troligen träffa min Elin! Jättetaggad på att gymma just nu, hoppas jag kan vakna pigg och glad imorgon och ha kvar samma sug!

Lunch med en kär vän

Efter jobbet igår blev det hockey. Och vilken match killarna bjöd på. Krossade Visby med 4-0! Man ska inte underskatta nynäshamn inte. Efter matchen blev det middag hemma hos familjen och sen mys hemma hos killarna där även daniels pappa var så det var trevligt! Nu har jag sovit ut och ska precis möta Emelie för en lunch! Mysigt!


Lördag förmiddag.

Vi vaknade upp vid halv elva, Daniel gick iväg till Lena på hörnan och kom hem med nybakat bröd och lussebullar, lyckades skära sig i fingret, kasta i sig sin frukost och springa till sin massagetid hos lilla noi på hörnan. Själv har jag ätit min frukost med en smothie i soffan framför idol. Kanske ska försöka sova en stund till innan jag går till jobbet ikväll. Jobbar kväll och imorgon öppnar jag så blir inte mycket till sömn inatt inte.


.

Tumblr_lusvp4su3l1qaa7vko1_500_large


Nynäshamn-wings.

Morgonpromenad hem från estö i solskenet, ett stopp på konsum för att hämta linser och nu är jag nyduschad och ska gå hem till mamma och äta lunch med henne. i eftermiddag/kväll blir det borta match i Arlanda. Hoppas på en spännande match med vinst! Kanske ska betta? Tror jag gör det med en gång!

Monday

Måndag och ny vecka igen. Veckorna går fort nu. Snart är det december och snart är det jul och snö. Ikväll blir det tvättstugan och någon form av matlagning. Daniel är träningsfri ikväll så då får man kanske lite hjälp med både mat och tvätt! Juste igår hände något jävligt bra, Nynäs slog Huddinge och vilken match det bjöds på, Petra och jag har inga nerver för att kolla när det är så spännande men äntligen så fick vi se grabbarna vinna igen, och inte mot vilket lag som helst heller. Träffade även Jesper efter matchen och fick en lite pratstund med grabben, alltid trevligt!


idiot!

Ja, jag är en idiot, har sovit sen 01 till nu och ska gå till jobbet nu. Vilken rolig ledig förmiddag jag hade. Vad är mitt problem? Lär ju inte kunna somna inatt iallafall! Imorgon är det jag som får upp och får ut något av min dag, punkt!

it´s a brand new day

Hello! Fick ett jobbpass idag vilket gjorde mig megaglad! Klarar inte av att inte jobba så mycket som jag alltid gjort i alla år. Måste skaffa mig mer arbete innan jag blir för rastlös.

Nu ringde Petra, blir en oplanerad tripp till gymmet och sedan middag tillsammans med våra fina pojkar.  

monday morning.

Ny vecka och inte mycket till arbete i sikte. Ons och fredag blir det jobb som det ser ut nu bara. Måste tyvärr söka ett till jobb snart känner jag. Ligger i soffan och har nyss ätit lite fil till frukost. Ska gå ner till tvättstugan och se om det finns någon ledig tid nu. Måste tillaga min falukorv också, får bli dagens nästa uppdrag!

lördag

Lördag idag, vilket innebär ännu en arbetskväll på ingående. Har hunnit tvätta massor idag och kom nyss hem från en lunch/fika med P, J och D. Nu ska jag vila ögonen lite i soffan framför en film och sedan knalla mot jobbet. Tror och hoppas arbetsdagen går fort så jag får lägga mig i en nybäddad säng med en gosig människa! Hoppas ni får en kanonhelg gott folk!


resumé

Godförmiddag! Ligger fortfarade i sängen och gosar. Ska strax ta mig upp och snygga till mig lite innan jag traskar ner mot centrum för att besöka apoteket och äta lunch med Elin på Konditoriet. Efter det blir det jobb 16-00. Det passet brukar gå fort och smärtfritt även fast det är en fredagskväll då man bara vill umgås med nära och kära. Jobbar hela helgen nu, och bara kvällar.

Igår åt jag lunch med Emily på thaien, fikade med Filip, tränade med Petra och lagade middag till mig och Daniel. Blev en myskväll för oss två framför tvn.

I onsdags var jag med ett gäng tjejer på inspelningen av Så ska det låta. Det var kul, intressant men även mycket väntan som var rent ut sagt tråkigt. Men överlag var det en jätterolig grej att göra och vara med om.






Fika med Filip.


Fläskfile-pasta till mig och Daniel. Blir detsamma till middag idag på jobbet!


Dagens look

Nu har jag gjort ett misslyckat försök att få med min någon på en lunch så jag traskar ner mot centrum själv för lunch och för att hämta bilen hos mamma. Sen åker vi mot Stockholm och tvinspelningen. Puss!




Aj aj aj

Ja, så som rubriken lyser låter jag varje gång jag ska böja mig ner, sätta mig ner eller helt enkelt när jag ska anstränga mina ben eller rumpa. Petra körde ett pass med mig på gymmet igår och jag kunde inte stå upp efteråt, så trött var jag och det känns idag i kroppen! Men även fast det gör ont så är jag så jävla nöjd. Hade jag inte haft träningsvärk hade jag varit grymt besviken. Idag vid halv 4 drar jag iväg med systrarna Ödmark för att äta i stan innan vi tillsammans med Fia, Lisa och Lojjsan ska gå på Så ska det låta. Ska blir riktigt roligt! Missar tyvärr hockeyn ikväll och D har comeback så det är lite tråkigt. Får smyg-följa matchen på mobilen. :) Ha en underbar dag gott folk!

Slutkörd!

Petra och jag var på gymmet idag och fan vad hon körde med mig. Kunde knappt stå upp efteråt! Detta lär kännas imorgon anar jag. Snart kommer Petra och hämtar mig igen och så ska vi laga mat tills J och D kommer hem från träningen. Blir en tidig läggdags ikväll!

Bild från i lördags! Emelie, jag och Emily innan utgång.


RSS 2.0