Liten blir stor

Idag fyller jag 21 år, börjar bli en stor tjej!


Gör mig frisk

Hej från sängen. Har legat här exakt hela dagen. Rört mig mellan sovrum och badrum och sovit en hel del men mår fortfarande lika dåligt som igår. Om 3 timmar ska ja börja jobba och det känns sådär faktiskt. Vill vara frisk och bara kunna göra mitt allra bästa nu när jag har nytt jobb men då ska man åka på någon sjukdom och må sjukt dåligt. Vad ska man äta för att få bort alla äckliga baciller? Jag måste må bättre på lördag, hjälp mig! <3


sjukis

Hej, jag är sjuk. Jättesjuk! Så typiskt när min födelsedag närmar sig och jag har nytt jobb! Har varit på apoteket och hälsokosten och bunkrat upp med massa mediciner så jag ska ta mig tusan bli frisk tills på lördag! Hoppas ni alla andra mår betydligt bättre än mig! <3


Sleep tight!

Godnatt till alla er som kikar in här lite då och då! Kul att det börjar trilla in lite få kommentarer :) fortsätt så! <3


Bilder från helgen som gått.


Elin på Fridays i väntan på resten av sällskapet.


CH och mina fina och glada vän Elin.


Kärleksparet <3


En tråkig(?) Therese med födelsedagsbarnet!


Kusiner!


Grillning med ett jävla roligt gäng!






true story!


Söndag-kväll

Gokväll! Helgen har gått förbi med både festligheter och arbete. I fredags firade vi Lousie och igår blev det grillning och bowling. Har jobbat både lördag och söndag och idag jobbade jag över ett par timmar för att storstäda. Belönade mig med sushi till middag och nu ligger jag parkerad i soffan. Borde städa här hemma också men efter 3 timmar med dammsugaren på jobbet kanske får räcka för idag. 

 


Påväg in mot stan för att fira Louise! <3


Lunch

Sitter i solen på baksidan av macken och njuter av den varma solen. Längtar tills jag får gå hem för att fixa mig inför kvällen. :)


Dagens.

Solbrillor - Bulgarien
Väst - Gina tricot
Stickat linne - H&M
Cardigan - H&M
Byxor - Zara
Skor - Converse
Klocka - Bulgarien
Skärp - Bulgarien
Armband - Cubus


Nytt på skohyllan!

2 par nya skor har fått flytta in hos mig idag. Båda paren är fran Skopunkten och så fina och prisvärda!
Köpte även lite annat som ni ser på bilderna nedan. Har haft en kanondag idag i stan med Emily först och sedan provjobbat på Ica. :)






Mot stan med Emily!


Dagens Therese

Som någon anonym önskat så lägger jag nu ut en bild på dagens kläder. Inte Bästa bilderna men det får duga fint med dessa!

T-shirt - H&M
Stickad tröja - H&M
Väst - Gina tricot
Solbrillor - Bulgarien
Byxor - Gina tricot
Skor - Convese








Onsdagen i bilder.


Bästa vän <3


Emily tog ett kort på mig och Elin <3


Två underbara vänner som kommit att betyda något otroligt för mig! <3


Lunch  och fika på Konditoriet med Bus-Leon som inte kunde sitta still en sekund idag :)


Skattefuckingverket...

Förra året älskade jag skatteverket... 2012 hatar jag det mer än något... Therese säg hejdå till all vårshopping som du sett fram emot! Hejdå alla fina skor och klänningar i underbara färger.


Tisdag

Hej hopp på er! :) vilken kanondag jag har haft på jobbet med Sandra! High five för allt vi åstadkommit idag! Efter jobbet har jag bara låst in mig här hemma i lägenheten, kollat på film och lagat middag och här kommer jag stanna resten av kvällen! Eller, fan glömde cykeln på jobbet, måste kanske hämta den så den inte blir förstörd under natten.... Imorgon ska jag träffa Elin och Petra för lunch och för att kika på nya glasögon till mig innan jag jobbar eftermiddag. :)


Pw & jordgubbar


Shoppingsug...

 


Senilsnöre!

Som jag letat och letat efter ett senilsnöre i form av en guldkedja. Och vart hittar jag det om inte på Gina tricot. Har dock inte hittat det i någon av deras butiker och orkar inte bara beställa en liten kedja från hemsidan.
Ger Stockholm en chans till!


Avicii 1 juni på söderstadion - check!

Då har man gått och bokat biljett till Avicii den 1 juni, kunde inte bli gladare!!! Eller jo, om jag skulle boka biljett till Summerburst så skulle jag bli gladast! Jag tror jag måste ta och göra det också!
Bilder från summerburst 2011, vilken dag, vilken fest!














Grillning!

Igår tillbringade jag hela dagen med bästis Emily. Blev en promenad på lövhagen med Sofie och sedan åkte vi runt lite. På kvällen blev det grillning. Bästa maten som finns enligt mig! Dessutom är det så socialt och mysigt att sitta vid grillen och samtala!


Önskelista från H&M

Dessa gröna skor ligger högst upp på mina önskelista just nu.
Jag har ännu en gång blivit förälskad!









Jobbet!

Sitter på min rast här på kontoret och bara längtar hem. Vill bara klappa igen butiken och springa hem och lägga mig i soffan och kolla en film. Nästa helg slipper jag jobba kvällar, om jag längtar? Ja!


Jag vet inte vilken inavelsby du kommer ifrån men något fel är det på dig!

Godmorgon! Ska ut och gå med petra idag annars har jag inget inplanerat förutom att jobba ikväll igen.
Får se vad dagen har att erbjuda! Puss :)

Lax


Nya skyltar

Älskar att ha en mamma med en egen butik. Två skyltar som det saknas en bokstav på har nu hittat sitt hem på Torggatan! Nu ska jag göra mig lite mat och sova en stund innan jobbet. Har ont i mina ögon och var och bokade en synundersökning tills på måndag. Tänkte köpa mig ett par nya glasögon och någon ny typ av linser. Trevlig helg på er alla!


Frukost!

Äter frukost och ska snart iväg och gå med E och E!


Torsdag

Gokväll! Ligger i soffan och har fått i mig två korvar, har mått illa hela eftermiddagen men mår bra i hjärta och själ. På sista tiden har jag verkligen fått en ny livsglädje, tack till alla mina underbara vänner som finns i mitt liv!

Igår jobbade jag kväll och efter det fick jag trevligt besök och idag har vi varit ute i solen och ätit lunch i hamnen. Imorgon blir det stängning på jobbet och innan det ska jag hinna med en pw med Emelie och även besikta mini coopern! :D wiiiiie :D


Mot jobbet!

Usch idag vill jag verkligen inte jobba. Hade mycket roligare planer på g för kvällen. Har varit ute med Elin hela dagen iallafall och tagit vara på solen. Promenerat runt och tagit en lunch och en fika.


Usch

Vad i helvete gör jag vaken nu? äntligen sovmorgon och vaknar 6? SOMNA OM THERESE!


Goodnight!

Blev nyss med jobb imorgonkväll, känns sådär eftersom jag hade lite planer men de får skjutas upp som vanligt. Pengar måste jag ha och måste ställa upp för att ha ryggen fri när jag själv behöver hjälp sen. Dags att läsa lite och sova! Imorgon har jag en promenad inplanerad med Elin på förmiddagen sen får vi se vad jag gör.
Godnatt fina läsare! <3


Sjukis

Mår ju inte som en prinsessa direkt. Vaknade upp imorse och hade blivit sjuk under natten. Hade sett fram emot en trevlig kväll med ett nytt ansikte men nej då så ville inte min kropp minsann. Jävla skitbaciller!


Fredsgatan 12 Nynäshamn

Idag har jag jobbat, och fyfasiken vad bra det gick. Vi fick mycket gjort, massor med glada och trevliga kunder och jag har bara vara så otroligt glad över att få jobba och haft en skön känlsa i hela kroppen. Log från 6-15 konstant skulle jag tippa på. :) Älskar när jobbdagarna är dom denna dag! Efter jobbet blev det en tripp till butiken, slog in lite paket, mötte Elin för en mysig promenad följt av tacomiddag som tjejen bjöd på. Oj vad vi åt ... Imorgon blir det jobb igen. :)

Nyheter och insperation från Fredsgatan 12.




















Godnatt

Att det ska vara så svårt att somna när man ska upp tidigt.... Ligger och tänker på allt mellan himmel och jord, speciellt jobb och pengar. Har lite panik för att jag bara fått jobba 2 dagar i mars... Det betalar man igen hyra med. Men imorgon ska ja äntligen få jobba! Klockan står på 05 och jag är för första gången inte ledsen för det! :D nu ska jag försöka somna igen... :)


Sushi till middag i soffan!


Nu är du död för mig!

Vilken känsloladdad dag det var igår, hat blandat med kärlek till mina fantastiska och roliga vänner! Jag kockade av illska samtidigt som jag mådde så bra. Lunchade med Emily och Emelie, tog en sväng till loppisen i gymnasiet, tvättade bilen, hämtade fiskar och lämnade hos en ny ägare och åt en fantastisk plockmatsmiddag med Emily och Edgar. Sen begav jag mig till Hermansson/Larsson för lite festligheter och gud så jag skrattade, en bra fest med härligt folk!

Ligger nyduschad i soffan och funderar på vad jag ska göra av dagen, är väldigt trött så tror bara att jag ska ligga inne idag trots det fina vädret. Blev med öppning imorgon på jobbet. :D Så jäkla skönt! Vi hörs <3


Plockmiddag!

Dags för plockmiddag och melodifestivalmys med Emily och Edgar. Så sjukt gott och kan knappt hålla mig till mitt favoritord "varsegoda" ljuder.... Nu ska vi äta tills vi deckar!


Godnatt!


Kvällens jag!

Nu firar vi Emelie!!! :)


Fredag!

Sitter på lunch på jobbet och längtar tills jag slutar och får göra mig iordning inför kvällens festligheter! Idag ska vi fira Emelie som fyllde år för några veckor sedan, blir middag och troligtvis utgång!

Igår blev en väldigt mysig dag. Fikade med Lollo och åt middag med Petra. Sen kom Alex, Frej och Vandad förbi helt oplanerat och kollade tv och snackade skit ända fram till halv två. Skönt med en lugn kväll i soffan när jag inte var riktigt frisk och kry! Ha en toppenbra fredag gott folk! :)


Fill your life with love!

God förmiddag! Mår inte på topp idag, känner mig febrig och allmänt trött i kropp och huvud. Fikan med lollo blir av men får ställa in middagen med G ikväll för att vila upp mig inför morgondagen som nu inte bara består av fest och firande utan också lite jobb. Precis vad jag behöver just nu, jobba! Nu ska jag blunda en sväng, klä mig och traska ner mot mamma och kanske springa förbi Fredrik en sväng innan jag tar tåget mot stan.


Jag och Lollo i höstas. :)


Myskväll

Sola, luncha, lägga upp kläder på köp och sälj, arbetsintervju, myskväll med middag, vin, tv, skitsnack och två bästa vänner. Min onsdag i korta drag. En toppendag har flygit förbi helt enkelt! Imorgon bli det sola med Emily, sälja lite kläder, fika med lojjsan, middag och svinga några öl med Gustav. Kan bli en bra dag även imorgon! Nu är det dags att sova! Godnatt! <3


Jobbkväll

Efter en heldag på Ikea och i Skärholmen och ett x-antal för många tusenlappar fattigare så ska jag nu hoppa på ett oplanerat kvällspass på jobbet. Känns lite bättre i själen att jobba ikväll efter att ha spenderat på tok för mycket pengar idag. Men imorgon ska jag och Emily sälja massa av mina kläder, eller försöka iallafall! Ha en trevlig kväll. Kom gärna och hälsa på mig!


Laddar upp med lunch innan Ikea!


Mot Ikea


Elsas hemlighet

Dags att börja!


Jag tappade nyss hakan ...


New week.

Förmiddagen spenderades med Elin, lunchade på hamntrappan, fika på konditoriet för lite uppvärmning och sedan en sväng på stan innan hon var tvungen att åka mot jobbet. Sen har jag gjort mamma sällskap hela dagen i affären och nu har jag tvättstugan. Blir lite städning och rensning i lägenheten ikväll för imorgon far jag och två av mina bästa vänner till Ikea!




Påsk!

Snart är det påsk, eller inte så jättesnart men om en månad så idag har vi fått hem påskprylar och pyntat hela Fredsgatan 12!


















Söndag-kväll

Har spenderat veckans sista timmar med bästa vän Emily, Edgar och Melvin. Vi har ätit gott och bara legat i soffan och myst. Tack för en avkopplande och behövlig myskväll i lugn och ro!

Bilderna har Emily tagit och det kommer från hennes fina blogg. :) http://emilysliv.wordpress.com/



Kalas

Idag har vi kalasat för min lillebror som blivit stor! 14 år och längre än mig!


Sunnyday!







Dyrt och äckligt

Köp aldrig varm choklad på waynes coffee. Den är dyr, äcklig, och du får betala 5 kronor för en tesked grädde...


Sooool!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_192167912.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_192167912.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_192167912.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_192167912.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_192168040.jpg" class="image">


fredagkväll

Så då ligger man i sängen nu istället för att vara på avicii. Har dock varit vid globen 2 gånger om idag och sett hela kaoset utanför med ambulanser, filmkameror och hela kittet. Är man en snäll storasyster så är man. Hade gärna velat gå jag med men nu blev det icke så. Får se till att köpa mig en biljett till summerburst istället. Dags att dra på en film och sova för att ha tvättstugan imorgonbitti. Nattinatt!


Musse

Jag som inte gillar katter direkt mycket, tycker de är lömska och lite äckliga. Men inatt träffade jag en kisse som förändrade hela min syn på katter. Han var en go kille han, låg och mös hela natten och kurade upp sig hos mig.


RSS 2.0