Seg söndag

Hej! Ja idag har jag inte gjort mer än jag behövt. Gårdagen var riktigt riktigt lyckad och jag hade det super kul! Träffade massa roliga människor och dansade non stop. Tack alla inblandade!


Madelene och Angelica igår.
Nu går det inte att ladda upp fler bilder så får dela med mig senare.


Ett snabbt hej!

Hej, är hemma från jobbet nu, ska ta en snabbdusch, fixa mig, välja kläder, fixa present och kila iväg till Emelie för att fira att hon fyllde 19 år förra helgen. Hoppas på en kanonkväll!

Fredag 26 februari

Godmorgon! Min morgon är i och för sig inte direkt god. Sitter med bomull i munnen och känner den utsökta smaken av blod. Har hunnit med ett besök hos tandläkaren där jag påpekade att jag hade en konstig hård sak under tandköttet och har haft i flera år. Det visade sig att det var en bit av en mjölktand, fyfan vad vidrigt utbriser jag, får en spruta i munnen och innan den har hunnit värka så ska hon dra bort tanden. Har aldrig haft så ont i munnen förut. Hon får ut tanden och utbrister "oj, den var tre gånger så stor som jag trodde. Du fick nog lite för lite bedövning, förlåt. Gjorde det jätte ont". Nej inte alls, det var bara skönt...Tack för den.

Tog en sväng förbi jobbet och köpte semlor till min kära familj och en äppelmunk till mig. Ska bli gott när jag får äta igen. Igår blev det en hel del shopping för min del med min bästis Emily och Emma. Hittade för mycket saker jag inte kunde hålla fingarna ifrån. Kanske visar lite av mina fynd senare.

I eftermiddag ska jag på den första begravningen i mitt liv, det är min älskade morfar som vi ska säga hej då till. Kommer nog bli en jobbig dag för alla inblandade. Hoppas ni alla får en bättre fredagän mig. ♥

Filmmys

Nu blir det filmmys med den nya Beck filmen och lite frukt!
Sen säger jag godnatt eftersom jag ska upp och kolla på hockey tidigt imorgonbitti.
Sweet dreams. ♥


Stilinsperation

Man kan inte låta bli att längta till våren när man ser dessa snygga outfits. Ge mig sol, värme, high heels, skinnjackaor, mönstrade klänningar, bara ben, solglajjer, stora skjortor, och ruffsigt hår!












I ♥ food

Vaknade upp med en fruktansvärd huvudverk och var så nära att ligga kvar i sängen och tycka synd om mig själv hela dagen, men det valet fanns inte ens! Det var bara att gå upp och ta sig till skolan för att göra prov. Har ingen aning om hur det gick, antingen bra eller åt skogen skulle jag tro. Efter skolan så har jag varit och handlat en sväng med Nicklas och börjat med maten. Ska plugga lite nu innan jag fortsätter med maten lagom tills mamma kommer hem från jobbet. Idag blir det kycklingwraps! Jag är så hungrig och sugen, jag älskar verkligen mat.


23 februari

Idag är det tisdag för den som missat det. Tisdag för min del innebär en skön skoldag följt utav mindre skönt plugg. Idag är det affärsjuridik som ska hitta hem i mitt huvud och sen tänkte jag bjuda familjen på middag! Idag är det även exakt fyra veckor kvar tills jag åker till Thailand med min kära vän Angelica, underbart! ♥

Myströjor


Dessa tröjor ska införskaffas i olika färger. Så snygga och mysiga.


Nostalgitripp


Härlig start på den nya veckan.

Idag gick jag upp och kollade på Sverige-Finland klockan 6, jagvar pigg till en början men somnade en bit in i tredje då jag hade bestämt mig för att gå till skolan lite senare. Hade en lektion, åt lunch med Emelie och åkte sedan hem igen. Nu sitter jag här och ska börja ta tag i dagens sysslor. Tvätta, städa, plugga, ringa och beställa smörgåstårtor från jobbet osv. Jag älskar måndagar i och med att vi slutar redan vid 11.20. Man hinner få så mycket gjort då.

Vi hörs lite senare! :)

Söndag

Nu blir det en tjockispizza och hockey med mina fina vänner! :) Jag älskar söndagar ibland.


Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa Emelies födelsedag!
Så idag säger vi grattis till denna vackra pingla! ♥


Denna låt gör mig på bra humör just nu! Skönt drag och en förbannat snygg kille.


sliten i ryggen

Just nu sitter jag här och undrar vad jag ska äta till middag idag? Familjen är borta på middag så jag får fixa maten själv, lutar åt hämt-mat, men det är ju ruskigt kallt och äckligt ute. Jag behöver ett körkort!

Gårdagen var förövrigt väldigt trevlig och bjöd på många skratt. Började kvällen hemma hos elin med hockey, dricka, dans, kortspel och trevliga partypeople. Sen gick jag och angelica vidare till högre höjder där jag somnader in så sött och mysigt i en soffa. Gick till jobbet åtta imorse, lugn och skön dag tillsammans med Madelene och JR! ♥

Ikväll blir det iallafall en myskväll skulle jag tro.


Madde och jag sommaren 2009. Ge mig sol och värme!


Äntligen helg!

Ja, då var skolveckan äntligen slut ännu en gång. Idag hade jag geografiprov som gick bra, vi fick sluta tidigare eftersom bildläraren inte var där så nu har jag hunnit med att mecka med min säng. Tur att jag kollade till benen på sängen eftersom två av benen ramlade av när jag löft på sängen. hm. Igår hade jag tråkigt så jag målade mina naglar. En "zebra" nagel på varje hand, annorlunda men snyggt tycker jag. Ikväll blir det hockeykväll för imorgon är det jobb som gäller. Heja Sverige!


Idag känns det som en lördag

Satt uppe i natt med trevligt sällskap, ost och kex för att kolla på sveriges hockeymatch mot tyskland. Somnade dock i början på tredje perioden men jag missade inga mål. Vaknade upp vid halv elva och tog mig hemåt för att börja plugga geografi, men som alla andra gånger lyckas jag somna i min säng och jag har fortfarade inte börjat med geografin. Typiskt! Får ta mig i kragen och sätta igång!

Puss! ♥


Vad tycker ni, kanske borde börja skriva lite här igen?

Hej! Konstigt att det fortfarade är folk som tittar in här dagligen när jag aldrig skriver någonting. Men det är kul att se! Kanske ska börja uppdatera er lite om vad som händer i livet.

Idag har jag varit i skolan och som vanligt, fixat lite med mina datorer och nu ska jag strax kolla på det nya avsnittet av min absoluta favoritserie, One tree hill. Samtidigt ska jag äta lite och sedan kila iväg på en kurs på körskolan som handlar om alkohol och droger, helt onödigt men ett måste om man ska ta körkort någon gång. Efter kursen blir det en snabbis hem för att äta och byta om och sen upp till gymmet med Petra och Andreas!


På återseende! ♥


Min Studentklänningsdröm!



Kanske ska klicka hem en på en gång!? Supersugen!


I´m the one for you Brooke Davis....


allt händer i film och serier


Så jävla passande låt just nu, tyvärr!

"Have you ever tried sleeping with a broken heart, 
then you can try sleeping in my bed".

Even if you are a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me

And even at the bottom of the sea
I could still hear it inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time, you were telling me lies

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Have you ever tried sleeping with a broken heart?
Well you could try sleeping in my bed
Lonely, own me, nobody ever shut it down like you

You are the clown, you made my body feel heaven bound

Why don’t you hold me, need me
I thought you told me you’d never leave me

Looking in the sky I could see your face
And I knew right where I fit in
Take me, make me, you know that I’ll always be in love with you
Right till the end

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Anybody could’ve told you right from the start it’s ‘bout to fall apart
So why not then hold on to a broken dream or just hold on to love
And I could find a way to make it, don’t hold on too tight
I’ll make it without you tonight

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna find a way to make it without you
I’m gonna hold on to the times that we had
Tonight, I’m gonna find a way to make it without you

Mitt livs sämsta dygn

R.I.P min kärlek och R.I.P min morfar. ♥


RSS 2.0