Mot Bryggeriet i regnet...

Känner ju sådär att det regnar idag när vi ska köra 2 omgångar! Men vilken succé det blev igårkväll! Wow! Det kan vi nog leva på idag också, på med varma kläder så vi inte fryser!
 
 

Balkonghäng med nynäshamns ångbryggeris historia


tisdag.

Hej och hå, håller på att somna här framför datorn. Har jobbar idag och varit och fikat hos Lindholm och snart bär det av hem till mamma och Nicke för lite lasangemiddag och sedan iväg på ett möte. Jag vill gärna sova här och nu men får hålla mina trötta och svidande ögon öppna några timmar till. Pusss :)
 

Fuck

Jävla SKIT!! Här har man varit uppe sen 7.30 för att se till att datorn, internet och internetbanken fungerar för att kunna köpa biljetterna till SHM, har varit inne på ticnet sen 8.25 och får ändå ingen jävla biljett.... Står att jag stått längst fram i "kön" i 20 minuter nu, men vad hjälper det när biljetterna ändå är slut för lääänge sen! :(
 

Snabb tripp till min älskade ö.


Tog med mig solen ut till ön!
 
Promenad upp till fyren och kanonerna med mamma och Nicke.
 
Inte så roligt och fint som vanligt att fota vår fyr, men den blir ju fin när den är nymålad och klar!
 

Mamma <3
 
 

När jag kom tillbaka till Nynäshamn så åkte jag med Emily och Edgar och åt sushi i eftermiddagssolen och sen har vi tittat på film hela kvällen.
 
 

Midsommar 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbara lediga dag!

Hej hopp!
Har haft en kanonbra dag tillsammans med Emily och Petra idag. Solen har lyst och vi alla har varit lediga, vilken tajming för en gångs skull! Vi har gjort ärrenden och spenderat nästan hela dagen på mina föräldrars altan i varsina solstolar. När det började närma sig middagstid åkte vi hem till Emily och lagade till lite mat och kollade på en svensk film till det, sen fick vi något ryck och åkte ut till Torö stenstand, därifrån såg jag mitt fina underbara Landsort, som jag längtar dit, blir en tripp på lördag!
 
 
 
 
 


Älskar mina nya skor btw, ett riktigt fynd för ynka 150 kronor!

Regn & rusk!

Goddag! Regnet öser ner utanför fönstret men jag tycker inte det gör så mycket då jag jobbar. Kvällen igår var mycket trevlig på aya med mycket trevligt och blandat folk och god stämning. Tyvärr förlorade vårt Sverigr vilket känns riktigt tråkigt. Men men :) ikväll blir det mys hemma hos familjen tror jag och en tidig sömn!

 

 

 


Sverige vs England

Hoppas på en grym fotbollskväll och vinst för vårt kära Sverige! Cyklar ner till aya för lite middag och fotboll i kvällssolen!


Sol!

Åh äntligen tittade solen fram ordentligt! Tack :) armband från wish upon a star, brills rayban, shorts Gina tricot.


Lupiner!

Färska blommor gör mig lycklig!


Kopia

Här hemma hos familjen har vi nyss provat ben & jerrys kopia från lidl! Hälften så dyra och goda!


Pripps blå

Sommarkänslorna flödar på balkongen på Torggatan 7 just nu. Zac Brown i hörlurarna, solen värmer min hud, Pripps blå hjälper till att svalka min kropp och jag har två efterlängtade lediga dagar framför mig! Behöver jag säga att jag njuter!?


Glass i hamnen!

Blev en premiärglass i hamnen med en efterlängtad Petra efter jobbet! Min fina vän! <3


I want you!


Råballa!


1 år

Imorgon den 13 juni har jag jobbar ett år på 7eleven/shell. Jag trivs väldigt bra och detta året har gått så fort! Så tacksam för att jag har ett roligt jobb som jag trivs med.

Jag är så otroligt trött just nu, har öppnat i 6 dagar irad och imorgon blir den sjunde och sedan har jag två dagar ledigt och ska äntligen få lite sovmorgon. Jag är verkligen inte van vid att gå upp 4.45 så många mornar i rad. Jobbar lör-tis och sedan är jag långledig över midsommarhelgen, men vad händer på midsommar är min stora fråga? Det är min absoluta favorithögtid och jag har ingenting planerat. Tänker inte sitta i en lägenhet i Nynäshamn det är något som är säkert, kan nästan åka vart som helst i Sverige så om någon vill ha mig som sin plus one så är jag mer än gärna intresserad! ;) Helst nära vattnet och dans runt midsommarstång! Desperat tjej. :/

Nu vill jag att klockan ska bli lite mer så det blir okej att gå och sova! Känns inge vidare att gå och lägga sig innan solen gått ner.


Då var det dags för fest!


Tvättstugan!

Hejsan! Färdigjobbad för idag och nu är det tvättstugan, matlagning och en lugn kväll i soffan som gäller! Upp och öppna flera dagar i rad så det är ingen idé att hamna efter med sömnen. Dessutom känns det bra att bara ta det lugnt en helg! Tvättmaskinerna kallar på mig, hörs! :)

Fri frakt hela helgen!

Vi bjuder på frakten till alla i Sverige hela helgen, fram till söndag 00.00! Så gå in på WISH UPON A STAR och beställ hem just dina favoriter!

Här är några av mina egna favoriter!
















Dödssnygga smycken!

Armband i flera olika nya modeller från WISH UPON A STAR














Ren lycka!

Jag och min bästa vän Filip! Världens underbaraste och bästa kille!
Love you long time iÄ! ♥



Bilden är tagen av fina Jenny Wiklund!


Student 2012





















Avicii 1/6 2012










Min fina vän Elin! <3


Studentfirande

Idag firar vi alla Nynäshamns studenter! Grattis till er alla. Ni har nyss inlett eran hittills bästa dag i livet!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_205397855.jpg" class="image">


Hemsida!

Nu är hemsidan uppe och det går bra att beställa både armband och nu även halsband! :) de första två beställningarna får ett armband på köpet så in och kika och klicka hem ett fint smycke till dig själv eller en kär vän!


http://wishstarsmycken.wordpress.com/


Godnatt!

Imorgon är det öppning som gäller. Skönt att äntligen jobba lite. Har varit en jobbtom vecka! Men mycket jobb med smyckena och varit en riktig sjukis denna veckan. Godnatt kära ni! :)


RSS 2.0