September - Me And My Microphone

http://www.youtube.com/watch?v=G35-Xm8kt3g

110131

Hello everybody. Måndag igen och jag är precis hemkommen från jobbet. Har bäddat om sängen och ska nu kila ner i tvättstugan och börja tvätta samtidigt som jag ska kuta upp till körskolan för en körlektion. Sen blir det mer tvätt, handla, städa och packa. Idag kommer jag inte vara rastlös, hoppas jag somnar tidigt ikväll!


låt mig visa dig vem jag är innan du kastar bort mig.


Lördag @ Lindquist

Bilder från Lisas kamera! :)






















Bara att börja om ....

... och fylla blodomloppet med ny alkohol. Jääävlar vad roligt vi hade igår! Helt galet. Idag är det drinkkväll här hemma hos Lisa som står på schemat och snart kommer resten av tjejerna trilla in också. Jag är redo för en ny kväll full med skratt och glädje! Ha en toppenkväll!


Dålig sömn

Usch vilken dålig natt jag haft, kan inte somna på kvällarna längre och har legat vaken av att jag hostat, suck. Nu ska jag hitta lite kläder til ikväll, sminka och packa ihop mig själv och gå ner mot jobbet. Idag är det Robins sista dag och de suger. Kommer sakna honom på jobbet, vem ska jag nu jävlas med!? Beställde iallafall semlor med vaniljkräm av chefen idag så vi kan få lite mysigt fredagsfika innan Robin lämnar oss. Ikväll ska vi äta och dricka tillsammans alla från jobbet. Vi ska sätta sprätt på drickspengar och bara umgås och ha det roligt. Blir en bra avslutning på Robins tid hos oss. Jag ska hålla mig samman och inte vara så blödig som jag oftast är. Hörs imorgon. :)


Skinny boy - Isak Strand.

http://www.youtube.com/watch?v=q7644wirZPU


Middag!

Precis hemkommen från jobbet, fick åka med Linnea hem precis som de andra dagarna denna veckan, så jäklans skönt att slippa gå hem efter jobbet. Sitter här i soffan och äter sparrissoppa och dansktrågbröd till middag och funderar över om jag ska gå hem till familjen och kolla på djurgårdsmatchen eller om jag ska stanna hemma och hitta på något annat. Lutar mest åt de sista alternativet för de är så jädrans kallt ute. Funderar även på om jag ska dra till gymet imorgonbitti innan jobbet, får inget sällskap men får helt enkelt se hur kroppen känner sig imorgon när jag vaknar :)


Kallt men vackert väder.

Hej hopp alla fina! Imorse vid 8 åkte jag med mamma och Nicke ner till gymmet för att dra av ett pass, och fan va jag körde bra för att vara så oträndad som jag är. Kändes så otroligt bra och nyttigt för både huvud och kropp. Det är en riktigt skön start på dagen måste jag säga, hur trött man än är när man kryper ur den varma och mysiga sängen så blir man pigg såfort man kommer in på gymmet och börjar röra på sig. När jag kom hem åt jag äggmackor och kollade lite på gamla oth avsnitt. Nu har jag precis dammsugit och plockat undan lite skit här i lägenheten, ska klä på mig och knata ner till centrum och jobbet i solskenet. Måste få i mig lite lunch innan jobbet!



En liten tjej i nian!


OTH - när du vill bli på bättre humör!

00604620a15_large

00604600afa_large

00604630a94_large

Kvällens avsnitt var underbart roligt. Tack för att jag äntligen fick skratta och fälla glädjetårar.


penga ångest.

Denna ständiga penga-ångest blev ännu värre idag när jag insåg hur några timmar jag får ihop på en månad med det nya schemat. Känns helt ärligt helt förjävligt. Men de är bara att bita i det sura äpplet och jobba på. Jag har alltid jobbar mycket och sen långt tillbaka och alltid haft råd att göra nästan vad jag vill, köpa vad jag vill, resa när jag vill osv, men den tiden är uppenbarligen slut nu. Hade hoppats på en semester i sommar men tror att jag ska hård-jobba på Landsort på min semester. Ska maila min chef där ute nu och se vad hon önskar.  Ska ta ut lite ilska på gymet imorgonbitti och verkligen köra hårt. Nicklas ska få bli min pt som ska få mig att träna ordentligt, ofta och rätt. Nu blir det One tree hill som uppiggning!

Stockholm gick väldigt snabbt och smidigt imorse, fick tag på nästan allt jag skulle och fick umgås med min fina tjej Elin. Alltid lika uppskattat.



Bild tagen av Hanna Wallander. Mit otroligt mysiga och underbara arbete på Landsort.

Sthlm

Drar iväg en snabbis till stan med Elin och sen direkt till jobbet! Ikväll blir det nya OTH, om jag längtar .... Ha en underbar dag!

 


Lågkonjunktur.

Så då var räkningarna betalda, känns lika skönt varje gång de är gjort men det känns otroligt mycket tunnare på kontot. Ska lägga undan pengar för mina framtida körlektioner också så jag har koll på hur mycket pengar jag har att röra mig med. Lönen blev rätt tunn denna månaden eftersom jag var ledig två veckor vid jul och nyår så det blir ingen högkonjunktur på Torggatan i februari heller, tråååååkigt!

Tumblr_lerf6injql1qass69o1_500_large


Inget gym

När klockan ringde imorse mådde jag riktigt dåligt, bestämde mig för att inte åka till gymet och sov några timmar extra istället. När jag vaknade igen var allt bra. Elin kom förbi och vi tog en lunch på thaien och sedan tog jag bussen ner till jobbet för en fika innan jag skulle in och jobba min fjuttiga 4,5 timmar. Nu har jag precis ätit en sallad och kollar på det nya avsnitttet av 90210, sen blir det bad och efter det blir det gossipgirl, handboll, sofias änglar och en förhoppningsvis tidig sömn för imorgon ska jag in en snabbis till storstaden för att köpa två presenter. Undra vad fan jag ska hitta på bara, otroligt svårt. :/ Vill hitta de perfekta men har ingen aning om vad.

Hoppas på gym på torsdag och fredag morgon!


NU vill jag ...

... tatuera mig så jäääävla mycket. :) Är så sugen så jag snart spricker!


GE MIG!




Lax med mango

Oj oj oj vilken god middag jag nyss lagat och ätit här hemma. Blev klyftpotatis i ugn med stekt lax som jag marinerat i mangochutney, vitlök och kryddor och tillsist lite ruccolasallad. Mööms! Vill bara ha mera. :)

Körlektion

Blev en bra förmiddag för min del, först en körlektion och sedan satt jag kvar på körskolan och gjorde två teoriövningar. Nu är jag hemma på en mellanlandning och ska snart traska ner mot jobbet för att äta lite lunch innan jag börjar jobba. Ska ner och boka tvättid och gå ut med soporna också för den som var intresserad utav det, troligen ingen av er. Nu är jag superhungrig så det är bara att kila iväg och äta en sallad.


Middag med familjen.

Nu blir det middag hemma hos familjen. Perfekt en söndag som denna när man inte orkar lyfta ett finger. Dags att klä på sig och traska hemåt till Vårfuvägen.


Söndagmorgon.

Gårdagskvällen var trevlig, det som gjorde den trevligt och rolig var det fina sällskapet och dansen i övrigt så var utestället en flopp enligt min mening. Kommer inte återvända dit så att säga, otrevlig personal hade dom också. Är väldigt glad för att jag tog taxi hem istället för att sova i stan, alltid skönast att vakna upp hemma i sin egen säng. Har inte blivit många timmars sömn inatt men om jag känner mig själv rätt så blir det till att sova middag på soffan och en tidig kväll. Hörs!


Utgång på ingång!

Nu sitter vi här färdigfixade för en utekväll i storstaden! Är mer taggad än vanligt och det ska bli så roligt att få dansa hela natten lång med folk man håller varmt om hjärtat. Tessan står för fribar på Torggatan idag och det finns ingen hejd. Vad gör vi? NU KÖR VI!


Lördagmorgon

Godmorgon alla fina, vilket fantastiskt väder denna lördag erbjuder. Vaknade första gången vid åtta, då hade jag två val: Gå upp ur sängen och traska ner till gymmet själv i kylan, eller ligga kvar och njuta av min sovmorgon. Gissa vad jag valde?




Som ni alla säkert gissade på så valde jag sängen före kylan. Idag ska jag hämta mina protein grejer och imorgonbitti blir det träning med mamma och Nicklas om inte kvällen bjuder på dunder och brak. Dagen kommer troligtvis spenderas med Elin och Lisa. Får se vad vi hittar på.

gym-premiär.

Startade dagen med gymmet tillsammans med mamma. Kändes så skönt att vara där så det är en jäkligt positiv sak eftersom jag brukar tröttna rätt fort, så en bra start känns lovande. Mycket fräscht var det där inne och perfekt att träna direkt innan eller efter jobbet. Blev en frukost och lite vägmärksplugg på jobbet innan det var dags att riva av långpasset. På eftermiddagen kände jag bara hur jag tappade mit humör totalt och det är otroligt skönt att vara hemma nu. Städat undan lite kläder och annat skit som legat och skräpat och förstört lugnet i mitt lilla krypin. Ikväll blir det en lugn myskväll med Petra, får se om vi utökar sällskapet eller ej. Är lite sugen på att ta mig ett glas vin, fick en liten present av Robin, 5l vin, tack ska du ha! Gott ska de bli. :)

if you can imagine it, you can achieve it

Skön jobbdag som vanligt, ringde lite samtal så nu hoppas jag att vi snart är full trupp på jobbet! Blev bjuden hem på middag idag och det blev hemlagad pizza, alltid lika gott. När jag kom hem så hade jag fått mitt gymkort så imorgon innan jobbet blir det gymdebut med mamma! Är jättesugen och det känns jättebra! Nu blir det handboll, en smootie, tatueringsinsperation och ett bad.

Lyckad onsdag.

Idag lyckades vi verkligen med middagen. Blev en fiskgryta med massa gottit i. Hockeyn var rätt så seg men är matchen närmade sitt slut hade Nynäs ledning minskat och resultatet vid tredjeperiodens slut var lika. Nynäs vann tillslut förlängningen och vi kunde lämna hallen med ett leende på läpparna. Fick chansen att gosa med min bebis Filip och umgås med mina fina flickor. Alltid uppskattat :) Snart blir det sängen, hoppas att jag kan somna idag. Godnatt alla fina.


Hockeykväll!

Nyss hemkommen från jobbet. Var förbi körskolan en sväng och fixade lite och tog willys påvägen hem. Nu har jag drukigt en smootie och beställt proteinpulver osv precis som de andra på jobbet, måste testa om de fungerar och ger mig mer energi nu när jag ska börja gymma såfort mitt gymkort kommer hem. Idag är det Petra, Jennifer och hockey! Opps nu blev de brottom. Puss.

I understand you.

Jag fick mitt svar, det var inte vad jag önskat men det känns skönt att inte leva i ovisheten, för jag hatar ovisheten mer än oönskade svar.

110118

Rolig dag på jobbet idag, Sarah provjobbade och det gick så otroligt bra och jag är så glad att vi hittat denna tjej och hoppas helt klart att det blir hon som joinar vår tjej-liga när Robin lämnar oss för Thailand. Känns som om hon skulle passa in perfekt hos oss. Nu är jag hemkommen och sitter och småäter på min räksallad, tappade dock matlusten när jag såg ditt namn på skärmen, dina bilder och allt. Att en människa kan få en att må så otroligt bra ena sekunden och den andra skapa en sådan klump i magen och en oro om att vi aldrig kommer att ses eller överhuvudtaget prata mer. Förstår inte varför jag ens tillåter mig själv att känna såhär och göra det om och om igen. Borde jag inte inse att det är ohälsosamt.

Nu: mag/ryggövningarna, få i mig mer sallad, bada och plugga!


Lite tankar såhär på måndagskvällen.

Har så mycket funderingar och känslor inom mig hela tiden. Jag är trött på mig själv och mitt känslosamma jag, trött på att jag alltid ska tänka och alltid ska försöka vara alla i min omgivning till lags. Jag är glad för att jag är en omtänksam och snäll människa men ibland går det kanske till överdrift, när man inte får något tillbaka. Jag vill att alla i min omgivning ska må bra och lägger mer energi på det än på mig själv oftast. Men mår mina vänner och bekanta bra så mår jag bra, om jag kan få någon på lite bättre humör, pigga upp någon, trösta någon eller bara visa att jag finns där så mår jag bra. Jag önskar verkligen att jag lyckats visa mina vänner och bekanta denna sidan av mig, och att de uppskattas. Vi alla behöver hjälp eller lite uppiggning ibland oavsätt om vi visar våra känslor utåt eller inte. Alla människor går igenom minst en jobbig period på vägen genom livet, det är bara så. Allt från död, sjukdom hos anhörig, svek till brist på kärlek osv. Sorg finns i så otroligt många former och storlekar och jag tror att vi måste våga känna sorg för att tillslut kunna finna och känna den optimala lyckan här i livet. Den sorg jag gått igenom i mitt liv har gjort mig till den människa jag är idag, en mycket starkare och modigare människa som lärt mig att ta vara på mitt liv. Men vägen hit har inte varit lätt och det har tagit tid att må så pass bra som jag mår idag. Jag har lärt mig att leva med det jag varit med om, lärt mig leva med saknad, lärt mig att leva med bristen på en närvarande och älskande far, lärt mig att trivas i mig själv och i min kropp, lärt mig att våga släppa in människor i mitt liv och lärt mig att älska. Jag har många personer att tacka för all hjälp och stöd på min resa mot ljusare tider och strävar därför alltid efter att hjälpa människor jag tycker om till det bättre och lyckligare livet. Vi behöver alla lite hjälp på traven för att må bättre.




Jag ska hitta en kille som är stark nog att fånga mig.

Ska aldrig önska att en vecka ska börja bra igen. Skitstart på veckan. Fick veta att en bekant till mig ligger på sjukhus och övningsköringen blev därför verkligen inte som jag tänkt eller önskat, långt ifrån. Nu har jag lite ångest och sorg inom mig. Blev på lite bättre humör när jag kom till jobbet till mina fina vänner, tack.

Nu ska jag nog bada och göra några rygg/magövningar, sedan blir det tv och tidig sömn.


Ny vecka

Nu blir det körlektion och jobb! Kan jag få en bra start på den nya veckan, det vore ju guldvärt.



Jag tänker på dig.


What do you say when words are not enough?

Blev en blöt men härlig pw med Emily och en mysig lunch. Har haft en väldigt lugn och skön söndag hemma bara. Babat, lagat mat, lekt med pilatesbollen en snabbis och kollat tv. Imorgon blir det körlektion innan jobbet, ser verkligen fram emot det, dock inte betalningen.


Söööndag.

Vilken lyckad gårdagskväll jag hade med fina Nina, Linnea och Nero. Thaimat, vin, snack och en massa skratt. Tog en lång sovmorgon idag och nu sitter jag här med tandborsten i munnen och träningskläder och ska precis knata bort mot Emily för att ta en pw och bara få träffa min bästis, sker ju på tok för sällan nu för tiden. Sen äter jag nog lunch på jobbet. Orkar inte laga mat. Hörs :)


Lisa är så jäkla grym på foto! Detta är lite bilder från idag.
























Kall som satan, ett varmt bad på g!


I väntan på...

... Lisa sitter jag här vid matbordet och önskar att jag hade frukost framför mig. Måste tvinga henne att åka förbi jobbet så jag kan få i mig något innan hon ska fota mig annars kommer mitt humör gå i botten. Är i och för sig på väldigt bra humör just idag, blev de inatt när jag låg i sängen och någon oväntad ringde. Att man kan bli så glad av bara att höra någons röst, någon man egentligen inte känner. hm, vet inte riktigt vad det är med mig, men vet ni vad, jag bryr mig inte för jag mår bra av det. :)


Never give up on something that you can´t go a day without thinking about.

Godmorgon mina vänner. Hoppas ni sovit gott. Gårdagen spenderades här hemma med först Lisa och matlagning och sedan byttes sällskapet ut mot Desirée. Vi småtittade på tv, kollade nya avsnittet av Solsidan och bara umgicks. Fasiken va roligt solsidan är alltså! Skönt med en lugn fredag och att vakna upp av sig själv idag och inte en väckerklocka som påminner en om att gå till jobbet. Men jobbet kanske jag hinner med ändå, en fika eller lunch skulle inte sitte helt fel. Borde dra en ivlina och ringa en vän.



Ångest.

Riktigt bra dag på jobbet idag med fredagsmys, semlor och alla i personalen samlade. Ikväll var planen så att jag och Lisa skulle till stan på bio och middag men vi båda kände att vi inte hade någon lust längre. Jag pga att jag möts av tre nya räkningar när jag kommer innanför dörren, och inte billiga sådanna. Bara tanken av att de kommer dimpa ner 2 till innan lön känns ju sådär jätte sämst eftersom jag var borta två veckor från jobbet och därav står med två veckors lön i handen den tjugofemte. YES! Månaden med flest räkningar och minst pengar, ingen bra kombo, men jag har bara mig själv att skylla så det är bara att inse att detta är livet.

Jaja, Lisa kommer hit lite senare, då blir det middag, tv, film och snack om livet. Vem vet Elin kanske kikar förbi en sväng också.




13/1 2011

Hej på er! Ligger här hemma i sängen och funderar på hur fan jag har lyckats få två stycken elräkningar, en på 800 och en på 700 kronor. Jag har till och med varit borta en vecka och inte förbrukat något el.... Ska ta detta med Nicklas när han hämtar mig sen. Ska göra honom sällskap till Nacka och kolla på en soffa och så får jag ju såklart övningsköra dit och förmodligen hem. Kul som satan. Inte kört sen den 1 december, eller ja, en liten bit på julafton men de räknas inte.

Imorgon är det fredagsmys på jobbet, robin och jag har beställt semlor med vaniljkräm och grädde till personalen. Bästa! ♥

Godnatt!

Det är så roligt att blogga när man får så mycket kommentarer hela tiden. Men man måste kanske skriva något provicerande för att kamma hem några comments.

Nu är det läggdags. Drar nog på en film och försöker somna. Natti natt :)

 

Thai!

Bestämde nyss thai-date med Elin och sen ska jag hem till familjen och kolla på hockeyn, om Nicklas hittar kanalen. :) Äntligen lite hockeytittande. Jag gillare!



Det är svårt

Ja det är svårare än vad jag trodde att hålla fingrarna borta från "ringa" knappen, det är svårt att hålla fingrana från att smsa, det är svårt att hålla fingrarna borta från tangenterna och skriva något, och det är otroligt svårt att låta bli att kolla på bilderna, men jag lovar, jag ska låta bli och tygla mina fingrar för din skull. Men det är svårt, mycket svårt när jag inte vill annat än att hjälpa, ge energi och glädje. Jag känner mig så hjälplös.

Tror jag ska bli psykolog för att kunna hjälpa människor igenom svåra tider, varje dag. Arbeta för att få människor att må bättre och komma på rätt väg mot ljuset, det ljusa och ljuva livet.


Shoes ♥









Nytt i skogarderoben. Jag gillare!


Mind your own business busschaufför jäkel.

Gud så skönt det var att börja halv åtta istället för halv sju idag, det är bara en timme men det gör så otroligt mycket, speciellt sådär på morgonen. Jobbdagen flöt på bra och fort så jätteskönt. Efter jobbet gick jag förbi mammasjobb och pratade lite strunt och tog sedan bussen till ica för att hämta ett paket. Måste nog ha varit en av dom otrevligaste busschaufförerna jag åkt med i mitt liv. Jag visar upp min sms biljett. Då säger han:

C: vart ska du åka egentligen?
T: Till kvantum.
C: Jaha du, det låter ju misstänksamt och konstigt att åka på en sms biljett dit...
T: Jaha och vad är det som är så konstigt med det?
C: Du får köpa en remsa inne på tobaksaffärs där.(pekar)
T: Du ska väl skita i vilken biljett jag väljer att åka på, det är väl mitt beslut. Hejdå!

Ikväll kommer min Desirée hit och myser, äter(standard), sover och pratar om livet. Underbart och behövligt! Den tjejen älskar jag verkligen.


playing hard to get

Det här med dubbelmoral är intressant när man ser det i sin omgivning. När en individs tänkande kontra beteende är helt motsägande varandra. Att säga en sak men agera på ett helt annat sätt är bara ett exempel. Jag är rätt trött på detta beteende. Gillar man något eller någon, då visar man det. Varför hålla tillbaka sina känslor och inte visa intresse när man gillar något eller något? Var öppenhjärtad och ärlig.


Lördag.

Lördag då, ännu en ny tjej att ta hand om på jobbet idag. Det gick väl bra. Imorgon är det jag och Sofie som jobbar, mysigt ska det bli. Väldigt lugn dag på jobbet även idag, tråkigt och långsamt tycker jag. Vill att det ska vara tempo hela tiden. Kom precis upp från ett bad och lite senare kommer Elin och Lisa hit och dricker vin med mig och äter tacosrester. Får se om vi får mer sällskap eller ej. Planen är en hemmakväll med vin, snack och kort men den planen kan snabbt ändras när det handlar om oss. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Inatt hade jag riktigt svårt att sova och jag brukar hata att bli väckt på natten av samtal och sms, men inatt fick jag ett så mysigt samtal så jag vaknade med ett leende på läpparna även fast jag inte sovit många timmar. Gos! ♥


fredagsmys

Snart är det dags att gå till jobbet för lite fredagsmys med mina fina. :) Sen får vi se om det blir tacokväll eller ej, måste städa här hemma, fan!


everything we see hides another thing, we always want to see what is hidden by what we see.


Utgång

Juste blev en liten utgång igårkväll på Collage också. Mycket trevligt!






I´m back on Konditoriet Nynäshamn.

Första arbetsdagen på två veckor nu, kändes så skönt att vara tillbaka och veta att man får en inkomst så jag kan betala alla räkningar och har råd att leva. Var en mycket lugn dag idag och vi alla var helt överens om att det kändes som att vara på en fritidsgård där vi bara hängde för att få vara med varandra och ha det kul. Jag trivs verkligen så otroligt bra tillsammans med mina arbetskamrater, det är så skönt. Vi(Linnea) städade under diskmaskinen och rensade avloppen idag .... fyfan säger jag bara.

Igår blev det stan med Lisa på dagen och jag hittade för mycket, speciellt när jag sa senast på tåget: "Idag får jag inte köpa någonting typ, måste hålla lite i mina pengar..." MMH det gick ju bra, fast nae! Men jag är supernöjd med alla mina fina fynd så ska inte klaga på min dåliga självdiciplin.

Efter jobbet hämtade Dess mig och tillsammans med henne, sebbe och agnes har jag spenderat min kväll men godmiddag, välbehövliga samtal och mycket skatt.


Äntligen...

... har jag fått träffa min bästaste lilla kille filip, numera kallad neger-filip. Som jag har saknat denna killen, och så fick jag två små fina presenter också. Så underbar! Han vet verkligen hur man gör mig glad, med eller utan presenter det spelar ingen roll, denna underbara vän vet allt om mig. Sen att få ventilera och berätta allt som hänt under dessa tre veckor vi varit ifrån varandra är ju guldvärt. Kan ju verkligen säga allt utan att skämmas och det är skönt att höra en manlig(eller snart manlig) åsikt och syn på mina problem, upplevelser, framtidsplaner osv.
Sen att du sitter och garvar åt mig när jag pratar i telefon och retar mig för att jag flörtar är en annan femma, men det vet du att du får betala för senare... Love you iÄ.


Bada ♥

Kommer snart se ut som ett russin, tar andra badet för dagen.



Gran canaria med bästa lillebror!


4 januari 2011

Halloj! Vad gör ni alla idag? Själv ligger jag hemma i soffan och har tvättstugan samtidigt. Skönt att få all tvätt från fjällen tvättad på en gång och nytvättade lakan i sängen. Tror jag ska ta ett bad snart i brist på annat att göra. Har iof ingen ork eller lust att göra någonting så har inte ansträngt mig direkt. Kollade nyss på en rätt rolig film "Accepted", inte den bästa men helt okej. Älskar ju Blake Livley och hon spelade ena huvudrollen så värd att se i alla fall. Ett bad var det och sedan en sista sväng ner i tvättstugan för att hämta tvätten!


Såhär glad blir jag av fina ord och ishockey! ♥


Bildregn 1 från Idre.






































Proppmätt

Åh herre vad mätt jag är, kan knappt andas, men satan i gatan vad gott det var. Åt lite rökt fläskfilé med potatisgratäng och bea. Trist att man inte fick dela det goda med någon skön filur. Tvn får agera mitt sällskap ikväll, vill vara lite ensam men ändå inte.


Tror jag lägger mig i badet igen nu! :)




Måndag och deppig

Ny vecka igen och deppig start på den. Vill inte alls vara hemma nu. Vill till Idre eller Nyköping nununu! Har varit nere på jobbet en sväng och hälsat lite på mina arbetskamrater som jag saknar lite faktiskt .. Passade på att äta lunch med Lisa och sedan hem för att boka tvättid och omboka uppkörningen och teorin. Tog ett bad och nu ligger jag bara i soffan och deppar för att jag inte vill vara här. Jag vill stå på ett bord på Kiken och dansa till stamp on the ground och mikrofonkåt.... 

Tröstshoppade även lite nyss ...








ojojoj

Vilken fantastisk resa jag haft på alla sätt och vis. Berättar för er imorgon och visar massor utav bilder :) Hoppas ni saknat mig och att läsa om mitt lilla liv.

RSS 2.0