♥ flyga flygplan

Gårdagen blev som förväntat väldigt trevlig. Så jag tackar alla inblandade. Idag har jag varit i Stockholm med systarna Ödmark och shoppat och ätit gott på CoffeehouseByGeorge. Jag hittade en hel del snygga kläder. Har tyvärr ingen kamera så jag kan visa er mina fynd men jag köpte en assnygg kortskinnjacka, jeansleggings, 2 t-shirt med tryck, mintgrön topp, turkostlinne med glitter och en svart mysig kofta. direkt när jag kom hem gick jag hem till K för att säga hejdå eftersom jag åker bort i en vecka imorgon bitti klockan sex. Nu har jag precis packat och duschat så det är väl dags för att försöka sova för imorgon ska jag göra något roligt, flyga flygplan och äta flygplansmat.

Sakna mig inte för mycket nu när jag är på Teneriffa. Ha det underbart här hemma!


♥ Therese Ö

♥ Äntligen helg.

Hejsan. Kom precis hem från en trevlig eftermiddag nere på jobbet med lite olika tjejer. Emily bjöd på lunch idag sen satt vi där i några timmar och bara snackade skit. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite och sedan beställa kläder vilket kommer gå åt helvete. Sedan käk, hem till Emily och sen vidare till Emelie. Imorgon blir det en runda inne i storstaden och sen packa och ta farväl av min vän. <3

♥ Therese Ö


Har egentligen ingenting vettigt att skriva men jag ska väl sammanfatta min dag för er som så gärna vill veta vad jag sysslar med om dagarna. Idag hade vi besök av niorna i skolan så jag och några till från klassen fick hålla i en presentation som var väldigt oorganiserad. Tekniken ville inte funka så där står vi som fem fån och försöker se så coola ut som bara samhällsvetare kan göra och dra lite i mungiporna för att inte verka helt korkade. Nåja, jag har inte gjort någon nytta alls i skolan idag och inte resten av dagen heller för den delen. Har kollat på 90210 och ätit med familjen.


Nu ska jag gå ner till mamma och beställa kläder från H&M och sen hoppas jag på att min tv kan börja funka och sluta att visa forntidens kanaler,1an, 2an & 4an.
 
Jag vill ha en ny design, hjälp någon? :$

♥ Therese Ö


♥ hit me with your best shot

Kom nyss ut ur en varm och uppfriskande dusch och snart ska jag äta en av dom godaste måltiderna jag vet, Västerbottenpaj med kräftröra till. Åh så gott det ska bli. Sen ska jag dra iväg till en vän och antagligen kolla på något bra på tvn och bara umgås. Sen dag i skolan idag, 17.20 det är inte så snällt av schemaläggaren men han har kompenserat mig väldigt bra genom att ge mig ett toppenschema i övrigt. Nu är det inte många dagar kvar tills jag sitter där på flygplanet påväg bort från Sverige, svårt att packa eftersom jag alltid tar med mig för mycket så jag har fått en utmaning som går ut på att jag får ett begränsat utrymme i en resväska. Hur ska jag klara detta? Bara skorna tar ju en himlas plats.



Nej nu är det middag som gäller, får se om jag kan stå upp efter jag fyllt bagen till bredden. PS. jag är sjukt sugen på att rida med ridteamet! Bara en hint sådär.

Peace out!

♥ Therese Ö

♥ Dagen med stort D för alla serieälskare.

Nu är jag hemma från en kort dag i skolan, två lektioner vilket är väldigt skönt. Nu sitter jag och väntar på att one tree hill och gossipgirl ska anlända till min dator och medans jag väntar ska jag göra mig en kräftsallad som jag tänker avnjuta till mina serier. Idag skulle jag ha lunchat med Emily men stackarn är jättesjuk och ligger hemma nerbäddad och mår dåligt. Krya på dig vännen!

Ikväll ska jag, Petra och eventuellt min familj dra oss upp mot ishallen för att kolla på a-lagets match. Riktigt roligt som vanligt. Sen får jag se vad jag hittar på resten av dagen. Tänkte dra och sola men jag tror jag skippar det. Jag får leva som blekfet. over and out!



♥ Therese Ö

♥ 19 januari

Dålig uppdatering som vanlig i denna blogg nuförtiden. I helgen har jag jobbat, firat anna med en helkul fest med dans, skratt och galna upptåg. Tack alla för en trevlig kväll! Igår(söndag) så tog jag det lugnt hela dagen, låg i sängen och mös långt in på dagen och sen blev det en frukost på jobbet och sen hem till mig och somna i sängen igen, sen middag, film och sova igen. Trots allt mitt sovande är jag ändå riktigt trött, why? Min rygg har kraschat ihop också, och jag har träningsverk i benen sen mitt marton i klackskor. Men jag ska inte klaga, det finns ju folk som har det värre.

Idag ska jag plugga, har redovisning imorgon och jag har inte börjat, bra tessan! Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och få saker och ting gjorda. Om 6 dagar åker jag iallafall iväg. Det är med blandade känslor jag lämnar kalla Sverige för att spendera en vecka på Teneriffa.

Lite bilder från i lördags. Bilderna är tagna med Elins kamera.




♥ Therese Ö

♥ Take a chance because you never know how absolutey perfect somthinge can turn-out to be

Idag har min dag varit riktigt bra. Den nya idrottsläraren Robert var riktigt duktig på att hålla i lektionen och jag känner på mig att det här kommer bli en jobbig men väldigt rolig termin på idrotten. Han verkar skön och ha koll på allting, känns skönt att inte få någon orutinerad random lärare. Efter skolan umgicks jag med Petra och sen bjöd jag henne och min familj på middag. Maten blev gudomlig om jag får säga det själv. Marinerad kycklingfilé, klyftpotatis, sallad och Lomanders beasås. Nu hade jag hoppats på att få besök men så blir nog inte fallet, fick nog dissen eller liknande så jag kryper nog ner i sängen och slår på en film. Sleep tight!


♥ Therese Ö



 


♥ 15 januari 2009

Nu sitter jag här i en lägenhet helt ensam och jag ska snart gå(förvånande) till skolan. Första lektionen är idrott vilken kan bli spännande eftersom vi får en ny idrottslärare idag. Har en ganska kort dag i skolan idag och sen ska jag laga lite mat till familjen eftersom dom kommer hem sent/inte kommer hem så jag tänkte vara snäll och göra en insatts. Det händer inte så mycket om dagarna i mitt liv just nu. Ganska enformliga aktiviteter, men som jag trivs med väldigt bra. Igår blev det thaimat framför en dålig film men med bra sällskap, det var väl allt från mig denna gången. På återseende snart hoppas jag.

♥ Therese Ö

♥ 13/1 2009

Hallå där!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, städat lite, gått loss med rakhyveln, lagat mat till familjen och nu funderar jag på om jag ska dra och kolla på hockey. En aning sugen faktiskt. Men jag får se hur kvällen artar sig, kanske blir bra, kanske blir dålig det återstår att se. Jag har ju några serier jag vill se också och två personer jag vill umgås med.

♥ Therese Ö


♥ congratulations

Anna Berggren fyller 18 år idag! Ville bara skänka henne en tanke på hennes stora dag. Jag älskar dig vännen!

Underbara människa!


♥ Therese Ö

♥ 12/1 2009

Hej du gladé!
Nu är det en ny vecka och snart ett nytt schema i skolan. Det drar igång på onsdag och våren ser ljus ut om man kollar på schemat. Idag har jag varit i skolan, varit hos frissan och snyggat till min kaluffs och nyss pluggat för första gången 2009. Det är nu det sätter igång, så det gäller att man hänger med i tempot och inte halkar efter. Nu ska jag förflytta min späda kropp till ett annat hus några hundra meter bort och bli snäppet gladare, vi hörs!

♥ Therese Ö


♥ 10/1 2009

Imorse var det riktigt motbjudande och svårt att ta mig upp ur sängen. Den var så varm och skön, jag var så trött och sjukt otaggad på att jobba och det blev ju inte lättare med en härlig person bredvid sig. Men jag tog mig upp i sängen och fick skjuss ner till jobbet och klarade hela dagen galant med lite arga tankar åt otrevliga kunder. Nu är maten serverad och sen ska jag umgås med Petra.

♥ Therese Ö 

♥ Äntligen fredag

Nu är jag en glasögonorm. Känns väldigt skönt att ha fått mina glajjer så jag slipper onödig huvudverk och så jag ser tavlan på lektionerna, vilket underlättar.

Idag hade jag bara en lektion och sen blev det lunch och fika på jobbet tillsammans med Emily, riktigt gott och mysigt! Nu ska jag dra iväg och käka thaimat och sen spendera kvällen hon en kompis och bara slappa.



♥ Therese Ö

♥ 9/1 2009

Dålig uppdatering tycker folk och jag kan verkligen hålla med. Men jag har inte så mycket roligt att delge er just nu. Livet rullar på som vanligt och det är inte så intressant med skolan och jobbet. Nu ska jag dra mig iväg till skolan för att ha min första företagsekonomilektion 2009, jag och alla andra lär ju vara en aning ringrostiga efter jullovet, om ingen har pluggat på lovet? Vilket jag tvivlar starkt på. Sen hoppas jag att mina glasögon kan vara färdiga idag och så kanske jag ska ta tag i min kamera som fortfarade ligger deckad efter nyårsnatten. I kväll blir det nog bara att ta det lugnt framför tvn/film med trevligt sällskap. Vi hörs!


♥ Therese Ö

♥ 7/1 2009

Jaha, då var man tillbaka i skolbänken igen efter ett kort men bra jullov. Jag fick ett riktigt bra slut på mitt lov när jag igår umgicks med en vän och tillbringade dagen på Heron city. Spelade bowling och massa andra roliga spel. Vi avslutade dagen med en god middag på en jättemysig restaurang sen begav vi oss hem mot nynäs i snövädret och forsatte kvällen med film och glass. Dagen blev inte som planerat eftersom jag skulle få en överaskningsdag men aktiviteten var fullbokad men den blev riktigt lyckad ändå.

Nu är det städning som gäller och sen kolla på One tree hill, Gossip girl och Oc. Jag är nog fast i sängen ett tag framöver tillsammans med min cola.



Personligt meddelande: Desirée du har framkallat ett cola beroende hos mig tror jag, Fyfan för dig!

♥ Therese Ö

januari börjar året

Godmorgon. Snart ska jag iväg till stan med min trogna vän desse. Vi ska käka(förvånade), kolla på bio och i lite affärer. Sen blir det nog en mysig hemma kväll med lite massage. Jag ser fram emot en mysig dag!

Helgen: I lördags var det jobb och sen middag hemma hos baggarna. och igår jobbade jag som vanligt och det var en lugn dag, tills vid 2 då alla nynäshamnare tydligen var sugna på fika, det blev kaosartat och jag och Jennifer kom hem en aning senare än vanligt. Sen spenderade jag kvällen hos en vän med film och mys.  

♥ Therese Ö

upptäcksfärd

Jag har påbörjat min upptäcksfärd, jag ska ta reda på vad du går för, vad du kan göra och vad du inte kan. Jag kan gå sårad ur denna situation men jag kan även vinna så mycket.  Det är kanske meningslöst men jag ska ta chanserna jag får och sattsa, inte tveka och fega ur för då får jag ingenting. Då har jag inte änns en chans.

Imorgon är det jobb igen och sen filmmys tror och hoppas jag. Godnatt <3

Nyårsafton

Min nyårsafton blev helt underbart rolig. Det var den bästa nyårsaftonen i hela mitt liv. Folk verkade nöjda med min, Emilys och Edgas fest/middag och det var riktigt kul att höra att folk uppskattade det så mycket. Vi var 31 stycken som åt middag och  sedan kom lite annat trevligt folk efteråt. Vi åt och drack gott, dansade och roade oss till fullo. Jag fick nog den bästa n y å r s k y s s e n jag kunde få också så min kväll blev fantastisk. Det blev lite tjaffs som slutade i blod och krossad ruta men det var ingen big deal.

Jag kom nyss hem från Torö där vi har städat den halv tio i morse. Usch det var som att vakna upp i en riktig svinstia, golvet var helt kladdigt och flaskor, burkar, mat och annat skit överallt. Det tog ju sin tid att städa men det var det värt för att ha haft en så lyckad kväll med härliga människor!

Bilder kommer senare när min kamera är laddad och jag orkar ta tag i den :) Hoppas alla hade en lika trevlig afton som mig!

Therese Ö


RSS 2.0