today i´m wearing this

Ganska oseriöst klädd idag

Vittlinne - H&M
Rosa sporttopp - Stadium
Vit munkjacka i frotté - Lexington
Jeans - G-star.

Nu är det dax igen.

Ett år har gått sedan förra halloween och nu är det dags att plocka fram utklädningskläderna igen. Jag är så taggad iår att det inte finns! Ska bli så kul jag känner verkligen det på mig. Imorgon ska jag jobba och sen hem till Emiluttan och förvandla mig och sedan hem till Maddelii på maskerad middag. Så kul det ska bli. Jobbigt att jag jobbar på söndag bara. Jag och Kajsa kommer ju vara grymt slitna. Men det är ju trots allt bara halloween en gång om året så det är det värt.

Bilder från halloween 2007.





Therese Ö.

I girl can dream

Åh vilket extremt härligt höstväder det är just nu, vill bara springa ut och gosa ner mig i alla blöta lövhögar. Not. Äckligt jävla pissväder är vad det är. Känns som om det är ett riktigt oväder på g. Ännu en dag på lovet har gått och jag har inte gjort någon nytta. Eller jag har läst naturen en gång men fattar ungefär nada. Resten av dagen har jag busat med Adam och kolllat på några PB avsnitt och druckigt varm choklad med grädde. Mmm. Jag lagade och åt nyss mat med familjen. Fick bli en kycklingwook a la therese. Mycket smakfull. Nu ska jag kolla på PB igen. Man blir ju fast om man börjar kolla på en bra serie. Seee ya!


Therese Ö

Härlig onsdags morgon.

God förmiddag!
Jag kom nyss hem från simhallen där jag har varit och motionssimmat, tro det eller ej! Efter badet tog jag en sväng i solariumet och fyfan vilket grymt solarium. Jag borde åka dit varje gång jag ska sola! Mamma och jag tycker förövrigt att dom ska flytta simhallen till nynäs för då skulle vi börja simma ofta för det var så skönt. :) Nu står det nya avsnittet av OTH högst upp på min prioriteringslista.

Therese Ö

äckliga bedragare.

Fyfan va sur jag är. Jag "köpte" en klänning av en bloggerska för kanske 3 veckor sedan och satte in pengar på hennes konto, så godtrogen som man är och så skulle hon skicka klänningen på posten. Men dök klänningen upp eller, nej!? Jag anade att jag hade blivit lurad men jag struntade i det. Nu hittade Emily en blogg där några tjejer som också har "köpt" saker av henne inte heller fått sina saker skickade till sig. Dom har polisanmält äcklet och jag hoppas hon åker dit. Hon leker överklassig men hon verkar ju uppenbarligen behöva bedra sina läsare på pengar för att kunna leva det liv hon gör? Människa, sluta tro och börja leva på riktigt. Så köp ingenting av www.mogis.se, ett tips bara!

Therese Ö

28 oktober.

Godkväll allesammans. :)
Min dag började med att Emily ringde och väckte mig för att få med mig till ishallen, och det tackar man ju inte nej till så jag klädde på mig och tog på mig min maskering(läs sminket) och mötte upp dom andra. På vägen till ishallen hämtade vi Melvins lilla raggargolf som vi suttit i hela dagen. Edgar och Albin åkte lite skridskor medans jag och Emily snackade skit på läktaren. Sen blev det lunch hemma hos Albin och sen åkte vi en sväng till Haninge där jag bytte mina strumpbyxor och köpte en prinsesskrona. Sen åkte vi till någon prylbutik där jag köpte en älvdräckt som jag ska ha på lördag. Vet inte om jag ska vara Paris Hilton eller älva. Får se hur det blir. Nu är jag hemma och tänkte styra upp lite i mitt rum och slå på en film eller gossipgirl.
Dagens outfit.


Stickad tröja - H&M
Halsduk - MammaMias.
Jeans - GT
Mössa - Rösterös


Min älvdräck för 6-8 åringar. haha! (:

Therese Ö

saknad

Det gör så fruktansvärt ont, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag saknar min farfar så förfärligt mycket. och min pappa och min familj. Jag vill vara en del av erat liv igen. Gå tillbaka i tiden då jag var fem och jag var det bästa ni hade. Jag pallar inte mer...




Therese Ö

Första dagen på höstlovet.


Hola amigos.
Första dagen på mitt lov har jag spenderat tillsammans med Emily, Edgar och Albin i en bil. Dom plockade upp mig hos frissan, vi käkade lite, funderade på vad vi skulle hitta på och efter lite om och men kom vi fram till att åka gocart. Vi tog bilen in till Älvsjö och körde lite. Det var sjukt kul men jag var en aning feg. Sen har vi bara glidit runt i bilen och lyssnat på skön musik och käkat godis. Nu är jag hemma och jag funderar på om jag ska dra till Haninge imorgon och byta ett par strumpbyxor, får se vilket humör jag är på imorgon. Kram!

Therese Ö

Jag kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten. Jag älskar den. Jag mår bra av den.


Update

Tjenixen.
Det var ju ett tag sedan jag skrev här senast så jag tänkte ge er en uppdatering av vad jag har haft för mig det senaste dagarna. 

Fredag:
I fredags slutade jag skolan tidigt och åkte direkt in till stan, fick sällskap av Emily, Anna och Angelica. Jag shoppa lite med Emily & Agge. Sen skiljdes vi och jag mötte upp Petra och sedan även Sofie. Trevligt sällskap hela dagen med andra ord. Efter vi hade shoppa en massa så begav jag, Sofie och Petra oss för en snabbmiddag på Donken där en gubbe åt upp mina matrester, vidrigt. Sen blev det bio. Såg High school musical igen. Lika bra denna gången. Zac (Troy) är min absoluta drömprins, haha. Så snygg och så underbar personlighet. Vart finns en liknande pojke för mig? Jag behöver honom.

Här är det jag köpte.
Skor - Din sko (I looove!)
Gråstickad tröja - H&M
Klänning med fransar - Cubus
Långa tröjor - GT
Lila strumpbyxor - H&M
Örhängen - GT



Lördag:
Igår var det höstmarknad i Nynäshamn vilket innebar stormning på mitt jobb. Jättemycket att göra hela tiden. Men jag var pigg när jag kom hem och det brukar jag inte vara så det var skönt. Det var kul på jobbet förutom att någon ouppfostrad människa hade skitit i toan och lagt papper upp till kanten så det var stopp i toan. Vi drog lott om vilka 2 som skulle få sanera och sjävklart blev det jag och Jr. Så det var bara att bita i det sura äpplet och tillverka skyddsdräckter och ta sig an skiten. Fyfan vad vidrigt det var! När jag kom hem hade vi middagsgäster i form av Kicki, Christer, Jacob och sötadam. Trevligt och god mat. Sen bar det av in i duschen och sedan ut för att möta Emily och Emma. Vi drog hem till Edgar och bara tog det lugnt. På vägen hem fick jag sällskap an en riktigt rolig filur som fick i uppdrag att hitta hem till mig vilket resulterade i att det tog drygt 2 timmar att komma hem.

Söndag:
Ja idag har jag jobbat igen och det gick grymt! Jag och Kajsa är ett bra par. Lite otrevliga kunder som vanligt men annars kul. Ganska komiskt att vissa människor tror att det bara är dom som ska gå i första hand och få hjälp innan dom andra i kön, herregud.Jag och kajsa står och gör varmchoklad och latte och då kommer det en dam och säger till mig: "Ursäkta skulle jag kunna få lite hjälp?" Jag: "Javisst, klart du kan få hjälp efter jag har gjort klart dom här lattarna" hon lackar och sitter kvar och skiter i att fika. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv och kolla på tv. Imorgon är det sovmorgon som gäller!

 Therese Ö

riktigt dålig uppdatering

Fy på mig, ikväll efter jobbet LOVAR jag att uppdatera. Har varken haft tid eller ork. Men ikväll kommer ni få höra lite om min shopping och även se lite bilder och självklart min härliga(?) dag på jobbet igår. Nu ska jag cykla iväg i blåsten. XOXO.

Therese Ö

High school musical 3

Hallå allesammans!
Min skoldag var kort idag och direkt efter skolan åkte jag till stan för att kolla lite i affärer och sånt. Sen mötte jag upp Napoleon och vi gick och käkade thaimat i Kungshallen. Vi satt vid bordet brevid Benjamin Wahlgren, åh jag är kär  honom. Sen blev det premiären av High school musikal 3 på Rigoletto, det var jag, Napoleon och alla andra 10000000 små tjejer. Filmen var så jävla grym och mina ögon blev lite våta ett x antal gånger. Tur att jag ska få se den igen på fredag med Petra. Nu sitter jag och lyssnar på låtarna från filmen och jag vet att jag är en HSM nörd. Men man blir ju bara så kär i Zac. Tänk att få en sådan pojkvän med dom värderingarna han har och hans utseende. Mums.
Dagens


Tröja - Fred perry
Skinnjacka - Marco polo
Jeans - Ginatricot
Uggs - Shepherd
Halsduk & vantar - H&M


Tre plagg jag funderar på att inhandla på fredag. (:

Therese Ö

when the father betraying

Have you ever concidered that going through all these awful experiences it´s actually what will make you a good mother some day. I should be an excellent mother when I get little ones, after all I have gone through


Tisdag

Hej!
Idag har jag bara varit i skolan och sen pluggat. Har även fotat lite oseriöst eftersom jag var tvungen att ta slut på min filmrulle innan jag lämnar tillbaka kameran imorgon. Jag har satt upp mina bruna gardiner också för jag ville ha det lite mysigare i rummet. Har inget annat kul att delge er förutom att jag kollar på tennis nu och att jag ska på bio imorgon med min Napoleon, åh va kul det ska bli att träffa plutten igen!

Today i´m wearing this.

 
Linne - Ginatricot
Tröja - Åhlens
Jeans - Ginatricot
Cardigan - H&M
Skor -  Donna Girl

Skolfotot damp ner i brevlådan

Hello everybody! Hoppas alla haft en underbar dag.
Jag har haft en bra dag idag, skolan gick bra och jag har pluggat efter skolan, på riktigt! Har läst rättskunskapen 2 hela gånger, woho! Jag har gjort min naturläsa noga, solat och städat rumme lite. Så nu hart jag tagit ledigt från alla måsten resten av kvällen. Eller ett måste är ju att kolla på PB men det är ju inte direkt ansträngande, mer roligt. Jag hade fått skolfotot när jag kom hem och herregud vad jag var ful på mitt enskilda foto, jag ser ut som en utlänning i andsiktet. Var det bara jag som tyckte att jag sminkade mig lite den dagen, uppenbarligen tyckte inte fotot det. OMG. Men klassfotot blev bra på hela klassen, alla är vrålsnygga, inte så konstigt kanske eftesom vi är kända för att vara snyggast i skolan. pöh.



Dagens outfit.


Tunika - Ginatricot
Latexleggings - H&M
Uggs - Shepherd
Guldjacka - H&M

Therese Ö

Shopping på fredag, har hittat några godbitar som jag ska prova.



Zac Efron

Idag fyller hunken Zac Efron 21 år! Grattis. Så jävla snygg. Ligger och kollar på HSM maraton nu. I loooove!

Lördag med underbart väder


Hej hallå!
Hoppas alla mår bra efter gårdagen? Eller så bra som det iallafall går att må en lördags morgon. Jag mår iallafall toppenbra! Idag var min plan att gå ut och fota, och Desirée skulle få vara statist men jag fick inte i filmen i kameran så jag ringde och avbokade. Sen provade Nicklas och han fick igång den på en gång men då var det för sent för att ringa Desirée igen så jag drog ut själv. Var ute i 3 timmar, så mysigt var det. Underbart väder och jag bara njöt av att få vara ledig en lördag när det är bra väder. Bilderna blev inte som jag hade tänkt mig för jag hittade inte dom rätta föremålen som jag ville fota men det blev nog bra ändå hoppas jag. Har kvar lite bilder på filmen så jag ska väl ta slut på dom innan jag lämnar tillbaka kameran på onsdag. Nicklas ville åka ner i hamnen med mig ikväll och fota den coola utställningen som är där. Massa ljusanordningar. Så det ska vi nog göra. Ikväll blir det även en mysig hemmakväll med familjen och god mat. Eftersom vi inte har hunnit träffas så mycket sen dom kom hem från Mallorca. Skönt att vara hemma eftersom jag jobbar imorgon.
Dagens outfit - Lördag

Kofta - Ginatricot
Väst - Canada goose
Mjukisbyxor - H&M
Skor - Levis
Kameraväska.


Ska även berätta lite kort om min fredag. Skolan som vanligt och sen åkte jag direkt hem till Edgar med Emily. Där började vi förbereda middagen som blev en hemmalagad pizza med tacoköttfärs, annanas och lite annat smått och gott. Till det åt vi vitlökssås, åh min favorit. Emily är grym på att göra vitlökssås! När vi hade käkat började det droppa in en del folk och lugnet byttes ut till en lugnare fest. Kollade lite på Idol, dansade och hade allmänt trevligt. Den följde jag två vänner hem och sen begav jag mig hem till mitt och kröp ner i sängen.

    
   

Therese Ö

Presenter


Mammsen och Nicklas kom hem i torsdagskväll efter att ha varit på Mallorca i några dagar. Så jag fick lite smått och gott när dom kom hem. En parfym, örhängen, läppbalsam, tuggummi och en halsduk. Det mesta rosa som ni ser. :)



T.Ö

Fredagens skoloutfit


Linne - Ginatricot
Tröja - Veromoda
Chinos - Ginatricot
Converse - Åhlens

FRÅN MIG TILL DIG!

Du är den underbaraste person jag känner, du är alltid där för mig och det älskar jag dig för. Alla borde ha en vän som dig.

/PETRA


Det viktigaste i mitt liv är min mamma.

Skolan idag var lång, lunchen äcklig men idrotten kul. Förutom att jag bröt min nagel, buhu! *fäller en tår*.  Efter skolan åkte jag hem till E&E för att styra lite saker tills imorgon osv. Kom hem och käkade middag och åkte på kalas hos Baggarna. Alltid lika trevligt och goda onyttigheter. Nu sitter jag och väntar på att min mamma ska komma hem, saknar henne faktiskt efter inte ens en vecka ifrån henne. Dom kommer vilken sekund som helst! Vill bara krama henne.Hoppas dom köpt med sig någonting roligt hem till mig och lillebror eftersom vi inte fick följa med. Kvällen har jag spenderat i sängen bloggandes och framför tvn. Somnar väl någon gång inatt! Sov gott alla söta!

Juste, Petra vill gästblogga i min blogg så ni kommer nog få läsa något inlägg från henna någon gång. :)

T.Ö


Är du en bekräftelseknarkare?


Här sitter jag just nu och bloggar och kollar på Fringe. Läste Cosmo på min håltimme igår och jag hittade ett riktigt bra reportage. Jag måste dela med mig av det här i bloggen. Eller i alla fall några utdrag ur den.

"Alla vill vi känna oss bekräftade. En komplimang, en klapp på axeln eller en stund av närhet. Vem blir inte glad utav det? Problemet är när du ständigt måste höra att du är älskad, duktig, snygg eller sexig för att må bra. När du inte klarar dig utan bekräftelse, då är det dags att se upp. Du får en kick av bekräftelse som är så otroligt härlig, men så fort du inte får den faller du pladask. Som en knarkare hela tiden behöver större doser behöver bekräftelseknarkarna ständigt mer. Det räcker inte med att samma person säger att du är bra.Varför blir man en bekräftelseknarkare? Man kan blir det om man har fått mycket bekräftelse för något tidigare. Om du till exempel bara fått uppskattning för ditt utseende eller för att du är duktig i skolan, då kan du ha lärt dig att du måste vara så. I grunden handlar det om en rädsla att misslyckas. Kort sagt, det känns så härligt att få en komplimang att du vill ha en till, och en till. Plötsligt har uppmärksamheten och ruset av den blivit något nödvändigt . Det är din snabbfix som håller dig hög till nästa rus. Problemet är att de flesta inte ens vet att de är beroende."

T.Ö

Dagens


Linne - Ginatricot
Cardigan - H&M
Jeans - Replay
Skor - dinsko?
Klocka - Ur&penn
Armband - H&M
Örhängen - H&M

?

En sak som jag inte riktigt förstår är att mina läsare har ökat på sista tiden men kommentarerna blir bara färre och färre? Varför, detta är inte logiskt i min värld.

T.Ö

Beslutsångest

Hej hopp!
Dagen har varit mestadels bra, dock lite trött så det blir en tidig sömn idag, om jag lyckas slita mig från msn inatt. Hade ju långdag i skolan idag, slutar 17.15. Sista lektionen var foto som vanligt på onsdagar och idag jobbade jag på riktigt bra. Vi skulle analysera olika bilder och sedan göra ett bildmanus som vi i fortsättningen kommer att få göra innan vi går ut och fotar, alltså en plan för vad man ska ha för tema på fotograferingen och hur man vill att vissa bilder ska se ut. Fick jättemycket beröm för mitt bildmanus och Sivert tyckte att jag borde syssla med det på fritiden, yeah right! Men jag tog iallafall med mig en kamera hem idag så jag ska försöka komma ut och ta lite kort innan nästa lektion. Jag måste bara invänta det rätta vädret och tidpunkten.

Efter skolan åkte jag ner i centrum där jag förövrigt var typ själv. Jag begav mig iallafall till Kicks för att lukta på parfymer och kom hem med 10 olika prover. Har lyckas välja bort 6 stycken nu så det är bara 4 som återstår. Mormor och hennes kompis har stått här och luktat men dom tycker inte som mig så jag ska be Petra om hjälp när hon kommer hem från stallet. Försökte med lillebror också men han var ju inte direkt någon större hjälp. Jaja, när jag kommit fram till ett beslut ska jag iallafall ringa mammsen så hon kan köpa med sig en perfym hem till mig från Spanien.

Nu är det duschen som gäller! See ya! <3

T.Ö


Today i´m wearing this.



Skjortklänning - H&M
Leggings - Ginatricot
Uggs - Shepherd
Skärp - H&M
Guldklocka - Ur&Penn

Kvinnornas hämnd.

Godkväll! Vi kom hem tidigare från stan än vad jag hade listat ut. Jätteskönt! Eften den plågsamma skoldagen med två prov som gick mindre bra så tog vi tåget in till Sthlm för att kolla på en teater på Stadsteatern. Innan vi skulle samlas så käkade jag med E & E i Kungshallarna och fytusan va god mat jag åt. En fet grillad kyckling med pommes frittes och avocado röra till. Teatern sög förövrligt, vilket nog är en underdrift enligt mig, den var helt värdelös. Juste köpte ett linne idag också. :) Det får ni se på torsdagens dagensoutfit om jag känner mig själv rätt. :) Ha en fortsatt trevlig kväll. T.Ö

Jag idag, med lite smakråd.


Linne - Ginatricot
T-shirt - Gotland
Jeans - Replay
Uggs - Shepherd
Jeans jacka - Lindex
Klocka - Ur&Penn

Want to smurf around?

Godmorgon! Ska snart rusa iväg till bussen och min fullspäckade dag. Kommer nog hem vid midnatt idag enligt mina beräkningar. Efter mördardagen i skolan ska vi direkt in till stan för att kolla på teater, jippi? Företagsekonomi prov snart och sen oförberätt engelska prov och spanska läxa som är ogjord. oops. (a) Nej nu ska jag borsta gaddarna och kila! Ha en fin dag! <3 T.Ö

Jag hör röster i huvudet

Det ekar i hela mitt huvud just nu, FK, TK, RK, TI, TTB hit och dit. Jag blir inte klok. Företagsekonomi är just nu inte min bästa vän. Vi fungerar inte ihop idag vilket suger hårt eftersom det är prov imorgon och jag är helt lost. Hallelulja! Det känns ändå helt okej när jag gör mina uppgifter men jag känner att det ändå inte känns bra. Alla jäklans formler som man ska kunna utantill och nu har jag pluggat sen jag kom hem från skolan och tycker att jag är värd en paus, jag vet att jag lovade min IÄ att inte starta datorn innan middagen men jag var tvungen att få en paus och få skriva av mig lite och nu har jag planer på att åka till cancergrillen, rensa huvudet i några minuter och ta nya tag efter middagen igen. Låter som en bra idé. Det får gå som det går imorgon och jag får väl rätta till det senare om det inte går bra. Nu kommer dagens outfit.



Vit body - Ginatricot
Brun klänning - Ginatricot
Beige cardigan - H&M
Uggs - Shepherd
Skinnjacka - Marco polo
Halsduk - H&M

Ser allt som ingen annan ser

Söndag, dagen då man brukar vakna med ångest och även denna söndag vaknar jag med ångest. Ångesten för att jag måste plugga och för att jag inte börjat i tid,igen... Har jag pluggat mycket idag? Nej, läst företagsekonomin 2 gånger. Inte bra. Jag har iprincip rört mig mellan köket och sängen idag. Förutom när jag cyklade till cansergrillen för att grilla mig lite. Grav inga större resultat. Kvällen ser ut så att jag ska duscha, läsa ett kapitel i ekonomin och kolla på tv.Hoppas ni har haft en underbar dag i det fina höstvädret. T.Ö

You better shape up

Fan vilket röjj det är i grannskapet. Det är ju inte direkt någon vanlig företeelse i detta område direkt men det verkar ju som att 55 åringarna(tror att dom fortfarade är 23) har det riktigt trevligt på alla möjliga sätt.

Sverige skötte ju sig förvånandsvärt bra idag mot Portugal, trodde att vi skulle bli utklassade pga alla våra skador men det var ju vi som hade det bästa spelat för det mesta. Synd bara att det inte gav någon utdelning.

Nu har jag precis kollat på Grease för första gången i mitt liv, förstår inte att jag aldrig sett den. Det är ju en film som man måste ha sett innan man dör. Blir väl tvåan imorgon om jag känner mig själv rätt. :) T.Ö

Min första helt lediga helg på evigheter.

Jaha då var man pigg och vaken(?) NOT! Eller iallafall inte pigg. Har precis varit och lämnat min vän vid tåget och käkat lite frukost. Nu är det väl meningen att jag ska skriva om min fredag och vad jag har för planer inför denna lördag. Så jag gör väl det. Ska även slänga in en dagens outfit för gårdagen eftersom jag har slarvat och inte hållt mitt löfte på tre dagar. Illa!

Igår Hade vi rättegång mot juridikklassen. Jag tycker att vi var bra för att inte ha fått öva eller gått egenom någonting innan. E var jätteduktig som ordförande och själv gjorde jag väl ingen större insatts förutom att bestämma vad den tilltalade skulle få för staff. Jag satt bara där framme som en nämndeman och stirrade ut alla vittnen osv. A & A var även riktigt duktiga som åklagare! Efter skolan åkte jag och E hem till mig och gjorde absolut ingenting. Vi bara satt och fördrev tiden som gick så jäklans segt. Sen blev vi hämtade och åkte och handlade lite förfriskningsmedel för kvällen och åt en pizza. Sen kollade vi lite på Idol och drog senare vidare till några bekanta och umgicks lite. Kvällen slutade bra.

Planerna inför dagen är väl att jag ska plugga företagsekonomi vilket jag inte är det minsta sugen på. Annars så kommer jag nog fastna här hemma framför tvn eller datorn hela dagen. Ikväll är det ju fotbollsmatch som man ska se. Kanske ser den med P vad vet jag. Ha en fin lördag. T.Ö



Vitt linne - Ginatricot.
Vit tröja - Ginatricot.
Svart sidenväst - Cubus.
Svarta jeans - Replay.
Skor - Tommy Hilfiger.
Trenchcoat - H&M.
Halsduk - H&M.
Väska - Ceannis

Orientering i urskogen

Jaha då var det årliga orienteringsprovet utfört och klart. Kompassen hjälpte till en del och det var rätt kul men fyfabian va jobbigt det var.Min konditionsmätare står just denna perioden på noll, eller den står alltid på noll kanske och att klättra upp och ner för alla bergen tog ju en del på mina stora rumpmuskler. Sen höll man sig ju inte alltid på benen heller, vi alla ramlade runt en del och allting var bara ivägen. Stenar, mossa, grenar, rötter, lera och träd överallt. Inte så konstigt kanske eftersom vi var i en skog, iallafall enligt kartan. Jag var helt lerig i rumpan när vi kom fram i mål. Rolig syn för alla som såg mig på vägen hem.



Nu har jag precis käkat lunch, en sen lunch enligt mig och jag ska hoppa in i duschen och fräscha upp mig och värma mig nu. Sen ska jag nog läsa igenom min ekonomi en gång. Kram T.Ö

God morgon.

När man har en lång sovmorgon till 12.30 så vaknar man av sig själv vid 8, vad är mitt problem egentligen? Kanske betyder att jag är utvilad men vafan man vill ju kunna utnyttja sin sovmorgon fullt ut. I skolan idag står det orientering på schemat, ska ut i öde skogen och leta som en idiot efter alla vit/oranga kontroller med karta och kompass i högsta hugg. Jag ska klä på mig ordentligt för det kommer ju vara svinigt kyligt och blött där ute.

Kan ju berätta lite om gårdagen. Klassen tog 07.35 tåget in mot rättegången. Jag och åtta andra blev tilldelade en rättegång om hustrumisshandel. Det hela drog ut rejält på tiden så vi har tvungna att gå ut mitt i rättegången även fast man inte får göra det. Det var så sjukt pinsamt men Tommy hade ju sagt att vi var tvungna att hinna med 11.15 tåget från flemmingsberg så vi hann äta inne i stan innan vi skulle träffa Margarita i gamla stan. I gamla stan var vi på något forum om att vara åskådare till en hemsk händelse. 2 riktigt sega timmar. Jag stannade i stan i kanske en timme efter dom andra hade åkte hem och kollade runt lite i affärer.

Idag måste jag nog börja plugga ekonomi, men hur jag är ju vädligt osugen på det. Får Se hur det blir med den saken.

Din varma panna kändes nära min en sekund

Idag kom jag försent till skolan för en gångs skull. Men jag trode faktiskt att jag började vid 9.30 men vi började tydligen 9.00 sharp. Idag har vi bara fixat inför våran rättegång som vi ska ha mot juridikklassen på fredag. Jag fick bli en nämndeman. Det är strålande fint höstväder ute idag och jag borde väl egentligen ta en promenad men det lutar mer åt att jag kommer stanna inne och kolla på en bra film eller liknande. Ska iallafall laga mat till familjen idag så lite nytta kommer jag ju att göra senare. Här kommer dagensoutfit.



Tröja - Åhlens
Linne - gina tricot
Jeans - Tiger of sweden
Skor - Tommy Hilfiger
Skinnjacka - Marco polo
Halsduk - Sisters
Klocka - Ur&Penn
Armband - H&M
Halsband - Oasis

Kingstone Rossdale

Kingstone måste ju vara en av dom sötaste kändisungarna som skådats. Kolla bara på dessa bilder, han strålar ju. Han är helt outstanding.

     

Someone Should Tell You

Hej! Skoldagen idag har inte vanligt som en vanlig skoldag eftersom vi har fördjupningsvecka. På förmiddagen höll Margartia en föroläsning om Forum och på eftermiddagen gick jag, E, E, M, A och A och tiggde saker till vårat Samhällsrum. Vi började i centrum och fick knappt ihop någonting ett tag trodde vi att vi skulle komma tillbaka med en ynka kortlek men den tanken försvann direkt när vi kom upp till Retro. Vi fick sjuuuuukt mycket saker, och det var faktiskt någolunda fina saker. Ägaren körde även alla saker till skolan och jag och M fick åka på flaket, hihi. Vi fick iallafall med oss 2 soffor, hörnskåp, micro, lampor, soffbord, kuddar, kaffekoppar, krukor och lite smått och gott. Sen var det bara att komma tillbaka om vi ville ha någonting mer. Hur gulligt som helst. Det tråkiga är dock att vi inte lär få vara med och möblera rummet med alla saker som vi sex har fixat ihop och gått övertid för att få ihop. Jaja.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Har huvudvärk och är jättetrött. Juste jag måste ju lägga upp dagenoutfit eftersom jag lovat det. Här kommer några riktigt dåliga bilder.  Jag är inte så skillad på att ta outfitsbilder tror jag. ojojoj.




Sjal - Åhlens
Siden jacka - Gina tricot
T-shirt - H&M
Jeans - Fornarina
Saknas på bilden: Uggs, halsduk och skinnjacka.

Höstväder?

Fyfabian vilket hemskt och äckligt väder det är ute idag. Som tur har jag jobbat hela dagen så jag har inte gått miste om något mysigt solväder iallafall. Det har knappt varit några kunder alls idag så det har varit jätteskönt för en gång skull. Jag och Kajsa sysselsatte oss med att fylla på med alla saker som gick och käkade en hel del gott. Mamma var snäll och både lämnade mig imorse och hämtade mig efter jobbet. Hon tyckte så synd om mig som skulle behöva cykla i äcklet.

Det är svinigt kallt i mitt rum just nu för mitt element funkar inte. Jag tror jag måste tända en jäkla massa värmeljus om jag ska kunna vistas här länge till. Ska ta mig en dusch snart så jag får upp värmen lite. T.Ö

Skönaste kommentaren på länge

Anonym - " där har vi nynäs snyggaste brud! är det någon som talar emot mig?"

Kanelbullensdag!

Idag är det kanelbullensdag, man kan ju bara tänka sig hur många kanelbullar min chef har bakat inatt, ojojoj. Jag är lite småsugen på en bulle, man kanske ska pallra sig ner till jobbet innan alla är slut. Om det blir lite mysigt väder kanske man tar sig en promenad? Nja vi får la se. PK

a beautiful disaster

Hej. Igår var skoldagen kort och skön. En lektion var inställt och vi fick sluta tidigare. Direkt efter skolan åkte jag ner och jobbade i några timmar. Sen åkte jag hem till E där jag blev bjuden på en riktigt god middag bestående av fläskfile, sallad och potatisgratäng. Sen kollade vi på Idol eftersom att E var barnvakt till sin lillebror. Hon dukade upp med chips, dipp, godis och läsk så det var bara att luta sig tillbaka och  äta sig en aning tjockare. Gick inte så bra med min vatten-diet.

Idag är jag ledig och vet inte hur jag ska spendera min dag. Får se om jag orkar göra någonting kul ikväll eftersom jag jobbar imorgon. Jag känner en stor lättnad inom mig nu för att vi inte har några läxor eller någonting att plugga på nu på ca en vecka. Vi har en fördjupningsvecka i skolan framför oss så det blir inga vanliga skoldagar.

Måndag -Fixa lite i våran SP-rum.
Tisdag - Förberedning inför våran rättegång mot juridikklassen.
Onsdag - Rättegång i haninge och aktivetet i gamla stan
Torsdag - Origenteringsprov
Fredag - Finslipning på rättegången och spela upp den för åskådare.

Nu ska jag käka frukost. :)


Spending my Time

Shiit jag bara sitter och hettsäter choklad, vad fan har det tagit åt mig. Har käkat onyttigheter i kanske snart 2 veckor. Borde leva på vatten i 4 veckor minst nu i framtiden! Måste skaffa mig lite bättre självkontroll, chokladen bara flyger in i min kropp och fastnar på fel ställen! Detta måste få ett slut.

Jaha, idag var det skolfoto, och jag blev typ sämst. Sitter och håller på att börja skratta för att fotografen ska hålla på och säga massa fula saker hela tiden. Till råga på allt så kommer jag ju deffinitivt inte kunna bli osynlig på fotot eftersom jag sitter i mitten längst fram. Ändå en rätt bra plats om man blir bra på fotot. Vafan babblar jag om egentligen, jag är nog en aning övertrött. Ska nog kolla på Idol och sova nu och hämta litervis med vatten så jag stoppar mitt onyttighets-sug!


Så här såg jag ut på skolfotot. En enkel outfit helt enkelt!

Don't you know that this is killing me

Sen skoldag idag, kom hem fför kanske en halvtimme sen. Fotolektionen idag var riktigt rolig, vi kopierade våga negativ så nästa gång kan vi hämta våra färdiga bilder. Klassen hade matteprov idag och det kändes konstigt nog som att det gick bra för mig. Svarade på allt förutom en fråga men det säger ju inte att jag hade rätt på alla men det känns bra. Hoppas på ett bra resultat nu.

Imorgon är det dags för det fruktade skolfotot. Hur ska detta gå. Kanske får öva lite poser framför spegeln ikväll, ellerellereller!?

Ikväll är jag pluggfri, vilken lättnad!


RSS 2.0