Min första helt lediga helg på evigheter.

Jaha då var man pigg och vaken(?) NOT! Eller iallafall inte pigg. Har precis varit och lämnat min vän vid tåget och käkat lite frukost. Nu är det väl meningen att jag ska skriva om min fredag och vad jag har för planer inför denna lördag. Så jag gör väl det. Ska även slänga in en dagens outfit för gårdagen eftersom jag har slarvat och inte hållt mitt löfte på tre dagar. Illa!

Igår Hade vi rättegång mot juridikklassen. Jag tycker att vi var bra för att inte ha fått öva eller gått egenom någonting innan. E var jätteduktig som ordförande och själv gjorde jag väl ingen större insatts förutom att bestämma vad den tilltalade skulle få för staff. Jag satt bara där framme som en nämndeman och stirrade ut alla vittnen osv. A & A var även riktigt duktiga som åklagare! Efter skolan åkte jag och E hem till mig och gjorde absolut ingenting. Vi bara satt och fördrev tiden som gick så jäklans segt. Sen blev vi hämtade och åkte och handlade lite förfriskningsmedel för kvällen och åt en pizza. Sen kollade vi lite på Idol och drog senare vidare till några bekanta och umgicks lite. Kvällen slutade bra.

Planerna inför dagen är väl att jag ska plugga företagsekonomi vilket jag inte är det minsta sugen på. Annars så kommer jag nog fastna här hemma framför tvn eller datorn hela dagen. Ikväll är det ju fotbollsmatch som man ska se. Kanske ser den med P vad vet jag. Ha en fin lördag. T.Ö



Vitt linne - Ginatricot.
Vit tröja - Ginatricot.
Svart sidenväst - Cubus.
Svarta jeans - Replay.
Skor - Tommy Hilfiger.
Trenchcoat - H&M.
Halsduk - H&M.
Väska - Ceannis

Kommentarer
Postat av: Sofie

SNYGGVE Tessan!

2008-10-11 @ 12:55:38
URL: http://sofieodmark.blogg.se/
Postat av: tessanthorssantjej

Yey yey! ;D

2008-10-11 @ 14:02:44
URL: http://tessanostrom.blogg.se/
Postat av: molly

sv: åh, tack så mycket!

2008-10-11 @ 17:15:56
URL: http://mews.blogg.se/
Postat av: Julia

Supersnyggt!:D

2008-10-11 @ 23:38:36
URL: http://stylebjulia.blogg.se/
Postat av: tessan

Tack så mycket. :)

2008-10-12 @ 00:01:30
URL: http://tessanostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0