horoskop



Undra vem jag vill impa på?


♥ Therese Ö

horoskop



Undra vem jag vill impa på?


♥ Therese Ö

Det är ingen vanlig dag idag ...

...för det är Madelenes födelsedag! Min otroligt underbara och grymt snygga vän Madde fyller 18 år idag! Grattis gumman!


♥ Therese Ö

say goodbye to the people you don't need in your life

Nu drar jag och lillebror till stan och shoppar loss i solskenet. Nås på mobilen om ni vill mig något. Puss och ha en underbar dag i solskenet!



If that's the way it is, then that's the way it goes
Everybody knows
If that's the way it fits, then that's the way it flows
It's outta your control, just let go


♥ Therese Ö

ändrade planer

Blev ingen shopping i stan idag med lillebror. Jag kände att det blev väldigt stressigt eftersom jag ska festa hos madde idag så vi tar shoppingen imorgon istället. Lillebror blev väl lite besviken först men eftersom vi åker imorgon och har mer tid då så blir han väl glad igen. Kanske får köpa en present till honom så blir han kanske glad igen. :)

Nu sitter jag hemma hos emily och väntar på lite tjejer så ska vi dra ner till Frejas och dricka lite i solen. Puss!

♥ Therese Ö

tjabba tjena hallå

Godmorgon på er! Nu är jag fixad och klar för att cykla till skolan och ha ekonomi och svenska. Känner på mig att vi inte kommer göra någonting vettigt idag men det är lika bra tt åka dit. Efter skolan ska jag ta med mig lillebror in till stan för att försöka hitta lite kläder till honom. Jag lovar att vi kommer bli osams för han komme rinte vilja ha dom kläderna jag vill. Direkt när jag kommer hem ska jag vidare till Madelene i Sorunda för att fira att hon fyller 18 år på söndag. Yes, en till artonåring! Nej nu är det brottom, slänga i sig lite frukost och dra på mig nya skorna. Puss och ha en underbar dag!

♥ Therese Ö

Vill åka till ...

... Alcudia på Mallorca oc hälsa på Adam nununu! Någon/några tjejer som vill följa med? slutet av sommaren eller i höst? kom igeeeeen.

Bortbjuden

Nu ska jag ner i källaren och fixa i tvättstugan och sedan dra iväg mot BH och äta middag med Emily. Serveras bakpotatis(min favorit) med skinkröra. Mums!



♥ Therese Ö

Allt skolarbete är färdigt för terminen, underbart!

Jihooooooo, fy vad jag är glad just nu!!! Hade betygsnack med idrottsläraren idag och där sitter jag som ett frågetecken när han säger att han vill och tänker ge mig ett mvg i idrott. Jag av alla människor är väl inte värd ett mvg. Tyckte att det var väldigt märkligt men såklart man tackar och tar emot. Han var väldigt nöjd och imponerad av mitt idrottsarbete och min medverkan på lektionerna och friluftsdagarna. Stor jävla kors i taken men helt underbart! Tack Robert, du gjorde min dag!
Sen till den andra härliga nyheten idag, jag klarade matteprovet galant igår så jag får vg i slutbetyg i matematik b. Alltid något. Bättre än g iallafall. Jag är glad! Ekonomiprovet gick nog rätt bra, tror jag gjorde en tabbe dock. Får se imorgon om han hunnit rätta alla. Men det tror jag. Sen kom dom hemska engelska proven. Hör och läs, vet faktiskt inte alls hur det gick. Kunde inte känna efter för jag var så himla nervös.

Nu har jag städat övervåningen och ska ner i källaren för att leta rätt på alla min kläder som deffinitivt inte kommer få plats i garderoben. Ge mig en walk-in-closet tack! Kramar från mig.



♥ Therese Ö

Jag är så himla ...

... nervös just nu. Har ett ekonomiprov idag  bokföring och ett pissårt engelska nationelltprov att göra direkt efter varandra idag. Fytusan. Önska mig lycka till det kommer jag behöva. Nej nu ska jag kladde ner ansiktet med lite smink och sedan ta mig till skolan i regnet. Uschabuscha!

♥ Therese Ö

sitter just nu och ...

.... kollar på fotbollen. C. Ronaldo, mums säger jag bara!

Ja ni, plouggandet har jag inte givit så mycket tid åt. Inte mer än en halvtimme fick ekonomiböckerna och sedan fanns det andra mer intressanta saker att göra. Jag har haft en riktigt långtråkig kväll och bara slösat min tid framför datorn och läst bloggar.

Dags att sluta fokusera på en sak och vidga sina vyer kanske...?



♥ Therese Ö

who controls loves destiny, not me!

God eftermiddag folket!

Har haft en lugn och skön dag i skolan idag. Engelskan blev det kortspel, på matten gjorde jag mitt prov, får se imorgon om det gjorde något posetivt resultat på mitt betyg eller ej. Jag har i alla fall gjort ett försök! Spanskan blev det lite prat om betyg och sedan på fotot ramade jag in ett av mina foton och pratade betyg med Sivert. Fick inget betyg eftersom han var tvungen att prata med den andra fotoläraren för det brukar dom göra om det handlar om ett mvg som han uttryckte sig så det låter lovande. Skulle vara så grymt med ett mvg.

Nu har jag precis varit på Al porto och käkat middag med lilla Empa. Blev en parmapizza för min del. Riktigt god! Det som återstår på min to-do-list idag är att plugga lite ekonomi så det ska jag sätta igång med nu på en gång så jag får det överstökat!


♥ Therese Ö

uttråkad

Godmorgon sunshines!


Sitter nere i köket och väntar på att få gå till skolan. Vaknade tidigt idag och har sovmorgon till 11.30 så jag har försökt att få tiden att gå framför datorn. Skulle kanske ha ägnat min tid till att plugga matte eftersom jag har prov idag men det har jag inte orkat. Idag blir det en lång skoldag med foto som sista lektion. Sista för terminen och resten av mitt liv. Ska få klart det sista och så får vi kanske se vad man får i betyg. Jag har ju inte varit så duktig och brytt mig så mycket så jag ska inte hoppas på för mycket.

Kommer alltså hem sent idag och i kväll måste jag läsa lite bokföring eftersom vi har prov imorgon.

♥ Therese Ö


Lite Shopping


Bikini & underkläder - H&M


Cardigan - Cubus



Pike - Gina tricot


T-shirt - Cubus



T-shirt - MQ



Kjol - Gina tricot

+ Skorna <3

♥ Therese Ö

Hallihallå

idag är jag inte så pigg. Har en jäklans huvudverk just nu så jag ska lägga mig och vila lite nu. Har ju varit inne i Haninge idag och köpt mina skor och lite annat smått och gott. Nu är jag inte lika rik som igår. Visar bilder lite senare för den som är intresserad. Puss på er.

♥ Therese Ö


Dagens horoskop

Nu ska jag laga lite middag till mamma och mig, blir en grekisksallad.


♥ Therese Ö

Sex laxar i en plånbok

ÅH fytusan va jag är glad och lycklig just nu. Drog en chansning och ringde till Bianco och frågade om mina efterlängtade skor hade kommit in i butik igen och gissa vad dom svarade till min stora förvåning!? "Javisst, det har dom, och din storlek finns också" Så imorgon bär det av till Hainge för att hämta dessa efterlängtade dojjor. Åh. :) Sen gick jag in på Nordea för att kolla om lönen kommit in och mina andra inkomster och herrejävlar vilken lycka jag kände när jag såg mitt saldo, jag är rik! Tänk att pengar kan göra en så lycklig. Fint väder är det ju också och jag är inte allvarligt sjuk enligt virrpannan till doktor så idag är jag på ett strålande humör. Jag strålar ikapp med solen! Försök slå min dag sötnosar!



♥ Therese Ö

Söndag

Jaha, söndag kväll och här sitter jag framför matteböckerna och blir inte ett dugg klokare. Inte lätt att få in någonting i skallen när den är fylld med snor(skämtosido). Jag orkar inte räkna mer idag, det får gå som det går imorgon. Nu tänkte jag läsa ett kapitel om ekonomi och sedan äta någonting. Vill träffa en viss person men jag får se om tiden räcker till idag. Borde egentligen ligga nerbäddad i sängen och vila och bli frisk. Ska nog ta mig ner till farbror doktorn imorgon för nu har jag haft röda ögon och kladd när jag vaknat två dagar, hoppas inte att det är någon ögoninflamation bara. Får se hur det ser ut imorgonbitti. Mycket i skolan den här veckan så det skulle inte sitta så jävla bra om man gick och blev med ögoninflamation också.

Idag har jag jobbat. Jobbade med JR så det gick strålande. Det var helt folktomt och ingenting att göra. Väldigt segt!


Vill leka med min sötunge!

Nu åter till pluggandet. Ha en underbar söndagskväll!

♥ Therese Ö

Dagens Horoskop


Mitt horoskop stämmer väldigt bra in på mig idag.

♥ Therese Ö

Hemma

Nu är jag hemma igen. Skulle egentligen komma hem ikväll men fick sluta tidigare så jag kunde åka hem och vila mig och bli frisk. Har blivit sjukare under dagarna på Landsort men det har varit riktigt kul att jobba. Invigningen i torsdags var en succé. På kvällen var det buffé plus pub premiär och hela än var samlade. Det var runt 70 pers så det var riktigt kul! Jag och Sofie blev placerade i pubben vilket var riktigt kul.

Nu ska jag vila, äta och ta mig ett varmt bad och sedan försöka orka läsa lite ekonomi.


Såhär glad var jag på invingningen av Saltboden.


♥ Therese Ö

Tripp till Landsort

nu ligger jag i sängen och kollar på fråga olle. och sedan är det playboy tjejerna på tv. Sen blir det sova för imorgon ska jag ta bussen 09.30 till Landsort. Kommer hem igen på Lördag kväll så vi hörs då. Kommer inte ha tillgåg till internet där ute.


♥ Therese Ö


Fundering

Självklart vill man att människor ska gå vidare i sina liv och man är glad för deras skull. Jag går vidare i livet och utvecklas och hittar på nya äventyr och hoppas att folk är glada för min skull. Men endå så kan man inte låta bli att känna att "det som en gång var mitt, ska föralltid vara mitt eller åtminstånde vilja ha mig eller fortfarade alltid tycka att jag var den bästa". Eller är det bara jag som känner den känslan? Jag är kanske schizofren eftersom jag är glad för personen samtidigt som jag vill ha den för mig själv.

♥ Therese Ö


Trött och hungrig

Kunde inte somna förut så jag läste min nya Cosmopolitan och kollade på det nya 90210 avsnittet. Riktigt bra. Liam är vrålsnygg, dock lite osmart. Städade rummet lite och bäddade om så jag kommer hem till ett fräscht rum på lördag. Riktigt skönt eftersom jag kommer vara helt slut efter mina dagar på Landsort och måste verkligen plugga. Usch känner redan att jag kommer vara stressad, arg, grinig, trött och allt där till. Jag får helt enkelt hålla mig borta från människor tills stormen har lagt sig. Tycker ni inte att jag är väldigt positiv här i bloggen idag? Nej men förlåt ska bättra på mitt humör lite. 

Har iallafall fyllt i en blankett till skatteverket om jämkning nu så den ska bara skickas iväg och så får jag hålla tummarna om att jag inte behöver betala fullskatt. Vore ju riktigt skönt om inte en tredjedel av jobbet bara går till skit. Ska försöka hålla fingrarna i styr i sommar och lägga undan lite pengar på mitt sparkonto. Skulle vara så skönt att ha pengar sparade om man vill åka på en utlandsresa eller köpa någonting stort. Är ju sugen på att köpa en systemkamera så dit kanske en del av pengarna går. Ska fundera ordentligt först så jag inte ångrar mig direkt efteråt.

Juste, fick lön för inventeringen på Stadium. Dom hade dragit skatt på mig, Anna och Elin vad jag vet hittills och inte på Emily. Skitkonstigt. Någon som vet vad detta kan bero på?

Men men, nu är jag vrålhungrig så jag hoppas att vi snart åker och köper thaimat. Så himla sugen. Sen måste jag ta mig till affären och handla mat eftesom jag ska till Landsort och måste ha någonting att äta. Hörs senare kanske! :) Puss på er!


♥ Therese Ö

helvetes skit

Hej, just nu är jag väldigt sur på min kropp som vägrar låta mig gå på mina viktiga lektioner i skolan. Jag var jättetaggad imorse när jag gick till skolan och var helt inställd på att jag skulle göra ett bra arbete hela dagen och få så mycket gjort. Dagen började tidigare än vanligt i och med att vi hade nationella i spanska. Det gick inte så bra och redan då kände jag att min hälsa gick åt helt fel håll. Käkade lite lunch och spelade lite kort med tjejerna. Sedan kom mensverken och hela kroppen sa ifrån och det var dags att ta cykeln och kämpa sig hemåt. Riktigt surt när jag har lite olika saker som jag inte hunnit göra på engelskan och behövde en repetition på matten. Sen foton som är det värsta, skulle göra en viktig sak som inte går att göra hemma så jag hoppas verkligen att jag har en fotolektion nästa vecka så jag får klart allt. Usch vad jag hatar att vara sjuk. Är nästan aldrig sjuk eller hemma från skolan och så går jag och blir det i slutet av terminen när vi har så liiiite att stå i. Att jobba torsdag, fredag, lördag och söndag är ju inte heller ett så smart drag, men hur skulle jag kunna veta att jag skulle gå och bli sjuk.

Så nu har jag fått skirva av min lite och ska lägga mig i sängen och sova med någonting varmt på magen och hoppas att jag mår bättre när jag vaknar. Håll tummarna för min skull! Puss på er.


Tunika - veromoda
jeans - att
skor - h&m
Skärp - ginatricot
hårband - lindex
armband - glitter, teneriffa, egna
Sjal - Mallorca

♥ Therese Ö

One tree hill - den bästa serien som skapats!

Såg nyss på sesongsavslutningen av One tree hill sesong 7 och tårarna rann genom hela, då menar jag hela avsnittet. Jag är helt förälskad i den serien och kan inte titta på ett avsnitt utan att fälla en tår och idag kunde dom bara inte sluta rinna. Att jag kan vara så känslosam och ha så lätt för att gråta, det är lite underligt. Undra vad som gör att vissa människor gråter lättare än andra. Det ska jag ta reda på.



Nu blir det en dusch och sedan ett avsnitt Gossipgirl innan jag somnar.

♥ Therese Ö

Dagens horoskop



♥ Therese Ö

Take a chance because you never know how absolutley perfect somthinge can turn-out to be

Godmorgon sötnosar!

Jag är hemma idag igen från skolan i hopp om att jag ska bli friskare och finna min röst. Hittade en litenliten del av den under natten så det känns skönt att det går åt rätt håll iallafall. Idag är även lillebror hemma för halsont. Hoppas det inte är jag som smittat honom. Mamma hade en glad överaskning till mig när jag vaknade, honung! Så nu sitter jag med mitt varma te och massvis med honung för att smörja min lilla hals. Vid lunchtid ska jag möta upp Emily och Leon för att traska hem till Emily och hämta min saker och laga lite lunch. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på. Borde åka till skolan för att hämta min ekonomibok. Får se hur jag gör med den saken. Kanske om Nicklas ger mig skjuss!


Min bästa vän Emily är en helt fantastisk människa som jag kan lita på till tusen. Hon finns alltid där för mig i svåra som lätta stunder och stöttar alltid. Första gången vi träffades vad när vi började sexårs och vi har gått i samma klass enda sedan dess. Vad tusan ska vi göra när vi tar studenten? Vägen tills idag har inte varit någon dans på rosor men jag vet att jag alltid kommer hålla denna tjejen nära mitt hjärta och aldrig släppa taget. Det är vi mot världen! Tack för att du finns!


♥ Therese Ö

hurmörsvängningar

Vad hände med mig nu, blev helt plötsligt sur, grinig och tog mig en tankeställare. Vill man inte någonting, säg det då istället för att gå runt och spela teater all the time. Jag börjar tröttna. Föresten har jag ingenting att göra och är sugen på någonting att äta.

Fick iallafall pengar av Kjelle idag som jag städade en lägenhet åt för några veckor sedan. Tog kanske två timmar att städa och jag fick 500 kronor så jag tackar och niger.


♥ Therese Ö

tråkdag

Herre min gud nu är jag äntligen klar med dom två kurserna på internet. Jag har suttit framför datorn och lyssnat, kollat och läst om säkerhet, hur man ska bemöta kunder i olika situationer, hur man ska hantera stress, arbetsskador och allt där till sedan 11 imorse, dock med lite pauser. Men nu har jag fått det gjort och det känns väldigt skönt att ha det överstökat. Nu längtar jag bara till sommaren så man kan börja jobba istället för att gå i skolan. Sedan är jag sugen på en utlandsresa till Mallorca och hälsa på Adam. Får se om någon har lust att fälja med mig och Adam överhuvudtaget har lust att få lite besök och om jag överhuvudtaget kommer ha någon tid till att åka.

Någon som är snäll kan ju köpa lite honung och halstabletter till mig. (:

♥ Therese Ö


Sjukling

Idag vaknade jag och kunde knappt ge ett ljud ifrån mig. Kan viska men inte prata normlat och eftersom jag ska jobba torsdag-söndag så underlättar det ju att jag kan prata med alla kunderna så idag blir jag hemma från skolan. Kom till cykeln men vände sedan igen. Nu lovar jag att vi kommer ha viktiga lektioner hela dagen bara för att jag är borta för en gångs skull. Men vad ska man göra. Missar jag något viktigt på ekonomin idag så får jag väl gå på lektionen imorgon med resten av klassen.

Så vad ska jag sysselsätta mig med idag?

Tror jag ska göra 2 kurser på internet som är bra att ha i restaurangbranchen. Undra om dom är roliga eller om jag bara kommer sitta här och längta till skolan eller någonting annat. Sen blir det väl någon film i sängen och städa upp lite här hemma och kanske packa till Landsort och kolla båtarna.

Ha en trevlig måndag iallafall!
♥ Therese Ö

Love is blind



I can tell by the way you've been yelling her name
That it's more than a friendly game
With a smile and a "I'm gonna fight to the death" expression in her eye
You think I'm so dramatic;
Just imagining again
You come to her defence
Insisting that she's innocent
Well excuse me for wanting to be
The one and only lock that fits your key
Oh you believe there's nothing up her sleeve
Oh baby, well just wait and see
 

You say that love is blind
Well I say open up your eyes
She's a mastermind
She'd cheat and lie to get you to love her
Who's the victim if it doesn't make a difference now?
I'll be gone one way or another


Take a minute to see it from my side of things
Don't you think you would feel the same?
Like you still gotta play for the victory in a game
You won yesterday
I shouldn't have to fight for something that's already mine
But her pursuit of you has undermind my peace of mind
But it's no use crying to you
You're who her plan has done the damage to
What's done is done
I should just hold my tongue
But someone's got me outdone

♥ Therese Ö


Helgen i korthet

Lördagen blev trevlig. Började med att en kråka hade skitit ner hela, och då menar jag verkligen hela min cykelsadel så jag fick dra mig upp mot Höjdgatan där det började fixas inför kvällen. Vi tände grillen och satte igång kvällen med en mysig middag och hamnade tillslut nere på Frejas. Där nere träffade man lite olika sköna människor och jag slockande i min egen säng vid kanske halv två. Imorse var det bara att kliva upp med ett dunkande huvud och gå och jobba med gårdagens smink och en mycket seg kropp. Kändes som om jag hade varit med i en militärövning under hela natten. Dagen på jobbet gick otroligt segt och det var lite folk. Tur att Jennifer kunde bjuda på några sköna miner och pigga upp mig. Skön tjej det där! Efter jobbet blev det Freja med lite släkt och jag smällde i mig en hel planka och mös runt med Favorit-Adam. Nu ikväll har jag och Petra kollat på några avsnitt oth, alltid lika bra och rörande hur många gånger man en sätt det.

Bilder från igår.



 











♥ Therese Ö

Bildfrossa


Cala bona


Kall dag vid poolen


Lillebror somnade vilket jag tyckte var skitkul.


Jag och lillebror efter middagen.


Lillebror & Nicklas hyrde en cykelbil


Lillebror trodde jag var städerskan



Naturstranden nedanför hotellet.

Lillebror påväg ut på äventyr


Jag tar skydd i skuggan

En av alla glassar som slank ner i Lillebrors mage denna veckan.


Väntar på bussen som ska ta oss till Palma frygplats.

♥ Therese Ö

I´m on my way somewhere new

Godmorgon folket!

Nu har jag varit vaken alldeles för länge utan att göra någonting och är väldigt uttråkad. Men en lördagsmorgon som denna vågar man ju inte ringa någon. För ovanlighetens skull så jobbar jag inte idag vilket är ganska så skönt faktiskt. Ikväll blir det festligheter om allt går som jag tänk mig. Jag är ju sjuk men struntar faktiskt i det just idag, jag lär ju få stå mitt kasst imorgon när jag ska kämpa mig upp till jobbet, fytusan! Jag är en person som vill ha allting planerat och klart, helst veckor innan. Men idag är ingenting planerat förutom att jag, Emily och Petra ska fixa oss och föra hos Emily i eftermiddag. Sen vill man till Freja men vi får se vad andra halvan bestående av killarna har för planer. Om jag får gissa så finns det ingen plan där heller, men det brukar sluta bra när man är med lite sköna människor så jag kommer ha en toppenkväll tror jag. Lite skeptisk nu eftersom allt är på op och jag inte har den blekaste om vad jag ska ha på mig. Nej nu ska jag prova kläder och ta en dusch! På återseende.

Tänkte visa lite bilder senare från min vistelse på Mallorca förra veckan. Det kanske är av intresse?

♥ Therese Ö


En dag i storstaden

Hej hopp!

Idag har jag gjort ett prov i spanska. Det gick käpp rätt åt helvete. Så det var ju en lite tråkig start på dagen. Sen har vi bara spelat kort i skolan tills vi slutade. Efter skolan blev det en runda i Stockholm med Lisa. Det första vi möts av i stan är en kärring som sitter och kissar mitt på trotoaren utanför systembolaget. Hur normalt är det på en skala. Shit vad människor förvånar en ibland. Anyway, det blev lite lätt shopping för min del. Hittade tyvärr inte skorna jag var ute efter men det är väl lika bra att ge upp hoppet. Kom iallafall hem med en marinblå tröja med vita ränder - Gina tricot, en turkos sjal & lila stora örhängen från Cubus, Nitskärp från Gina tricot och 2 armband från Glitter. Sen blev det en baguett med tonfiskröra på bussen hem. Gullmarsbussen slår fan tåget med hästlängder!

Dagens outfit - Tunika Oxmo, jeans att, skor h&m, skärp lindex, armband glitter & Teneriffa.


Shopping


Två stycken ursöta armband, i´m in love.

Ikväll blir det en mycket lugn hemma kväll för min del. Blir till att käka rökta räkor med familjen och sedan bara vila och försöka bli lite friskare så man kan festa gärnet imorgon. Jag är så himla taggad! Ska bli riktigt trevligt imorgon.

♥ Therese Ö

inlägg tillägnat min enda kommenterare.

Godkväll!

Just nu ligger jag i en skön säng med datorn och tvn framför mig. Har snart svept en hel kanna te. Halsen känns lite bättre just för tillfället iallafall, skönt. Idag har varit en helt okej dag för min del. Började med paddling, rätt så kul men jobbigt när man är lite sjuk. Sen var det skolan som gällde och där hände det inte så mycket. Nu i eftermiddag har jag inte gjort någonting förutom att legat i sängen och latat mig.

Imorgon blir det stan med Lisa efter skolan. Ska leta efter ett par skor och kolla lite efter en klänning till Johans student.
 



♥ Therese Ö

paddling

Nu ska jag iväg och paddla. Igår tyckte jag det skulle bli roligt men nu när man hals är tjock av äckel så är det inte lika kul längre. Typiskt att man ska gå och bli sjuk.


Bild från förra årets paddling.



♥ Therese Ö

effektiv eftermiddag!

Nu känner jag mig så duktig. Jag jobbade stenhårt på min fotolektion, när jag kom hem lagade jag en god middag till familjen, tog hand om tvättstugan, städade övervåningen och rensade och plockade in mina nytvättade kläder. Så nu återstår det bara för mig att kocka mig en kopp te med honung eftersom jag fått så ont i halsen nu på eftermiddagen och krypa ner i sängen och köra igång min seriekväll. Blir One tree hill, 2 avsnitt Gossipgirl och 90210. Underbart!


Lite ögongodis så här på kvällen bjuder jag er på.
Zac Efron, en av världens snyggaste män.


♥ Therese Ö

Foto - skjut mig!

 

Vilken morgon

ÅH vilket härligt fågelkvitter jag vaknade upp till imorse blandat med byggjobbare som inte lärt sig ta någon hänsyn till små flickor som behöver sova sin skönhetssömn. Bankar, river och rent av sular ner skräp i något föremål som måste innehållit någon from av ljudförsträrkare. Jaja, nu är jag iallafall uppe och har gjort lite nytta här hemma för snart drar jag till skolan och blir kvar till halv sex ungefär. Jobbigt och riktigt tråkigt att komma hem så sent. Hela eftermiddagen är ju borta och det är bara att sätta sig och äta middag direkt och försöka att göra det bästa av kvällen. Idag blir det storstädning för mig.


Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.


♥ Therese Ö


trevlig tisdag

Idag har jag haft en mycket trevlig dag tillsammans med Emily, Leon och Emelie hänge med en stund också. Tisdagen började ju dock inte så bra, matteprovet gick väl sådär. Men jag och Emily har iallafall hämtat Leon på dagis och ätit lunch på Konditoriet Nynäshamn. Fick en inblick i hur jag kommer jobba i sommar så det känns så jävla bra just nu att veta och kunna planera sin sommar. Sen har jag fixat lite med mina foton till fotolektionen imorgon. Allting ska vara klart imorgon så jag var ju tvungen att åstakomma någonting. Är inte direkt nöjd men det får fan duga nu. Strax ska jag iväg och äta middag och kolla på någon bra film med en härlig person. Ha en härligt kväll läsare!


Just nu känner jag mig lika lost som denna kråka.




♥ Therese Ö

skjut mig

Nu har jag nationellt prov i matte, jag är så pissigt nervös och detta känns inte alls bra. Får se hur jag känner mig efter provet. Alla som ska göra samma prov, lycka till!

♥ Therese Ö

I cannot wake up in the morning without you on my mind

Hej hallå gott folk!

Tillbaka till skolan efter en veckas semester, känns helt okej faktiskt! Nu är det bara att köra hårt fram tills sommarlovet. Idag har jag klippt mig och pluggat matte och ätit middag hemma hos Emily. Nationelltprov i matte imorgon, är så nervös och just nu känns det som om jag inte kan någonting. Men jag kanske får lite ordning på siffrorna och formlerna i mitt huvud under natten. Men kan ju i alla fall hoppas.


Nu tänkte jag slå mig ner framför gossipgirl och 90210 med mina jordnötter. Så fort jag kommer tillbaka till Sverige återgår jag till mitt onyttiga liv med chips och onyttigheter direkt. Inte bra. Men ska försöka komma igång med träningen nu, igen! Så jävla dålig på att sköta mig.  Jag behöver pepp och stöd!
 


♥ Therese Ö

stolt svensk

Dagen på jobbet har varit väldigt lugn vilket var tråkigt. Men Kajsa livade upp stämningen med lite sköna skratt. Nu efter jobbet har jag ätit, duschat och kollat på Sverige-USA som spelat bronsmatchen i vm. Sverige vann och jag är lycklig! Jäkligt bra jobbat tycker jag. Nu måste jag avärka lite matte eftersom jag slakat i en vecka på Mallorca. Fy på mig!



Hoppas alla har haft en härlig söndag!

♥ Therese Ö

HEMMA!

Yes, nu är jag hemma igen. Landade i Sverige vid halv fem och har varit på Roberts 21 års kalas och sedan en sväng hemma hos Emily och snackat av mig lite och myst. Snart ska jag göra mig iordning för sängen för imorgon blir det jobb. Ska bli kul att komma ner på fiket och se lite människor. Jag har iallafall haft en lugn och skön resa med familjen och är nu utvilad vilket kan behövas i veckan då vi har ett x-antal prov framför oss. Uschusch men snart är sommaren här med jobb! :D

♥ Therese Ö

Puss på er

jag har det bra här på Mallis men jag längtar hem till alla goa människor. :P

Hej då kära läsare!

Inatt vid halv fem åker jag till Mallorca i en vecka! Ni får ha det så underbart här hemma i Sverige.


Här ska jag spendera vecka 19 tillsammans med familjen. I Cala bona på Mallorca.


♥ Therese Ö

never gonna shut you out.

Gårdagen blev supertrevlig och rolig. Först var det inflyttningsfest hos Emily och Edgar i deras nya snygga lägenhet. Dom hade fixat massa snittar och annat ätbart. Det blev lite drinkar och lekar sedan drog vi vidare till tg. Madde gjorde mig och killarna sällskap, så jävla roligt. Trist att inte alla har åldern inne ännu bara. Då hade kvällen varit fulländad. Väl ute träffade jag på massa härligt folk och dansade en hel del. Riktigt roligt!

Nu ska jag bjuda på lite bilder från gårdagen, börja packa och ta en efterlängtad dusch. Jag är vidrigt äcklig just nu! (:


Emelie och jag.



Emily, Emelie och allt gott.


Emelie och Madelene.



Johan & Emily



Jag och Maxen


Glada grabbar.


Jag och Angelica


♥ Therese Ö

RSS 2.0