Sista november 2010.

 

Ja, kanske dags att skriva ett inlägg för dagen här. Har inte hänt så mycket speciellt idag inte. Jobbade på Konditoriet idag och nu har jag jobb varje dag fram till jul iprincip! Känns bra, jobbigt och åter igen bra!

Efter jobbet intog jag soffan för en kort liten powernap, tänkte jag ... Men icke sa nicke. Den korta powernapen blev till en tre timmars lång sömn och sen en springmars till mötet på Nynäsgården. Väl hemma igen la jag min frunsa kropp i ett varmt bad samtidigt som jag kollade på veckans 90210 avsnitt. Nu är det dags för Gossip girl, ska bara hitta något gottt att stoppa i munnen! Imorgon är jag ledig! Godnatt! ♥



Inflyttningsfika.

Hej hallå! Ny vecka ännu en gång och denna veckan består iprincip bara av jobb. Fick en bra start på veckan då jag har haft inflyttningsfika för släkt och vänner till familjen. Jättemysigt och verkligen uppskattat att så många kom och ville kika på min lägenhet. Fick väldigt mycket finfina presenter, superglad och nöjd. En sodastreem, ljus, presentkort, kokbok, glögg och bilder från Saltboden, mysstumpor, hårför, massa bra och ha saker, blommor osv. Åh så himla glad och tacksam! Nu ska jag bara mysa i soffan med datorn och tv och sedan sova tidigt, 06.30 ska jag vara på jobbet imorgon!

Det som saknades idag var min fina morfar! ♥


Första advent.

Första advent och mysig snö utanför fönstret. Nu drar jag iväg på hockey! <3

Känner mig kränkt av 2 äckel.

Vilken skillnad det är på människor och människor ... Igår blev jag bestulen på min mobil och kamera i min egen lägenhet av två objudna gäster, men efter lite om och men så lyckas Max & co få tillbaka båda två. TACK! <3  Går och lägger mig i helvetet och går till jobbet 2 timmar senare och vill inte återvända till min lägenhet som ser ut som dagen-efter-rave-party när jag lämnar den. Kliver innanför dörren och vågar knappt kolla in i vardagsrummet, men vad möts jag av? Jo en HELT ren och städad lägenhet. Disken diskad och allt skit slängt. Trodde inte mina ögon och gick bara runt och gapade. Tusen tack Marcus <3

fredagsmys

Nu drar jag iväg på fredagsmys på Konditoriet, sen hockey, sen lite festligheter.
Ha en u n d e r b a r fredag! ♥


Ändrade planer

Min dag har varit effektiv och jag har fått mycket viktiga småsaker gjorda. En sväng till haninge med Lisa, framkallat bilder som ska hämtas imorgon, hämtat lite saker från mammas jobb och satt upp dom i min lilla lya. Fixat adventsljusstake, lagt in saker i garderoben, bokat en körlektion med favorit Janne lagat en underbart god middag till mig och min vän och sen även hunnit bli med jobb 11-18.30 imorgon. Fick dock ställa in en fika i stan med en liten filur från Nyköping vilket inte kändes varken rätt eller kul! Men Man måste ställa upp för sina medarbetare :)

Morgondagen blir fullspäckad vilket känns kul! Jobb, hockey, och lite festligheter! Nu äter jag en marsglass och ska snart sova :) Så godnatt på er!


Fan vilken snygg tjej, någon som har hennes nummer!?


Blunda och njut!


Ajdå ...

Ligger i sängen och pratar med chefén och får infortmation om lönen sen går jag upp för att ta morgonkissen, men jag hinner inte mer än att resa mig innan jag känner att ryggen har sagt upp sig för dagen. F***a vad ont det gör, precis mellan skuldebladen, dit man såklart inte når när man har korta och feta armar. Skitrygg! Ska gå upp och ta en varm dusch och sätta på mig varma och gosiga kläder och hoppas på att smärtan släpper. Men det tror jag :)

Planen för idag är att: diska, lägga in kläder i garderoben, gå ner i källaren med saker som inte ska vara här uppe i lägenheten, gå till körskolan, jobbet, och kanske åka till Haninge med Lisa.


Julstämning på jobbet.

Har inte jobbat kväll på Nynäsgården på hela November upptäckte jag idag och oj vilken skillnad det är från att jobba morgon/förmiddag och att jobba eftermiddag/kväll. Så mycket mindre att göra på kvällen och så mycket mysigare. Kom till ett julpyntat hus med så mycket julstämning. Nu ska jag julpynta här hemma också innan mitt lilla inflyttningsfika med släkten och vänner. Måste ju få det lite mysigare här hemma. Har även hittat en grym bild som jag ska framkalla och sätta i en stor ram. Mummmaaa!

Lill-lördag.

Hej hopp! Dagens planer är att få i mig någon slags lunch, gå ner till centrum och fixa lite saker en snabbis och sen åka upp till Nynäsgården och dra av ett arbetspass. Servera lite middag till gästerna och sedan hem och komma i säng i tid.



Jag och Ejiiiik i Åre. :)


Idag har jag gjort något annorlunda, bakat med Lisa.




























Nyårsdestination = Idre

Jaha, då firas nyår i Idre så tillsammans med Lisas familj och Elin! ÅÅHH okul och mysigt vi kommer ha det. Sitter bara här och tokler i min ensamhet. IIIH! Jag som verkligen ville fira nyår i fjällen och gå på afterskiiiiiiiiiiiii!




Ondmorgon

Hej vad ont i nacken och axlarna jag har. Skit. Idag ska jag betala lite räkningar, baka, hämta post och getostpaj hemma i huset och städa lite här hemma. Om jag orkar... Ska i alla fall ta mig ett varmt bad snart.

Kan inte bara solen skina sådär vackert idag istället för de vidriga blöda små dropparna som faller från himlen.

finnar lockar läsare ...

Ny vecka och inget jobb så långt ögat kan nå. Idag vaknade jag med 7 missade samtal från konditoriet och Sofie, trodde minst sagt att jag och Sofie hade eldat upp fiket eller åstakommit en fet översvämning. Men det var Robin som var sick, tur i oturen.

Har tvättat och städat lite idag, lagat mat med Elin, jag tog lite mjölk till förrätt och så har vi varit jätteduktiga och pluggat körkortsteori och bara myst i soffan framför tvn.

Nu är den stora frågan, vad ska jag göra imorgon? och dagen efter det, och dagen efter det ....


Gud vad jag saknar min klass.


klämde en finne igår...


Sunes jul ♥

Ligger här hemma helt själv och skrattar till Sunes jul. Vilket mästerverk!


Petter - stockholm i mitt hjärta


Äntligen fredag

Godmorgon, somnade med ett leende på läpparna trotts min sjukdom och nu har en liten klump försvunnit från min kropp. Mitt liv kommer att fortsätta som vanligt, vilket i detta fall är underbart. Denna veckan har jag hunnit reda ut mitt liv på alla möjliga plan också jättebra för hjärta och hjärna. Idag är det fredagsmys på Konditoriet och sedan Idolmys här hemma.


Sommarfest 09 ♥ det är vid dessa tillfällen jag mår som bäst.


Dags att kila! Puss :)


Nynäs hetaste stunder


I belive i can fly ......



Åh neeeeeej pucken, vänta på mig rå.



Öhhhhh...



Snigel spelar inte poweplay, han spelar powernap.


Heeeeeej arild.


Huh!?


ATTAAAACK!!!


Lutande Lorraine i Pisa


Här ska du få smaka på riktig klubba.


Kolla va jag kan grabbar


hipp hurra för här kommer bumbi-edgars

/ Tessan och Elin ♥


illamående pga?

Det bara kryper i hela kroppen, jag hatar att ligga hemma ensam och må dåligt. Nu har jag tagit en dusch oh fått i mig lite yoghurt och nyponsoppa så ska ta mig ner till apoteket nu i sällskap av Elin och inhandla lite nödvändigheter och även någonting jag kan äta.

Jag vill vara pigg och glad! (och få tillbaka mitt långa blonda hår)


sjuk!?

Att spy är inte min grej, men inatt testade jag något nytt! Stapplade till jobbet vid halv sju, efter fem minuter blev jag hemskickad. Nu ska jag försöka få i mig nyponsoppa.


Tidigt!

Nu blir det jobb på Nynäsgården och sedan direkt iväg på hockeyn i Nacka med Lisa och Nicole. Mysigt! :) Hörs sent ikväll eller imorgon. ♥

Tidigt!

Nu blir det jobb på Nynäsgården och sedan direkt iväg på hockeyn i Nacka med Lisa och Nicole. Mysigt! :) Hörs sent ikväll eller imorgon. ♥

SUCCÉ

vilken succé min middag till familjen blev. Till och med lillebror älskade min lax i hummersås. Han ville till och med ha med sig det som blev över som matlåda till imorgon. Söt! :) Dessutom var maten superlätt att göra och det är alltid ett plus.

Nu ska jag ta en dusch och kolla på de nya avsnitten av 90210 och Gossipgirl, sen blir det en tidigt sömn för imorgon börjar jag 07.00 :(

BÄSTA LILLEBROR! ♥

ojojoj,







Kräftstjärtar

Att orka gå till willys och handla kräftstjärtar eller ej, det är den stora frågan ...


Sängen ♥

Godmorgon, eller godförmiddag mina damer och herrar. Jag vet ännu inte vad det är för väder utanför fönstret men det gör mig absolut ingenting när jag får ligga kvar i sängen och bara gosa. Ont som tusan i nacke och armar, måste sovit väldigt konstigt inatt och blodprovet igår har nog gett sin effekt på armarnam eller så är det något helt annat. Snart ska jag kickstarta dagen med en lunch/fika med Emelie J. Ska bli mysigt att få träffa tjejen lite och bara prata massa. Ikväll kommer familjen på middag! Mysigt värre.


PS: jag pratar med min dator, är det ett teckan på ensamhet!? DS.


Jag vill, jag vill, jag vill!!!


MÖÖÖMS.








Måndag förmiddag.

Jaha, då har jag tvättstugan för andra gången sen jag flyttade till lägenheten. Känns bra. Har precis ätit kycklingspett i jordnötssås från jobbet som Robin tillagade till mig. Mums så gott det var. Killen kan laga mat! Ligger här i soffan och väntar på att få gå ner i tvttstugan och byta maskinerna, sen måste jag ju städa också, men fy vad tråkigt det är. Ligger nog kvar i soffan en stund till. :)

Ikväll ska jag och Elin ha pannkaks-kalas! ÅH så gott.


Vill ha lite sommar och värme nu, gillar inte regn!


Ny vecka ännu en gång.

Springer iväg på lite ärrenden! Hörs. ♥

Slö söndag

Är otroligt jäkla trött och på tråkhumör just nu. Känner mig allmänt nere pga olika anledningar men har fina vänner omkring mig som bryr sig och försöker pigga upp mig och göra mig på bättre humör vilket jag uppskattar till tusen. Det ända jag önskar mig nu är lite flyt.

Igår var en mycket trevlig kväll och idag har vi varit på hockeyutflykt i världens kallaste ishall och sett en tråkig match osv. Aldrig mer. Nu blir det ensam mamma söker, sen sova.


jobblördag.

Mot jobbet ännu en gång. Känner mig helkonstig i kropp och själ. Tror det är virus på g i mig så jag borde vara hemma och vila men plikten kallar. Så på med arbetskläderna och se glad ut. Sen ska jag SOVA! 


Långt hår

Långt hår för en kväll. Nu blir det middag hos mormor och sedan ishallen! :)


Bruno mars. ♥


Fredag

Ja då var det redan fredag igen, detta innebär fredagsmys på jobbet. Jag är så glad att jag får vara nere på konditoriet med alla. Så nu ska jag traska ner till centrum och dra av ett arbetspass, sen övningsköra med Nicke, äta middag hos min fina mormor och sedan kolla på hockey med Lisa och träffa alla härliga människor uppe i hallen.

Dags att sätta fart. Ha en underbar fredag! ♥

10-11-11

Jaha då var ännu en dag till ända och jag är nöjd. Jobbat, hängt med mamma, varit på the phone house och frågat efter min rauter, plockat in kläder i garderoben, lagat mat, myst och pluggat teori med goselin och nu har jag precis strykit mina gardiner som ska dela av sovrummet mot vardagsrummet. Helt ointressant men det är min dag och det är ju trots allt en blogg om mig och mitt liv. Nu blir det dusch och sängen som gäller :)


Nattinatt! ♥

Jag gillar´t!










2 nya vinterjackor inköpta ....


på tok för tidig uppgång

Åh herre vad trött jag är. Galet. Jag är glad att jag inte valde att bli elektriker, byggare, bagare eller något annat jobb där man måste gå upp så fruktansvärt tidigt. Den enda gången det är okej att klockan står på innan 06 är om man ska utomlands eller på något annat roligt äventyr. 05.30 ringde min telefon hysteriskt(jag har inte kommit på hur man sänker alarmsignalen). Dagen startas alltså varje jäkla gång med ett ryck och hjärt-klappning. Nu ska jag äta upp min yoghurt och gå ner till jobbet. Ska man orka med att åka till stan idag eller ej det är frågan ...

so true ....

...sometimes you have to let things go so there´s room for better things to come into your life!


Oväder

Vaknar vid 06 av att jag tycker att det låter som om någon ligger bredvid mig och andas samtidigt som regnet faller i otakt mot min fönsterbräda av plåt. Det där med att någon andas bredvid mig var bara vinden som glider genom mitt fönster på något konstigt vänster, eller så var det bara en önskedröm. Och det där med regn i otakt var bara väldigt irriterande. Jag längtar inte tills om en kvart då jag ska klä på mig stövlarna och gå till jobbet, omysigt som fan. Hejdå!

Är du en luremus?



Det är jag


Jag ska hitta en kille som är stark nog att fånga mig.

Idag har jag haft tvättstugan med mamma och testat nya dammsugaren, lite nytta har jag gjort i alla fall. Nu ligger jag i soffan och vilar min stackars lilla rygg och väntar på Lisa. Hon ska spana in min lägenhet och sen ska vi kolla på ishockey och prata om allt och ingenting.






Uppe med tuppen.

Ja då var jag uppe och ska duscha, sedan springa iväg och köpa tvättmedel, det är tvättstugan som står på schemat idag och städning. Ska även hinna med en promenad med Lisa och sedan kolla lite hockey.

Något som är väldigt annorlunda är att det är fint väder på en lördag när jag för en gångs skull är ledig. Jippi! :)

fredagsmys

Kom iväg på hockeyn igår iallafall med Nicke och efter sov jag över i stan, supermysig kväll. Matchen i sig var ingen höjdare enligt mig men det var kul att spendera lite tid med Nicklas och att få göra någonting annorlunda. 

Idag på eftermiddagen efter min lilla powernap kom mamma över med min inflyttningspresent som var en dammsugare, underbart och uppskattat! Sen följde jag med hem till Vårfruvägen och ringde ticnet, åt middag med hela familjen och pratade massa med mamma. Mysigt som tusan. Det är ju faktiskt lite ensam att bo själv ibland.

Nu har jag idolmys med mig själv, dillchips och dipp, precis som när jag var liten. :)










allt som började så bra...

... slutar i skit. Livet är inte som en saga eller film med lyckliga slut, utan helt tvärt om. Vaknade upp utvilad imorse vid 05.15 men somnade om tills klockan ringde en timme senare. Jobbdagen gick bra och jag skaffade mig saker att sysselsätta mig med. Avslutade arbetsveckan med en vin/spritprovning på jobbet mycket intressant och med blandade smaker. Kommer hem till familjen, jag och nicke vill åka på hockey. Vi bokar biljetter och pengarna dras från mitt kort, men samtidigt så hänger sig hela ticnet och vi fick inga jälva biljetter och biljetterna är nu slut när man suttit i telefonkkö i ett x-antal minuter, men ändå är jag 660 kronor fattigare, precis vad jag behövde... Nae!? Så jävla arg och irriterad, jag som verkligen ville göra någonting spontant och få övningsköra in till stan hade ju inte varit fel det heller.

Just nu kukar mitt liv ur som vi skulle sagt på konditoriet. Hejdå!


Jag vill inte gå till gymmet längre för alla stirrar på mina muskler.

Tycker det är jobbigt att gå upp tidigt. Tycker det är jobbigt att inte ha någonting att göra på jobbet så tiden går i slomotion. Tycker det är jobbigt att vilja höra ifrån dig. Tycker det är jobbigt att alltid vara trött och ensam. Tycker det är jobbigt att jag känner mig otrygg och drömmer mardrömmar. Tycker det är jobbigt att jag tycker det mesta är jobbigt just idag. Tackar för mig och hoppas på en bättre dag imorgon.

Bilder från kameran.












Tisdag

Min första tanke när klockan ringde imorse var; nej faaan också, jag orkar verkligen inte med jobbet idag. Min andra tanke var; Jag måste, idag börjar ju insamlingen av nästa lön. Min handling blev att jag klev upp och cyklade till jobbet.

Jobbdagen bestod av en snabbkurs på 2 minuter i receotionen och hur utcheckning gick till, lunchbuffé för 70 st 70plussare, levande musik och dans. När man sprang fram och tillbaka med tallrikar var det som rena rama hinderbanan. 

Äntligen hemma och nybadad. Nu ska jag inte visa mig utanför lägenheten förens jag ska till jobbet imorgon. Tröttare än tröttast.

Mysig middag för 2.

Har gosat med Elin hela dagen och kvällen med en riktigt ritkigt god middag. Det blev potatisgratäng, fläskfilé, sås och sallad. Så jäklans gott, sen låg man i matkoma. Vi har även varit duktiga och pluggat körkortsteori. Min dag har helt enkelt varit en bra start på veckan.


Det är ju bara en fördel att få stånd lätt...


1 November

Är det inte rätt galet att det redan är november, alltså endast två månader kvar på 2010. Det har gått så snabbt!

Trodde jag skulle sova länge idag men har vaknat flera gånger nu på morgonen och tvingat mig själv att somna om. Behöver ju komma ikapp med sömnen efter en sömnlös helg.

Det som står på planeringen idag är att plattsättaren kommer hit och ska foga om lite i köket, då vill jag nog hålla mig borta från lägenheten så då tar jag kanske en promenad. Sen ikväll blir det middag och plugg med Elin, precis som förra måndagen. Ikväll blir det potatisgratäng och kött. Möms som Elin skulle sagt.

Dags att kliva upp ur sängen. Ha en bra dag!


RSS 2.0