shooping

Idag har jag varit i stockholm och shoppat lite. skulle egentligen bara bli en present till lillebror som fyller 10 år på lördag men det blev en hel del tig mig själv också. kan inte hålla mina pengar i styr..kom iallafall hem med en fotboll till bror, jeans, 2 tröjor, lite accessoarer, smink och ett par skor. känns skönt! stor städade även mitt rum igår, sjuktskönt! snart är det middag och sedan en film som väntar.


Sportlov

så otroligt skönt med sportlov, har dock inte fått sova ut någon morgon ännu men jag hoppas att jag får göra det imorgon. igår jobbade jag 8-15.30, rätt segt. sen kom petra och hämtade mig och så hjälpte jag henne att köpa present till hennes pappa. på kvällen spelade vi bowling med ett mycke trevligt killgäng + min favorit madde. efter bowlingen gick vi hem till napoleon och spelade lite tv spel och kollade på en film. jag somnade nästan och petra somnade! tillslut tog vi oss i kragen och cyklade hem, somnade hemma allt för sent och gick upp allt för tidigt för att gå till sjukgymnasten. nu känns det som om jag skulle kunna sova i en vecka plus att jag känner mig sjuk.

lyckad lördag

Gick upp rätt tidigt, ca halv 8 och cyklade till jobbet. sjukt mycket folk idag, jättestressigt och jobbigt. slutade 16.30 och cyklade hem och hoppade in i duschen. gick sedan till petra för att fixa mig inför kvällen.  Vi gick till kvantum för att handla blommor till sofie och sen tog vi bussen till porthus. lite seg fest i början men sen vart det sjukt najs! Sofie och Elsa fyllde 18 så vi firade dom!dom hade hyrt in en dj och grejs, as härligt. träffade massor av härliga människor, både nya och gamla! (:

Längtar till sommaren

Längtar så otroligt så mycket till sommaren nu! Vill ha sol, bad och svensk skärgård!

       

       

ÄNTLIGEN LOV!

Skolan son vanligt, spanska prov och engelska förhör, inget av det gick väl direkt bra. Kom nyss hem från Haninge centrum och kan äntligen slappna av efter allt pluggande denna vecka. nu är det sportlov som väntar. otroligt skönt och efterlängtat! Blir en lugn och skön hemma kväll med Petra som det ser ut nu, ska jobba tidigt imorgon så det är lika bra att ta det lugnt. Blir antagligen något svull, Let´s Dance och en film kanske.

image59
 

Puss T

Tråkig lektion

sitter just nu i bibblan med madelinen vid min sida. har en tråkig turismlektion som vi får göra vad vi vill. eler vi ska planera ett projektarbete .. men det ska vara klart efter påsklovet så jag väntar lite med det. Efter skolan ska jag ta mig in till haninge för att hitta någonting att ha på mig imorgon. får se om jag får med mig något sällskap eller om jag väljer att åka själv. Puss T

Viakvällen

Har nyss varit på Viakvällen men Andreas, Vee & Pricken. Lite folk om man jämför hur mycket det va förut och inte lika mycket saker att titta på och sysselsätta sig med. Men det va riktigt trevligt att träffa massa gamla lärare och annat folk! (:

skit lärare

Idag blev jag av med min oskuld på "ig-provsfronten".. fick alltså mitt första ig på ett prov i hela mitt liv. jag klarade mig rätt länge .. eller jag fick egentligen godkänt, fick 26 poäng och godkänt va 25. Sen bad Sara (min naturlärare) mig att få titta på mitt prov och det va klart hon fick sa jag. Då tar hon bort 2 poäng och säger" nu får du göra omprov, jag va försnäll med rättningen så jag tar bort 2 poäng" hon är ju helt körd? ofta man bara tar bort poäng och säger att hon varit försnäll på rättningen, hon ska ju rätta ordentligt från början. jag är så sjukt arg!!!

Linn och jag har även satt igång en protest mot ANES och lite mot natur läraren, vi tycker inte att de kan förklara på ett bra sätt osv. och det är vi inte ensamma om att tycka .. "Nu rjjjiveer ja pjjovet!"

Idag har jag iallfall gjort ett samhällsprov, det gick helt okej faktiskt! Hade även idrott i skolan, kul som vanligt! (: Efter skolan har jag varit hos polisen och sen hunnit plugga lita spanska. ska fortsätta med spanska plugget med petra snart, i think? om hon svarar.

Skulle även vilja gå på Viakvällen ikväll och hälsa på min gamla skola, men jag tror jag får prioritera mitt pluggande.


GRATTIS!

image58

IDAG FYLLER MIN OTROLIGT SNYGGA VÄN EMELIE 17 ÅR! GRATTIS! (: <3

tillbaka blick

     

Adam, Emilia, Niklas & Matilda.
En liten titt på hur 4 av mina klasskompisar såg ut i sexårs!
Hur söta som helst. Adam (första bilden) är nog den sötaste 6-åringen jag sett!

Björn Gustavsson.

Älskar verkligen Björn Gustavsson, han är nog en av de skönade komikern jag känner till! Så ung, söt, och charmig.

image53

http://youtube.com/watch?v=0q7WR0iTwqU&feature=related
http://youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc&feature=related
http://youtube.com/watch?v=0Dq28QbKCvM&feature=related
http://youtube.com/watch?v=ikqEuFv70vk&feature=related

Tisdag

Jag har verkligen ingenting roligt att skriva om just nu. jag bara pluggar och försöker hänga med i skolan dygnet runt känns det som. alla lärare tror att det bara är deras ämne som dom undervisar i som har någon betydelse. så det är ruskigt svårt att prestera sitt bästa och vara glad och pigg hela tiden. ska återgå till mitt samhällspluggande och sedan kolla på Gossipgirl och kanske ta mig lite glass, för det tycker jag att jag är värd!

image52

Underkläder

Jag har hittat två jättesöta trosor från Nelly.se, ska köpa när min ekonomi är lite stabilare! (:

 

Brooke VS Rachel

image47  image48

stackars vän

min stackars vän Petra ligger hemma och har hög feber och mår jättedåligt. tycker jättesynd om henne så jag ska försöka hitta på någon huskur som ska få henne att piggna till lite och bli frisk. hon måste ju med på lördag så jag har bestämt mig för att hon måste bli frisk! Ska ta hem lite böcker till henne imorgon så då kanske jag även springer över med lite gurksaft/grapesaft eller dyrligt som tydligen ska sänka febern.

image44

Stress

har varit i skolan som vanligt på måndagar, och sen varit hos frissan och klippt min lugg och och tränat hos sjukgymnasten. pluggat som vanligt också! Har 2 stycken prov denna vecka.. samhälle och spanska, bara att plugga på så gott man kan och orkar. Hittade även en mobil påvägen hem från sjukgymnasten, den ringde och jag svarade.. det va polien som hade tappat den och bad mig vänta där jag var så skulle han komma och hämta den. han tackade mig och sa att ni skulle jag få en stjärna i himmlen  ... antar att jag gjorde en god gärning. (A)

Tråkig helg på Landsort

har varit på landsort i ett dygn och det va tråkigt. slutade jobba klockan 19 igårkväll så jag fick inte så måånga jobbtimmar som jag hade hoppats på. det va mörk, kallt och ensamt ute i lägenheten. hade endast sällskap av tvn. jobbade imorse i 2 timmar också innan jag åkte båten hem. idag måste jag få lite plugg gjort och bara vila min kropp och mitt huvud. Puss

Fredaag med annsi

igår var jag i skolan som vanligt.. efter skolan följde jag och anna  med hem till andreas och spelade MP. Jag, anna & andreas kom 2.a förövrigt. därefter drog jag och anna hem till mig och åt, kollade på let´s dance och sov. snart ska anna iväg till sin buss och jag till min också. ska till landsort och jobba på ett bröllop. kommer hem på söndag! jag nås via telefon. och  hör av er för jag kommer ha piss tråkigt! :O Puss.

ANNA B!

du är så sjukt grym du! vi är ett " skönt radarpar" som andreas uttryckte sig! haha. Hon är hur gullig som helst, hade stått uppe till tolv igår och bakat kokosbollshjärtan till oss tjejer i klassen! hur underbart är inte det liksom. måste bara säga att anna är grym! Puss!


shoopping

idag har jag och Petra varit i stan och shoppat lite. jag blev 3 par skor rikare och  en jacka. När jag kom hem tog jag en fika med Linda på Kullsta cafet och köpte med mig en tårta hem till familjen. fick även 4 st semlor var när vi gick hem. Fick även mina saker jag beställt från hm idag också. ett par skor, ett linne, shorts, bikini, 2 st tröjor, armbant och hårspännen. så nu känner man sig riktigt glad! hittade också ett par ursnygga byxor från G-star, men dom köpte petra så dom kan jag icke köpa, trist trist :)

DANNY SAUCEDO!

Idag har jag träffat Danny, och jag höll på att smälla av, helt seriöst! i love him!!!

image41

tjejdag

Idag hade vi som sagt självförsvars kurs med Stefan Nikander. Stefan har förövrigt varit "lärare" i min klass på grundskolan & varit med i "Astronauterna" . Han är grym! Vi tjejer i klassen fick en lektion om hur man ska försvara sig om man bli överfallen av något slag. ruskigt kul var det! Vi fick öva på pungsparkar, andra sparkar, boxas, slå stefan med klubbor och tillsist slå och sparka hur mycket vi ville på en stor kille med skyddsdräckt. Mannen med skyddsdräckt va sjukt rolig att slå för han gjorde verkligen så man taggade till och slog med all sin kraft tills man verkligen inte orkade mer. Känner på mig att jag kommer att få träningsverk, men det är bara bra, då vet man ju att man presterat sitt allra bästa! Killarna i klassen fick köra någonting annat, tror det va lite som boxnings aerobics. Efter självförsvars träningen såg vi på film med tjejerna från andra samhällsklassen. Sedan diskuterade vi filmen. När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och kollade på en film och tv, är helt slut och mår jätteilla :S ska försöka få i mig lite mat och vila så jag orkar med skolan, stan och alla hjärtans dag imorgon! PK


SuperMario

efter skolan så drog jag hem till andreas med lite folk och spelade mario-party och mario-cart, hur ul som helst. jag och granis kom tvåa på party strax efter johan och victor. måste dock nämnas att andreas och adam kom sisst.. ;) sen mötte vi petra och gick till arena och åt pizza. sen gick jag och petra hem och kollade på Gossipgirl. och nu ska jag starx sova! natti


tråk

sitter i skolan och gör absolut ingenting. hittade inte mitt klassrum och min lärare så jag kan inte ha min natur. inte för att jag behöver det längre eftersom vi har haft provet redan. kanske ska spela maria party med killarna efter skola men jag vet inte. rätt kul kanske? har nyss skrivit ut min och andreas roliga historia, sjuktligt kul faktiskt! jag skrattar lika mycket varje gång jag läser den.

Imorgon ska vi ha självförsvars kurs på morgonen, rätt kul?  och sedan kolla på "Säg att du älskar mig", skit dålig film förövrigt. Puss.

Jag måste ha dessa coola trosor från jinx.com!!!!

image39

haha

hittade nyss denna roliga grej i izan bilddagbok, sjukt kul så jag måste också göra den! (:

Dra bland kontakterna på din mobil !
Stanna slumpvis
-Ta namnet och sätt in som svar
-FUSKA INTE !

Hej jag heter Madelene Sturesson
Jag är jättekär i Christopher Juliusson
Men jag tycker Emelie Johnson är snyggast
Den fulaste på jorden är Max Rundberg
Fast Niklas Norberg är nästan fulare
Jag tycker Sofie Noreskog är helknäpp
Men Andreas Ahlberg är nog den korkade personen jag vet
Hetast i Universum är Joakim Granström
Lisa Lindqvist kommer att gå längst i livet
Hejdå nu ska jag ha sex med Sebastian Nyström

Fördjupningsvecka i skolan

denna vecka är det fördjupningsvecka i skolan med temat sex, kärlek & relationer. idag hade vi information om dom olika inriktningarna som finns på samhällslinjen för att underlätta våra val som ska göras inom en dryg vecka. passar inte direkt in på temat för denna veckan men det kändes skönt att få lite mer koll på inriktningarna. på ekonomin fick vi bilda ett eget företag som vi skulle marknadsföra. jag, Anna & Madde gjorde ett fest/bröloppsfixar företag. det skulle vara jättekul att jobba med när man bli äldre tycker jag. men jag ska iallafall välja ekonomi. snart snart ska jag sätta mig på cykeln och ta mig ner till sjukgymnasten och träna en timme, jobbigt men behövligt. Puss.

SKOR

Jag sitter just nu och kollar på vår/sommar skor och jag har hittat sjukt mycket skor som jag vill ha .. tror det får bli några födelsedags presenter ..

     
    

Jag är lite osäker på vissa om dom kommer passa mig och så, men jag tycker alla är skitsnygga.

visste du att jag har:

(x)kysst någon
(x) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(/) har hatat mina föräldrar
(x) ätit(druckit) jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr
(x) sjunger i duschen
( ) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
( ) gillar inte då folk frågar mig saker.
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon.
(x) skulle dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
(x) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(x) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) hållt i en orm
(x) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskar mig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) kysser med öppna ögon
( ) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
(x) kan tre eller fler språk (inte flytande)
( ) har bra självförtroende
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med min kropp
( ) är dålig på att säga nej
( ) har någon gång känt dödslängtan
( ) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
(x) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler
( ) hatar mjölk
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

TJEJLISTAN 2008 - DU ÄR FEG OM DU INTE GÖR DEN!

1. Vilken BH har du på dig just nu? gul/vit
2. Vilka trosor har du på dig just nu? gul/vit
3. Är du nöjd med dina bröst? nee
4. Är du nöjd med din rumpa? nja
5. Uppsatt eller utsläppt hår? utsläppt
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? gillar ingen
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? tänderna, ögonen, klädsel och håret
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? jag älskar glädjen som de flesta utstrålar.
9. Vart vill du helst bli kysst? munnen
10. Och om inte där? halsen
11. Har du några snygga killkompisar? självklart!
12.Har du kysst ngn av samma kön? jo
13. Vad är ett plus på motsatta könet? snygg klädstil
14. Vad är ett minus? dryghet
15. Är du en hejjare på att kyssas? find out


ÄNTLIGEN FREDAG!

grymt skönt med fredag. hur har jag en hel vecka utan prov och pluggning, framför mig, hur skönt som helst. idag har jag iallafall haft natur prov och det gick helt sämst! sen hade vi engelska förhör och jag fickl tillochmed ett djurgårdskort! första i klassen som får det i think?efter skolan tog jag tåget in till haninge och solade en snabbis, fick sällskap med anna, mysig brud. ikväll har jag kollat på grabbarna när dom spelat fotboll och sedan lekt runt lite i salen, kul! :)

Gay galan!

Har nyss kollat klart på Gaygalan, och jag blir så glad när jag ser alla dessa människor som utstrålar en sådan glädje så det går inte att sätta ord på det! men samtidigt blir jag så arg när jag får höra att föräldrar och familjer dissar sina barn när dom kommer ut med att dom attraheras av människor av samma kön. jag tycker inte det är okej. alla ska få känna vad dom vill och bli accepterade för det! Rainbows are so gay!

vill ha

tänk om man skulle kunna få ett sånt här fint halsband från Fris & Company på alla hjärtans dag om en vecka ... tvivlar jag starkt på men ingenting är ju omöjligt. jag skulle iallafall blir hur glad som helst om jag fick ett sånt

image29

Give me a sign

 plugg,plugg & åter plugg. naturen sätter sig verkligen inte i mitt huvud just nu. kom nyss ut ur badet och ska göra ett nytt försök med pluggandet sen blir det roosservice och fråga olle.  idag har jag lyckats ha ner ett x-antal filmer i biblioteket, tappat bort min telefon och snubblat påvägen hem. inte min dag ?

natur b suger

föreläsningen i kulturskolan var sjutk tråkig och seg .. dagen har varit lång och seg överhuvudtaget. efter skolan har jag hunnit med att plugga lite natur och nu håller jag på och försöker tagga till inför min och andreas privatlektion i natur som vi ska få av petra idag. dom kommer hit vid 6 i think. så jag hoppas att jag ska få lite mer koll på alla dessa atomer, molekyler, mol, isotoper osv ... sen blir det väl gossip girl och i huvudet på gynning med petra, om inte andreas vill kolla också iof :)


.

Vanlig måndag i skolan, eller kan man säga "vanlig"? första dagen i skolan efter lördagskvällen med klassen. man va ju en aning spänd infår skoldagen men jag tycker att den gick bra. vi hade ju iallafall någonting att prata om och skratta åt hela dagen .. Jag verkligen älskar min klass och vill inte att vi ska splittras i tvåan! :/ efter skolan åkte jag direkt till sjukgymnasten och tränade i en timme. sen mötte jag emily och vi gjorde klart vårat matteprojekt. sen pluggade jag lite natur och drog till petra och kollade på high school musical 1, eftersom vi inte hann se den igår. Zac Efron är verkligen huur jävla het som helst. snart ska jag sova, föreläsning imorgon i kulturskolan ..


!

Nu är jag jättestolt över mig själv! har gjort klart min spanska inlämning och mitt matteprojekt, hur skönt som helst att ha det klart! så nu ska jag bara konsentrera mig på natur provet på fredag. försöka att förstå någonting iallafall. fattar ingenting just nu kan jag säga. snart kommer petra hit, vi ska kolla på high school musical 1 och mysa!

trött söndag?

Idag är jag mycket trött! illa, eftersom jag måste plugga och kanske ska på kalas hos min släkting. mamma är även taggad på att hitta på någonting med familjen eftersom min låssaspappa fyllde år igår..får se vart denna dagen tar mig.

lyckad lördag

Igår jobbade jag som sagt och efter det så hade emily och några andra varit hur gulliga som helst och fixat ihop en lite "klasskväll" det va verkligen huuur trevligt som helst! först åt vi på al porto och sedan drog vi hem till ljung och festade. mycketmycket trevligt! tack alla underbara som var me doch gjorde kvällen perfekt! (:

jobbjobbjobb

Snart ska jag ner och äta lite frukost och sen sätta mig på cykeln och ta mig till jobbet i  det här pissiga vädret! Kan inte bara våren och sommaren komma snart så man får använda lite mindre kläder (: kommer hem runt 17.

image28

GE MIG ZAC EFRON!

 
image27

ÄNTLIGEN FREDAG!

ääntligen säger jag bara ! ska bli så skönt med helg. men det blir nog inte mycket vila för min del. har somsagt sjukt mycket att plugga med. dessutom jobbar jag imorgon. men det ska bli rätt kul faktiskt. har inte jobbat på en månad. (:  Skickade ett mail till min chef på Landsort igår också och det kanske blir lite sommarjobb där i tre veckor om jag får tillräckligt bra lön. dom behöver ju hjälp så jag måste ställa upp känner jag. dessutom kanske jag kan förhandla mig till en bra lön..kanske ska ut och jobba på ett bröllop den 16 Februari också, men det är den ända helgen som jag är ledig från mitt jobb på Konditoriet så jag ska överväga..

idag har det varit en jättelugn dag i skolan. hade ca 3 timmars lunch för att 2 lektioner var inställda. direkt efter skolan så åkte jag, linn och elin till kvantum och köpte godis. EXTRA PRIS förtusan (A) köpte långt över ett kg. så det får bli mitt bränsle till allt pluggande som väntar.. jag döööör! men ikväll tror jag att det blir en chillkväll med Petra, godis och Let´s dance. (:

image26
Petra och jag sommar 06.

RSS 2.0