Överaskning

Som jag nämnde tidigare så mår jag inte så bra och vet ni vad jag just fick som gjorde mig tusen gånger piggare? En jättesöt blombukett och en hallonsorbe levererad utanför dörren av min gulliga pojkvän. Jag blev så himla glad! Tack!



♥ Therese Ö

Lördag

Idag när jag vaknade så mådde jag så sjukt dåligt att jag trodde att jag hade gått och blivit magsjuk. Satt i badrummet med huvudet i toaletten och kallsvettades och trodde jag skulle spy och inte kunna jobba. Men jag tog mig i kragen och gick(!) till jobbet, det tog sin tid men jag kom tillslut fram och började jobba. Illamåendet försvann mer och mer ju länge dagen gick och nu mår jag toppen igen. Dagen på jobbet var rolig och det var mycket folk men nu är jag helt slut i kropp och huvud så ikväll blir det en mysig hemmakväll. Kanske kollar på Melodifestivalen och kanske på High school musical 3 om den hinner komma hem.


Zac Efron spelar Troy i High school musical. Så jävla het!


♥ Therese Ö

Fredag

Idag tog jag 11 tåget in till stan där jag mötte upp Sofia och Helene för att ta en lunch/fika på ett mysigt fik. Där satt vi i några timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan kom även Nina och gjorde oss sällskap. Så himla mysigt att träffa Landsortstjejerna igen, det var verkligen på tiden! Sen tog jag tåget till Farsta där Kristoffer hämtade upp mig så åkte vi hem.

Nu har jag precis varit på middag hos mormor i hennes fina och mysiga lägenhet. Jag vill ha! Snart(tror jag) ska jag hem till Emily och sällskapa henne när hon är barnvakt till sin söta bror Leon. Ha en rolig kväll, puss!

Fia och Helene i somras.


♥ Therese Ö

Kvällen och morgondagens outfit.


Tunika - Oxmo
Leggings - H&M
Skärp - Gina tricot
Armband - Teneriffa, H&M


♥ Therese Ö

Foton



Då har jag fotat Petra och Vagant idag. Det gick väl sådär eftersom hästar inte direkt står still och drar den rätta posen när man själv vill men några bra bilder blev det iallafall. Men jag får fota flera porträttfoton till fotot så man har lite att komma med när man ska visa sina talanger(?). När Petra och jag kom hem från stallet så kom Emily och Emelie förbi på en fika och sedan åkte vi och handlade mat till kvällen. Jag, Emliy och Emelie ska laga mat och dricka lite vin så det kommer nog bli en trevlig kväll.

Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite inför kvällen och sedan käka bakad potatis och avokade med skagenröra tillsammans med mamma. Ni Får ha en så trevlig kväll så hörs vi imorgon!

♥ Therese Ö

Biomys

Godmorgon!
Det blev bio för mig och Kristoffer igår, vi åkte in till stan och åt i kungshallen och kollade på Bröllops duellen. Filmen var riktigt jäkla bra enligt mig, fast en riktig tjejfilm tror jag. Filmen handlar om två tjejer som har varit bästa vänner i 20 år och alltid drömt och den stora dagen då dom ska gifta sig och vara varandras brudtärnor. När båda deras män friar så går dom och bokar tid på stadens finaste ställe, Plaza. Det blir fel i bokningen och bröllopen kommer äga rum samma tid, samma plats och samma datum. Ingen av dom tänker ge sig så det blir krig. Två sjukt bra skådisar enligt mig som spelar huvudrollerna i denna filmen och det är Kate Hudson och Anne Hathaway. Gå och se denna film för annars missar ni något!



Nu ska jag snart gå iväg med Petra till gymmet och sedan vidare till stallet där jag ska fota henne och hennes häst till mitt fotoarbete. Synd bara att jag får dras med min särkamera då min låssaspappas åkte bort med sin superkamera som jag skulle låna. Men men, det får gå endå. Ses senare! :)

♥ Therese Ö

Onsdag

Usch redan har det gått några dagar på lovet och det enda jag har gjort är att jobba. Idag blir det också jobb för min del. 10-18.30. Efter jobbet kommer troligen Kristoffer och hämtar upp mig så drar vi in och kollar på bio. En liten update på hur min dag kommer att se ut. Ha en trevlig dag allesammans!

♥ Therese Ö

Gymmad och klar

Kom precis ut ur en varm och uppfriskande dusch. Gymmet gick bra och just nu känns det som om jag kommer få träningsverk i benen imorgon så jag är nöjd med min insatts. Rätt mycket folk ikväll och bland alla människor hittade vi Fredrik som blev våran hang-around och även våran skjuss hem. Den tackar vi för! Väl hemma så slog vi oss ner framför "Den rätta för Rosing" som var väldigt underhållande och värt att se. Till det åt vi lite frukt, drack blogapelsinjuice och solrosfrön.  Nu sitter jag och smuttar på en smoothie som mamma varit så gullig och gjort till mig och snart ska jag väl inta sängen för lite skönhetssömn så jag orkar mer jobbet imorgon.



♥ Therese Ö

Fet-tisdagen

God eftermiddag kära människor!
Idag är det ju semeldagen och det betyder att jag jobbat extra på jobbet. Vi har sålt en hejdundrandes massa semlor och själv gjorde jag en specialare utan mandelmassa och fyllde istället min semla med vanlijkräm. Mums! Tur att jag ska upp till gymmet efter maten med Petra och få mitt samvete renat och kroppen slutkörd. Det var mer än en vecka sedan sist jag tränade så det är verkligen på tiden att jag åker upp och lyfter lite skrot så man kan få drömkroppen till stranden.

Imorgon blir det jobb igen för min del eftersom en tjej är sjuk och jag är så snäll och ställer upp. Men jag tycker ju det är kul att jobba och sedan är det ju extra kul att få lönen den sjugofemte mars.



Nej nu kallar maten, ses kanske senare ikväll! S k ö t  o m  e r !

♥ Therese Ö

Man kan ju undra ...

...om folk tror att det är förbjudet att kommentera i denna bloggen eller om folk inte har något härligt att delge mig? Det är ju roligare att blogga om man får lite respons, det tycker i alla fall jag :) Så kom igen och skriv lite i fortsättningen.



♥ Therese Ö

Fastar jag på foto? haha nej!

OMG!! Jag ser helt jävla över-hjul-bent ut på detta kort. Jag dör av skratt!
Herre min gud som fotografen själv skulle sagt!



 

♥ Therese Ö


Matlagning



Nu är jag mätt och belåten och ska snart bege mig ner till jobbet. Har inte bestämt om jag ska vara lat och ta bussen eller röra på benen och promenera ner till centrum. Här står jag och kirrar käk när lillebror och låssaskusin hoppar på mig med en kameraattack.


♥ Therese Ö

Helgen

Så då var det en ny vecka och denna gång är det sportlov. Helgen har varit mer än bra! I lördags jobbade jag och sen for jag på fest och firade Emelie J som blev mydig. Kvällen blev riktigt lyckad och så god mat vi fick. Tack alla inblandade! :)



I söndags fick man dock sota för lördagskvällen och jag och Kristoffer bunkrade upp med pizza och smörgåstårta och satt bara inne hela dagen. Skönt och mysigt!

Idag hade jag tänkt att bara ta det lugnt och städa upp lite här hemma men istället ska jag jobba vid två. Skönt med litre extra pengar och om jag inte hade jobbat hade jag väl ändå spenderat min tid i sängen framför en film eller gjort något annat onyttigt.








♥ Therese Ö

Emelie 18 år

Idag fyller min käre vän Emelie 18 år och det ska vi fira med fest! Emelie har bjudit hem ett gäng härliga personer och ska bjuda på mat osv. Det kommer bli en grym kväll!!!

Efterfester sökes!

GRATTIS SÖTNOS! ♥



Therese Ö

Torsdags kväll

Jaha då var jag äntligen(!) klar med mina läxor. Jag är faktiskt ganska nöjd också. Jag fick ett ryck tidigare ikväll och bestämde mig för att följa med familjen på Viakvällen vilket lillebror verkligen uppskattade så det kändes kul. Träffade lite gamla lärare och Filip och pratade lite och så. Jag är nöjd med min insatts i mitt liv idag! Nu har jag huggt in på nudlarna och ska nog kolla på oc eller fördriva mer tid vid datorn.

Imorgon bär det av till Älvsjömässan med klassen och Lasse för att gå på UF-mässan. Ska bli intressant och kul faktiskt. Man kanske får någon idé till projekt arbetet i trean. Skön avslutning med klassen sista dagen innan lovet. Min klass är den bästa och snyggaste, utan tvekan! :) Jag trivs så jävla bra med er!!!



Therese Ö

En dag kvar...

...tills lovet börjar. Helt underbart känns det. Det sitter verkligen på sin rätta plats att få ledigt nu för min del. Är så skoltrött just nu så jag ska samla krafterna under lovet och komma tillbaka till skolan med en ny possetiv och effektiv inställning efter lovet.

Skoldagen gick bra som vanligt och jag jobbade för en gångs skull på sp-tiden vilket känns jäkligt skönt nu när man är hemma och har en timmes mindre arbete att göra iallafall. Engelskan är fördigskriven på svenska så nu är det översättningen som ska börja och sedan cvt som ska skrivas klart och skickas iväg sen är jag klar med mitt pluggande för en veckas tid. L ä t t n a d !

Nej nu ska jag återgå till studierna. Hörs ikväll hoppas jag.

♥ Therese Ö


Mördar onsdagen...

... i skolan är äntligen över! Jag är djupt inne i mördar kvällen med skolarbete. Mitt huvud står still som vanligt och hade jag haft vatten i skallen så hade det varit spegelblankt. Ett cv ska skrivas och en engelska historia, engelskan skjuter jag på till imorgon för jag känner mig inte helt frisk och kry just nu så istället för att släppa lös fantasin så ska jag ta mig en dusch och bli fräsch sen gå till lugnet på Centralgatan 91 och bli kramad till sömns.


Jag mår illa som en gorilla


 

♥ Therese Ö


♥ take the time to smell the roses

Tisdag, en kort skoldag vilket idag medförde en lunch på Konditoriet Nynäshamn med ett trevligt gäng tjejer. Blev en räksallad för min del plus en morotskaka. Efter lunchen och fikan gick vi runt i centrum och gjorde några ärrenden och sedan till ungdomsmottagningen där jag gick min första spruta mot Gardacil. Skit läskigt med spruta men det gick galant! Nu sitter jag här och försöker komma på någonting att skriva om på min engelska uppsatts men det går åt helvete. Fantasibarometen står på noll och jag är inget proffs på engelska så allt blir bara pannkaka!

Ikväll ska jag käka thaimat med Kristoffer, ta det lugnt och kolla på film.





♥ Therese Ö

♥ Endast en vecka till sportlov!

Ojojoj, du är man helt slut i armarna, har gjort min insatts i hallrenoveringen. Hela familjen fick hjälpa till för att få tillbaka hatthyllan på sin ursprungliga plats och det tog sin tid och var näst intill omöjligt tills jag kom med den brighta idén om att vi skulle använda oss utav vattenpasset eftersom hyllan troligen satt rakt förra gången och vipps så var det på plats igen. Inget överrös med komplimanger nu...

Idag har det varit högskoledag i skolan så vi har haft det slappt på alla lektionerna. Efter skolan tränade jag och Petra men jag hade knappt någon ork och var svinhungrig men vi tog oss igenom övningarna bra ändå trots våra tillstånd. Har äntligen blivit klar med svenska boken. Lite tråkigt att den är slut eftersom den var så bra men skönt att vara klar i tid. Imorgon ska jag skriva en essä(vad är det!?), jag är tom i huvudet på ideér så jag vette snus hur det ska gå för min del imorgon. Nu ska jag läsa lite om vampyrer, p e a c e  o u t !

♥ Therese Ö

♥ helgerna går allt för fort ...

Gårdagen var riktigt mysig. Kristoffer kom och hämtade upp mig här hemma, jag fick en stor bukett med rosor, oj så glad jag blev. Vi åkte och hyrde film och handlade mat och godsaker. Sen begav vi oss hem till mig igen och lagade en riktigt god middag, sen kollade vi på melodifestivalen och film.

Idag vid 14 så drog jag, Petra och Kristoffer upp och gymmade sen åkte jag direkt ut på middag till några släktingar. Mysigt! Nu måste jag försöka spendera lite tid till skolan.



 ♥ Therese Ö

♥ Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er allihoppa! Gårdagen var trevlig och jag klarade jobbet galant idag. Kom nyss hem och ska hoppa in i duschen och börja göra mig iordning inför kvällen som jag än så länge vet är oplanerad.

Juste jag vill tacka min heliga beundrare för den fina rosbuketten som stod på min trapp imorse. Tyvärr är dom helt sönderfrysta och ledsna nu men vad vackra dom var! Så jag får klippa av dom och lägga dom i ett vattenbad.Tack!!!



En bunt med trevliga tjejer!


♥ Therese Ö

♥ festlig fredagskväll

Hann inte skriva någonting om min fyllspäckade dag igår men här kommer en liten resumé. Dagen började med att vi åkte långfärdsskridskor på idrotten, vilket faktiskt var riktigt roligt. Sedan var det några lektioner innan jag slutade för dagen. Efter skolan tränade jag och Petra. Vilket var pinsamt från en början men som blev riktigt kul och givande efter ett tag. På grund av våra amatörkunskaper så fick vi lite välbehövd hjälp. Efter gymmet bjöd Petra på middag, sen kollade vi på "Sveriges värsta bilförare" och fick oss några goda skratt. Senare kom Kristoffer över och sussade här.


Fredag den 13 februari idag då, har väl inte hänt mig något olycksdrabbat ännu, men dagen är ju inte slut ännu. Efter skolan tog jag och Emily en lunch på Konditoriet och uträttade lite ärenden. Jag köpte bland annat en liten svart kuvertväska.


Nu ska jag sätta mig och läsa lite och kolla på oc. Sen välja kläder inför kvällen och fixa mig för ikväll ska vi fira den nyblivna 18åringen Ebba! Ser fram emot en trevlig kväll men inte min tidiga morgondag på jobbet. Kul att jobba igen för det var ett tag sedan men jobbigt att gå upp tidigt efter en festkväll.

Kristoffer lyckades laga min kamera med våld så jag är lycklig!
Nu blir det mer bilder i bloggen igen för den som vill se.


 

♥ Therese Ö


♥ Fredag den trettonde.

Kan något gå rätt idag?

♥ Therese Ö

♥ Fotolektion

Nu sitter jag på min fotolektion, helt ensam och uttråkad. Har nyss gjort klart min lärobok om framkallning och kopiering så det känns skönt. I eftermiddag ska jag försöka plugga lita spanska och läsa litr i min svenskabok så den blir utläst sen ska jag kolla på det nya avsnittet av 90210. Käka med familjen och bara vila. Jaja, hörs senare folks!

H a v e  a  n i c e  d a y .

♥ Therese Ö

♥ Ebba bastar arton!!!!

Idag fyller Ebba H 18 år så grattis gumman! (:



♥ Therese Ö

♥ Heidi tröja

Gaah, nu har jag äntligen hittat min drömtröja som jag så länge velat ha. Jag ska ta mig in till Shestore såfort jag bara kan och har tid för jag ska ha en tröja!!


Motivet på tröjan är vålheta Heidi Klum.


Jag skulle kunna döpa ett av mina barn efter henne. Så vackert namn. Bara en notis.

♥ Therese Ö

Alla ♥ dag närmar sig...

...och det är en av mina favoritdagar på året. I alla fall om man har någon att dela dagen med vilket jag äntligen har iår! Det ända man behöver på denna dag är lite uppmärksamhet och kärlek från någon man tycker om. Från en vän eller en partner det spelar ingen roll. Bara få veta att man är en fin och älskad människa. Jag ska i alla fall skänka mina nära och kära en tanke, för dom i min omgivning betyder så mycket för mig och jag vill att dom ska veta det. Gör det ni också så blir det en extra härlig stämning på allahjärtansdag! (:



Therese Ö

♥ Gymkort

Shit nu har mitt g y m k o r t landat. Nu finns det ingen återvändo längre. Nu kör vi Petra!

♥ Therese Ö


♥ Everybody wants to know her name

Vilket underbart väder jag möttes av imorse när jag klev ut ur dörren. Strålande sol och frostig snö på marken. Detta fina väder gjorde att jag tog mig en promenad till skolan för ovanlighetens skull. Två lektioner idag, svenskan där vi kollade klart på en film och engelskan som vi fördrev framför datorerna och inte gjorde mycket nytta alls. Nu tänkte jag ta mig någonting att äta och sedan läsa några sidor i min svenska bok. Jag sattsar på att beta av en större del av boken idag. Senare idag ska jag träffa en kompis, umgås lite och snacka skit och senare hem till Kristoffer.


Vart är dom nya Gossipgirl och One tree hill avsnitten? Jag som var så sugen!

♥ Therese Ö


Molnfri måndag

Hallå alla härliga människor. Hoppas ni mår bra för jag är på topp! Min dag har flytigt på bra och jag har skött mina studier och tagit hand om mig själv. Skönt att vara själv och göra lite nytta tycker jag.  Usch ingenting roligt att skriva som vanligt. Jag väntar innerligt på mitt gymkort, det är väl det jag har att se fram emot. (:

Therese Ö

♥ Slapp söndag

Söndagen då jag skulle vara duktig och plugga har ängnats åt att ligga i sängen med magsmärtor utan dess like coh några avsnitt av oc. Nu känner jag mig i alla fall bättre och ska försöka ta mig i kragen och äta lite och skriva min spanska uppgift. Senare ikväll får jag se vad jag hittar på, det beror på humör och hälsa. Har inte så mycket mer roligt att delge er då jag i princip inte gjort någonting denna helg. På återseende!

♥ Therese Ö

♥ Ledig lördag

Min fredagskväll blev inte som planerat. Jag åkte till ishallen för att kolla på och stötta vårat a-lag tillsammans med Nicklas. En outstanding hejjarklack från Lettland var på plats och fyllde lokalen med energi och oljud. Nynäshamn tog en lätt och stor seger mot Rimbo med 13-2 om jag inte minns fel. Senare på kvällen drog jag vidare till Kristoffer där jag deckade.

Idag har jag bara legat och degat hos Kristoffer hela dagen och inte gjort någonting. Riktigt skönt att vara ledig i helgen måste jag säga. Nu ikväll har jag varit med mammsen och kollat på ett fiasko till melodifestival. Programledaren? Vart är Peter Zettman? Carina-af-ugglas, vad är hennes problem? Tycker det var synd att inte Marie gick vidare men livet går vidare ändå. Hon är så otroligt snygg den kvinnan, man blir ju så glad av all hennes sprudlande glädje. Jag vet inte hur min kväll kommer fortsätta, kanske bädda ner mig i  sängen och kolla på the oc. Mm det låter lockande.

Imorgon har jag inga planer, jag kanske ska vara duktig och plugga lite eller fördriva min tid med någonting roligare. Jaja, hörs imorgon folks! Sleep tight!



♥ Therese Ö

Rycktet går om att Gossip girl har kommit till Nynäshamn? Att alla Nynäshamns hemligheter kommer att avslöjas(om det finns någonting som ingen vet om någon här?). Komiskt! Men jag kommer in på sidan så man kan kolla allt skvaller?

Idag har jag bara hunnit med att gå i skolan och spela plump. Nu på eftermiddagen väntar ett möte, sen blir det en kväll med Petra och Emily. Kanske tar oss upp till ishallen för att kolla på hockeyn eller så stannar vi hemma. Vi är öppna för förslag!

♥ Therese Ö

♥ Torsdag 5 Februari

Hejhopp. Min dag har varit bra. Fick vänta på desirée i två timmar nere i centrum bara vilket var det ända tråkiga. Men det kompencerade hon sedan med sitt trevliga sällskap och oemotståndliga leende. Nu ska jag strax iväg på sova-borta-party men innan dess ska jag göra en inbetalning. Trott eller ej, jag ska börja gymma! Tappa inte hakorna och bli inte för upphettsade, för vi vet inte hur länge jag sköter mig med pumpandet. Det återstår att se.

Grattis till Mathias som fyller år idag! (:

♥ Therese Ö


♥ DETH

Imorgon ska jag äntligen få fika med och träffa min livskamrat Desirée. Jag längtar! Kanske mest efter fikat, men lite efter tjejen också. Snacka lite skit och bara umgås. D y r b a r  tid tillsammans med en kär vän alltså.



♥ Therese Ö

♥ sommarkläder

Efter skolan gick jag till kvantum för att införskaffa balsam och lite pluggbränsle. Blev ett vitlöksbröd och ett helrör med Pringles. Åh va gott jag luktar i munnen nu. Sivert var snäll och lät mig gå hem tidigare idag. Sweeeet!

Idag fick jag en del av min h&m beställning med kläder. Eller leveransen bestog mer av skor.  Härligt med lite nytt i garderoben inför våren/sommaren. Det blev ett härligt upppiggade för mig i mina studier. Snart ska jag kolla på Top model, plugga, och kolla på nya avsnitten av Gossip girl och 90210. Hinner ju inte med det egentligen men man måste få lite vila i pluggandet också. Hämta lite nya krafter.




♥ Therese Ö

♥ Onsdag 4 Februari

Godmorgon alla människor. Idag väntar en jobbig dag i skolan med jobbiga lektioner och sen hemgång. Börjar dock om en timme så det är väl inte så hemst men jobbigt att komma hem halv sex när man ska plugga. Men men that´s life. Nu ska jag äta lite frukost/lunch och fördriva min tid. Kanske plugga lite, nja finns nog roligare saker som attraherar mig mer. Men men vi hörs senare ikväll. H a  e n  u n d e r b a r  d a g !



♥ Therese Ö

♥ Tisdag 3 februari

Tisdag, dagen då jag slutar 11.35 i skolan. Så himla skönt. Idag ska jag försöka röjja upp i mitt liv och mitt rum och få saker och ting ur världen. Städning, lunch och studier står på mitt schema idag så jag kommer vara en busy women today. Ska väl sätta igång nu så fort som möjligt innan jag är helt fast i datavärlden.

Juste ja, ny provisorisk design, väldigt simpel och tråkig men jag får ragga upp något photoshop proffs eller visa mina egna talanger i paint. Det återstår att se.

Grattis till David som fyller 23 år idag! (:



♥ Therese Ö

♥ Hemkommen

Så då var jag back in Sweden igen. Känns riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Jag har haft en bra semester men jag har inte gjort så mycket, mest längtat hem till mina nära och kära. Halvbra väder men bättre än i Sverige så jag ska inte klaga. Nu när man är hemma igen så är det bara att sätta igång med pluggandet på en gång, idag blir det företagsekonomi för min del. Sen ikväll blir det kalas för min låssaspappa som fyller 38 år. Grattis! Nu ska jag sätta igång min hjärna på helspinn och dyka ner i skolböckerna.

Sen vill jag hälsa min iÄ ett stort grattis i efterskott! (: Puss på dig!


♥ Therese Ö

RSS 2.0