Centralen

Sitter på centralen och väntar på mitt tåg nu. Lite mer än en timme kvar nu. Tider sniglar sig fram och jag är trött, svettig och rastlös! Men förjävla glad!


Dagen D

Idag åker jag! :) Har duschat och fixat och snart tänkte jag nog klä mig och traska ner till Konditoriet och hinna med en frukost. Hann inte luncha igår så får ta igen det nu. Ska även handla lite småsaker och sen släpa mig mot tåget till stan! Hoppas hoppas hoppas mamma kan köra mig så jag kan spara mina krafter till all packning på centralen. Önska mig lycka till på min resa mot norr och kärleken.

Som ett barn dagen innan julafton

Är så glaaad så jag bara vill springa ut på malmtorget och hoppas och skutta och skrika. Imorgon får jag träffa Daniel igen, evigheter sen känns det som. Jag känner mig som ett barn dagen innan julafton. Hoppashoppashoppas verkligen att mitt tåg går som det ska imorgon! Snälla väderguden jag har varit snäll iår så låt mig få komma iväg! Tack på förhand! Nu kollas det tv, packas, städas, målas naglar osv.


Onsdag.

God morgon! Ser ut att bli sol och fint väder idag igen! Mysigt! Vaknade av klockan som ringde och vill verkligen inte gå upp ur sängen men tänkte ta mig till arbetsförmedlingen idag innan jobbet och även hinna med en lunch på konditoriet och hälsa på mina fina gamla arbetskamrater. Fick tre timmar extra jobb idag så är väligt glad för de, även om jag behöver packa och grejja. Men ska ju försöka hålla mig vaken tills hockeyn börjar inatt så då har jag ju något att göra medans jag väntar.

Imorgon åker jag till Daniel, wiiiie! Hoppas det inte strular med tågen!

en bebis skatt, vilken lycka.


Kan inte låta bli att tycka att hon är rätt skönt ändå. Får mig ett gott skratt varje gång.


Jobbdax!

Då var tiden inne för att springa iväg till jobbet. 5 timmar sen ska jag på middag hos Petra och Jonathan. Ha en kanondag!


check-lista

Håller på och betar av min checklista för dagen/morgondagen. Har jobbat, handlat, varit på middag hos mormor med mamma, moster och Hanna. Trerätters(som jag ätit i en vecka nu) ser snart ut som en balong, kan nor flyga för egen räkning upp till Daniel istället för att ta tåget snart. Har betalat räkningar, tittar på dokumentären om Foppa, inte ett öga tort i soffan. Från början när hans avslutningstal spelades i några sekunder förjade jag böla. Dags att sortera tvätt för imorgon blir det tvättstugan 7-10!


God jul Sweden...

...imorgon kommer jag hem! Saknar lite svensk jul har borta pa on dar det aldrig slutar blasa. Saknar julskinka med senap(som jag aldrig gillat forr) Emily tack for att du presenterade julskinkan med johnnys en gang till! Vill onska alla mina nara och kara en god jul! Jag och mamma har det bra, oppnade paket vil poolen i solen imorse, lite annorlunda. Imorgon bar det av hemat, vid 12.45 blir vi hamtade vid hotellet och landar svensk tid 21.30. Ska bli skont att fa komma hem, sova i sin sang, tvatta, traffa vanner, hoppas pa lite jobb, aka till norrland och brottas i snon, fira nyarsafton med min karlek och starta det nya aret med ett halsosammare liv. Behover rensa min kropp fran inodigheter och fa en balans i mitt privatliv och framfor allt arbetsliv! God jul annu en gang, ni fina manniskor som fortfarande kikar in pa min mycket daligt uppdaterade amator-blogg. <3

uppdatering fran teneriffa

varmt och blasigt, jag har fatt varldens soleksem, forsta gangen i mitt liv. kan inte sola, jatteroligt ............. saknar mina vanner och Daniel, vill jobba. Nu till poolen, skuggan och en ny bok!

Arlanda

Kul kväll igår hos Elin. En sista natt med Daniel fick jag inatt. Kommer sakna honom mega mycket. Nu ses vi inte förens om 11 dagar när jag åker till Norrland. Usch usch! Sitter på Arlanda nu med mamma och har nyss ätit en räkmacka till frukost. 2 timmars sömn och jag hostar, snorar och fryser. Hoppas jag mår bättre snart så jag inte blir sjuk på resan. Vore ju otur!


Julgalan 2011 i bilder



























Sömnprpblem

Varför kan jag aldrig sova när man intagit alkohol? somna går oftast bra men att vakna tidigt och inte få sova är Inge kul. Var nere med min jacka till torktumlaren för en timme sedan och har inte kunnat somna om ännu. Lär väl somna lagom tills det är dax att hämta den igen. Vilken kväll vi hade igår. Visar bilder och filmer sedan. Vi hade sjuka platser dessutom. Precis vid scenen och vårdat bord blev en del av scenen när showen satte igång. Aldrig varit så
Nära så många bra artister på en och samma gång. Danny och jag hade ett litet moment som linda så fint kallade det. Man smälter nästan när han spärrar ögonen i en och håller kvar blicken ett bra tag. Mums! Nä men dags att somna om kanske så man orkar åka på match ikväll och umgås med mitt hjärta ikväll. Vi måste ta vara på tiden nu innan vi är borta från varandra i hela 11 dagar. Jag i ett annat land och han i Norrland. <3


this is me tonight!







Julgalan.

Yesyesyes, tvättstugan var ledig så nu får jag min stora vinterjacka tvättad innan jag åker till utlandet, skönt med ren jacka när jag kommer hem och åker vidare till nordligare breddgrader nästan direkt. Ska strax börja prova kläder inför kvällen. Tror det får bli klänning, det är för sällan man har tillfälle att använda det så får passa på när man ska på gala. Synd att det blåser så mycket för då går håret sönder om man har lockar så kanske får bli vågigt hår ikväll, hm! Nu ska jag städa lite här hemma, plocka fram lite sommarkläder och försöka få tag på en vän så jag kan gå och låna hans kläder!







15 december

Idag är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag hurra, hurra, hurraaaaaa! :) grattis på din dag min vän!


14 december

Go eftermiddag/kväll på er! Idag har jag inte gjort någon nytta alls förutom att vilat mig och bokat tåg till Daniel över nyår. Ska bli kul, mysigt och spännande att åka dit upp och träffa hans familj och vänner och få se lite snö! Sitter på bussen påväg till grabbarna nu, blir middag och myskväll då dom inte har någon träning ikväll. Imorgon är det dags för julgalan! :)

Juste, icke att förglömma är det fina och otroligt goda julbordet jag fick till middag igår hos Emily och edgar. Nygjort egen skinka och jag har börjat gilla sötstark senap. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle gilla senap. Men en knäckemacka med julskinka och johnnys senap sitter nu i framtiden aldrig fel i min mun!


sanslöst förlorad.



En enda blick som får allt att falla
En enda kyss som ger liv i mig
Ett enda ord med en lust som kallar
Jag är sanslöst förlorad i dig


Sthlm

Idag har jag varit i Stockholm med Elin och haft kvalitetstid och handlat julklappar. Älskar att handla saker till andra! (och mig själv) efter stan har Elin färgat mitt hår och Gud så bra det blev!! Så himla nöjd! :D helt perfekt färg! Nu ligger jag hemma i soffan hos mamma och ska snart åka hem och lägga mig och kolla på någon film kanske innan jag somnar. Öppning imorgon! Godnatt!


Fredag!

Idag är det fredag. Vilket innebär hel och ledigt för många av oss men icke för mig. Ska jobba ikväll och imorgon på dagen. Fick ett dagpass imorgon istället för kvällen så jag är så glad så glad! :) har storstädat och tvättat bilen nu på förmiddagen. Vår lilla mini ska in i garaget under vintern. :( nu sitter jag i tvättstugan och väntar på att maskinerna ska bli klara, sen handla ch städa lite i lägenheten innan jag börjar jobbet 16.00! Ses på 7-eleven ikväll!


huvudverk

Fasiken vad ont jag har i mitt lilla huvud. har haft riktigt ont sen igårkväll. alvendon hjälper inte så nu ska jag försöka somna och sova bort huvudverken. Jobbar kväll idag så jag måste bli lite bra.


Godnatt!

gokväll! Är precis hemkommen från jacobs 11 årskalas på höjden av trehörningen. Vi har ätit och proppmätta på tacos, tatuerat oss, byggt lego, jagat varandra, ätit kladdkaka och sen avslutade vi "barn" kvällen med lite mys i soffan och iphone-spel. Nu ska jag strax sova, ensam(!) :( Imorgon blir det jobb en snabbis på förmiddagen och sedan en avskedslunch med Lisa och Lollo! På kvällen far jag och Jennifer till Värmdö och kollar hockey! klockan står på 04.45, dags att släcka lampan!

Bilder från idag!








Min fina Daniel. ♥

jobbdagen avklarad, handlat och snart blir det middagsfix! Blir en kväll på tu man hand för mig och D ikväll. Ingen hockey, inget jobb, bara vi två i min lägenhet! Mysigt! ♥


Ny vecka!

Godmorgon på er! Idag är jag galet trött! Sitter på bussen påväg till jobbet. Hade tänkt att ta en morgonpromenad från estö men sängens värme lockade mer än kylan utanför dörren. Jobbar till halv fem och sen blir det hem och bara ta det lugnt. Daniel är träningsledig idag så vi har gjort en överenskommelse om att ligga i sängen tidigt ikväll. Jag öppnar imorgon och han börjar som vanligt tidigt. Hoppas innerligt att jag jobbar med Linn idag även fast hon var sjuk igår. Ha en toppenstart på veckan gott folk! <3


Irriterad!

Ibland vill man bara kasta något hårt i någons ansikte för att den borde förstå en så simpel sak men nej, det får man icke göra.... Blir ingen hockey för min del imorgon, vi hade punka på bilen annars hade jag åkt dit själv. Men mitt i all besvikelse så ringde Sebbe från jobbet och frågade om jag ville jobba så det blev ju ganska tur att bilen var trasig och jag ändå inte kunde åka iväg. Får tänka pengar, pengar, pengar. Jobbar ju väldigt lite nu i december pga att jag åker utomlands och till Norrland och hälsar på min fina pojk! Sitter på rast på jobbet och känner bara att jag vill läggs mig i en säng och gråta en skvätt. Inte för att det hänt något speciellt men jag mår så mycket bättre efter att ha fått ur mig lite spännings-tårar. Knäppa människa!


lördag

Godförmiddag! Har röjt lite i lägenheten, och ska så småningom dammsuga och skura, men det är ju så tråkigt! Tänkte beställa lite linser och handla innan jag börjar mitt jobbpass vid 18. Imorgon hoppas jag att jag får fara på hockey i åkers. Vore en bra söndags-syssla! Någon sugen?


lördag

Godförmiddag! Har röjt lite i lägenheten, och ska så småningom dammsuga och skura, men det är ju så tråkigt! Tänkte beställa lite linser och handla innan jag börjar mitt jobbpass vid 18. Imorgon hoppas jag att jag får fara på hockey i åkers. Vore en bra söndags-syssla! Någon sugen?


Från partyfredag till mysfredag.

Inte varit på topp idag, feber och huvudverk. Var förbi i lokalen där mamma ska öppna inredningsbutik på eftermiddagen och kollade och rev lite. Kvällen skulle jag spendera hos Lisa för lite avsked men eftersom jag inte mår bra så får jag spendera kvällen med Daniel och Lars och äta tacos, kolla idol och vila.


Fullt schema...

...Tyvärr inte på jobbet men i mitt privatliv är det fullt på shemat idag. Har tvättat, snabbt och effektivt gick det. Imorgon blir det mer tvätt. Tänkte ta alla filtar och soffan imorgon så det blir riktigt fräscht här hemma. Nu ska jag springa ner mot centrum och konditoriet för att äta lunch med en kär och saknad vän, Elin och efter det blir det en promenix med en annan kär vän, Petra! Hem och fixa och sedan ta tåget in mot stan för att gå på Lena Philipssons show med Daniel och hans mamma och Patrik. Mysigt! Nu måste jag springa! Ha det bra!













Mina otroligt fina vänner, jag är evigt tacksam för att jag har er så nära hjärtat!


RSS 2.0