Landsort

Nu ska jag slänga ner lite kläder i en väska och åka och äta på Freja sen direkt ut till Landsort. Blev ett panikartat inhopp på jobbet där ute tills på fredag. Så var det med min lediga vecka. Blir jobb i helgen hemma också. Haninge var trevligt och ni får se på fredag vad jag fick med mig hem. Kramar.

♥ Therese Ö

Haninge centrum

Nu drar jag till Haninge med Emily och Edgar och hämtar mitt pass och kollar i affärer. :) See ya!

♥ Therese Ö

Ny vecka, är dessutom ledig.

Hej hallå alla läsare. Idag har jag spenderat min tid tillsammans med en underbar och saknad vän, Emelie. Var så himla mysigt att bara ses och prata igen. Inte setts på hela sommaren. Vi åt lunch på Konditoriet Nynäshamn och kollade i Nynäshamns lilla utbud av affärer, därefter blev det en glass i hamnen och sedan en sväng med bilen till  djuraffären. Sen bestämde vi oss för att gå till Freja och släcka törsten. På vägen hem så handlade jag lite mat och nu är jag mätt och belåten och ska slå mig ner i soffan med min mintchoklad och ha lite ensamtid. Ska bli så skönt.

Lite bilder från dagen.







♥ Therese Ö

sommarfest 09







































Sofies bilder.














♥ Therese Ö

Nöjd och glad

Hej hopp snyggingar!


Är precis hemkommen från Landsort. Blev en båttur hem i ända till Nynäshamn. Man tackar! Jag har iallafall haft en toppen minimini resa med tjejerna och självklart favoriterna på Landsort. Kom även ut lite sköna killar från Nynäs igårkväll också. Mycket lyckad kväll. Bilder kommer upp idag, så är du intresserad kika in lite senare!

♥ Therese Ö

nu drar jag till årets fest på världens bästa ö!



Förra årets låt var "bag in box" och vi gick in helhjärtat. I år kan årets låt vara "handen på höften" med Uffe Lundell. Det återstår att se.


♥ Therese Ö

svävar på rosa moln

Hej hallå! Idag är jag på ett strålande bra humör. Dagen började segt med huvudverk men dem gick över rätt snabbt. Sen fick jag ledigt från jobbet den 9 augusti så nu har jag och Angelica bokat våran resa till Mallorca och Adam. Sen kom en charmknutte in på jobbet med en bukett rosor. Då var dagen fulländad!

Nu har jag varit och handlat mat tills imorgon med tjejerna och nu återstår bara packningen och att välja kläder.

Imorgon åker vi till Landsort och spårar på sommarfesten! Får med mig ett gäng härliga brudar.


♥ Therese Ö

Humöret är på topp!?

Hej! Nu är jag trött och less på det mesta i livet. Det är i sånna här lägen man bara vill bli omhållen av någon med stor varm famn, känna sig liten och glömma alla bekymmer! Jag känner att jag måste komma bort ett tag och bara koppla bort allting här i Sverige. Rensa huvudet och hjärtat och komma ner på jorden igen. Possitivt inlägg jag bjuder på idag men det är såhär jag känner mig idag.


Fosterställning på den här dagen!


♥ Therese Ö

update

Godmorgon folket. Idag är jag piss trött vilket jag varit sen i söndags. Klev precis upp från min gosiga säg som verkade vara ännu skönare just idag, konstigt när man inte får ligga kvar. Ska iallafall jobba idag, sen vet jag inte vad jag hittar på, sover och planerar morgondagen kanske.

Igår jobbade jag, längtade tills i helgen och sedan hade jag myskväll med film och trevligt sällskap.

♥ Therese Ö

Garagefest 09



















♥ Therese Ö

Helgen

Halloj! Jag har haft en toppen helg med jobb och festande. Hur kul som helst att få träffa gammalt folk som nytt. Få umgås med vännerna och bara ha det grymt. I fredags blev det Frejas med ett härligt blandet gäng. Lördagen blev det jobb och sedan fick jag besök av Nina och Fia. Vi plus petra och ett härligt gäng med nya människor drog till garagefesten och åt och drack. Riktigt skön kväll. Bästa på länge!
























♥ Therese Ö


kvällens

Halloj! Idag har jag haft en toppendag. Tog med mig familjen ut till yttregården och solade och badade på förmiddagen och strax kommer Petra hit för att laga mat och sedan blir det en tur ner till Freja i solskenet. Har haft Gotlandsdepp hela veckan så jag får väl göra det bästa av vardagen när jag är hemma. Har jag väntat i 18 år så kan jag vänta ett till. Hoppas alla får en härlig kväll!




Linne - Nelly.com
Shorts - H&M
Väska - DKNY
Skor - nitskor från Bianco


♥ Therese Ö

17 juli.

Idag blir det sol för min del. Ska försöka få med mig familjen ut på sjön för på baksidan går det inte att ligga mer än fem minuter. hörs senare!

♥ Therese Ö

Shopping

Blev inget gymmande för min del. Baaaad! Håret blev toppenfint och fräscht och jag har köpt lite kläder och fått hem ett paket från Nelly med kläder så nu är jag glad.


Tunika - H&M, Linne - MQ, Tunika - Cubus


Byxor, linne & solbrillor, allt från H&M.


Klänning, skärp & armband - Nelly.com


Linnen - Nelly.com


♥ Therese Ö

16 juli

Drar till Haninge och gör pass och shoppar lite nu, sen till frissan. Efter det gym med bennyboy. Hörs senare!

♥ Therese Ö

onsdagens


Tunika - Ginatricot
Jeansshorts - gamla barnjeans
Skor - H&M barn
Väska - DKNY

♥ Therese Ö

15 juli

vaknar vid strax innan åtta av att någon jävel börjar röja med motorsåg utanför fönstret. Innan åtta, det är ju faktiskt lite tidigt enligt min mening. Nå väl, upp kom jag iallafall och nu sitter en inpackning i skallen och jag ska ut och lägga mig i en solstol ute på altanen medans alla lyckliga festmänniskor åker till Gotland. Nästa sommar ska jag tvinga med mig folk eller åka själv för nästa år ska jag dit. Punkt slut!

Idag är det jobb som gäller igen, men imorgon är jag ledig och då bär det av till Haninge för att göra pass och kolla i affärer och sedan hem och klippa och slinga mig. Underbart! Förhoppningsvis så drar jag till Mallorca en bit in i augusti om det blir som jag vill(men det brukar det ju aldrig bli så det är ingen idé att hoppas).

Nej ut i solen var det. Tjing!

♥ Therese Ö

dagens


T-shirt - H&M
Byxor - H&M
Jeansjacka - Lindex
Skor - Lacoste
Väska - DKNY


♥ Therese Ö

14 juli

Hej hopp alla glada. Idag är jag på så dåligt humör att jag håller på att gå i taket. Förstår inte hur människor tror dom kan göra hur dom vill och inte tänka på hur det påverkar andra i ens omgivning. Hatar människor som bara tänker på sig själva och skiter i resten. Usch! Nej nu ska jag cykla iväg till jobbet. Ingen lust till det idag heller men man måste ju. Nu på förmiddagen har jag städat rummet och legat ute i solen i 45 minuter. Har på mig mina nya gula(!?) byxor idag. Ni får se hur jag ser ut idag när jag kommit hem från jobbet. Kramar.

♥ Therese Ö

dagens


Shorts - H&M
Linne - H&M
Skjorta - H&M
Väska - DKNY


♥ Therese Ö

Hallå i solskenet!

Har legat ute i solen en timme nu på förmiddagen innan jag ska dra iväg till jobbet. Vill bara strunta i jobbet och ligga i solen hela dagen, men det funkar ju inte riktigt så. Bara att ta sig i kragen och cykla iväg och tjäna lite pengar. Har inte så mycket att delge er eftersom jag inte hunnit med någonting sen jag kom hem så nu kilar jag iväg. Puss!



♥ Therese Ö

Hemma

Hej igen, efter fyra veckor! Nu är jag hemma med blandade känslor. Har varit så himla kul att jobba men väldigt slitsamt också. Skönt att vara hemma i civilisationen och till mitt vanliga jobb som börjar imorgon och att få träffa alla nära och kära. Jag har iallafall haft fyra trevliga veckor ute på ön och varit med om ett och annat. Midsommarhelgen var grym bland annat.














♥ Therese Ö

RSS 2.0