Fest


Bb

Hur i helvete kan man bli "kär" i Hannah wider? Snälla goa norrlänning-Joe ryck upp dig och gråt inte över en så vidrig människa!


vilket underbart humör jag varit på hela dagen! Denna låt gör det inte sämre.


Soliga söndag

Godag i detta underbara söndagsväder! Sitter på lunch på jobbet nu efter en skön morgon för mig själv här. Gillar verkligen att öppna på söndagar. Det är så mysigt på något vis. Baka lite, fixa lite och idag är alla på riktigt bra humör för solen skiner! Leenden smittar av sig! Efter jobbet blir det till att betala räkningar och mysa hemma hos familjen. Flyttar troligen hem imorgon eftersom jag gått och fått en sambo! Gos!


Aj

Somnade i två timmar och vaknar upp med halsbränna som inte är till duga! :( jag och Emelie som skulle träna imorgonbitti, hoppas det går över inatt! Godnatt <3


Vill bort

Vill åka bort! Fjällen, utlandet, Göteborg, vart som helst. Vill och behöver kommer bort en stund. Någon som har ett jobb som skulle passa mig också? Behöver det också.. Snart får jag äntligen slå igen 7eleven och gå hem för dagen! Skönt!


Förändring måste ske.

Imorgon flyttar jag hem till familjen på obestämd tid. Jag behöver hjälp med att komma i balans, få i mig någon slags föda förutom rinnande, ha min familj runt mig, kunna lägga mig i mammas knä och gråta exakt när jag vill. Jag måste bryta detta mönster jag är i just nu. Jag måste lära mig att sätta mig själv främst! Jag är påväg som ett sinnestillstånd som jag varit i en gång förr i livet, och dit vill jag aldrig komma igen, och jag behöver min familjs hjälp precis lika mycket som då. Får se om jag kommer uppdatera någonting, känner jag för det så gör jag det och känner jag inte för det så gör jag det inte helt enkelt. Ni finner på nu på Vårfruvägen 18 på obestämd tid framöver!

Lördag

Jobbar dubbelt upp idag. Sminkaffären nu och sedan 7eleven/Shell ikväll. Mellanlandar på ett kalas mellan jobben! Knaprar i mig Alvedon så kroppen ska orka med mitt tempo! Vill tacka Elin för att hon fixade mitt hår igår. Jag vaknade upp med nytvättat hår och kände mig så snygg i håret utan utväxt! Happy!


Underbara vän!

Vilken fantastisk vän jag har funnit! Elin har gjort nig sällskap varje dag i någon/oftast några timmar varje dag denna veckan och idag kommer hon in med chailatte och en lite present till lilla ledsna och sjuka mig. En nalle, ett fint kort och halstabletter! Började gråta och kände att vilken otroligt fin vän jag har!!!


Sjuk

Såhär dåligt har jag inte mått på väldigt väldigt länge. Psykiskt är det kaos och fysiskt har jag hög feber, snorar, mår illa, kan inte äta och orkar knappt stå upp eller röra fingrarna över telefonen. sitter här på jobbet och bara längtar hem till sängen och någon som kan pyssla om mig. Får nöja mig med sängen. 6 timmar kvar tills jag får låsa och gå hem. Hörs någon dag när jag mår bättre! Detta är ändå inte kul att läsa. Känns som jag ska svimma.


jakt

Är på jakt efter en hårfärg jag och elin satte i mitt hår innan jul men hittar den inte på willys och inte på mitt nuvarande jobb, märket finns men inte just den färgen. Får bli en sväng till Ica och konsum imorgon och hoppas jag hittar den för på fredag ska min vän färga mitt hår! Underbart! Blev middag hos familjen ikväll och lite sällskap, behövde jag verkligen. Nu ska jag fortsätta kolla tv och sen försöka sova. Godnatt! <3

Snabba vändningar

Tänk vad snabbt livet och känslorna kan flänga fram och tillbaka, upp och ner. Igårkväll kände jag att livet kanske var på rätt väg igen men efter ett telefonsamtal så föll jag handlöst igen. Lägger handen på min tatuering och söker styrka "så länge jag andas hoppas jag"... Vill att det ska bli torsdag om en vecka så jag får ett svar på hur livet kommer skrida vidare, med eller utan, jag röstar för med!


nöjd

Precis hemkommen och nedslagen i soffan med en stor tallrik med apelsin, äpple och vaniljyoghurt. Tränade efter jobbet, fick ett positivt resultat på vågen och nu ska jag ta mig fan få mindre rumpa och mage! Nu blir det tv och lugn!

Mari jungstedt

Mari är nog min bästa vän denna veckan. Skönt att få dagarna att flyta fram på något vis i alla fall. Sitter här i sminkaffären, dricker min smoothie och första halvtimmen har gått förfärligt långsamt måste jag säga. Har inte öppnat boken ännu men det är god tid snart! Hade bestämt mig för att träna nu på morgonen innan jobbet men kunde inte somna igår och har sovit väldigt ostadigt inatt, drömt 10 olika drömmar som jag minns känns det som. Det får bli lite gym efter jobbet istället! Skönt att röra lite på sig när man suttit/stått still i flera timmar. Snor och halsont har jag dessutom fått. Tur att jobbet inte är så krävande och tungt :)


Goodnight!

Kollar på mammor och minimodeller och snart blir det sängen med min bok. Om jag känner mig tillräckligt pigg imorgonbitti tänkte jag gå till gymet en sväng innan jobbet! Nattinatt!


i like me when i'm with you

 

Jobbet flöt på bra, även fast det gick segt så gick det ändå bra. Tror denna vecka kommer gå väldigt långsamt, men jag kanske behöver ha lite lugn och ro, och en vardag med rutin på mitt arbete. Veta när och hur mycket jag ska jobba, och på normala tider. Känna tryggheten i att jag vet att jag får jobba och få ihop pengar till hyran, räkningar och diverse andra saker. Nu ska jag ta en dusch och fortsätta kolla på tv.


Läsning

Denna bok sysselsätter mig här på jobbet just nu. En lugn måndag i Nynäshamns centrum helt enkelt. Elin läste min blogg imorse och kom med en chailatte till mig och gjorde mig sällskap i en timme, vilken go vän! Tack! <3


Sminkaffären

Godmorgon! Vilket fint väder det är ute idag. Själv har jag stängt in mig hela veckan på Nynäshamns kosmetik för jobb. Sitter här och väntar på att jag ska låsa upp och hoppas på lite kunder! Har med mig en bok som jag tänkt att läsa. Har jätteont i halsen men hittar ingen vattenkokare så jag hoppas att en snäll vän läser detta och kommer förbi med en stooor kopp te eller Chai. Hihi! Kom gärna och hälsa på i alla fall! :) kram.


Ny vecka på ingång.

Här var det väldans dålig uppdatering, men det har sina förklaringar och det vet de som bör veta. Har jobbat hela helgen och idag har jag bara tagit det lugnt och kom nyss hem från hockeyn, tråkigt att nynäs fortsätter förlora men skönt att komma upp till ishallen och se lite människor och kolla lite hockey. Nu tänkte jag börja rensa min garderob, igen .. Tänkte packa undan en hel del kläder som jag inte använder så mycket och även lite sommarkläder. Det är för fullt i min lilla walk-in-walk-out-closet och kan vara väldigt skönt att få bort en del som jag inte använder och kanske kommer kunna sälja iväg något. Blir lite Wallander ikväll som uppladdning för min vecka på sminkaffären!

Butiksöppning

Idag slog vi upp dörren till mamma inredningsbutik på fredsgatan 12! Vilken succé vår första dag har varit. Haft kunder och många av dem sen vid 10 imorse.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_187280273.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/382431/images/2012/pic_187280322.jpg" class="image">


RSS 2.0