invigning

Nu sticker jag iväg på invigning på mammas butik! Släkt och vänner som gäller idag och på onsdag klockan 10 blir det öppning för allmänheten! Efter blir det vin hos Emily och Edgar!

Tillbaka på hemmaplan

Hej Nynäshamn, nu är jag tillbaka hemma i min lilla 2a på torggatan. Mycket blandade känslor just nu. Härligt att komma hem till vänner och familj, invigning och butiksöppning av mammas butik, jobb på 7eleven och även sminkaffären, men så otroligt frustrerande att inte få ha Daniel här vid min sida, nära mig. Klart han finns vid min sida men ca 60 mil bort. Men jäklar vad smidigt det gick att flyga fram och tillbaka så jag får helt enkelt försöka se allt positivt och försöka åka upp snarast möjligt igen. Köpte med mig lite tulpaner och apelsiner hem från Willys när jag gick från mamma nu ikväll. Allt för att göra det lite mysigare och mer hemtrevligt i mitt ensamma hem.

Hemfärd

Jag vill inte åka hem och lämna Daniel här......


Övik

Resan upp hit gick kanon. Allt flöt på väldigt bra och jag hittade utan problem till ishallen. Iskallt var det där inne kan jag tala om. Fanns inte mycket värme i min kropp efter några timmar i ishallen. När vi kom hem blev det bara massor med mys och Daniel fick sina födelsedagspresenter. Lite tidigt men va ska man göra när man inte kan vara här på hans födelsedag! Nu ligger jag och kollar på Nyhetsmorgon och äter frukost medans killarna är i hallen och kör lite fys. Ha det bra hörrni! :)


Påväg till Arlanda


Bad & bubbel

Ett varmt bad och massor av fix med lägenheten och packning är nu klart! Imorgon åker jag äntligen(!) till övik!


african queen

Här har vi en riktig myslåt i min smak!


Formex-premiär

Godkväll! Idag har jag gjort formex-debut. Första gången för mig och jag gillade det verkligen! Att få gå runt och kolla på massor med fin inredning och vara social passade mig perfekt. Blev Wallenbergare till lunch och sedan en snabbfika på eftermiddagen. Annars har vi gått och gått och tittat och tittat hela dagen oavbrutet. Jag är rätt trött och slut i kropp och huvud och imorgon ska jag upp och öppna på jobbet. Måste somna snart så jag inte är för trött imorgonbitti. Godnatt!














Man fick massor mad godis, dricka, vin, ostar och annat snacks på många ställen men på ett ställe fick man ett armband. Alltid roligt med gratissaker, händer allt för sällan!

Mysdag!

Har haft en hel dag i mjukiskläder och glasögon, så jävla skönt! Vi gjorde en lchf pizza till middag, hur gott som helst! Nu ligger vi i soffan och jag typ dör av nervositet över mitt bett!


godnatt!

Apelsin, one tree hill och gossip girl. Kan inte bli mycket bättre! Ligger i sägen och tittar på de nya avsnitten. Filip gick nyss hem, han kom förbi en sväng efter sin träning och snackade lite skit. Ps: har lagt ett chansbett, vore sjukt najs om jag vann!

tis

Färdig tränad och ätit lunch med Emelie, check! Dags att sätta på sig lite kläder och gå till jobbet strax! Så skönt att slippa stänga idag! Hejdå!

Lunch

Räksallad med Emily. Myspys! Dessutom är det snööö! :)


En vecka kvar!

Sådärja, då var jobbkvällen klar, skönt! Bara en stängning kvar imorgon sen slipper jag stå där ensam på några dagar. Imorgon har jag en lunch inplanerad med Emily, ska ta en snabbis på gymet och jobba som sagt. Kanske hinner med att tvätta lite också, annars blir det en aktivitet senare i veckan!

Om precis en vecka slipper jag sova ensam, då får jag äntligen ligga bredvid min kärlek igen! I fem hela nätter dessutom! <3


höftjävlar

Jag är så trött på att ha ont i mina höfter och min rygg. Så fort jag stått och gått lite mycket så får jag en molande värk i mina höfter. Det är värst när jag ska sova, då ligger det och moler där inne i de förbaskade höfterna och vill inte sluta. Igår tog det ca 2 timmar från det att jag släckt lampan tills jag kunde somna in. Därför ska jag sova en timme till nu innan jag fixar mig för att gå och luncha med Emelie! Sen är det jobb igen!


Spännande!

Daniel har kommit på en idé, en väldigt rolig och bra idé måste jag säga! Den lyder som följer: att vi ska försöka spela ihop pengar till en utlandsresa i sommar på mitt spelkonto hos svenskaspel. Känns ju lite roligt! Idag har vi bettat på två matcher: Modo-AIK och Timrå-Skellefteå! Vi håller tummarna på utökning i kassan ikväll och att Daniel och hans lag spelar bra även dom ikväll! Nu kollar jag The Voice innan jag ska göra mig iordning för jobb!

Godnatt!

Fredag dem 13onde är nu slut, dagen började hur bra som helst men efter några timmar på jobbet började jag må lite konstigt. Har varit yr och kännt mig svimmfärdig samtidigt som jag kännt för att spy. Hoppas på att vakna upp imorgon och må betydligt bättre. Godnatt alla där ute som läser min lilla blogg. <3

Lunchdejt!

Lunch med världens bästa Elin följt av lite småshopping till en överraskning jag ska fixa. Nu är jag påväg hem för ett snabbstopp innan jag ska till jobbet! Bra fredag såhär långt trots att det är den 13!


friday

Godmorgon fredag! Nu är det helg för de flesta av er medans jag köttar på med 4 stängningar på raken. Men det innebär pengar, pengar och mer pengar. Gillar jag pengar? Sover Dolly Parton på rygg? Har väldans ont i min rygg idag så jag hoppar över att träna, mina easytone gör kanske susen ända upp i ryggen, känns som så, grymt för den behöver bli starkare! Ska ändå ner i centrum en sväng för ett besök på systemet och till mammas affär och kolla om hon behöver någon hjälp. Sen står det jobb på schemat 16-00! :)

Last night

Det är så varmt i Nynäshamn så man kan använda converse. Invigde mina nya från USA igårkväll. Så fina och vita! Men backen kan gärna få bli lite fin och vit den med så vi får en ljusare vardag. Kan gärna vänta lite till med att börja leva i mina converse bara jag får litelitelite snö!


120112

Vart tog all min energi vägen som jag haft hela förmiddagen? Var hos frissan och fäschade till mig i håret, tränade, blev inringd tidigare till jobbet och fick duscha och slänga i mig min sallad, sen dess har jag varit helt lost. Skakar som ett asplöv i hela kroppen och har ingen matlust. Känns sådär inför mina jobbdagar jag har framöver.

6182122407_79a1d7288b_z_large

Frissan!

Dags att gå till frissan! Av med detta långa slitna hår. Fräscht ska det bli.


i can´t wait

Hur kan man vara så deppig även fast man vunnit en hel del på odds och Daniel gjort 3 poäng på sin match? Jo för att jag har kollat på fel match, i fel stad, i fel landskap och jag står inte ut längre utan Daniel. Mitt humör pendlar från topp till tå på en sekund. Satan vad svårt det här är. Jag gillar inte livets situation just nu, inte alls.


Tränad och klar!

Testade mina easytone lite på gymet. Hoppas på träningsverk imorgon. Nu ska jag hem och fräscha upp mig innan jag åker upp till ishallen. Vi är sponsorer idag och Linda är inte där så fick ansvar för matchenslirare. Hm, hur ska detta gå. Får be om lite hjälp och tips. :)


För kallt

För kallt utanför tecket men det finns inget eller ingen som håller mig tillbaka. Upp och hoppa och mot jobbet!


Godnatt!

Dags att inta ryggläge i sängen och försöka sova. Blir några extra timmar på jobbet imorgon, underbart! Godnatt!

Ordning och reda!

Nu ni, nu tar jag tag i saker jag lagt på hyllan. Har så mycket tid över så jag gör saker jag prioriterat bort den senaste tiden. Nu rensar jag bland alla räkningar, försäkringar, anställningsbevis, lönespecifikationer etc. Inte det roligaste men vad skönt det kommer bli när jag är klar.


Fix och trix

Här fixas och trixas det!


Tjejkväll!

Lasagne till middag och nu fruktstund med Elin och Catta.


sleepover

Måndagförmiddag avklarad, fått mycket gjort och nu är jag hemma en snabbis och byter om till mjukiskläder, en snabbis på jobbigt idag och sen ska jag hem till Elin på lite mys-tjej-kväll och sleepover. Inte sova ensam, wooho! :) Får gosa ner mig och kramas inatt!














Möte

Nu blir det möte följt av lite småfix och lunch, sen mot jobbet :)


why are you so far away?

Jobbet gick kanoners, hem till familjen, skriva ut papper och äta middag och sen hem. Nu sitter jag i en nyskurad lägenhet och om jag älskar doften av nystädat, den stora frågan är varför jag städar så sällan ... Finns inget vettigt svar på den frågan. Snart dags att vika lite tvätt och sen försöka sova. Ny vecka imorgon, nya möjligheter och denna veckan kommer gå fort hoppas jag, en massa jobb inplanerat! :)


Jag är sugen på efter-hockey-mys med min man. Men.... det får jag vänta med i två veckor. Den som väntar på något gott?

Inringd

Blev nyss inringd till jobbet, 16-19, tre timmar, tre jävligt bra timmar för min ekonomi! :) Dags att städa lite här hemma så jag får någon ordning.

Missing+someone_large


2011 i bilder - Del 2


Emily fyllde 20 år och kaptenröd spelade på kroken.







Drog till Göteborg och hade några sjukt roliga dagar tillsammans med dess tjejer och gbg-grabbarna.











Lisa och jag drog till Bulgarien med Moster Anna och mormor.












Kräftskiva hos Emily och Edgar






Gjorde om lite lätt i vardagsrummet.


Desiree fyllde 20 år.




En av många mysiga höstkvällar


Lisa och jag fotade på Ringvägen




Halloween hos Emily följt av storpub där I.C.E spelade.



Så ska det låta-inspelning.


Mamma köpte lokal och ska öppna inredningsbutik 2012!


Elin färgade mitt hår, kanooooon!



Julgalan med jobbet.




Firade Elin med maskerad när hon fyllde 21.




Teneriffa med mamma över jul.


Slutet av året spenderade jag med min älskade pojkvän i norrland. Underbara människor, skoteråkning, grillning, bada tunna och fira in det nya året tillsammans med Daniel och hand familj och vänner var det bästa. 2011 har varit ett helt fantastiskt år, jag träffade min stora kärlek och har haft mina bästa vänner närmast mig! Jag älskar er!

image description
image description
Du är det bästa som hänt mig Daniel Lars Magnusson! ♥

Leverpastej!

Gladiatorerna på, leverpastej på knäckemacka med mormors inlagda gurka!


Solig söndag!

Godmoooorgon! Har fått sova ut ordentligt idag vilket jag behövde. Har varit en tung vecka med lite sömn, orolig tillvaro både på jobbet men framförallt i det privata. Att Daniel flyttade var och är fruktansvärt jobbigt men samtidigt är jag så glad på samma gång! Det kommer gå bra, men det är inte kul. Åker upp till örnsköldsvik den 22-27 januari och jag kan knappt vänta, det är 2 veckor kvar. :) Nu ska jag kolla på Gladiatorerna och äta frukost! Vill ha en tv i mitt sovrum nu! Ha en kanondag gott folk!

Jobb

Kvällsfika på min rast. Har spenderat dagen på Ikea med Petra och Jonathan. Och som Emily och jag kom fram till igår så kommer man inte från Ikea under 500 kronor även fast mest inte skulle handla något... Nu ska jag ut i butiken och styra upp med alla 13 åringar som kommit på att 7eleven är det nya heta häng-i-gäng-stället! Puss hoppas gladiatorerna är asbra!


Elsas hemlighet

Här ska det läsas! Åh vill börja redan nu.


Ostbricka


Hemgjord Caesarsallad

Myskväll hos Emily och Edgar ikväll. Nyss ätit lite ceasarsallad snart blir det The voice och ostbricka.


Easytone

När stora älsklingen flyttar, får två små nya älsklingar flytta in.


Uppiggning!

Fick ett par nya converse och tre tröjor från samma märke av min lillebror och låssaspappa idag, lite uppiggning mitt i allt elände. Jennifer ska ta med mig på en "tänka-på-annat-shopping-tur" imorgon också. Jag har så underbara vänner runt om mig just nu känner jag, finns inga bättre. Tack alla ni som bryr er om mig och visar att ni ställer upp! <3


2011 i bilder - Del 1

Året startade i idre med dessa två tjejer.Kunde inte bli en bättre start på 2011


En mycket vild utgång i stan med härliga tjejer slutade med att Maddes hår brann upp


Jag tog äntligen körkort! :D


Jag fyllde 20år och blev firad av frissan och Kajsa med champagne, tårta och presenter på salongen.


20årsfirande med fina tjejer följt av en bra utgång i stan.


Var i idre en gång till tillsammans med Emelie





Helene hade studentskiva




Utgång med Madde och dif, resulterade i att jag mötte denna härliga Frida och tappade bort min älskade DKNY väska med allt i...


Jobbade med ett underbart team på Konditoriet, där fann jag och Nina varandra. En vän för livet!


Fick en tatuering av Filip och Lisa i 20årspresent



Lisa hade studentskiva och självklart var vi där och öste.



Lisa tog studenten!







SUMMERBURST!






Sofie fyllde 18, överaskningsfest och storasyster Emily hade gjort fina tårtor.


Slutade på Konditoriet och började på 7-eleven


Kajsa fyllde 20 år <3



Madde fyllde 20 och firades med överaskningsfest





Allsång på skansen


Midsommar hos Johan


Gotland v 29






Sommarfest på landsort.





Jobbigtläge!

Idag är det inga glädjerop från min sida. Idag blir jag lämnad ensam för en tid framöver. Ska spara varenda krona så jag kan åka till övik så fort jag får chansen. Snart är de färdigpackade och ger sig av mot nya äventyr.


Hockey.

Här på estövägen packas det för fullt. Alla Daniels kläder är nu packad och bu tar vi en paus för lite hockeytittande. Sista kvällen och natten närmar sig med stormsteg.


Orkar jag?

Ligger i sängen och sysslar med samma sak som inatt... Somnade av utmattning 4 inatt. Ligger och tvekar på om jag orkar åka till Haninge idag eller ej. Försöker bli av med mitt jobbpass i eftermiddag så jag ska kunna umgås med D innan han åker imorgon. Helt overkligt. Hoppas verkligen någon kan ställa upp för mig. Tror jag struntar i Haninge faktiskt. Kommer ju rätt många dagar och kvällar framöver som jag behöver fylla ut med aktiviteter. Förlåt för en deppig tid i denna blogg men den handlar ju faktiskt om mig och mitt liv så ni får ha överseende helt enkelt.


Gråter floder

Hur mycket kan man gråta på en dag? Jadu det svaret får vi nog aldrig men idag har varit en förjävla dålig dag. Det är nu bestämt att min Daniel flyttar till övik. Redan på torsdag. Helt sjukt. Har nog inte fattat det ännu. Vad ska jag göra här utan honom? är så glad för hans skull men så jävla ledsen samtidigt. Skratta eller le? Försöker göra både och. Imorgon blir det tröst shopping


Vilken vän

Vilken vän jag har. Elin är bra hon! Får mig alltid glad, på bättre humör och får mig att se det ljusa i saker och ting. Har ett väldigt jobbigt beslut att fatta och då är det alltid skönt att han någon att bolla sina tankar med. En smart vän är vad hon är. Vi har lunchat, provat glasögon och fikat. Nu sitter jag själv och väntar på att mamma ska åka ner till butiken så jag kan hämta min väska med min dator i.


Dejt

Har ätit lite yoghurt framför tvn och snart ska jag ta bussen och möta Elin i centrum för en liten dejt. Behöver prata av mig om något viktigt och svårt och dessutom träffa min fina vän och höra om hennes jul och nyår. Ha inte träffats sen dagen innan jag åkte till Teneriffa. Blir nog en sväng förbi mammas butik också och kolla och vara en hjälpande hand kanske. Men först en lunch/frukost på konditoriet! Ikväll blir det jobb en lugn sväng 20-00. Alla timmar är viktiga!


Hemma igen.

Har varit hemma i snart en timme och är redan jätterastlös. Ska handla lite och ta bussen till estö för att laga lite mat till killarna som är på träning och styr upp sina liv, och kanske mitt med .. Blir köttfärssås och spagetti till middag idag, blev så sugen på det. Känns tråkigt att vara hemma igen. Har haft några helt fantastiska dagar upp i norr. Vilka underbara människor jag träffat, så välkomnande, roliga, trevliga, och bara för härliga och snälla. Nu ska jag packa och gå och handla. <3

Gott nytt år!

Jag välkomnar 2012 tillsammans med min Daniel, hans fina familj och vänner! Idag har vi sovit ut, åkt skoter, grillat, badat tunna, ätit och druckit gott!


RSS 2.0