jag lever.

Fick jobba idag, så bra! :D Nu har jag precis stått i köket och lagat lasagne efter påhittat recept. Dum som jag är har jag nu bestämt att ta med mig lasagnen och åka till Petra och Jonathan med Daniel och bjuda på min mat utan att ha smakat på den själv. Hm, hur ska detta gå!? Återstår att se. Skulle den vara äcklig så får den väl vara det. Hejdå!

happy

Jag är bra lycklig och glad just nu! Jobb ikväll och en vända till stan för att hämta jonathan. Over and out nu ska jag bara mysa med en go person!


Don´t forget to love yourself

Ídag var det en jobbig dag på jobbet. Jag har haft feber hela dagen och det har varit lön, bra kombo. Hur mycket folk som helst. Hann inte med mycket som måste göras men dagen slutade bra med personalmöte, smörgåstårta och brownies. Sen cyklade jag hem till Petra och kollade 90210, lagade mat och umgicks. Nu blir det en gammal beckfilm och sova, jobb imorgonbitti igen. Hoppas på att vara friskare imorgon.

På torsdag ska jag testa på något nytt och läskigt också, ska gå och bli stucken av massa nålar. :/


sick and tierd

Startade min vecka med att bli sjuk, yes! Tråkigt eftersom jag har fått jobb 4 vardagar men tänker skita i att jag är sjuk och jobba på ändå. Nu har jag precis tagit ett varmt och skönt bad följt av en kopp förkylnings-te från kina eller japan som mamma köpt till mig. Det ska tydligen hjälpa, hoppas! Nu blir det halvåttahosmig och sedan ensam mamma söker. Myskväll i soffan!


Foto: Lisa.


Godnatt söndag.

Nynäs vann som jag sa, jag vann lite pengar och fick även ett jobbpass tills imorgon. Kanonbra! Har lite pengaångest igen. Så imorgon blir det jobb 8-16.30! :) Godnatt!

make love to me

Söndag idag, strålande sol ute och jag tänkte börja fräscha till mig lite, gå ut och ta mig hem till familjen, äta något och åka till Järfälla med Petra och se Nynäshamn vinna mot Järfälla i eftermiddag.


Lördag.

Då är jag hemkommen från en trevlig kväll på jobbet. Skulle jobbat med Linn men sen var det Emma som dök upp men inte gjorde det någonting. Vi har varit väldigt effektiva ikväll och haft det trevligt ihop och fått oss några goda skatt åt mindre nycktra personer. Nu ligger jag i sängen och kollar på en gammal beck film. Lite halvläskigt när det är mörkt och ensamt. Imorgon blir det hockey, och sen får vi se vad dagen mer har att bjuda på.


Har du ej mic, så hör vi dig ej.



Hur vig är du?










Lisa tipsar...

Lyssna vilken kanonlåt Lisa spelade upp för mig idag. <3


Foton av Lisa.

Nu gick precis Lisa efter våran mysiga förmiddag tillsammans. Tråkigt att tiden ska gå så fort bara. Vi har fotat på ringvägen, gosat med hundarna, ätit lunch och snackat skit. Här är några av bilderna Lisa tog på mig idag. Imorgon kanske vi fotar lite mer och då lägger jag även upp några fler bilder från idag på både mig och Lisa. Nu ligger jag i soffan och ska vila lite innan jag ska möta upp Jennifer för att handla och gå hem till Petra och fixa lite tacomiddag och sedan far vi till Jesper och umgås!












hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Efter att ha storhandlat, lunchat med Emily och Petra, köpt nytt smink, haft tvättstugan och gjort iordning maten så ligger jag nu i soffan och väntar på att torktummlaren ska bli klar så jag kan bädda sängen med nytvättade lakan. Det måste vara bland det bästa som finns, nytvättat och doftar underbart sköljmedel. Inatt är det bara en sak som saknas. Ikväll kommer Petra på middag och myskväll här hemma och imorgon ska jag och Lisa fota som vi så länge pratat om, ända sen i våras skulle jag tro. Haha! Lite mysiga och fina höstbilder hoppas jag på. Solen ska skina och jag vill inte se en ända regndroppe! Min fina vän Lisa.

love


Dif-lhc

Ätit mig proppmätt på rödbetor med chèvreost och pinjenötter, kyckling i parmesansås och nu kladdkaka med grädde. Nu kollar jag och Nicke Djurgårdens match på tvn! Gymet imorgon känner jag!


välmående.

Här var det dålig uppdatering... Har inte tänkt på att blogga de senaste dagarna utan jag har jobbat, umgåtts med bra sällskap som gör mig glad och avslappnad och bara tagit det lugnt. Försöker att stressa av lite och få någon slags balans i vardagen. Igår åkte jag hem till Anna och småkusinerna för att umgås lite och leka. Blev målarstuga, fika och sen stannade jag och lillebror även på middag. Så mysigt och behövligt att komma och träffa människor som får en så glad. Idag har jag bjudit hem mig på middag hos familjen och imorgon ska jag och Petra ha myskväll själva och bara umgås vi två.

Morgonfika

Morgonfika i stan innan jag ska kolla i lite affärer och sedan bege mig till min kära frisör! Ikväll blir det jobb och hoppas jag blir ledig imorgonkväll. Men chansen till ledighet är mycket liten!


Tisdag!

Startade dagen med en timmes promenad runt nynäs, tog vägen förbi hamnen för att få se lite glittrande hav. Gick förbi Fredrik en snabbis och snackade skit och sedan upp till Kontitoriet för att hälsa på Petra. Där stötte jag på Sofie, Jennifer och Rebecca och sällskapade dom på en lunch. Nu är jag färdigduschad och ska kila mot jobbet och sedan hem till Petra och Jonathan för att kolla på Sverige-Holland.

Söndagsfrukost.


Lördag it is!

Fy vad trött jag är idag. Kunde inte somna i vanlig ordning igår så somnade vid 4 inatt. Hade tvättstugan 10-12 och sedan sov jag en stund till, gick till gymet och nu ligger jag i sängen med huvudverk och har nyss pillat i mig lite sallad och kollar på idol. Måste ta en dusch och fräscha till mig för att gå till jobbet snart! 18-00 idag, får jag säga att jag vill ha en mysig hemmakväll med vänner istället!?

Trött på livet?


Fredagens.


äntligen helg?

Nja, jag ska jobba kvällar fredag och lördag så jag har inte längtat så mycket till denna helg. Just nu ligger jag utslagen och mätt i soffan och väntar på att Lisa ska komma hit. Vi ska ta en snabbfika innan jag börjar jobba vid 16. Ska boka tvättstugan tills imorgon eller söndag så jag får min soffa tvättad.


mjölk-sug

Gokväll. Här ligger jag och är sugen på mjölk. Tänk vad gott med ett glas iskall mjölk. mmh! Kom precis hem från Petra och Jonathan där vi hängt med Daniel och kollat en rulle. Bra film, men kommer inte ihåg vad den heter som vanligt. Nu bör jag vänta på ett tillfälle då jag har sällskap men jag kan inte vänta så länge så jag kollar på nya irene huss filmen nu, helt ensam. M o d i g t !


Dagens.

Har jobbat och varit på hockey på värmdö idag. Jobbet gick kalas och hockeyn helt tvärt emot! Godnatt!




Mycket bra dag!

Min dag har varit kanon. Jag har hunnit med att umgås med tre av mina absolut bästa vänner! L y c k l i g  t j e j ! Först blev det en tripp i lunkande tempo med Emily i lite butiker och lunch med Edgar. Efter det mötte jag upp Petra för ett gympass. Oj vad mycket bättre jag tränade när jag tränade med henne. Behöver verkligen en push! Sen kom Elin hit och vi har bara legat i soffan och snackat massor och ännu mer, kollat tv och lagat mat. Underbar dag! Fick även ett jobbpass till imorgon så ska kolla på senaste gossipgirl avsnittet nu och sedan sova! Godnatt!


Middag för två.


Kanelbullens-dag

Ja då var det åter igen kanelbullensdag. Känns lite annorlunda att inte jobba idag och kränga bullar men gud vad skönt att vara lite ledig i detta fina väder. Ska precis springa ut och möta Emily för en lite rundvandring i solen och sedan blir det gym med Petra vid 14. Efter det ska jag möta upp Elin för att handla och laga middag. Mysigt och behövligt! Nu måste jag rusa. Puss!

Ny vecka!

Halloj! Måndagen startade med ett träningspass och lite ärenden innan jag fick stressa till jobbet. Nu har jag handlat och lagat mat och ligger i soffan och kollar på ensam mamma söker och snart är det väl hollywood fruar skulle jag tro. :)


lusten är svår att ändra på



Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill ?


Dagens


Gårdagen

Godförmiddag! Pigga idag? Det kan jag inte skryta med att jag är iallafall! Har städat undan i vardagsrummet efter gårdagens fest. Men stearinet på soffan och dippen på mattan är fortfarande ett olöst problem som jag måste ta itu med. Suktar ju sisådär om jag ska vara ärlig. Disken står fortfarade odiskad i mitt kök så om någon vill komma och agera glasdisk så välkommen! Här kommer lite bilder från gårdagen hemma hos mig. Tack tjejer och killar för en trevlig kväll! Ikväll blir det jobb 18-00! Ska bearbeta bort min huvudverk och hunger tills dess!















RSS 2.0