lååång promenad

Kom nyss hem från en långpromenad runt trehörningen. Har ruskigt ont i fötterna nu, kanske tog fel skor? Det var iallafall extremt skönt att gå en runda själv och bara tömma huvudet på tankar om alla dessa känslor som kretsar runt om mig just nu. Kände även att jag behövde lite motion. Idag har jag börjat packa till Kreta resan och snart ska jag nog inta sängen för en liten skönhetssömn. :)

lördagkväll

Måste säga att det känns sjukt tråkigt att tacka nej till att umgås med alla idag men jag jobbar imorgon och är och har varit sjukt trött hela dagen. :/ Vill verkligen ut och umgås!


Gamla tider.

   

Våren i 8an, bra & dålig period..

26 April.

Idag fyller Linda 18 år, GRATTIS! Det är även min namnsdag idag. Jag sitter och slösar bort denna dagen framför massa oth avsnitt vilket inte känns så bra. Men jag har inte ork till något annat. Längtar tills på måndag då jag, Petra och Johanna ska in till stan för att shoppa lite. Ska bli skönt att få köpa lite saker man länge suktat efter. Är riktigt sugen på att köpa sommarkläder tills jag åker till Kreta på torsdag. Ska bli så skönt att komma iväg till värmen och njuta och bara umgås med familjen. Nu ska jag sätta igång och städa rummet. Byebye.

image137

25 April och LÖN!

Underbart väder idag igen och jag njuter! Skolan som vanligt men vi fick fin besök av Christopher Walldoff. Härligt grabb det där! Skit kul att se honom igen. Efter skolan åkte jag direkt hem till Emily och Sofie för att gratta dom för att som har fått en liten lillebror! Så sjukt kul! Vi mös lite och sen städade vi lägenheten lite. Blev även bjuden på middag och jag fick stå för grillandet. Det blev grillspett, hazzelbackspotatis!? och vitlökssås. Riktigt smarrigt! Sen kom Anna och Madde med efterrätten som vi avnjöt i soffan framför Talang 2008. Nu är jag hemma i min ensamhet och tänkte sätta på en film kanske? Om jag orkar...

Idag kom även min efterlängtade lön! Så underbart!  Har varit pank i en evighet känns det som nu och jag ska äntligen kunna betala tillbaka min skuld till min lillebror.

24 April

Sol igen! Underbar dag i skolan för att vi har nästan suttit ute hela dagen känns det som. Efter skolan tog jag cykeln ner till centrum för att möta min käre vän Desirée. Vi tog en fika och kollade runt lite. Köpte ett nagellack, en nagelfil och ett hårspänne. Desirée köpte precis likadana saker. :) Eftermiddagen har jag spenderat framför oth och nu blir det lite tvtittande och en skön dusch. En välbehövlig sovmorgon imorgon också, riktigt skönt!

23 April

Skolan som vanligt idag och ännu en dag med strålande solsken! Jag, Petra, Anna och Madde bestämde oss för att ta årets första mjukglass nere i hamnen. Även Emily, Sofie, Ebba och Linda hängde på. Det blev en mysig eftermiddag i solskenet!

22 April

Strålande solsken ute och jag sitter inne i mitt rum med nerdragen rullgardin och kollar på one tree hill. Inte direkt vad jag borde vara sysselsatt med kan jag tycka. Borde vä egentligen vara ute på en motionsrunda eller åtminstånde sitta i solen för att få lite färg. Jag har ingen energi för fem öre idag, är helt seg i både kropp och huvud och jag orkar inte göra någonting. Måste dock ta tag i mitt liv och börja städa mitt rum. Ser inte direkt hemtrevligt ut just nu. Tror jag ska städa ordentligt och kanske till och med skura golvet och putsa spegeln idag ? Detta inlägget blev extremt tråkigt. BYE!

Linda 18 år firas.

image136

Var hemma hos denna sötnosen och firade henne som fyller 18 år om drygt en vecka. Mycket trevlig kväll! Linda hade bakat tårtor och gjort snittar och dipp och massa härligheter att stoppa i sig. Tack för en trevlig kväll allihoppa!

moln :(

Helvete nu kom molnen, kanske stannar inne och pluggar?

19 April

Uppe tidigt idag och tog mig en underbar promenad hem i det vackra vädret! Strålande solsken och vindstilla kan det bli mycket bättre? Nu ska jag snart ut och sätta mig i solen och plugga lite samhälle tror jag. Eller det måste göras så! Ikväll ska jag troligen hem till Linda för att fira henne. Skitungen fyller förfan 18 om en vecka! :D Om jag inte drar hem till Linda blir det nog grillning på Lövhagen med Napoleon & co.

18 April.

Gårdagens skolgång var en aning seg men otroligt skön. Vi hade 2 hela lektioner och ett läxförhör på 10 minuter, sen satt jag bara och tog det lugnt i cafeterian och pratade med Linda och Emily. Efter skolan tog jag tåget till Haninge centrum för att inhandla någonting att ha på mig på Fias studentskiva på måndag. Ska vara lejon, men jag hittade inget perfekt plagg men det fick duga. Köpte iallafall, en rosa klänning som jagh tänkte ha på mammas 40-års "fest", 2 linnen, en tunika, en väska, och underkläder. Kom hem men plånboken tom. :( Kvällen spenderade jag framför hockeyn och sedan drog jag mig hem mot mr. x.

Saknar Landsort något enormt.

image135

Nationella proven i engelska idag då. Jag skrev om Landsort, förvånande .. nej.

17 April

Snart är ännu en till vecka i skolan avklarad, resan till Kreta närmar sig med storsteg .. :) Denna veckan har jag kopplat bort allt plugg utanför skolan totalt och bara njutit och umgåts med vänner och bekanta. Mycket mysigt! Denna dagen ska dock spenderas med lite naturpluggande, städning av rummet och kanske en solning ? Känns som om min blekfeta kropp behöver lite uppiggande färg.

Igår testade jag även att göra en "lejonman" av mitt hår, för att se om jag ska vara utklädd till lejon på Fias studentskiva. Shit vilket afro jag fick till! :O

image134

14 April

Skola som vanligt plug idrottsprov som gick okej, i think? Efter skolan bestämde sig iallafall jag och Emily att ta en tur ut till ringvägen och njuta av det vackra vädret, men planerna ändrades när det blev molnigt och kallt. Så vi satte oss ute en stund och gick sedan hem till Emily och hade ett litet "via-shows-maraton", sjukt kul att se! Sen blev det en liten promenad med Emily och Michelle och sen hem till Mr X en sväng. Nu är det PB som gäller och sängen lockar något otroligt! Puss T

helgen

Helgen har bjudigt på både trevliga och otrevliga aktiviteter, men har överlag varit trevlig. I fredags var jag hemma hos Matte men massa trevliga och för mig nya människor. Kul med nytt folk! Matte hade förövrigt en grymt fin lägenhet. Lördagen tillbringades inne i stan med en saknad vän, Desirée. Otroligt trevligt att träffa tjejen igen efter en allt för lång tid utan varandra. Jag var otroligt seg och illamående och spenderade kvällen hemma och tog det lugnt. Söndagen bjöd på plugg inför idrottsprovet jag hade idag. Somnade dock med böckerna i knät och sov i två timmar. Så kul var det att plugga.


Tråkiga mattelektioner spenderas med fotografering.

    
    
   
image133

äckelväder

Tråkig och otroligt seg dag iskolan idag, har haft två håltimmar och försökt att komma vidare med mitt historia/svenska arbete men det är omöjligt att göra någonting i skolan. Foten värker och nu gör ryggen ont också för att jag haltar mig fram. Efter skolan åkte jag hem och satte mig och pluggade på mitt arbete och har kommit en bit på vägen. Ska försöka ta mig i kragen och fortsätta lite mer efter duschen. Matte plugget har jag inte gjort någonting på så det får jag sattsa stenhårt på imorgon!? Det är äckelväder med snöblandat regn ute och jag vill bara ha sommar! Skönt att jag drar till Kreta om mindre än en månad, YES! I helgen är det första helgen på evigheter som jag är ledig från jobbet och det ska jag njuta av. Ska bland annat in till stan med min vän Skorpan och shoppa lite, vila och träffa en viss person, hoppas jag. Måste även tyvärr plugg eftersom det är prov i idrott på måndag.

Jättemånga är sjuka just nu och det är glest med folk i klassen, krya på er allihopa! :)

PAIN!

Jag har fan ont i hela kroppen just nu. träningsvärk överallt, huvudvärk och foten ... ge mig smärtstillande tack..........!

Ridskolan

Igår var jag och Anna uppe i stallet och fick en ridlektion av Petra. Emily filmade och tog kort på eländet ..!? Jag fick iallafall rida en stor bäst på 161 cm, och ramlade såklart av så nu kan jag inte gå på min fot som värker som aldrig förr. Skulle ha jobbat idag och imorgon men det blir det ingenting av, tyvärr. Var på SÖS idag med Nicklas och kollade upp foten för säkerthets skull. Ingenting var brutet men dom sa att jag hade fått en rejäl stukning. Ont gör det iallafall så nu hoppar jag runt på kryckor. :(

Filmer och kort fårn ridturen kommer säkerligen upp på facebook. :)


RSS 2.0