Hejdå! :(


Bortrest

Är på Landsort 15/6 - 12/7. Kommer troligen inte ha någon tillgång till internet överhuvudtaget vilket kommer leda till att bloggen inte kommer bli uppdaterad för fem öre. Riktigt tråkigt eftersom jag fått en hel del läsare nu på senaste tiden. Ber om ursäkt och om jag får en stund vid internet så lovar jag att uppdatera er om vad som händer. Hoppas att ni fortsätter följa mig när jag kommer hem igen! :)



♥ Therese Ö

trötter

Trött som ett jävla as är vad jag är nu. Har så sjukt ont i mina fötter och min rygg och är hungrig. Maten kommer strax att mätta min mage. Ikväll blir det lax och en skaldjursbakelse till förrätt. Ska packa klart ikväll också och åka och handla mat. Idag har jag jobbat med Jennifer, det gick bra men sjukt segt eftersom det var dåligt med kunder. Nej nu ska jag fixa här hemma och äta chips. Puss på er!

♥ Therese Ö

I get what I want!

Hej hopp! Jobbdagen gick bra fast det var supermycket folk så tillslut visste jag knappt vad jag hette.(nästan) Efter jobbet tog jag sällskap med Jennifer hem och sedan åkte jag och mamma och handlade mat och hämtade mitt paket från hm med tre stycken bikinis, linne och t-shirt. Riktigt nöjd. Direkt när jag kom hem så skickade jag iväg en ny beställning från h&m och en från Nelly. Ett par svarta highheels som jag suktat efter så länga har äntligen kommit in i min storlek igen. Glädjeskutt! Sen har jag även börjat att packa. Känner mig så oorganiserad när jag packar och bara slänger ner allt jag ser. Kommer ju inte kunna bära allting.

Imorgon blir det jobb igen med Jennifer. Hoppas på en lugn dag.






♥ Therese Ö

underbart vacker låt.



Everybody Knows
That I was such a fool
To ever let go of you
And baby I was wrong
And yeah I know I said
We'd be better off alone
It was time that we moved on
I know I broke your heart
I didn't mean to break your heart
 

But baby here I am
Bangin' on your front door
My pride spilled on the floor
My hands and knees are bruised
And I'm crawlin' back to you
Beggin' for a second chance
Are you gonna let me in?
I was runnin' from the truth
And now I'm crawlin' back to you


I know you're in there
And you can make me wait
But I'm not gonna wait
It's the least that I could do
Just to tell you face to face
I was lyin' to myself
Now I'm dyin' in this hell
Boy I know you're mad
Well I can't blame you for bein' mad


If you could see these tears I'm cryin'
Touch these hands that can't stop shakin'
Hear my heart that's barely beatin'
You would see a different girl


♥ Therese Ö

blää

Ska jobba mot min vilja idag. Sådanna jobbdagar är inte roliga. Jag vill bara dra täcket över huvudet och sjunka genom jorden, radera alla jävla känslor och börja om på nytt.

Therese Ö 

Kajsa 18 år.


Födelsedagsbarnet!


Supergod mat till en superhungrig tjej.


Angelica och Kajsa <3


Favorit i repris. Gud va jag saknar min underbara vän Jesper.


Två härliga killar!


♥ Therese Ö

Som sagt, jag orkar inte vara så jätteseriös ikväll. Men det här är jag som en light prinsessa.





♥ Therese Ö

mysdag i regnet med en underbar vän.

Idag har jag myst med Linda på förmiddagen. Först blev det en kort promenad i spöregnet och sedan handlade vi med oss lunch hem och åt och fikade. Kollade lite på Lindas dansuppvisning på datorn och pratade massa strunt. Helmysig förmiddag! Nu ska jag börja fixa inför ikväll. Har åkt på att göra ett kort också så jag får se vad jag ska knåpa ihop. Dags att sätta lite fart. Hörs innan jag åker!


Present till Linda


Vi åt en riktigt god lunch. Färsk pasta fylld med tomat och mozzarella.


Linda hade bakat supersmarriga cupcakes!


♥ Therese Ö

Fredag

Godmorgon eller godförmiddag på er!

Idag ska jag gå en promenad med min vän Linda och sedan äta lite lunch tillsammans. Efter det måste jag hem och fixa mina kläder tills ikväll då jag ska på garden party hos Kajsa. Man kunde ju hoppas på bättre väder men nu är det som det är. Får ta med varma kläder för vi ska sitta ute i ett partytält med väggar och mysa. Det är "prinsar och prinsess" tema så jag ska självklart vara prinsessa. Går väl inte direkt in för det till hundra procent men jag är rätt söt som prinsessa måste jag erkänna.

Nej nu ska jag slänga i mig lite frukost och kila iväg och plocka upp Linda. Vi hörs senare och då får ni se hur jag kommer se ut ikväll! Puss och ha en underbar dag!

♥ Therese Ö

11 juni

Som jag sa förut så hamnade jag i sängen och somnade. Kollade på Yrrol men somnade i mitten av filmen. Så himla skönt att somna såhär mitt på dagen och halvsova i någon timme. Jag älskar det! Hur som helst så drog jag mig upp ur sängen vid fyra och gick och handlade. Har nyss lagat och ätit mat, blev fläskfilé, hasselbackspotatis med sallad och sås. Nu får vi se vad som händer, kanske bär ner lite tvätt och tvättar, verkar ju jävligt tråkigt men man måste väl hjälpa till lite hemma antar jag. Kramar.



"you have to decide whats most important to you,
keeping your pride and get nothing our taking a
risk and maybe having everything"




 

♥ Therese Ö


Skolavslutning

Hej! Jag kom precis hem från min lillebrors och min gamla skolas skolavslutning. Lite nostalgi såhär på torsdagsmorgonen. Det var väldigt trevligt att se alla glada nior som nu tar ett steg närmare gymnasiet och så blödig som jag är så stod jag självklart och grät. Hörde inte så mycket av varken sångare eller talare eftersom ljudet var rätt kasst men det var mysigt.

Efter avslutningen så tog jag mig ner till centrum för att handla lite saker och hämta min ringar jag glömt på jobbet. Tog en sväng förbi mamma och kollade på lite kläder och nu är jag hemma igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra av den här dagen men jag är rätt trött så det blir kanske en tråkig men skön dag i sängen. Ska försöka börja packa lite också inför mina fyra veckor på Landsort. Hörs senare iallafall!


Bild från när jag själv gick ut nian

♥ Therese Ö

Mitt humör svek mig...

... under dagen. Tappade bort mitt fina humör som jag vaknade med imorse någonstans under dagen. Fixade Sofies hår, åt lunch med Emily på Konditoriet Nynäshamn och sedan hoppade jag in istället för Linda och jobbade klockan fyra. Nu är jag hemma och ska äta och kolla på Sveriges match! Jäklar va kul! Vi hörs senare ! Puss på kinden.



♥ Therese Ö

10 juni

Godmorgon sötnosar!

Idag ser mina planer ut som så att strax ska jag dra min rumpa hem till Emily för att fixa Sofie och Jennifers hår till deras bal som är ikväll. Sen ikväll blir det ju självklart fotbollen. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på. Sugen på en lunch på jobbet.


Balen i nian


♥ Therese Ö

Tisdag

Dagen i stan var trevlig och vi hittade en fin present till Kajsa. Själv köpte jag ett par jeansleggings, en randig oversize tröja, en rosa topp(som satt som skit när jag kom hem), almanacka och tre stycken silverringar och jag åt en gudomlig ceasarsallad till lunch.

Sitter och skriver i min nya kallender och skriver av folks födelsedagar osv från min gammla nu och när jag kollar i min gamla och ser vad jag har gjort och med vem så byggs mina sakna-känslor på. Tillexempel nyår, hade en underbar kväll och natt och  träffade en underbar människa som inte finns i mitt liv länge. Alla 18 årsdagar vi firat och mina två utlandsresor detta år.

Nu vill jag bara se min söta vän Filip och se hur snygg han är på sin bal ikväll!
♥ Therese Ö


Stockholm here we come

Godmorgon!

Strax där det av till storstaden med Madelene. Där kommer vi troligen möta upp Angelica och börja våran jakt på en present till Kajsa. Blir nog även lite shopping också om jag känner mig själv rätt.

Fick en underbar nyhet igår också, min älskade vän Victoria kommer göra oss sällskap på Landsort på midsommar. Yey!



♥ Therese Ö

Beställning

Allting var nästan på rea så jag kom billigt undan! Dom gula byxorna kostade tillexempel endast 149 kronor.








♥ Therese Ö

I won't tell you that I love you!!

Goddagens!

Idag är jag så himla trött och slö så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har legat i sängen och kollat på film men det blir lite långtråkigt till slut. Samtidigt som jag vill ut och göra någonting och umgås med folk så känner jag att jag inte orkar med att träffa en enda människa. Jag ska gå ner och se vad man kan tillaga till lunch första måndagen på mitt sista sommarlov.

Juste jag beställde hem lite småsaker från h&m igår. Kan visa er lite senare. Kramar.

♥ Therese Ö


Foton från 6 juni


Melvin och Fredrik


Edgar tog studenten!


Melvin och jag


Max och Elin


Max


Bästa Emily och jag kollar på Elin som gör något väldigt intressant.


Kalle var brunbränd och snygg i lila





Folks


♥ Therese Ö

Helgen

Hej på er!

Gårdagens studentfirande var riktigt trevligt. Var på Johans mottagning och det var så mysigt och roligt. Var väldigt nervös innan men när jag kom dit så var alla så trevliga och lättsamma så spänningen släppte lite. Johan var jättefin och det bjöds på god mat och dryck och massor av skratt. Sedan bar det av till Emily för att byta kläder och sedan ner till Freja där vi åt middag och umgicks med massor av härliga och glada människor. Sen blev det Telegrafen där hela Nynäshamns festfolk var. Blev en tidig hemgång för mig eftersom jag fick så ont i ryggen och i min fot eftersom någon klev på mig och jag vred till foten fel. Var hemma i sängen vid halv två.

Idag har jag jobbat. Har gått bra men ganska segt. Inte mycket folk idag inte.

Bjuder er på en fantastisk låt!




♥ Therese Ö

tror detta horoskop kan stämma jävligt bra in på mig just idag!


Sveriges Nationaldag och Nynäshamns gymnasiums student!

Godmorgon!

Solen lyser idag vilket alla vi i nynäshamn hade hoppats på eftersom treorna springer ut idag och tar stufuckingdenten! Idag lever Nynäshamn! Jag kommer tyvärr missa utspringet och se alla glada treor och få krama om dom eftersom jag jobbar. Men som tur är ligger mitt jobb i centrum så jag borde få en skymt av studentflaken. Vid halv två måste jag kila från jobbet för att åka till bästaste Johan och fira honom. Jag är så nervös så jag sprängs snart. Lisa sa att det kommer 85 gäster och jag känner nog fem av dom. Omg. Det är bara att klistra på leendet och se trevlig ut. Nu måste jag fortsätta med lockningen av håret så ja¨g inte kommer försent! Ha en underbar dag, speciellt alla studenter!

♥ Therese Ö

Sverige till final

Ja Robin Söderling har tagit oss till final i tennisen. Helt fantastiskt! Jag har suttit och kollat på matchen och precis dragit i mig en parmapizza med Nicklas och nu är det Federer som spelar semifinal med någon snubbe i Tennisen.

Fick precis en liten avslutningspresent av mamma.  Två små ljuslyktor, rosor och ett fat som jag tänker ha ljus eller frukt på. Har ett rosa och vitt tema i mitt rum just nu så dom kommer passa in perfekt.





♥ Therese Ö


Glamour

Jag fick hem en gratis glamour tidning idag. Nästa två nummer kommer också dimpa ner i min brevlåda under sommarmånaderna. Gratis är gott!

Nu har jag precis lockat mitt hår och försöker avgöra om jag ska ha såhär imorgon eller ej. Lockarna kommer ju vara förstörda när jag jobbat klart och ska till Johan så det kanske inte ens är någon idé. Vi får se! Nu i eftermiddag ska jag ta ett mysigt varmt bad och ha ett litet "hemma-spa" och göra mig fräsch inför morgondagen. Vi hörs senare! <3



♥ Therese Ö

Skolavslutning

Ja idag slutar jag faktiskt i tvåan. Tiden har gått så otroligt fort tillsammans med min härliga klass och nästa år är det vi som är treor och har studenten framför oss. Det känns inte riktigt som om det är sommarlov om några timmar. Kallt och trist ute. Nej nu ska jag fortsätta göra iordning mig, äta lite och sedan traska till skolan.


♥ Therese Ö

gaaaah

fyfan va sur jag är nu. Var ju på viaskolans show idag igen och nu skulle jag filma sofie och några andra så jag tog med mig min låssaspappas kamera som är mycket bättre. Där sitter jag och blir skitnöjd med mina filmer och tycker att det är så himla bra kvalité osv. Ja och nu när jag kommer hem och laddar in allt på datorn så hörs inget ljud på filmerna. Jag lackar sönder och vill skjuta mig själv just nu. Vem i helvete tillverkar en kamera med videofunktion utan ljudupptagning? Meningen med att filma någonting istället för att fota är ju i 9 fall av 10 att man vill höra ljudet. GALEN är vad jag är! Hejdå!













♥ Therese Ö

Hittade lite bilder på Petras dator.


Idolfinalen 2008



2005 jag och petra



8an på viaskolan


Fjanterier på viaskolan


Vi fixade Catta till hennes bal.


Jag och Emily i början av 8an


Jag och Catta i Haninge centrum


Jag och Camilla på pokerkväll i nian


Fest hemma hos Ljung i ettan




Porthus på Sofies 18 årsfest.


Fest hos Edis 2007


Nyår 06/07


Glada på avslutningen i nian.


Viaskolans show 2007


Viaskolans show 2007


Viaskolans show 2007


Bengan, viashowen 2007

♥ Therese Ö

Torsdag med klassen

Idag ska vi ha en klassdag. Tanken var att vi skulle vara ute i solen och mysa rund men eftersom solen lyser med sin frånvaro så ska vi bänka oss framför en film med lite fika. Man umgås ju inte riktigt när man tittar på film men men. Trött som få är jag iallafall och tänker bojkotta sminkväskan och traska till skolan ändå.

Ikväll är det Viaskolans show igen, fast med Petra denna gången. Hittade inte laddaren till min kamera så jag hoppas batteriet räcker!

♥ Therese Ö

Jag saknar min vän.




♥ Therese Ö

Don't pay him any attention

Hej hopp!

Nu är jag på mycket bättre humör! Det är såhär jag vill se mig själv och antagligen så ni också vill se mig. Nu ikväll har jag och Emily varit på min gamla skolas årliga musikshow. Ja vad ska jag säga om detta året? Den var inte den bästa direkt. Många solister som inte borde stå där dom stod tyvärr men självklart fanns det guldkorn. Min favorit var såklart Sofie. Hon sjöng helt fantastiskt och gav mig gåshud och ett blött öga. Imorgon ska jag dit igen med Petra eftersom planen var att jag skulle gå imorgon. Men det kan bli kul att se igen och då ska jag filma och kanske lägga ut här på bloggen om jag får tillåtelse av sångaren. Bilder blir det iallafall om man får till någon bra.


Linne - Lindex
Cardigan - H&M
Jeans - Replay
Väska - DKNY


♥ Therese Ö

Hej och hå

Idag är jag på ett så konstigt hurmör. Jag är lättirriterad och allmänt tjurig. Vet inte varför men så är det iallafall. Därför ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film och äta en stor godispåse. Återkommer kanske senare om humöret stiger!

♥ Therese Ö

allt från lindex





Nu ska jag fixa fossingarna och måla naglarna rosa. Kramar!

♥ Therese Ö

Hungry eyes

Hallådär!

Idag är jag på ett toppenhumör även fast vädret inte är det bästa. Regn och rusk, fytusan! Ser dessutom ut att bli sånt här väder resten av veckan. Hoppas för studenternas skull att det inte regnar på lördag när dom springer ut. Usch va hemskt det skulle vara. Man kan ju bara tänka sig hur mycket regnet kan förstöra den största dagen hittills i ens liv. Nej jag håller tummarna för att solen vinner över regnet på lördag.

Idag hade vi en friluftsdag med minigolf och kubb inplanerad på schemat men eftersom det regnat och var äckligt ute bestämde jag och mina härliga tjejer oss för att ta en mysig dag nere på Konditoriet Nynäshamn och äta lunch och fika. Blev även lite shopping för min del. Visar er lite senare!

Nu har precis hela familjen dragit iväg ut till Lövhagen med Alexanders klass för en klass-kväll. Inte direkt avundsjuk när jag kan ligga inne med en kopp te och höra regnet smattra mot fönsterrutan.



Bjuder på en ashärlig låt som jag älskar och blir på härligt humör av!


♥ Therese Ö


 


Jag vill ha ...

... en likdan kavaj som Kenza har från Zara. Så himla snygg! Kanske blir ett besök i storstaden i veckan för att prova den och köpa present till en vän som fyller år medans jag bor på Landsort i 4 veckor.




♥ Therese Ö

Måndag

Jahapp, då har ännu en dag i mitt liv flytit förbi utan att jag gjort någonting speciellt. Skoldagen blev väldigt kort var kanske där i sammanlagt en 45 minuter. Sen åkte jag hem och åt lite på altanen och solade lite innan jag tappade tålamodet och gick in och bytte gardiner och sofföverdrag. Så nu är det ljus och fint i mitt rum. Känns jätterätt!

Nu är det tv som gäller för min del och sen ska jag nog dyka ner i frysen och se om jag hittar någon glass. Puss och godnatt!

♥ Therese Ö

Sista skolveckan

Ja nu är jag inne på min sista skolvecka för terminen. Solen skiner och jag ska glida ut på altanen och äta lunch innan jag cyklar till skolan. Vi gör ingenting i skolan just nu så det känns ganska meningslöst men det är lika bra att åka dit ochlämna lite böcker och annat. Får se hur många det är från min klass där. 10 kanske? Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, man får ju inte sitta inne när solen är framme.

♥ Therese Ö

RSS 2.0