Stort tack!

Jag vill tacka alla som har gratulerat mig på min stora dag idag, det betyder verkligen! Alla fina presenter jag fått och alla som tänkt på mig på min födelsedag. Tack! Nu ska jag lägga mig för att sova. Godnatt!

♥ Therese Ö

I ain't wastin' no more time

Ja idag är det då min 18årsdag. Jag är på strålande humör förutom att jag är en aning ledsen för att jag tappat mitt busskort och gymkort. Det är det ända som har gått fel idag. Jag tog en skön promenad ner till centrum i solen och mötte upp mamma, gjorde några ärenden på banken och hämtade mina tårtor från jobbet. Har inte tagit upp dom och kollat ännu men jag slår vad om att dom är grymt snygga och goda! Min chef han kan han. Visar lite bilder från ikväll senare och självklart bilder på tårtorna. Mina gäster kommer vid 18 så jag ska väl börja hjälpa till där nere nu.


Massor av kramar från mig.



 

♥ Therese Ö


18 ååååååår!



♥ Therese Ö

Godnatt 30/3

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite och nästa gång jag kliver upp så är jag 18 år. (: iiih! Glöm för tusan inte att gratulera mig imorgon! (:



♥ Therese Ö

Nu ska jag laga käk och dammsuga, gud så kul!



♥ Therese Ö

Ps. Imorgon fyller jag år!

Ja då har den nya veckan startat och skolan väntar på min ankomst. Ska käka lite och kila iväg till bussen. I eftermiddag tänkte jag nog damsuga lite här hemma och städa upp lite och imorgon fyller jag år! Shit va kul!!!! Ha en fin dag!

♥ Therese Ö


Nynäshamn går upp till div-1

Shit, var nyss i ishallen i sällskap av ca 900 personer och såg Nynäshamns a-lag ta sig upp till div 1. Grym match, grymt tryck och oslagbar stämning! matchen slutade 3-1, jag är så jävla glaaaa.

Min kväll igår var riktigt trevlig. Lite segt till en början men senare taggade alla till och vi fick en toppenkväll! Kvällen slutade bra för vissa och sämre för andra, vissa blev röda och vissa hade väldigt roligt åt detta. Själv drog jag och snackade lite med en vän och decka senare i min sköna säng.









♥ Therese Ö

Sjuk jobbdag!

Hej alla glada! Idag är jag på ett strålande humör och väldigt flamsig av mig. Det är något konstigt med denna dagen för alla på jobbet tycktes också vara på väldigt bra humör och lika flamsiga. Idag var vi 5(!) stycken som jobbade. En tjej som provjobbade, jag, JR, Andera och Kajsa. Provjobbaren måste tyckt att vi var helt sjuka i huvudet så som vi höll på men man ska ju ha kul på jobbet, right!? Iallafall, efter jobbet kom Jessica och Kajsa med den glada nyheten att dom är gravida! Jag har nog aldrig haft så kul och skrattat så mycket på jobbet som idag. Det är i klass med Jessicas och min klippa-sönder-tröjor-dag. Ikväll blir det party, najs!




♥ Therese Ö

Berörande



♥ Therese Ö

Lördag

Nu ska jag kila iväg till jobbet. Slutar 16.30 då får jag se vad som händer. :)

Alla som gör högskoleprovet idag, lycka till!

♥ Therese Ö

Svartsjuka & misstänksamhet - kärlekens baksida.

Svartsjukan är som en liten djävul som gnager och fyller oss med jobbiga känslor. Den kan komma av att man verkligen har blivit sviken eller att man tror att man kommer att bli det. Svartsjukans lilla djävul kan dyka upp även om förnuftet säger oss att det inte finns någon anledning. Alla människor drabbas av känslan någon gång. Och en del drabbas oftare. Egentligen handlar det om att våga lita på sig själv. Att lita på att man är en person som är värd att älskas av dem man älskar. Det handlar också om att lita på andra. I kärleken är vi ömhudade och sårbara. Därför kan också vår tillit till oss själva och andra rubbas. Om man inte litar på andra får misstänksamheten utrymme. Vi tillverkar svartsjukan inuti oss själva och börjar fantisera om vad han eller hon gör och känner. Ibland kan man behöva ett rakt svar. Får man höra att det inte stämde blir man lättad och glad. Risken finns att man får höra sådant man inte vill höra och då gör det såklart ont. Men sanningen är oftast bättre än ovissheten. Vägen till tillit är att lära sig se sitt eget värde och lita på att det som känns bra just nu också är bra. I kärleken finns inga försäkringar eller evighetslöften. Vi kan bara vara så modiga att vi vågar ge och ta emot kärleken, trots den lilla djävulen som förmörkar våra tankar ibland.

Läste denna text häromdagen och var bara tvungen att dela med mig. Den träffade mig rakt i hjärtat.

♥ Therese Ö


090327

Hejhopp!

Idag blev det en kort skoldag vilket var väldigt skönt. Var så sjukt trött imorse att jag knappt orkade ta mig till skolan. Slutade 11.15 idag eftersom jag var färdig med svenskan så då gled jag ner i centrum och hälsade på mamma och sedan upp till Siggan som syr in min klänning. Den blir superbra! Nu ska jag kolla på oc och dricka fläderdryck och sedan till ösmo och sola. Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför let´s dance finalen och imorgon är det jobb för min del.


Vill ha!

♥ Therese Ö

livehockey

Pratade nyss i telefon med lilla Fille samtidigt som jag följer alagets match på internet. Just nu leder Nynäs med 4-1 mot Lidingö. Jag är en aning nervig måste jag säga. Så kul. Tvn står också på och där visas det Roomservice, Jonny och Mathias, vilka lirare!

Snart ska jag packa idrottsväskan och göra mig iordning för sängen och något avsnitt av oc. Mysigt!

Min morgondag startar först med lite ärenden i centrum, sedan skola och därefter direkt ner till frissan för att färga och kilppa mig. Ska bli så skönt, som jag längtat! Mitt hår är helt sönderslitet i topparna och bara hänger och ser allmänt tråkigt ut. Ändring på det imorgon. Yey!


Puss och godnatt!
♥ Therese Ö

6 dagar kvaaaaar!

Tjolahopp i solskenet! Det är så mysigt väder ute just nu, kunde dock ha varit lite varmare men det är nu man bara vill ut och promenera. Ìdag gick jag lite tidigare från fotot eftersom jag tyckte jag hade varit så duktig och effektiv plus att jag kommer behöva fotografera på min fritid. Så jag kände att jag var värd det.

Nu har jag precis kletat ihop en våffelsmet och senare ska jag laga till dom också. Får väl hoppas att jag inte bränner dom som allt annat jag brukar tillaga till familjen. Så gott med massor av grädde och hallonsylt på. Mums!



♥ Therese Ö

Våffeldagen ♥

Ja idag är det våffeldagen, gud så gott! Kan ju hoppas att någon står och gräddar våfflor ikväll när jag kommer hem från skolan. Jag har min jobbiga skoldag idag från 11.30-17.20, usch vill bara stanna hemma och ligga i sängen men man måste göra sin plikt. Ha en bra dag.

♥ Therese Ö


En vecka kvar.




Min shopping från igår ser ni på bilderna, plus att jag köpte en svart cardigan och toffsar. Blev ingen stor shoppingdag men jag behövde få lite nytt för att pigga upp mig själv.

Idag har jag varit i skolan på utv-samtal sedan följde jag med mamma hem igen för jag mådde dåligt. Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på ett flertal avsnitt av oc, oth och gossipgirl. Sen har jag även varit hos mormors kompis som ska försöka fixa min klänning från Nelly som var för stor. Hoppas att det funkar. Resten av dagen lär jag väl spendera i sängen och jag ser fram emot att se "Den rätte för Rosing" som vanligt. Jävligt roligt program!

♥ Therese Ö

Dagens outfit



♥ Therese Ö

Underverk!



♥ Therese Ö

snö?

WTF!? När jag drar upp rullgardinen nu på morgonen möts jag av snö? Hallå var inte den härliga våren på g? Jag blir så less. Men men. Nu är det vanlig vecka i skolan igen och inte alls lågt kvar till påsklovet och min födelsedag. 8 dagar kvar tills jag äntligen kan säga att jag är 18 år. Men nu ska vi fokusera på nuet, hoppas på att det inte blir så mycket i skolan för jag måste nog ta mig in till Haninge eller stan i eftermiddag. Först hade jag siktet inställt på storstaden men nu när jag såg snön tror jag att jag får nöja mig med Haninge. Hoppas bara att det är inte något pendeltågsstrul då skjuter jag mig själv!

♥ Therese Ö

Önskelista









♦ T-shirt - Gina tricot
♦ T-shirt - Gina tricot
♦ Jeans - Gina tricot
♦ Skinhandskar
♦ Nitskärp - Lindex
♦ Scarf - Lindex
♦ Klänning - H&M
♦ Örhängen - H&M

♥ Therese Ö

Dagens och utvärdering

Idag ser jag ut såhär och jag har precis varit ute på Norvik och kört med Nicklas. Det gick konstigt nog bra för mig trots att det var första gången jag körde. Jag är lite småstolt över mig själv. (: Nu väntar jag bara på att vi ska åka upp till ishallen och kolla på lite hockey. Jag har inte bestämt mig för om jag ska se både a-lags matchen och bj, får se när jag är på plats. Det är ju inte direkt sköna sittplatser!



 ♥ Therese Ö

folk vill ta tillbaka men vägrar att ge

Godmorgon!

Det är med segt huvud och ben jag nu tagit mig till datorn för att uppdatera er om mitt liv. Min lördagskväll blev inte som planerad, blev upphämtad av Benny, Choffe och Jed i världens största bil med världens minsta hund i. Sen gled vi runt i väntan på bättre tider. Tillslut styrde vi till deras vänner på Frejas där vi spenderade några timmar. Roligt med nytt folk! Och Bennys hund är ju inte att tala om, så jävla söt! Jag vill ha en chihuahua! Det är någonting jag helt klart ska köpa när jag flyttat hemifrån. Så gosigt med en liten trogen följeslagare som kan följa med iprincip vart som helst. Känner jag mig själv rätt så kommer jag nog sno Inka.

Idag är det övningskörning och hockey som står på schemat. Återkommer med hur det gick om jag överlever körningen.

♥ Therese Ö

Du ger mig bra viberationer

Hej!

Idag har jag jobbat, gick bra men det var väldigt mycket folk. Sen tycker jag att sura kärringar som lever på sos-bidrag kan hålla sig borta om dom tycker jag är så otrevligt. Vi tjejer får alltid beröm för att vi är så trevliga, men ändå kan jag inte låta bli att bli så sur på folk som klagar. Well well, nu har vi middagsgäster här och har ätit en jättegod sallad till middag med parma skinka, min favorit! Nu har jag tråkigt och är trött, funderar på om jag ska dra och kolla på film. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! Kram på er!

♥ Therese Ö


Rolig skoldag!

Idag hade vi riktigt roligt i skolan, blev uppdelade i lag och körde trekamp typ. Först var det en frågesport om våra lärare, som mitt lag vann. Efter det skulle man tävla om vilket lag som kom först till bowling hallen, mitt lag vann igen... Sen var det bowling som stod på tapeten, där skulle vi vunnit om inte jag och miss Madelene var så usla. (A) Men vi var nästa en seger även där. Efter skolan så bestämde Emelie och jag oss för att baka så vi åkte och handlade och hämtade upp Emily. Bakade och fikade lite hos Emelie. På vägen hem mötte jag Filip som följde med hem till mig och hängde lite och snackade skit. Skönt att umgås med den människan, en av världens bästa. (:

Fördjupningsveckan är över vilket är skönt. Denna gången har veckan varit lite sådär rolig men det känns som om vi fått en skönare sammanhållning i klassen och närmare relation med varandra, vilket är u n d e r b a r t !

Nu ska jag äta räkor med la familia! Kramar.


Mitt grymma lag!



 

♥ Therese Ö

Fredag, äntligen helg

Godmorgon, dåligt med sol utanför mitt fönster Gud! Idag är det bland annat bowling som står på shemat i skolan, det kan bli jäkligt roligt tror jag. Ishockeyn igår gick ju åt skogen, men jag fick både trevligt mansällskap och kvinnosällskap så jag är inte bitter! Jaja, nu ska jag käka något och ta bussen till skolan. Ha en bra dag!

Idag ser jag ut såhär, enkelt och skönt.



♥ Therese Ö

Tjena kexet, står du där och smular?

Hallå där mina vänner!

Idag är jag på ett strålande bra humör. Våran redovisning gick superbra, enligt mig iallafall. Var så himla orolig innan men under redovisningen och efter så kände jag bara en stor lättnad av att vi hade lyckats. Alla andra i klassen var också superduktiga och Tommy och Lasse var imponerade. Dom trodde inte vi kunde göra så pass bra ifrån oss med våra kunskaper inom marknadsföring. Vi har ju trotts allt inte hållt på med det så länge.

Kom nyss hem från Ösmo och solningen, nu ska jag ta mig en dusch och sminka mig lite innan jag käkar och senare drar vidare upp till ishallen tillsammans med Lisa.

♥ Therese Ö


Måns, förtrollande.



♥ Therese Ö

Torsdagsmorgon


Såhär ser jag ut idag, förutom håret.
Strax ska jag äta lite och dra mig mot skolan för att ha redovisning. Herrans nervös!


♥ Therese Ö

For your eyes only...


Är det någon som vet vem som sjunger? Blir helt galen, vill ha låten.
Med denna underbart fina låt vill jag iallafall säga godnatt.
Lyssna på texten och njut.


♥ Therese Ö

Du behöver inte vara perfekt!

God kväll! (: Visst har det varit en underbar dag idag med strålande sol och värme. I skolan tittade vi som sagt på När mörkret faller som var grym! Den var dock väldigt hemsk men riktigt bra. Värd att se. Efter det hade vi lunch så få tog vi tjejer oss en sväng runt fina ringvägen med godis som tilltugg. Väl tillbaka i skolan så var det dags för diskution och skrivuppgift om filmen. Gick åt helskotta för mig. Efter skolan har jag inte gjort mycket nytta. Varit och solat en sväng, höll på att bränna rumpan av mig btw. Kändes som att ligga på brinnande kol. Nu ska jag ta mig en dusch och städa upp lite i mitt rum. Jag fattar inte att det kan bli så stökigt över en dag, otroligt! Ska även skriva klart min ansökan om förlängt underhållsbidrag till Försäkringskassan och försöka hitta någon bild till min födelsedagstårta.


Balen i nian, Emily, Petra, Jag & Michelle.


♥ Therese Ö

Dagens outfit



Nu ska jag kolla på gossipgirl och sedan åka till Ösmo och sola. Puss i solskenet!


♥ Therese Ö

Onsdagmorgon

Godmorgon! :) Nu ska jag göra mig en smoothie och cykla till skolan för att kolla på film med alla samhälls ettor och tvåor. Filmen som visas är "Mörkret faller", vi får väl se hur den faller en i smaken. ÅH solen skiner utanför fönstret, iiih!



♥ Therese Ö

träningssugen igen

Nu har det äntligen kommit ut nya avsnitt av one tree hill och gossipgirl så ikväll blir det oth och imorgon gg eftersom jag inte orkar båda idag. :) ååh jag är så glad!


jobbigt skoldag

Efter en heldag med arbete om strutskött är jag helt tömd på krafter. Huvudet är tungt som bly och kroppen seg som en seg godisråtta iprincip. Själva ordet "strutskött" låter ju bara för komiskt så det känns väldigt tråkigt och svårt att försöka presentera och göra en bra och seriös redovisning om hur våra planer för lanseringen ser ut. Meningslöst. Bokande nyss lite soltider i Ösmo så jag blev lite gladare och nu ska jag lägga mig och vila med oc. Senare ikväll blir det träning och den rätte för Rosing med Petra.


♥ Therese Ö

gårdagens klädsel

Glömde att jag hade fotat min utstyrsel igår så ni får se den idag istället eftersom jag ser ut som en lodare idag.



♥ Therese Ö

effektiv kväll.

Efter två avsnitt av oc fick jag något ryck, började laga fläskfilé med klyftpotatis och sallad till familjen, tvättade, cyklade och solade, duscha och allt som hör där till. Jag är nöjd med min kväll/eftermiddag och imorgon ska jag och Petra äntligen komma iväg till gymmet och bränna fett! Ska bli så skönt, slarvar för mycket med träningen eftersom jag inte har sällskap och är för feg för att ta mig till gymmet ensam. Fy skäms!

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, är sugen på en smoooooothiee men jag orkar inte fixa. Naglarna ska iallafall målas och ett oc avsnitt avnjutas.


Godnatt sötnosar!

♥ Therese Ö

Ord som sårar, klart som fan det kommer tårar

Ja då var jag hemkommen från skolan. Idag fick vi i uppgift att i grupper förbereda en marknadsföring för olika produkter och vet ni vad jag och min grupp ska arbeta om? Strutskött. Helt stört och otroligt svårt.

Nu ska jag käka, avocado, äpple, nötter och kolla på oc för den som är intresserad. Puss!


♥ Therese Ö

fördjupningsvecka

Vi trodde fördjupningsveckan i skolan skulle leda till en lugn vecka med skönma tider, vad får vi istället? Motsattsen! Idag är det massor av faktagenomgångar som står på schemat om ekonomi och marknadsföring. Kanska blir kul men just nu känns det tveksamt. 

Nu ska jag ner och käka lite frukost och sedan sätta mig på cykeln(!) och trampa till skolan. Ha en underbar dag i solskenet!

♥ Therese Ö 

Söndagkväll

Ja då var klockan strax efter nio, sanningens ögonblick och Beck på tv men jag är inte sugen på något av det så för min del blir det oc och sedan sova. A-laget vann även sin match idag mot Haninge för den som är intresserad! Jag är glá.

♥ Therese Ö

Söndag

Hej alla glada!


Idag har jag jobbat tillsammans med Kajsapluttskutt hela dagen, det gick strålande måste jag säga. Men vi undrar en sak, är det invasion av engelsktalande människor i Nynäshamn idag? Varannan som har kommit in har talat engelska så nu talar jag nästan detta språk flytande.




Jag och Kajsa på Halloween 2008

Nu har jag fixat lite med Lisas blogg men jag lackar för den blir aldrig bra, det är en ruta som vägrar att byta färg.  Sen väntar jag på mat också, blir soppa idag eftersom alla i min familj är lata och inte orkar laga någon riktig mat. Sen ikväll blir det väl tv-tittande för min del, får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt.


♥ Therese Ö

Melodifestivalen 2009

Ja, vad ska jag säga. Evigt tacksam för att "Snälla, snälla" inte vann, men en opera låt? Njaa, Måns var nog min stora favorit! Men vad spelar det egentligen för roll vem eller vilka vi skickar vi får ju ändå inga röster i den stora tävlingen.

Ja, nu ska jag hänga min tvätt som troligtvis redan är torr där den ligger inne i tvättmaskinen, glömde bort att jag trättat en maskin. Efter det blir det nog sängen och ett oc avsnitt och sedan falla in i skönhetssömnen för att vakna upp som en ny människa imorgon och knalla till jobbet.




Med denna låten säger jag puss och godnatt!


♥ Therese Ö

dagens



♥ Therese Ö

Lördag

Idag vaknade jag upp med blandade känslor snurrande i huvudet. Lider av en fruktansvärd huvudverk så jag ska strax ta ett piller och dränka mig i duschen. Senare ska jag ut med Lisa och gå en sväng i sällskap av hennes hundar, kan bli trevligt! Sen ska jag även förbi och spana in Emily och Edgars nya lya och se när dom förvandlar ett råttbo(?) till en lyxsvit. Jag tror att det kommer bli riktigt snyggt och stilrent när Emily har fått inreda, hon kan sin grej den där tjejen.


Jag ska även göra lite andra nödvändiga saker idag så som att hämta kläder, städa mitt rum och kanske hjälpa till att tvätta lite, vilket aldrig händer. Juste Nicklas och mamma köpte en övningskörningsskyllt till mig idag, tror dom är trötta på att köra runt mig överallt vid det här laget. Det är nog dags att jag börjar med min övningskörning nu!


Bild från gotland i somras.
♥ Therese Ö

Då var fredagen den trettonde avklarad

Nu är jag hemma efter min långa aktiva dag. Jobb och skola gick strålande men hockeyn gick dessvärre sämre. Började bra men slutade med förlut med 3-2. Riktigt trist! När jag kom hem så hade jag fått mitt paket från Nelly men min klänning och t-shirt. Tröjan var gudomlig och klänningen var också snygg men lite för stor. Får sy in den lite om jag ska slippa tappa den ner till knäna. Nu ska jag vila min rygg.

Vad händer imorgon? Borde ta mig till haninge eller stan för att byta lite grejjer, får se hur jag gör.

♥ Therese Ö

Lång dag framför mig

Ska strax dra mig mot skolan med lite frukost i högsta hand. Skola fram till ca 13.30 och sedan direkt ner till jobbet och jobba några timmar. Sen direkt upp till ishallen för att kolla på A-lagsmatchen vilket kommer bli dagens höjdpunkt. Ha en strålande dag mina tappra läsare.

♥ Therese Ö

positiva ord

Känner att jag inte varit så possitiv i bloggen idag så jag får väl flika in med ett lite roligare inlägg. Nu ska jag duscha och äta och sedan ta mig upp till ishallen för att kolla på Filip & co tillsammans med Lisa. Lisa och jag hart nog en hel del att prata om tror jag. Puss på er!

♥ Therese Ö

jag sjunker som ett stort jävla skepp

Såg ett mail när jag kom hem och det ända jag får fram är tårar och hat. Att man inte kan bjuda lite på sig själv, betala och stå för det man tillfört till världen är så hemskt. Du sänker mig och mitt självförtroende till botten med det du gör, eller rättaresagt inte gör. J a g   h a t a r   a t t   j a g   ä l s k a r  d i g !

♥ Therese Ö

He´s not you

Vanlig dag i skolan och nu i eftermiddag ska jag göra klart mitt svenskaarbete och det rycktas om att min moster kommer och hälsar på. Idag är det ingen bra dag, jag är helt nere och vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Allting känns meningslöst och jag är osäker på allting. Om man ändå kunde styra över sina känslor, va lätt allting skulle vara då. Istället är allting så svårt och man gör allt för att inte såra sina medmänniskor, men hur ofta tänker man på sig sitt eget bästa. Känns som om jag sätter alla andra förutom mig själv i första rummet och lämnar mig och mina problem långt borta där ingen annan letar.


♥ Therese Ö

Onsdag

Det blev en kort skoldag idag eftersom att spanskan var inställd och jag hade bestämt mig för att strunta i fotolektionen idag för att istället plugga svenska Just nu sitter jag med nya H&M tidningen i högsta hugg och dregglar över deras snygga vår/sommar kollektion. H&M har verkligen lyckats och har gjort ett stort lyft senaste året. Deras skor är fantastiska, vilka priser och vilka modeller! Ska strax fortsätta skriva på mitt svenska arbete och försöka få det klart idag så jag kan renskriva på datorn imorgon i lugn och ro. Senare ikväll blir det hockey med Nicklas och förhoppningsvis Alex. Ska bli kul att se eftersom att nu är det mer allvar och mer som står på spel.

♥ Therese Ö

filskas om katten själv får välja

♥ Therese Ö

Myskväll

Då börjar klockan närma sig åtta och det innebär att kanal 5 ska sättas på och jag och Petra ska sitta och skåda allt komiskt i Den rätta för Rosing. Det brukar ju medföra dragningar i mungiporna och gapskratt så det lär det ju göra även denna tisdagen. Idag har jag pluggat lite matte, men borde sattsat mer, börjat på mitt svenska arbete om Charles Dickens, beställt kläderna från det tidigare inlägget och gymmat. Till middag bjöd Nicklas på en thailänsk kycklinggryta med ris, supergott så nu är jag mätt i magen.



Jag är nöjd med min dag, hoppas ni haft en lika bra och intensiv dag som jag.

♥ Therese Ö


 


beställning

Dessa två plagg ska beställas hem till Vårfuvägen ikväll. Båda kommer från Nelly. Funderar på att ha klänningen på min födelsedag om jag inte hittar någon annan snyggare. Och t-shirten älskar jag och har letat efter riktigt länge. Så jag är mer än nöjd men några hunda kronor fattigare!



♥ Therese Ö

Tisdag

Godmorgon allihoppa. Just nu är jag supertrött och har noll ork så jag är riktigt glad över att vi bara har tå lektioner idag. Efter skolan ska jag ta mig i kragen och plugga lite matematik eftersom vi har prov imorgon. Tycker det är ett svårt och krångligt kapitel vi ska ha prov på men jag får hoppas att det går vägen. Idag blir det även lite träning på gymmet, även fast jag har lite halsont. Känner att jag inte kan hålla mitt samvete rent med flera träningsfria dagar. Ha en underbar tisdag!

♥ Therese Ö

Lite små shopping.

Tjoho! Nu är jag precis hemkommen från storstaden. Blev lite shopping. En vit t-shirt från h&m(ska bytas dock pga fel storlek), skor från h&M, solbrillor från gina tricot, nagellack från h&m, träningshandskar från stadium(ska bytas eftersom någon idiot har lagt i två olika storlekar), en svart body från gina tricot och ett armband med berlocker från h&m. Sedan bytte jag även storlek på min nya Helly Hansen jacka.

Nu ska jag dra mig mot Kristoffers lya och slagga lite. Puss på er och ses imorgon!






♥ Therese Ö

vårkläder <3



♥ Therese Ö

Söndagkväll

Engelskatalet in my assssss! Hur i hela friden ska jag kunna detta tal utantill? Det är en fråga att fundera på. Jag är så trött på skolan just nu och den kommande veckan blir ju inte direkt en lugn vecka i skolan. Engelskatal, engelskaredovisning, matteprov och svenskainlämning. WOHO! Nej nu är det dags att läsa mitt tal och sedan dra mig iväg mot Kristoffer och hans nya lägenhet, en trappa ner.

Imorgon blir det skola och sedan stan med Lisa! Trevligt värre!

♥ Therese Ö

söndag

Nu ska jag dra iväg till jobbet och jobba med Linda. Vi ska kicka ass ;) Efter jobbet ska jag göra ett tappert försök till att lära mig mitt engelskatal utantill, det lär ju gå. NOT! Aja, man kan inte mer än försöka.  Ha en underbar söndag folks!

♥ Therese Ö

låten <3


Båtmässan

Kom nyss hem från årets båtmässa. Det började med att vi åkte runt i kanske en halvtimme för att hitta en parkering men sedan va vi inne och började kolla runt. Jag, Emily och Emma drog mest runt och kollade på kläder och jag köpte med mig en svinsnygg jacka hem. Bilder nedan. Jackan kommer från Helly Hansen och kostar egentligen 2500 men jag fick 15% rabatt på den så jag fick den för lite över tvålakan. Asnajs!




Nu vet jag inte hur jag ska fördriva resten av dagen och kvällen men jag tror jag stannar hemma och tar det lugnt eftersom jag jobbar imorgon. Ses senare!

♥ Therese Ö


Farbror doktorn

Ja då var jag hemma från skola och sjukhus. På  sjukhuset gick det väl sådär, doktorn var kass på svenska så det var väldigt svårt för både mig och mamma att förstå vad han sa och han hittade inget fel som han kunde fastställa. Han misstänkte att segelklaffarna i hjärtat stog mot hjärtväggarna eller vad han sa men han skickade oss vidare till Södertälje sjukhus så nu är det vara att invänta att bli kallade dit och åka och göra ett mer avanserat ekg-test än vad jag fick göra idag. Efter sjukhuset var man sådär lagom mörbultad med en knäckt rygg och inte klokare om vad mitt hjärta lever för liv där inne.

Nu sitter jag och jobbar lite på mitt engelska tal och ska snart lägga mig till rätta i sängen och slå på ett avsnitt av oc innan jag ska iväg och träna. Ikväll blir det lugnt och imorgon ska jag till Båtmässan, Emily och Edgar hade fribiljetter så dom var snälla och bjöd med mig, tack!

♥ Therese Ö

Fredag morgon

Nu har jag äntligen slitit mig ur sängen och fått på mig sminket och kläderna och sitter nu och kollar på nyheterna. Ska strax gå ner och äta lite frukost och sedan bär det av till farbror doktorn. Jag är ett stort nervvrak just nu och vill bara få allting överstökat. Ha en härlig dag allihopa!



♥ Therese Ö

Trevligt kväll...

...i ishallen tillsammans med två assköna tjejer, Lisa och Erika. Mycket skratt, prat om killar och hockeytittande. Småkillarna vann med 12-4, bra jobbat!

Imorgon ska jag till läkaren vid 10 tiden och kolla upp varför jag får ont i hjärtat stup i kvarten, jag är jättenervös men det ska bli så himla skönt att eventuellt få reda på vad problemet är så jag slipper gå runt och undra. Wish me luck!



♥ Therese Ö

Torsdag

mitt internet funkar fortfarade inte så jag sitter här och tar uppkoppling från min granne, vet inte viljen av dom men det funkarn ju i fem minuter så man kan skriva ett blogginlägg. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan laga tacos med lillebror. Senare ikväll blir det hockey med Lisa och några tjejer sen ska jag klämma in lite skolarbete också tänkte jag.

Therese Ö

ur funktion

mitt internet är ur funktion så det blir bara en kort uppdatering ikväll. Lång skoldag och sedan har jag rensat min dator på lite skit. Nu kollar jag lite på Argasnickarn, och käkar mini bubblisar. Puss på er!

glädjerus

ååååh va jag är glad och lycklig! Fick nyss ett jobberbjudande av en tjej om att jobba på Landsort i sommar. Inte på mitt förra jobb på Sjöbloms utan i affären. Jag blev helt överlycklig när jag fick mailet, ni vet hur bra och uppskattad man känner sig när man får jobberbjudanden och att folk verkligen vill att man arbetar för just dom. Jag måste självklart se och höra hur planerna ser ut inför sommaren nere på Kondiset men några veckor vill jag få ihop på vardera ställe eftersom jag trivs hur bra som helst på mitt jobb i Nynäshamn och mitt underbara sommarställe Landsort. Sommaren ser ljus ut för min del, blir kanske inte så mycket resor och nöjen men jag har ju hela livet på mig till sådana saker.

Vilket  g l ä d j e r u s  jag fick!!!



♥ Therese Ö


Sportlovet är slut

Ja nu är det skola som gäller igen och det är bara att bita ihop några veckor till fram till nästa lov, Påsklovet. Skolan gick bra och lektionerna var lugna och sköna. Efter skolan har jag inte gjort någonting, kollat på ett avsnitt oc och ätit är det jag har åstakommit. Snart kommer Kristoffer hit så jag får väl se vad vi kan tänkas hitta på för skojj. Mår illa så det blir nog inget speciellt skulle jag tro. Ha en härlig måndagskväll.

Jag är sugen på en runda i storstaden imorgon, vi får se hur jag gör!



♥ Therese Ö

solig frukost på ringvägen

Kom nyss hem från en härlig frukost på ringvägen i solen tillsammans med Kristoffer och Albin. Vi handlade med oss mat från mitt jobb och åkte ut och satte oss på en klippa och åt. Nu har jag städat upp i mitt rum och om en timme kommer våra gäster. En liten uppdatering hur min söndag sett och kommer se ut! Ha en trevlig söndag allihoppa!

♥ Therese Ö

Lillebrors födelsedag

Idag inleds marsmånad och det firas med att min lillebror Alexander fyller 11 år. Grattis gubben. Det är ett underbart fint väder ute så jag skulle vilja komma ut i solen och mysa lite också. Gästerna kommer klockan 14 och då bjuds det på after eight tårta och massa annat gott. Idag mår jag lite bättre än igår och ska hoppa in i duschen nu och piggna till lite.



♥ Therese Ö

RSS 2.0